Header
View tracker

Tog bilen till Helsingborg en sväng med Wilma för att traska runt på Fredriksdal. De har världens mysigaste julmarknad där med massor av fina (god)saker. Köpte faktiskt inte mer än lite godis och en varm choklad, men det var ändå värt att åka dit för där är verkligen så mysigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bakat lussebullar med mamma hela kvällen. Det blev hela 80 stycken! Men låt er inte luras av antalet, de kommer finnas kvar max en vecka ;-)

Likes

Comments

View tracker

Jag har på sistone fått värsta ångesten inför livet. Att räcka till, lyckas i livet och hinna med allt. Tiden den bara springer iväg och jag känner mest att den bara inte räcker till för allt jag vill göra i livet. Jag är redan 19 år och jag hoppandes när jag var yngre att vid den här åldern var jag redan påväg att bli något. Eller åtminstone veta vad jag ville.

Har alltid velat bli polis, enda sedan jag var ett litet barn. Nu på sistone känner jag inte lika mycket sug för det, känner att det finns så mycket annat jag också skulle kunna göra om jag bara tar tag i det. Och det är just det, ta tag i det. Var ska man ens börja?!

Jag vill bli något, jag vill göra skillnad, jag vill synas och höras. Jag vill allt. Har inte börjat ännu och känner redan att tiden inte räcker till. Jag vill inte vara den människan som vaknar på morgonen, går till jobbet och är där hela dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen, laga mat och sedan lägga sig framför tv för att sen förflytta sig till sängen och sova. Repeat.
Så ser de flestas liv ut idag och jag vill verkligen verkligen verkligen inte ha det så.

Jag vet att det är galet svårt, men min dröm (eller ja troligen allas dröm) är att vara min egna chef, jobba med något jag älskar och tjäna riktigt mycket pengar. Så mycket pengar att jag kan ge mina föräldrar hela världen. Så att jag kan ge tillbaka lika mycket till de två människorna jag sätter högst så som de gett mig. Det är min allra högsta dröm, ska bara hitta en väg dit.

Men en dag, förhoppningsvis. En dag kanske jag får någon idé i huvudet som faktiskt leder någon vart. Hoppas hoppas hoppas.

Likes

Comments

Saker som är perfekta att ge sin syster, flickvän, vän, ja vilken tjej (eller t.o.m kille) som helst. Vissa saker är lite dyrare och vissa billigare. För att det ska passa alla.
Inlägget innehåller adlinks, alltså klickar du på en produkt kommer du direkt till hemsidan.

Hoppas detta var till hjälp för någon liten själ där ute! Kram.

Likes

Comments

Märkte igår kväll att mina inlägg igår blev "favorit-..." och "favorit-...". En himla massa favoriter haha! Sorry för det.

Nu kommer det dock ännu ett favorit-inlägg. Frukost.
Jag är ingen riktig frukostmänniska utan kanske mer än brunchmänniska. Försökte hålla mig vaken länge igår kväll så att jag skulle kunna sova länge idag då jag för första gången ska jobba natt inatt. Men vaknade ändå vid 11 vilket är så typiskt, får väl ta en powernap innan jobb ikväll om jag lyckas med det!

Nu käkade jag precis klart min frukost som bestod av A-fil toppad med Paulúns müsli och banan. Vid sidan hade jag en nybakad birkabulle och apelsinjuice.
Det jag startar dagen med (alltså matmässigt) bestämmer typ hur mitt humör ska vara resten av dagen. Äter jag inget när jag vaknat utan väntar några timmar så blir jag helt seg. Äter jag något bra och mättande inom en timme efter jag vaknat så blir jag faktiskt rätt pigg!

Tycker detta är en lagom mättande frukost som även är relativt nyttig (om man bortser från brödet) och som smakar ljuvligt.

Likes

Comments

Bakad potatis tillsammans med tonfiskröra, bacon, sallad och smör som man smälter på. Livets mat. Passar när som helst och smakar så himla gott!

Vilken är din favoritmat?

Likes

Comments