Header

Jeg håper virkelig alle der ute får seg en fin og fredelig julefeiring. God jul!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

LIS.EBREVIK@HOTMAIL.COM

Likes

Comments

Hei dere fine her på Nouw! Jeg har snart tatt bilder i 5 år og har lært absolutt alt selv; kamerainnstillinger, lysetting og photoshop. Selv personlig blir jeg veldig lett inspirert av andre natur fotografer , men prøver så godt jeg kan å gjøre bildene jeg tar alltid til noe mitt egent.Jeg har Canon eos 7d , men i start prosessen brukte jeg Canon eos 1000D.

Når det kommer til redigering av bildene i ettertid så har jeg desverre ingen fasit svar på hvordan jeg redigerer dem. Jeg redigerer alle bildene forskjellig. Det er derfor ikke nødvendig å sende inn mange spørsmål angående dette:) Det kommer jo helt an på hvordan bildet er.

Jeg har vært fast blogger på blogg.no så lenge jeg kan huske! Nå har jeg blitt anbefalt av å lage blogg her på Nouw, håper jeg vil få meg mange fine og nye følgere her inne. Folk nevnte; Åh, nouw er jo bare teit. Det er så vanskelig å skaffe seg lesere og man får nesten ingen kommentarer der. Det er jo bare tøv! Du må jo jobbe for alt selv også :) Jeg gleder meg til en super , ny start her inne med dere nouwe´s!

​https://www.bloglovin.com/blog/18373697/?claim=trsm9net6p6">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Nouw