Hej på er!

ligger ute på balkongen och har precis lyssnat klart på en podd. Ska strax börja med maten, det blir lax!

Idag har jag varit med Ellie. Vi har varit på IKEA, Lekia, rusta och Willys. Jag har handlat hem mat till ett ekande kylskåp, köpt en barnstol till Åsa. Har även köpt sittdel till Leonore för dubbelvagnen och en bilstol till Colin.

Läkaren hörde av sig i slutet på förra veckan också. Leonore ska få antibiotika för njuren varje dag i ett år framöver och in på en till undersökning i slutet av sommaren.

På torsdag packar vi bilen och åker tillbaka till Norberg igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi är i Norberg och det är full fart som vanligt med våra underbar barn! Vi kom hit igår kväll, nattade barnen och satt ute på verandan och pratade in på småtimmarna.
Idag har vi varit i Avesta och köpt en pool som vi håller på att bygga ihop nu. Vi har även varit hos mormor och morfar och käkat stek, världens godaste mat. Colin har vi tills Imorgon, får se om det blir en öl för mig och Adam ikväll det beror på hur barnen somnar.
I fredags innan vi åkte lämnade vi även över Zimba till sin nya familj, jätte jobbigt. Men vi får träffa honom när vi vill, det känns jätte bra.

Likes

Comments

Efter sjukhuset idag så hoppade jag med mamma in i bilen för att åka med henne hem för att sedan hämta upp Sandra och Monica. Vi köpte med pizza och åkte hem till mamma. Vi har druckit vin och bara pratat om allt möjligt, inte träffat Sandra och Monica på flera månader. Vi har känt varandra sedan blöjan. Jag och Sandra bestämde att vi måste ses med barnen till veckan. Vi har haft en helt underbar kväll, skönt med bara lite vin och tjejsnack. När jag kom hem satt jag på balkongen med Adam innan han tog natten, sen dess har jag pratat med bästis Simone i telefon, hon kommer hit på fredag för att säga hejdå till älskade Zimba...  Nu är det natten för mig med, imorgon blir det eventuellt Karlskoga och hjälpa pappa med lite jobb.

Likes

Comments

Ännu en dag har tillbringats på sjukhuset med Leonore. Idag fick hon kateter för att få  kontrast och sedan röntgas. Det tog ca 50 minuter och 3 olika syrror för att få katetern på plats. Leonore var lugn och kollade på babblarna som de satt på Tv:n åt henne, tillslut somnade hon. När katetern var i så traskade vi vidare till röntgen för att ta bilder på njurarna. Det var tyvärr inga glada besked då kontrastet backade uppåt om i hennes högra njure... Precis det vi inte ville se. En läkare ska nu höra av sig inom 3 veckor, ingen aning om vad som händer nu. Det beror nog helt och hållet på hur allvarligt det är. Leonore skötte sig så bra på sjukhuset, det var nog jobbigast för mamma och pappa tror jag, jag fick sätta mig ned ett tag för att inte svimma. Vill att allt detta ska vara bra nu, tycker så synd om min lilla älskling.

Det svarta är kontrastet och skall alltså inteuppåt som ni ser till vänster i njuren (hennes högra njure irl)

Likes

Comments

åh vi är så glada! Vi har köpt ett hus. Äntligen kommer vi ifrån denna trånga instängda lägenheten. Huset ligger i Forshaga och är ca 200kvm stort 1 1/2 plan plus renoverad källare med rum samt en tomt på 1020kvm. Kommer bli så underbart, vi flyttar i slutet av september. Blir perfekt med en sista sommar här på bryggudden.  Huset är så fint! Finns självklart lite vi vill göra med det, men det finns det väl alltid på ett hus. Bjuder på några bilder, resten får ni se när vi är inflyttade.

