Jeg lever enda! Og vi er plutselig inn i Desember. Den mest kosligste måneden i året siden sist jeg postet et innlegg. Det skal ikke gå flere måneder til neste gang, jeg lover. Jeg skal være en aktiv foto poster, ikke for aktiv da. Jeg håper dere forbigpasserende, beskjente, gamle lesere, nye og faste fra blogg.no - og nye fra nouw fortsatt vil følge meg.Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere fine her på Nouw! Jeg har snart tatt bilder i 5 år og har lært absolutt alt selv; kamerainnstillinger, lysetting og photoshop. Selv personlig blir jeg veldig lett inspirert av andre natur fotografer , men prøver så godt jeg kan å gjøre bildene jeg tar alltid til noe mitt egent.Jeg har Canon eos 7d , men i start prosessen brukte jeg Canon eos 1000D.

Når det kommer til redigering av bildene i ettertid så har jeg desverre ingen fasit svar på hvordan jeg redigerer dem. Jeg redigerer alle bildene forskjellig. Det er derfor ikke nødvendig å sende inn mange spørsmål angående dette:) Det kommer jo helt an på hvordan bildet er.

Jeg har vært fast blogger på blogg.no så lenge jeg kan huske! Nå har jeg blitt anbefalt av å lage blogg her på Nouw, håper jeg vil få meg mange fine og nye følgere her inne. Folk nevnte; Åh, nouw er jo bare teit. Det er så vanskelig å skaffe seg lesere og man får nesten ingen kommentarer der. Det er jo bare tøv! Du må jo jobbe for alt selv også :) Jeg gleder meg til en super , ny start her inne med dere nouwe´s! 

Likes

Comments