Header

Något av sakerna jag nog kommer sakna mest när jag flyttat till Gävle, förutom vänner, familj och släkt då såklart! Har dansat sedan jag var 4 år gammal och nu helt plötligt kommer det bara försvinna ur mitt liv... eller okej inte helt. Kommer dansa som en galning när jag är hemma och hälsar på!

Dansade i Dansfabrikens nya lokaler (äntligen) både igår och idag. Igår med Ida och Wilma och idag med bara Ida. Vi koreograferade lite igår och filmade det men de filmerna blev inte bra, därav att jag och Ida filmade med andra kameran idag istället. Här får ni se det lilla av resultatet!

(Ber om ursäkt för kvalitén som inte är toppen när man laddar upp videos här på nouw)

Likes

Comments

Fick med mig några småsaker hem idag som jag faktiskt är väldigt nöjd med. Från Lindex köpte jag fyra stycken bygellösa bh:ar i spets. Dessa tycker jag är så fina, och så bekväma! Jag klarar inte längre av att använda bh:ar med bygel sedan jag köpte en som var utan. Det kliar, sitter hårt och är helt enkelt riktigt obekvämt. Valde de färger som man har bäst nytta av, vitt, svart och grått. Alla fyra gick på enbart 175 kr då de reade ut alla såna, vilket kap!

Från H&M köpte jag en morgonrock som är gjord av det skönaste materialet jag känt på i hela mitt liv. Kommer leva i denna framöver alltså. Bilderna gör sig inte riktigt rättvisa då den är i en finare grå färg i verkligheten. Har länge letat efter en som är lite kortare, då alla jag provat gått minst ner till knäna. Denna stannade en bit över mina knän så jag är supernöjd.

Och sist men inte minst, kaktusar. Blomsterlandet. Krukor. Alltså jag har alltid HATAT att gå in i butiker som innehöll växter, krukor och annat till hemmet med min mamma när hon tvunget skulle in där. Nu älskar jag det. Att inreda över huvud taget. Det är så himla skoj och därför ser jag extra mycket fram emot att inreda en hel lägenhet snart.

Likes

Comments

Sitter just nu på Espresso house med mamma i Halmstad och fikar. Pannkakor, Bagel och en Snapple blev det! Handlat lite på Eurostop, och strax ska vi hämta lillebror här i Halmstad.
Ha en toppen dag!

Likes

Comments

Tagit det lugnt, tittat på serie, käkat lunch, duschat, fixat mig, ätit middag med mamma och lillebror, tittat på hockey med Ida, och nu strax prata med Gustaf. Det summerar väl min fredag rätt bra tycker jag. Har som sagt haft en rätt lugn dag vilket varit skönt. Imorgon är det öppning för Dansfabrikens nya lokaler och jobb som står på schemat!

Hoppas ni har haft en toppen dag 💗

Likes

Comments

Är hemma från England i ett lika kallt Sverige, igår hämtade vi nya bilen och idag sa jag hejdå till pappa som ska vara bortrest i en månad. Usch känns inte alls bra, gillar inte när han är borta. Gillar inte när någon alls är borta, känns som att en bit av en själv saknas.

Har mått sådär på sistone pga personliga saker, därav att jag bloggat lite dåligt och mestadels varit ledsen eller helt enkelt nere. Inte på humör för att göra något alls.
Ikväll åt jag och mamma iallafall lite grönsaker med dippa. Den heter "Ranch" och ni måste verkligen testa den. Den är sjukt sjukt god! Samtidigt som vi åt satt vi och tittade på roliga klipp på djur och människor på youtube som fick mig på bättre humör.

Imorgon ska jag se på hockey med Ida och det ser jag verkligen fram emot. Det var längesedan senast!
Kram

Likes

Comments