Header

Hey Bloggen

Jeg vil lige skrive et indlæg om, hvad jeg lavede i påskeferien. eller mere konkret en ting jeg lavede da, jeg ikke lavede det store, men jeg vil ihvertfald gerne fortælle om da jeg var til Citybois koncert.

Det startede med at jeg skulle hjem til min veninde Julie, som jeg skulle til koncert med, og det her var dagen inden koncerten, vi skulle nemlig sove sammen, fordi vi skulle tideligt hen til koncerten næste dag. vi gik i fakta og købte noget mad og slik, til om lørdagen da vi skulle sidde i kø i 12 timer. næste dag vågnede vi 5.45 eller noget lignende det. vi skyndte os enlig bare, fordi vi ville meget gerne afsted så vi havde en god plads.

Bare for at sige det lige ud var det lortevejr, vi havde regnet med at skulle sidde med en paraply i vores klapstole som vi havde med, men det endte med at vores veninde havde et telt med som vi kunne sidde i. dagen gik hurtigt om der blev hurtigt 1 time til koncerten, min mor kom og hentede vores ting da vi ikke gad til at sætte det i gaderoben. 30 min. før vi blev lukket ind lagde vi vores overtrøjer ind i et telt som vores anden veninde havde med. vi stod så og frøs i lang tid, men vi blev endelig lukket ind.

Det endte med at vi stod helt forrest i højre side af scenen, og det var vi super glade for, da vi jo havde ventet i lang tid. det startede med at der gik en dj på kl 20.00 og han spillede det mest populære musik for unge, så det var godt musik han spille som håbet. koncerten begyndte så og det var mega fedt, jeg har aldrig holdt Anthon i hånden, endelig fik jeg så chancen og jeg kunne se det var min hånd han tog ud efter, da han kiggede mig lige i øjnene, men kunne ikke nå som jeg aldrig kan, men endelig kunne jeg nå, og det var ikke sådan at jeg bare holdt ham i fingerspidserne, det var et rigtigt "håndtryk". jeg fik ok opmærksomhed af Anthon derfor håbede jeg, at jeg kom op på scenen, men dsv ikke.

Efter koncerten var vi på vej ud, men en af vores veninder skrev vi skulle gå ind til scenen igen, da de ville give krammere derinde. de kom så og gav os krammere det hele gik så hurtigt at jeg knap nok, kan huske hvad de sagde, men Anthon sagde noget lignende "tak for i dag, kom godt hjem" og Thor sagde "vi ses smukke" så det var bare en super fed koncert

tak fordi i læste med

XOXO


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen.

Jeg er som sagt "model", jeg har gået for et modeshow, Fyns største konfirmandshow. Jeg vil gerne dele min oplevelse med jer, hvis i nu bor på fyn eller andre steder, gerne kunne tænke sig at give den gas på en catwalk. så kan jeg helt klart anbefale, de carstings og modeshows, carsttwo og 1st production holder.

Jeg tog ud til carstingen med en veninde, jeg havde været til carsting året før, men kom desværre ikke med. Carstingen startede kl. 11, mig og min veninde tog derud så vi var der cirka. kl. 11, men jeg skulle lige tage mig sammen, fordi jeg var ret nervøs. Man startede med at udfylde, et stykke papir hvor man skulle skrive interesser, tøj og sko størrelse mm. efter det skulle man have taget nogle prøvefotos, som så ville blive sat på en "plakat", hvis man kom med i showet. Efter det skulle man lige vente indtil, der kom nogle flere så man var en gruppe agtig, efter det skulle man gå en catwalk for chefen for 1st production sødeste Maria. Man skulle gå en normal og en fjollet catwalk så man viste at man, ikke var bange og elskede at gå på catwalken.

dagen efter, fik man besked om man var kommet med eller ej, jeg havde gået næsten hele dagen og ventede, det vil sige til kl. 12 hvor "plakaten" ville blive lagt ud på deres facebook side. jeg valgte så at gå i bad for at udnytte tiden, klokken blev så hurtigt 12, så jeg gik ud af badet, og kiggede plakaten grundigt igennem, lige pludselig så jeg mit eget billede jeg blev mega glad og overrasket.

En tirsdag skulle jeg så til fotoshoot, jeg skulle liige, til tandlægen inden, da det var i skole tiden, fotoshootet var, men kom alligevel ikke tilbage på skolen efter tandlægen. Da jeg så havde været til tandlægen tog vi ud til fotoshootet, jeg var nervøs, men ligeså snart jeg kom igang rystede jeg nerverne af, jeg skulle hente tøj, og fik lagt makeup i the body shop.

