Idag har jag varit ledig, men så nere jag har känt mig. De svarta molnen har tornat upp, och byggt sig tjocka, inget ljus har gått att skönja bakom molnen.

De är länge sedan de har varit mörkt i inne i mig, kylan och smärtan tränger ut och inget kan värma eller mildra denna kyla....... Varför just nu????

Att vara trött tär på mig, jag försöker att vara alla till lags, jobbar så mycket jag kan, gör fint här hemma, köper kläder till de här hemma, allt känns så otacksamt 😩😩

Nu är resan till stugan bokad över jul och nyår, jag borde vara jätteglad, men..... ingenting känns roligt.

Tankar på livet, är de värt att leva..... vet inte men hoppas allt känns ljusare imorgon. Barnen är mitt glädjeämne i allt, utan dem så existerar inte jag 😢

Älskar er Viktoria och David till månen och tillbaka ❤️❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ikväll blev jag jagad av spöken från de förflutna.... Vi träffade en kvinna från GVE, vars mina föräldrar köpt huset från hennes föräldrar, jag fick panik.... nästintill sprang från baren, tittade mig över axeln... och gick ännu fortare. 

Usch, vad dåligt från min sida, hon hade inte gjort något, men tiden från Gällivare sitter djupt i själen, ännu....,

Trots att det gått väldigt många år, och alla dåliga minnen borde vara glömda, men nej 😭😭😭 

Det gör fortsatt ont, och jag kan inte förklara varför, inte för någon....,.. 

vilket är jättejobbigt, jag blöder inombords, men framföralltmot mitt ❤️, som jag inte kan förklara vad som händer inombords 😢😢

Godnatt till er som orkar läsa mina tankar 😓😓

Likes

Comments

​Nu är det länge sedan jag delat med mig av mina tankar,  mycket vatten har flutit under bron, vågorna har ibland gått höga, och ganska många har skölt över mig..... 

Under denna tid har jag flyttat min bror till ett boende, och samtidigt tappat kontakten med min mamma, vilket är både jobbigt och skönt.  

Nu finns mina barn och min make som stöd för mig, de är underbara ❤️❤️❤️

På jobbfronten trivs jag, men drivs ändå till att söka nya jobb, för att få gå vidare utbildning. 

Och jag blir så fruktansvärt besviken varje gång jag får tillbaka min ansökan,  tjänsten har gått till annan sökande 😭😭

Då faller jag, tror att jag inget kan, har inget värde, usch vad jag hatar denna känsla😳😳 

Jag är värdelös,.... 

Det skriker i huvudet😡😡 


Likes

Comments

Veckorna går så fort, jag har börjat på mitt nya arbete. Det är många viljor på liten yta 😂 Jag försöker hålla mig på min kant, vill inte stöta mg med någon. Nickar och säger ja, hellre än säga vad jag egentligen tycker, mina ledord är jag "väljer mina strider".

Jag gör de jag ska, i de tysta. Jag måste tänka på att inte se allt så svart eller vitt. Min fd chef påtalade de under lönesamtalet, men hon är inte den första som sagt de.

Våren är här, men idag känns allt så svart inombords. Det är som om mörkret håller mig i ett starkt grepp, vill ej släppa mig. Jag känner att ju mindre jag hinner tänka desto ljusare och lättare känns det. Jag ska jobba extra allt jag kan, för att slippa tankarna.

Det hjälper för stunden iallafall 😳😳

Idag är de eftermiddag som gäller, tråkigt ☹️ jobbar helst förmiddag om jag får välja.

Nu i duschen och göra mig iordning för dagens jobb


Likes

Comments

Sitter på balkongen i våran stuga i Puerto Rico 😀 lyssnar på Spotify och funderar över livet i stort.

Ännu en varm och skön kväll är det, det beror på caliman, det ligger som ett dammlager i luften, ser ut som dis.

Jag har åkt ensam hit, min familj valde att stanna hemma, jag behöver ensamtid, det har varit jobbiga månader efter jul, min bror som jag är förvaltare för, kommer att flytta till ett gruppboende.

Min mamma vill egentligen de, men jag kommer att köra över henne, min bror behöver detta, och hon vet de. De är många känslor som härjar i min kropp, jag blir arg, känner hopplöshet.

Men till de positiva nu, jag ska få vara med och starta upp en ny medicinsk akutvårdsavdelning, jag känner mig otroligt motiverad. Tänk att få jobba med hand plockad personal, som chefen tror på 👍🏻 Och de bästa av allt är att de är personal från olika enheter med olika erfarenheter. Såååå roligt det kommer att bli 👍🏻👍🏻


Likes

Comments

Jag är i stugan själv, nu inne på min 4:e dag, jag har bara varit ner och handlat mat och dryck. På dagarna ligger jag och solar, lyssnar på radion på olika livsöden och musik.

