Denna dagen har verkligen gått i ett. Leonore vaknade vid 8, sen låg vi kvar i sängen till 09... Leonore somnade vid 10 igår kväll och vaknade inte för mat förens vid 06 för att sedan somna om igen, måste varit rekord i sammanhängande timmar för henne.

Vid halv 12 åkte jag och mamma och lunchade tillsammans och efter det hämtade jag upp Elionora. Först svängde  vi förbi pricken och köpte ny overall till Leonore då hon växt ur sin gamla, sedan styrde vi vidare till Bergvik. Där gick vi runt några timmar och strosade. Köpte även en till overall i en storlek större. Leonore fick båda overallerna av morfar ❤ Sen släppte jag av Ellie och åkte hem lagom till att Adam slutade jobbet. jag och Adam tog en promenad ner till stan och kikade efter kläder till namngivningen, han och Leonore är klara nu bara jag som saknar en klänning inför dagen. När vi var klara på stan så gick vi hem till Ellie och Patrik som fick sin nya lägenhet idag, byggde ihop ett bord och snackade lite skit. Nu är vi nedbäddade i sängen och ska strax sova.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I måndags hörde en redaktör från vi föräldrar av sig till mig och frågade om jag ville vara med i ett reportage hos dom i deras vi föräldrar gravid tidning. Ja tackade ja. har fått svara på några frågor och skickat lite bilder. Repotaget kommer att handla om akut-kejsarsnitt. ska visa er så fort tidningen kommer hem, tror det var nr3 2017 om jag inte minns fel.

Likes

Comments

Hej på er, här ekade det tomt igår. under gårdagen gav jag mig ut i regnet på en riktig långpromenad med Leonore. När vi kom hem tog vi det bara lugnt och myste.

idag ska vi också ut på långpromenad, ska försöka med det varje dag nu så alla extrakilon försvinner och inte smyger sig på mer. När Leonore blir lite större ska jag köpa ett gymkort där dom erbjuder barnpassning.
Mamma kommer hit vid halv 12 och äter lunch. Jag gjorde en kycklingsallad igår som blev väldigt stor.

annars har det inte hänt så mycket här hemma. Leonore växer för fullt och pratar hela tiden, låter som att hon är irriterad i tonerna, Haha! i natt sov hos däremot i sin egna säng. La henne i sin säng vid 11, så sov hon till 05 och käkade för att sedan somna om till 09.

Likes

Comments

planen idag var att ta en promenad till pappa och hämta hem Zimba.. det verkligen öser ned snö och regn och det är storm. Kan säga att det INTE blir någon promenad i detta vädret. istället har jag städat hela förmiddagen. Leonore har snällt legat i sitt babygym under tiden. Leonore totaldäckade innan klockan 21 igår kväll och vaknade inte för mat förens kl 04, hon somnade som vanligt om till 08. lyx!

sovande liten tjej i skrivande stund.

Likes

Comments

ni med små där hemma. Ser det ut så här när tänderna är på väg? Hon dreglar och vill bita på mitt finger hela tiden, hon biter jätte hårt och blir vansinnig på mitt finger. Leonore är allmänt grinig också, har hon ont tro?

Likes

Comments

åh vilken härlig dag vi har haft! i förmiddags packade vi in barnen i bilen och åkte till affären och sen vidare till morbror Per med familj. Mormor och morfar följde med också. Där drog dom igång en brasa i eldstaden som Per har byggt. Vi grillade korv och hamburgare, drack kaffe. Colin var så intresserad av hästarna, pekade på dom hela tiden. Colin har även sagt pappa, och när vi säger "vart är pappa" så letar han efter pappa och ler, så underbart! barnen har sovit bra inatt också, båda vaknade för mat vid 04 och somnade sedan om till halv 8 och halv 9! Nu sitter vi i bilen med 2 totaldäckade barn.

Likes

Comments

idag har det varit dop för Nemi. under kvällen har vi ätit gott, busat och myst. Colin sover och vi sitter och kikar på film nu. imorgon blir det korv och hamburgegrillning hos morbror Per!

Likes

Comments

nu sitter jag och min lilla familj i bilen till Norberg. idag är det dop på schemat, ska bli så kul att träffa tjocka släkten igen. Ska stanna i Fagersta och hämta upp Colin också. Adam kör och Leonore har redan slocknat...

blir en lugn kväll för att bara mysa med barnen ❤

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag har jag ingenting planerat. Eventuellt ska jag till pizzahut och luncha med mamma. Däremot när Adam slutat har vi lite bankärenden att utföra. Loppan vaknade redan vid 07 imorse och var redo för dagen (trodde hon ja) hon har precis däckat i min famn igen.

Likes

Comments

En dag kvar sen är det äntligen helg igen. Adam jobbar över så mycket hela tiden, han kommer hem sent och är så trött mitt hjärta. Älskar helgen när jag får ha honom hemma. På Lördag morgon åker vi till Norberg över natten, mysigt. Ska bli kul med dop också.

Det som går runt i mitt huvud för det mesta nu är namngivningen/25 års kalas. Jag och Åsa ska göra smörgåstårta till alla 60 personer. Kan alltså inte sluta tänka på dessa smörgåstårtor nu, hur många vi ska göra osv... all dekoration inför dagen har i alla fall börjat trilla ned i brevlådan. Snart saknas bara helium och lite inför dukningen.

Idag var jag även på babya och beställde en ny vagn!

Likes

Comments