Denna veckan blev vår traditonella fredagsfrukost flyttad till torsdag istället då alla barn var lediga ifrån skolan och de flesta jobbade under fredagen. Vi åt på First Watch i Wynnewood vilket brukade vara vårt standard ställe men nu var ett tag sedan vi besökte. Detta blev sista veckan med bara oss tjejer då vi antagligen har med oss en eller två nya au pairer nästa vecka, spännande.

Likes

Comments

I tisdag var den 14 februari och Valentine's Day. Här firar man det som man firar allt annat, over the top. På dagen var jag och Elin runt överallt och letade efter små nallar till E & C. Vi var bl.a. till Wegmans som var helt överfullt med rosor, choklad, covered strawberries och annat. Från golv till tak var det som ett rött hav. Hittade tillslut mina nallar, jobbade som vanligt på eftermiddagen och sorterade allt godis E&C fått av sina vänner i skolan. På kvällen träffades jag, Elin P, Kia och Marie för en liten Valentine's kaffe och te stund på Starbucks.

Detta väntade på E & C när de kom hem ifrån skolan.

Likes

Comments

I söndags efter lite soff-häng hos Elin P åkte vi till KOP för att se Fifty Shades Darker. Jag som fullkomligt hatade allt som har att göra med den första filmen räknade med att sitta förbannad hela filmen och att inte gilla den alls. Men jag blev positivt överraskad, denna var betydligt bättre! Vi åkte sedan vidare till MOD-pizza för middag.

Likes

Comments

I lördags jobbade jag på morgonen och följde med C på hand fotbollsmatch. Denna gång var det riktigt spännande då andra laget var riktigt bra och killarna fick kämpa lite extra för att vinna, vilket de också gjorde. Blir lika förvånad varje gång över hur bra många av dessa barn är och de är bara 6 år gamla. Efter det åkte jag mot KOP och gick runt med Elin, Elin och Sofie i nån timme. Sedan plockade jag upp Kia som nyss klippt sig och vi åkte till Be Good för lunch.

Hon följde med mig in på Wegmans då jag skulle handla lite smått till familjen. Där hittade vi dessa doppade och fyllda jordgubbar och kunde inte låta bli att köpa dem. De var himmelriket kan jag lova, så gott!

På eftermiddagen och kvällen jobbade jag igen. Jag bakade Valentines Cookies med barnen och hade det så mysigt. Trodde att båda skulle tröttna snabbt och små bråka mest hela tiden men vi hade det så kul och kakorna blev riktigt lyckade. De åkte med till skolan idag och ska delas ut till alla deras klasskompisar.

Likes

Comments

I fredags när jag slutat åkte jag till Elin P där hon och Kia lagat svensk tacos, mums. Lite senare kom Elin A och Sofie och vi åt kladdkaka och glass framför brasan och pratade i några timmar. Så mysig kväll! Som jag tycker om dessa tjejer.

Likes

Comments

I fredags var vi tillbaka på the Turning Point för traditionella frukosten. Vi konstaterade att Elin P bara har tre frukostar kvar innan hon åker hem, fy fy fy vilken jobbig tanke. Vi vill ju ha henne kvar här ett tag till!!

Likes

Comments

Förra veckan var en vecka med stora väderkontraster. Onsdagen hade vi runt 17 grader i solen och jag satt ute en stund och läste och tog sedan med C till en park efter skolan. Vilka vårkänslor man fick den dagen, C tyckte till och med att det kändes som sommar, haha.

Dagen efter däremot hade vi fått ca 5 cm snö och snowday utlystes. Detta betydde ingen skola för barnen, många stängda butiker och inget jobb eller jobba hemifrån för de allra flesta. Allt var täckt av snö och det såg så otroligt fint ut. Jag tog tyvärr inga bilder alls under denna dag, men den spenderades ute en stund och sedan hos Marie för playdate. Marie har ett värdbarn i E & C's ålder och jag tog med mig C dit för att leka en stund. De hade aldrig riktigt träffats förut men blev vänner direkt. C kan inte sluta prata om nästan gång han kan få leka med Cole. Så, så kul!!

Vi lekte bl.a. spies med oladdade nurfguns. Barn här är besatta av nurfguns. C har runt 8 stycken och älskar när vi går ut och leker med dem. Undra om barn i Sverige också nåtts av denna leksak?

Likes

Comments

Igår var det Superbowl-söndag här i USA. Jag startade dagen med att åka till ett bageri med Marie. Vi hade hoppats på lite färsk bröd till frukost men då de bara sålde limp-vis fick det blir frukost muffin som vi tog med till starbucks. Lite senare åkte jag med Kia till KOP innan vi hämtade upp hennes värdbarn och åkte till Elin P för att se matchen. Elin har verkligen värdens härligaste värdfamilj, de är sådär typiskt amerikanskt välkomnade och så trevliga. Hos dem var två andra familjer och alla barn. De hade fixat med typiskt superbowl food så som chickenwings, chips och meatball subs, så gott! Sedan fixade vi tjejer lite svenska chokladbollar, verkade som att de blev världens hit. Hade verkligen så trevlig kväll!

Tillsammans med Elin's värdmamma Heather, går inte att inte älska henne!

Tack till Elin P för bilderna!! Elin bloggar förresten också, henne hittar ni här.

Likes

Comments

Igår när jag slutat plockade jag upp Marie och Kia och åkte mot Christoffer's för middag. Har crave:at deras lax och potatismos sedan jag åt det sist i december, de gör verkligen bästa laxen. Efter en toppen middag åkte vi vidare mot Marie för vad som var tänkt att vara ett Harry Potter marathon. Jag har fortfarande inte sett en hel Harry Potter film och detta verkar nästan vara brottsligt, haha. Men Marie's dvd funkade inte och vi fick tänka om. Vi åkte istället hem till mig och myste med annan film och godis. Så mysig kväll!

Likes

Comments

Bokade precis flyg till Atlanta med Sofie över President's Weekend. Två veckor och sedan åker vi, wihooo!!!!

Lördags sb-häng när det är som bäst, haha.

Likes

Comments