Tankarna har mest varit åt de positiva hållet, men idag hörde jag på radion om en kvinna, sim aldrig ngn trott på, att hon idag har svårt att lita på ngn och att bygga relationer, och alltid tro att människor inte menar vad de säger utan att det alltid finns en baktanke. Då kom mina tårar, de är som om jag själv sa de här, men så befriande att jag inte är ensam om att känna så här.

Jag har de ändå bra, saknar min make och barn, men snart är jag hemma 🌞🌞

Likes

Comments

​Idag har vi varit ute med våra skotrar, och jag kände att jag och min leksak börjar bli komplatibla med varandra, äntligen 👍🏻👍🏻

Jag brukar inte känna bitterhet, men plötsligt i spaet, då vi pratade om våra föräldrar, gick ngt sönder inom mig 💔 Jag kände mig otroligt illa behandlad, noll respekt, från dessa människor som ska normalt stötta mig, bitterhet sprutar genom öronen. Usch vilken soppa, och en dålig blandad sådan ☹️☹️ 

Jaja, det är bara och gömma det och gå vidare, de är bara jag som mår dåligt, ingen annan har samvete stöp dåligt 🙁🙁🙁 

Imorgon är en ny dag 

Ha en bra kväll i cyberrymden 🙏🏻🙏🏻

Likes

Comments

Jag har en stundent som går termin 4, hon är sjuksköterska i Ukraina, men måste göra on sin utbildning då hon flyttat till Sverige.

Jag har gett allt under dessa 3 veckor som hon varit med mig, men under mittbedömningen så blev de tråkigheter.

Det som gör mig så frustrerad är att hon varit till kursläraren, och sagt att jag är osäker (de bygger hon på att jag inte jag ett svar på en gång, utan var tvungen att tänka) att det är min första student jag har, vilket inte är sant, att jag inte vågar säga emot Kliniska adjunkten mm

Efter att hört detta och mycket mer, så är min spontana tanke, att denna kvinna inte ser sin egen del, skyller sina brister på mig, var finns självkännedomen??????

1 vecka till och därefter kommer jag aldrig mer att ha en student, denna kvinna har bränt mig från alla håll

Nu ser jag fram emot en ledig helg 👍🏻

Likes

Comments

​Idag är en bra dag för mig, solen skiner på himlen, lite kallt och bitit i kinderna. På morgonen hade jag ett besök bokat till min terapeut, som jag inte besökt på länge.  

Att höra henne säga att hon ser mig, Lisbeth, lugnare och mer harmonisk i sinnet än hon sett mig någonsin tidigare, under den tid jag gått hos henne. Jag har gråtit av ilska, visat känslor av hopplöshet, uppgivenhet över saker....... Mig kommer hon aldrig att glömma, säger denna människa jag lärt mig att uppskatta, men framförallt har jag bara fått vara den lilla flicka jag en gång var. 

Det är många gånger som tanken kommit, att hon ej kan hjälpa mig, för vem kan hjälpa en sargad och sårad själ som mig???? Och de har jag även uttryckt till min make, men samtidigt måste jag ju ha trott att jag kan komma ut ur detta mörker som omgett mig så länge. 

Nu står jag här, jag ska flytta min bror till eget boende (jag är förvaltare till honom) men jag är medveten om att de kan bli skilsmässa mellan mig och min mamma, och känner mig trygg i mig själv. Om det skulle sluta så, vet jag att det är min lillebror jag hjälper, och att de är mamma som förlorar på ett sånt senario....... 

Jag klarar mig, men de gör inte hon 

Börjar och tycka  om mig själv 🙈🙈🙈


Likes

Comments

Ja eller nej, det är frågan...... utmaning eller trygghet 🙈 Jag har varit på anställningsintervju igår, och intresse finns från deras sida. Frågan är ju nu, var står jag??!

För första gången i mitt liv, så tvekar jag att anta en utmaning, det känns lättare att ta tryggheten 😜 Vad har hänt med mig????

Tryggheten betyder att jag blir kvar var jag är idag, trots oreda, rutiner saknas och hög personalomsättning.

Jag blir rädd för min egen tanke 😉 Upp och nervända världen, alltså 🙃 eller kanske har terapin gett mig verktyg att våga stanna kvar, det finns ju faktiskt människor som tycker om mg och uppskattar mig för den jag är 😇

Är det jag spm skriver detta??? Främmande tanke, men en skön känsla, jag vågar landa var jag är 💫 Om än bara i tanken, men tankens kraft är stor

Nu väntar spa bad med ❤ och skotertur med våra nya vrålåk, och sen är det bara och jobba resten av helgen.

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Är tacksam över livet och allt som ingår 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Likes

Comments