Har inte skrivit här på ett tag. Kommer nog inte bli något mer nu, har hänt en massa saker o har ingen lust att lägga ner min tid på det här längre. Tror jag aldrig har gjort så jävla fel i mitt liv.

Men aja, hejdå bloggen o alla läsare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vakna tidigt. Ska åka till varamon o sola med Ida. Sen har jag inget mer planerat, det kanske blir att träna eller något senare ikväll.

Min pojke är i Halmstad, för att tävla i SM styrkelyft! Kommer heja massa på dig här hemma, du kommer klara det för du är bäst!!!<3>Pussssss/Lisa
  • 148 Readers

Likes

Comments

Har jobbat idag o imorgon är förmodligen sista dagen på jobbet sen semester sen efter några veckor ledigt blir det förmodligen jobb för min del igen.
Älskling kom till mig efter jobbet, vi la oss i sängen och kollade på Prison Break, bra serie det där!

Nu har jag även bokat mitt första bodypump pass, som är redan imorgon, ååh ska bli så kul!! :D

Puuussssss/Lisa 
  • 162 Readers

Likes

Comments

Nu har jag och älskling tagit oss en underbar dusch tillsammans, efter vi varit o bastat, underbart skönt! Och nu ska vi stax gå hem till mig o kolla på serie o mysa lite.

Pussss/Lisa  • 181 Readers

Likes

Comments

Snart är det äntligen sommarlov och det känns underbart. Men kan säga att jag kommer få kortare sommarlov. Ett tack till min pojkvän som har fått mig att göra detta o jag kommer nog vara rätt glad sen när jag väl har gjort det här. Jag är så glad över att jag har dig, du finns alltid där, jag älskar dig så himla mycket.

Imorgon blir det nationella i matte, som jag har kvar eftersom jag va sjuk när vi hade det. Är inte så jätte peppad på det, men får hoppas att det går bra.
Nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på elementary med mammsen o pappsen.

Puss/Lisa

  • 208 Readers

Likes

Comments

Träffade lisan idag, vi gick ner till stan och kollade lite och så köpte jag och hon även ett gymkort på actic, känns skönt att äntligen komma igång igen. Ska börja på tisdag då jag ska prata med en instruktör och lite sånt och även få lite schema om hur jag ska träna och så. Det ska bli väldigt kul, längtar redan!!  • 241 Readers

Likes

Comments

Idag är det 1 år sen jag och min underbara pojkvän blev tillsammans. Jag älskar dig så otroligt mycket!♡

  • 262 Readers

Likes

Comments

Har inte skrivit här på ett bra tag. Men nu är jag på väg t Helsingborg, ska bli super kul!!
Skriver mer när jag kommer hem,

Puss/Lisis

Likes

Comments