Likes

Comments

Det har varit jobbiga veckor/dagar till och från. Min älskade lilla Zimba ska flytta ifrån oss. Allt gick så otroligt bra i början men bara sämre och sämre nu. När vi kom hem från förlossningen så myste Zimba med Leonore och ville ligga på filten bredvid henne och sov även i sängen med oss. Men desto mer tiden gick så slutade Zimba sova i sängen med oss, har vi Leonore i famnen och sätter oss i soffan så hoppar Zimba ned därifrån. Han vill inte vara nära henne nu och har markerat 2 gånger mot henne när hon kommit för nära. Det enda vi kan göra är att lämna över honom till en familj där han får full uppmärksamhet och inte behöver "tävla" med någon annan om våran uppmärksamhet. Skulle aldrig förlåta mig själv om han en dag skulle bita Leonore och jag bara blundade för alla tecken han redan givit oss. När jag fick Zimba av pappa så var jag djupt deprimerad därav var han en av mina små räddningar uppåt. Jag har alltid behandlat Zimba som min lilla bebis, alltid sovit i sängen, suttit med när jag ätit, i sätet i bilen osv. Han får inte den uppmärksamheten han behöver längre, han är alldeles för avundsjuk för att dela uppmärksamheten med Leonore. Är jätte ledsen över att detta är det enda valet men samtidigt det rätta. Familjen som ska ta över honom är helt underbara och vill även att vi ska ha fortsatt kontakt och erbjuder oss gärna att vara hundvakter, det känns så skönt! Det är upp emot 50 stycken som har hört av sig och ville ta hand om Zimba men den familjen vi valt känns verkligen rätt! Allt blir inte som man tänkt sig. Jag och pappa kommer ha han halva veckan var nu, på fredag flyttar han ❤

Likes

Comments

Denna morgonen har loppan badat och hon var inte ledsen en enda gång, annars gallskriker hon i baljan. Senare i eftermiddag ska vi åka bort till mamma och Roger som varit utomlands i en vecka.

inatt sov Leonore från 20.00 till 09.30 👏 hon käkade lite vid 22 och 07 (hon äter i sömnen)

Likes

Comments

Sitter just nu på sjukhuset och väntar på att få träffa min läkare på reumatologen. Ska komma igång med min medicinering igen nu när graviditet och amning är över. Får se vad det blir för något, förhoppningsvis försvinner dey mesta av min smärta i leder som kommit tillbaka efter graviditeten. Skulle vara skönt att komma ut och köra lite intervaller igen, just nu klarar inte mina fötter det..

en grötglad bebis i morse som rensade hela skålen.

Likes

Comments

Händer ingenting här hemma just nu. Adam är sjuk och har varit hemma från jobbet idag, likaså imorgon. Leonore nattade jag vid kl 19, tippar på att hon vaknar för mat om någon timme för att sedan sova natten lång, så har det i alla fall senaste dagarna sett ut för henne. Leonore har även börjat äta lite annat än bara ersättning nu. Gröt på morgonen och kvällen, ersättning/burkmat till lunch samt att jag erbjuder ersättning vid varje måltid för att se att hon är riktigt mätt. Något som hon mer älskar så är det banan/päron yoghurt, hon sitter bara och gapar för att få mer, så söt. Jag tycker det är så roligt att hon växt till sig så hon kan sitta i stol och få annat än bara en tråkigt flaska. Extra kul är det att hon tycker om allt jag ger henne.

favoritankan som Leo fick på sjukhuset för hon var så duktig, blir även en till besök för henne snart. Berättar med om det i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Hej på er!

Inatt har Leonore sovit otroligt bra! kl 21 somnade hon och vaknade inte för mat kl 05,30, sen somnade vi om till 08. Vi har busat och Leonore har käkat gröt på morgonen. När det var dags för Leonores förmiddagsnap så åkte vi till Bergvik med Ellie..
Nu är vi hemma igen och loppan har däckat i min famn. Tänkte passa på att klippa hennes naglar nu när hon sover, dom växer värre än ogräs!!!

Likes

Comments