VARDAG / ALLMÄNT

Instagram

Där är jag social i perioder. Nu har jag precis tagit bort alla bilder och börjat om som ni ser men jag älskar instagram. Är inne på appen flera gånger per dag. Så följ mig där!! Heter liselnilssoon på alla sociala medier ;)

Snapchat

Jag älskar älskar älskar denna app. Jag använder den hela tiden så lägg till mig där också. Det här är en app som jag verkligen är social på. Heter liselnilssoon på alla sociala medier ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallojsan

Tiden har gått så himla sakta dom här två senaste dagarna. Jag har kommit hem från skolan runt 3 men känslan är som att klockan är 12. Jag har hunnit med så himla mycket och det känns nästan som man sitter och väntar på något. Man tycker ju att de ska kännas bra men de är lite jobbigt också. Iallafall, jag hade bestämt att träffa Melanie idag efter skolan men det blev inte så, jag ska istället sätta mig i ett varmt bad och fördriva tid. Sen händer det inte så mycket mer idag eller jo, ska hjälpa mamma och packa eftersom vi flyttar in i lägenheten om 10 dagar.

Tog faktiskt ett bad igår också, verkligen det bästa som finns<333

Min syster hämtade mig igår så åkte vi till Max och käkade lunch, ja texten får tala för sig själv!!

Likes

Comments

VARDAG / ALLMÄNT

Godmorgon!! Har ni någon gång vaknat upp och inte ha söndagsångest? Så känner jag nu, jag är helt lugn i kroppen och är riktigt taggad på vad dagen har att ge. Söndagsångest är det värsta jag vet, har ni några tips vad ni brukar göra om ni vaknar upp med söndagsångest. Idag ska jag bara umgås med familjen och hitta på något skojigt med min syster. Planet var försenat igår så hon landade inte förens 01.00, jag låg i sängen vid halv 4 och har sovit tills nu. Riktigt skön söndag, vad hittar ni på idag?

Likes

Comments

VARDAG / ALLMÄNT

Härliga lördag. Imorse vaknade jag runt 10 och gick direkt upp och åt frulle. Jag hjälpte mamma med att flyttpacka lite grann men sen så orkade jag inte mer. Jag har sovit riktigt dåligt inatt och har haft fullt upp hela veckan så när man väl är ledig och slappnar av så kommer tröttheten. Så ja, sanningen är att jag ligger på soffan nu och har gjort det i några timmar. Men jag känner att de är okej ibland, bara vara hemma och ta det lugnt. Jag ska träffa tjejerna runt 7/8 kanske och sen åka mot Arlanda vid 22.30. Så det blir en lugn kväll för mig. Vad gör ni idag?

Likes

Comments