​Etter og ha blogget via blogg.no har jeg funnet ut at jeg gjerne vil prøve meg på ett annet nettsted. 
Jeg startet opp min første blogg i 2009, og hadde den bloggen i seks år før jeg la den ned. Jeg er er en person som er glad i og skrive. Det og ha sin egen plass hvor man kan skrive akkurat det man følger for, det passer meg yppelig. 

Mitt navn er Lise forresten. Jeg er 25 år og bor i Oslo sammen med min kjæreste og forlovede. Vi har tilbrakt snart to år sammen, og vi møttes da jeg studerte stand up og revy på folkehøyskolen i Hønefoss.
Jeg er en person som er glad i og reise. Så jeg håper at dette året vi nå er inne i, blir ett år med en del reising.  Jeg kunne tenkt meg og reist til Dublin igjen, jeg kunne tenkt meg og reist til Italia og Scottland.

Jeg kunne også tenkt meg og flyttet nedover til ett nytt og anderledes land for ett års tid. Bare koble av og bruke ett år på meg selv og min kjære. Har snakket litt om det, men vi får se hva tiden viser.

Jeg er en veldig musikk glad person. Nickelback er bandet jeg har vært frelst av nå i en god del år. Å jeg er sikker på at det er dette bandet som kommer til og følge meg i mange år til. Hører på det meste egentlig. En sang her og en sang der blir en god blanding av god musikk. 

Serier ser jeg også en del på. Holder på med sesong to av Lost, har vel igjen tre epiosder av den sesongen der, i tilleg til Lost har jeg akkurat starter og se på Glee, etter en anbefaling av ei venninne jeg ble kjent på folkehøyskolen. 

Jeg har opplevd en god del oppigjennom disse årene. De aller beste årene mine hadde jeg når jeg gikk på barneskolen. Hvor alt var så fint og så flott. Da jeg startet på ungdomskolen, startet mobbingen, gjennom de tre årene på ungdomskolen gikk jeg dag ut og dag inn og gjorde det jeg kunne for og ignorere det hele, uten hell. Fra jeg startet på ungdomskolen og frem til 2013 utviklet det seg fra og ikke være noen ting til at jeg fikk angst og deprisjoner. Nå pr dags dato sliter jeg fortsatt med angst og deprisjoner, men vet veldig godt hvilke mennesker som er her for meg og hvem det er som ikke er det.

Mvh
Lise.

Likes

Comments

Nouw Magazine