Jeg skulle så til general prøve, en uge efter om fredagen, men kunne ikke få fri fra skole den tid jeg skulle møde, så der gik panik i den, men heldigvis fik jeg det ordnet og skulle bare komme så hurtigt som jeg kunne, det var en lang og hård dag, vi øvede fra 15.00 til kl. 21.30 cirka, jeg havde heldigvis min veninde med som kunne underholde mig lidt, om aftenen da vi var færdige, hentede min storbror os og vi snuppede lidt mac d, med hjem, jeg skulle nemlig sove hos min veninde.

Hele weekenden havde vi bare shows, det var en hård, men sjov weekend, der var godt kammeratskab, men jeg snakkede kun med et par stykker, da jeg er en meget stille person, men prøver alt for at være mere åben, det har været en super dejlig oplevelse, som jeg helt sikkert kan anbefale, jeg skal helt sikkert til carsting næste år igen, hvis i er interesseret i at prøve det skal i bare give 1st production et like på facebook, så i kan blive opdateret.

Tak fordi i læste med, det blev en kort beskrivelse af oplevelsen, men ellers ville det blive for langt, men håber i kunne få inspiration.

XOXO

Likes

Comments

Hej bloggen!

Lang tid siden jeg sidst opdaterede, men ja er kommer nu der lige en.

I dag, søndag d. 12 marts, var jeg til dansekonkurrence i Ejby. Da jeg kom derud mødtes jeg med de andre fra mit hold, da det var en holdtunering, vi gik ind i et omklædningsrum og klædte om til det tøj vi skulle have på, vi havde et par sorte indershorts, en blå og hvid hættetrøje på, også havde vi hollandske fletninger i som i kan se på billedet.

Det var min første dansekonkurrence så jeg var meget nervøs og spændt, vi startede med at øve pladser/opstilling, så prøvede vi lige gulvet af, hvor vi dansede i 1 min. efter det var det tid til at danse for real, vi dansede imod to hold der også dansede på hips (den danseskole jeg danser på), efter skulle vi lige danse en gang mere så dommeren var sikker på at han havde, sat pladserne rigtigt altså første, anden og tredje pladserne, dommeren, var forresten en vild med dans deltager som vist nok hedder Morten.

vi skulle så til medalje overrækkelse, jeg var meget spændt, vi var hold 33, jeg havde regnet med at vi kom på en anden plads de startede med at sige hold 31 på tredje pladsen også regnede jeg med de sagde hold 33, men så sagde de 32 og vi jublede sygt meget, og er mega glade, fordi det betød jo at vi var på første pladsen.

tak fordi i læste med.

XOXO

Likes

Comments

hey, bloggen

Jeg har altid godt kunne lide makeup, da jeg var mindre, lavede jeg youtube videoer hvor jeg lagde makeup, men de blev dog aldrig lagt ud, men har haft youtube, men det var ikke den største ting. Jeg begyndte så at gå med mascar i 6. - 7. klasse, jeg synes selv jeg var lidt tideligt ude, men det var ikke det store. jeg begyndte så at tegne mine øjenbryn op i slutningen af 7. det var fint nok, går ikke med særlig meget makeup til hverdag, da jeg ikke magter at bruge 30 min. af min tid om morgnen på det, så vil jeg hellere sove længere. for et halvt år siden fandt jeg ud af at jeg var okay god til det der makeup, men ikke kunne udtrykke det på mit ansigt, da jeg ikke går med meget makeup. da fandt jeg så ud af at jeg var god, til det her med at man tegnede et lukket øje med makeup på hånden, på billederne, har jeg lavet det på mig slev og en veninde.

tak fordi du læste med

XOXO

Likes

Comments

Hey bloggen, som i nok har læst, er jeg en pige på 14 år, der elsker at gå til dans og drama. jeg er model, men har ikke været det særlig lang tid, jeg har gået et catwalkshow, i rosengårdscenteret for fyns største konfirmandshow. jeg går i 8. klasse, som er fint nok, jeg kan godt lide at gå i skole, så det er ikke noget problem. mine forældre er skilt, som mange andre forældre og bor en uge hos hver. jeg kan godt lide Justin Bieber og Citybois, men er ikke særlig stor Citybois fan mere, men har været.

tak fordi du ville læse med, opdatere en eller flere gange om ugen.

XOXO

Likes

Comments