Header

Var och gjorde nya naglar i Östra Ljungby idag, då hon jag brukar göra hos nu flyttat dit från Vejbystrand. Detta gjorde dock inte mig något alls då det nästan gick fortare att komma dit nu! Blev lika nöjd som vanligt, så skönt att få det gjort nu inför resan.

När jag kom hem gick jag snabbt ut i trädgården och tog lite bilder. Träd med olika färger, rosor som blommar och rönnbären som sakta men säkert faller. Så fint!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var på Väla en sväng i slutet av förra veckan, och fick med mig lite nytt hem (som vanligt....) som jag är supernöjd med!
Tänkte visa er genom lite bilder här, och har ni någon fråga eller fundering som t.ex var plagget kommer ifrån eller liknande så lägg en kommentar under inlägget så svarar jag där då något plagg är köpt på nätet också. Kram

Likes

Comments

.... Eller ska man kalla det brunch? Haha. När man börjar jobba halv 3 på eftermiddagarna blir det att man sover lite längre och därmed äter brunch varje dag istället för frukost. Idag blev det favoriten - pannkakor med banan, nutella och hallon!

Likes

Comments

Idag sov jag ut, vilket var så skönt då jag inte gjort det på ett tag pga av jobb och att kroppen ställt in sig på att vakna tidigt. Gick upp och gjorde amerikanska pannkakor till mig och mamma som ligger hemma och är sjuk, och därefter träffade jag en vän och åkte ut till Båstad och Hovs Hallar där vi käkade en nice räkmacka. Dagen avslutades med träning med mina elever och därefter två träningar för min egen del, så nu är man rätt slut i kroppen...

Inga konstigheter alls egentligen, och resten av veckan står det jobb på schemat, och på måndag beger jag mig mot ett betydligt varmare land än Sverige. Inget mindre än Israel, saknar ihjäl mig efter släkten där borta så jag var tvungen att åka.

Likes

Comments

I fredags träffade jag Lova igen efter vår senaste träff som var för ca 5 år sedan! Det var superskoj att se henne igen, gud som tiden bara flyger förbi. Vi tog med oss kameran och åkte och fotade lite tillsammans, nu när höstens alla fina färger har kommit! Det är så otroligt vackert och jag har alltid varit helt förälskad i det.

Likes

Comments

1. Var köper du dina kläder? Handlar ofta mina kläder på nätet, typ på Nelly.com. Men även i affärer så som Gina Tricot, BikBok osv!

2. Vad har du helst på dig när du ska ut å dansa? Ja, alltså jag är inte en "klänningstjej" utan jag har gärna på mig ett par byxor när jag ska ut. Och någon snygg topp till det. Känner inte mig bekväm i en tight klänning bland så mycket folk, trots att det kan vara supersnyggt. Har kanske lite att göra med dagens samhälle, jag vet inte.

3. Vad sover du i? Det absolut värsta jag vet är att sova med kläder på, det snurrar sig och man känner sig instängd. Nä fy

4. Hur ofta köper du kläder? Minst en gång i veckan, ofta mer hehe. Handlade lite nytt på Väla häromdagen som kanske kommer upp i ett inlägg snart, om så önskas.

5. Vad är det mest störiga artikeln du har i din garderob? Hmm måste vara alla dessa basic enfärgade tråkiga tröjor som tar så förbannat mycket plats men som man inte heller vill slänga bort för att de är bra att ha, haha. Eller sommarkläderna på vintern och vinterkläderna på sommaren. Tar också onödigt mycket plats och är bara i vägen.

6. Vad gör du med kläder som du inte använder? Säljer annars skänker bort till folk som behöver de.

7. Vilka plagg har du alltid svårt att hitta? De som jag är ute efter att handla. Ni vet när man letar å letar å letar efter något speciellt men inte hittar det. Sen när man inte längre är intresserad av att köpa det ploppar det upp ÖVERALLT. Så störigt.

8. Vad känner du dig fin i? Jag trivs bäst i jeans (som inte är jeansfärgade, helst svarta) och en snygg tröja. Kanske något hårband på huvudet tillsammans med en snygg jacka/kappa och snygga skor. Alltså en klädsel som man kan ha både till finare vardag och en vanlig utekväll. Känner mig fin när jag ser fräsch ut liksom.

9. Vad undviker du i klädväg? Korta klänningar, urringat eller över huvud taget utmanande kläder. När folk ser mig vill jag att de ska tänka "Oj vilken snygg tröja undrar vart hon har köpt den" och inte "Oj vad man ser hennes bröst i den tröjan". Alltså förstår ni skillnaden. Säger inte att det är fel att kanske ha urringat någon gång då och då för det kan faktiskt också vara väldigt fint. Nej det är mer jag själv som inte alls trivs i det.

10. Vad saknar du i din garderob? Ska jag vara helt ärligt så saknar inte jag något alls. Jag har på tok för mycket kläder i mina garderober trots att jag rensat ut hur mycket som helst.


Likes

Comments