Halloo,

Som noen av dere kanskje har fått med dere, har jeg denne helgen vært i Edinburgh, Scotland. Dette var da altså en "half term trip" som organisasjonen jeg reiser med, organiserte. Turen gikk veldig fort, ettersom vi bare var i Edinburg i 2 dager ish, men det var også veldig gøy.

Edinburgh er en helt fantastisk fin by, som jeg definitivt kommer til å besøke en gang til i livet. Såå hvis du noen gang får sjangsen til å dra til Scotland, bør du absolutt dra innom Edinburgh!! :))


Her en noen av bildene jeg tok under turen 👇

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Høsten er godt igang her i York, og det er forsåvidt uken også. Høstferien begynner å nærme seg med stormskritt, og for min del starter ferien allerede på lørdag.

Organisasjonen jeg reiser med, Heltberg, organiserer en "half term trip" til Scotland, Edinburgh!! Selve turen til Scotland er ikke før søndag, men på lørdag skal vi reiser rundt om i Yorkshire (området jeg bor i), og vi skal blant annet til "Harry Potter steam train".

På søndag skal vi, som sagt, reise til Edinburgh med buss. Det blir en laaaang dag med mye sitting, men heldigvis stopper vi på veien opp til Scotland for å gå langs "Hadrian´s wall".

Mandagen kan vi gjøre hva vi selv vil, siden vi har hele dagen fri i Edinburgh. Sååå jeg skal selvfølgelig på litt sighsingting og shoppe for alle penga;)

Tirsdagen skal vi hjem igjen. Vi skal stoppe på Holy Island, som er et Harry Potter slott (?), tror jeg ahaha

.

Ellers i ferien skal jeg kanskje til Leeds sammen med Emma, og jeg skal slappe av!! :)))

xx Lise

Likes

Comments

Hallo,

I dag bestemte jeg og Rebekka oss for å spise frokost ute i byen, og vi endte opp hos Bills. Ble vell mer en brunsj enn en frokost, ettersom vi spiste klokka 12 og bestilte burger, haha :))

Etter en veldig god lunsj/frokost, dro vi til York castle museum. Det var veldig morsomt, og vi koste oss masse!!

Det var et veldig vellykket besøk, og vi fikk mange fine bilder:)

Etter museumet dro vi på cafe for å spise/drikke "afternoon tea", nam!

Senere i kveld skal jeg se på x faktor sammen med vertsfamilien min, og jeg skal legge med tidlig. Både lørdag og søndag har jeg hatt kjøretime klokka 09.00, så har ikke akkurat fått sove så lenge som jeg ønsker, og jeg er derfor kjempetrøtt!! 

xx Lise

Likes

Comments

Halloo,

Torsdag kveld dro Rebekka og jeg hjem til Emma for å lage "norske" kanelsnurrer. Vil ikke si at kanelsnurrer er noe typisk norskt, men Emma hadde fått oppskriften av hennes norske foreldre, så de er litt norske :))

Når vi tilslutt fikk mikset alle ingrediensene sammen (selv den rareste gjæren jeg noen gang har sett), og etter litt strev med den engelske ovnen, ble snurrene endelig ferdig.

Emma hadde kjøpt rosa glasur, som foresten var kjempegod, som topping. Pleier egentlig ikke å ha glasur eller melis på kanelsnurrer, men det var faktisk overanskenede godt!

Dere kan sikkert gjette hva vi skal ha til lunsj på skolen i morgen.. :) NAM

Foodporn, iknow ;)

xx Lise

Likes

Comments

Nå er det søndag igjen, og i dag skal jeg gjøre lekser og dra til byen. Jeg har en norsk innlevering som er til i kveld, som jeg ikke har startet på enda... I tillegg må jeg skrive en essay til Film studies til torsdag, så jeg skal begynne å skrive litt på den i dag.

Den fjerde uken her i York har gått, som alle andre uker, veldig fort. Dagene er fylt med masse spennede ting og jeg lærer noe nytt hverdag. Her er uken min i bilder:

Mandag & tirsdag

Onsdag & torsdag

Fredag & lørdag

Søndag

​xx Lise 

Likes

Comments