Header

Kan vi bara ta en tyst minut för hallon- och jordgubbstårtor? Bästa som finns! Igår kväll klockan halv 9 fick jag värsta rycket och tog bilen till Maxi och handlade ingredienser för en hallon- och chokladtårta. Eftersom jag kom på idén så pass sent så fuskade jag faktiskt med bottnen och köpte en färdig. Hade ingen ork att stå och vänta på ugn och att bottnen skulle bli färdig, svalna, ja ni vet.

Såhär såg det ut medan jag gjorde den:

På första lagret blandade jag hallon och vispad grädde och la på, andra lagret la jag enbart hallon på och överst bara grädde för dekoreringen. Jag dekorerade med färska hallon och chokladknappar. Muuuuums!!!!

Det slutliga resultatet:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ledig dag idag, sååå himla skönt! Startade dagen med att äta frukost och bada jacuzzi hos Julia. Alltid lika mysigt att hänga med henne! Och jag har faktiskt inte något alls planerat idag så att som det ser ut nu ska jag bara ta det lugnt de timmarna som kvarstår av dagen. Behövligt.

Likes

Comments

Alltså kan ni fatta??? Kan ni förstå att jag i exakt 100 dagar uppdaterat min blogg exakt VARJE dag nu? Det är ju helt sjukt, har inte ens tänkt på det. Så skoj juuu!

Måste förresten lägga in en bild på den goda maten jag käkade i Halmstad igår. Mums <3

Har precis slutat jobba och går i skrivande stund hem därifrån. Inte varit hemma på ett tag då jag begav mig direkt från halmstad till jobbet, så det ska bli skönt att slänga mig i sängen och sätta på en film! Men först: laga mat. Hörs imorgon!

Likes

Comments

Idag är det lördag! Känns som att det är söndag eftersom man festade igår och man oftast festar på lördagar haha. I vilket fall, slutade precis jobba klockan 9 och nu sitter jag på tåget och är påväg mot Halmstad för en övernattning där. Ikväll ska vi nog käka ute på restaurang (vad för någon vet jag inte) och sedan får vi se vad som händer!

Hoppas ni har en toppen lördag <3

Likes

Comments

Bästa bästa bästa dagen på året <3 Midsommar och julafton är mina favorithögtider. Den är så mysig, och trots att vädret igår var skit så var det faktiskt rätt varmt! Här får ni se lite bilder från min dag. För det mesta selfies och bilder på mig och mina vänner, men titta på inlägget innan så ser ni fler bilder från kransbindningen som vi hade under dagen!

Likes

Comments

Bilder från vår kransbindning under hela förmiddagen fram tills 14:00 ca, och nu sitter jag hemma hos Julia för lite sminkfix och så! Åhhh älskar denna dagen.

Bilderna är btw helt oredigerade då jag inte har tid för det just nu men vill ändå dela med mig av de till er!!! Kram

Likes

Comments