Header

Boktips

Kommer ni ihåg att jag tipsade om en bok för ett par veckor sedan? Jag har fortfarande inte släppt den boken. Allt som händer i mitt liv just nu som har med kärlek att göra relaterar jag till den boken. Den var så bra. Tänkte skriva lite citat från den som jag verkligen fastade för. Så ni kanske kan förstå på ett ungefär vad jag menar med att den är så vacker.

”Innan man förstår vart känslan ska leda en talar man med alla och envar om den älskade. Plötsligt upphör det. Då är isen redan tunn och hal. Man inser att varje ord riskerar att avslöja förälskelsen. Att låtsas oberörd är lika svårt som att spela normal, och i grunden samma sak.”

”Hon begrep inte hur hon skulle genomleva att detta slutade på annat sätt än att de blev älskande, överens om att höra ihop.”

”Det brände i fingrarna efter att sms:a och få lättnaden det innebar att skicka iväg något, och som höll i sig under minuterna som följde när man fortfarande kunde hoppas på ett svar. Hon höll flera gånger i telefonen och började skriva ett meddelande, men raderade varje gång och la den långt ifrån sig.”

"Hon visste inte om han ville ha fler böcker av henne eller om de ens skulle ses mer. Hon förstod inte. Det värsta var att inte förstå det hon var mitt uppe i, det hon tagits anspråk för. Ingen smärta är som den att inte förstå."

"Efter maratonloppet första helgen i juni greps hon av en häftig lust att skicka honom sin sluttid, 3.45,27; skriva bara den och inget mer. Och kanske också "27 grader varmt". Och kanske också: "Ont i benen". Och kanske också: "Har du lust att ses i veckan?"
Hon skrev alltihop, raderade."

"Han var inte tillräckligt fäst vid henne för att det skulle få kosta minsta besvär."

Egenmäktigt förfarande - en roman om kärlek. Av Lena Andersson

Filmtips

Igår hängde jag hos en vän som föreslog en film vi kunde se. Visst sa jag och så satte vi på den. Kan ärligt säga att det är en av de bästa filmerna jag sett i mitt liv. Den var mer än värd de 2 timmar och 3 minuterna som den varade. Det är en drama/romantikfilm som man först inte förstår någonting utav. Hade jag suttit själv och satt på den hade jag nog stängt ner den efter ca 20 min då jag inte förstod någonting alls, men han sa åt mig att hålla ut för att jag skulle förstå senare så det gjorde jag. Vill inte riktigt berätta för mycket om den och om handlingen för det kommer förstöra allt. Ni måste helt enkelt se den, men var beredda på att det troligen kommer falla en tår eller två. Jag grät när jag såg den, men hade jag varit själv hemma i mitt rum hade jag stortjutit för den var verkligen så fin!

Seven pounds

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Standard här i Sverige. Ena dagen älskar man vädret för det är varmt och vindstilla. Andra dagar (som idag) klagar man för att man på riktigt blåser iväg samtidigt som man fryser röven av sig. Kan inte sluta längta efter att värmen ska komma på riktigt.

Annars då? Har fikat med Ida, varit ute i Vejby och Björkhagen för att ta en titt på havet men som jag nyss skrev blåste jag typ iväg så jag stannade i bilen haha. Jobbar inte förrän fredag och fram tills dess har jag absolut ingenting inplanerat. Skönaste som finns!

Likes

Comments

Klockan är halv 1 och jag vaknade för ca en timme sedan. Är helt död från gårdagen som spenderades i Helsingborg med Julia och Naomi. Jobbade till 8 på kvällen och sedan tog jag mig till Julia för att hon skulle sminka mig. Blev så nööööjd. Aldrig känt mig så vacker som jag kände mig igår haha! Julia är makeup artist och kan sina grejer, så jag lät henne göra precis som hon ville. När vi var klara hos Julia hämtade vi upp naomi och tog ersättningsbuss till Hbg då tågen inte gick!

Käk, dricka och dans summerar väl kvällen rätt bra. Landade i sängen kvart i 5 på morgonen. Snart dags för jobb igen :-)

Försökte ta bilder med Julias katt men det ville den inte.....

Likes

Comments

Denna blusen har verkligen blivit en favorit i garderoben. Den passar till allt och är så satans skön att ha på sig! Den kommer som sagt från Nelly.com. Skärpet och väskan är från märket Pieces och byxorna från Cubus.

#nouwoutift

Likes

Comments

Idag har jag jobbat exakt hela dagen. Vaknade, käkade frukost och bytte om för att sedan gå ner till stan och börja jobba klockan 11. Skulle slutat 8 nu ikväll men fick vara kvar till 10 då det var så mycket folk och så mycket att göra! Dock gör det mig ingenting, har inget emot att jobba extra när jag ändå väl är där. Plus att jag jobbar med ett härligt gäng så jag har samtidigt kul! Men efter 11 timmar är man ganska slut.

Sitter just nu och läser den allra sista sidan i Egenmäktigt förfarande, som jag älskar den! Vill inte att den ska ta slut....

Likes

Comments