Header

Det kommer antagligen bli lite dåligt med uppdateringar nu i början då jag är ute i så pass god tid. Än så länge är det ju väldigt långt kvar och sökningen till våren har inte riktigt startat än.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

STS är snabba när man väl anmält sig, dom ringde upp mig redan någon timme efter att jag skickat in min anmälan. Det var som en liten studievägledning och en lite mer noggrann förklaring om hur det kommer gå till och fungerar på skolan. En av anledningarna till att jag valde STS är för att det känns som man får bra stöttning hela vägen. Då det antagligen kommer vara lite krångligt att fixa allt själv så känns det skönt att kunna få hjälp. Dom ordnar även träffar så man kan få träffa andra som ska åka iväg och studera.

Jag har ju då valt att åka på något som heter STS select, jag kommer då kunna välja bland många olika kurser och läsa det jag känner för och passar mig.

Sedan åkte ju jag på språkresa med dom år 2010, så vart lite självklart att gå tillbaka till dom.


Likes

Comments

Idag har jag gjort något jag tänkt på så länge. Nämligen skickat iväg en ansökan till STS study abroad, om att få plugga en termin på Hawaii pacific university.

Många tankar som far omkring i huvudet på mig nu. Är så förväntansfull men samtidigt rädd. Att åka ifrån pojkvännen är det som känns jobbigt.. Men jag vet att jag kommer ångra mig resten av mitt liv om jag inte gör detta.

Ska i varje fall bli så spännande att göra detta och tänkte självklart blogga om det. Hela antagning prossesen, förberedelser, studierna och om livet på Hawaii!

Likes

Comments

Till lunch idag vart det typ buritos, hade en linsgryta som passar väldigt bra i tortilla. Har inte fått jobba på väldigt länge vilket är jätte tråkigt, men har fått ett större område med dagis . Så hoppas på jobb i morgon!

Ska träffa Emma senare idag, mys!

Likes

Comments

Så himla skönt med en lugn söndagsmorgon med god frukost och mys. Ska sitta här i soffan och kolla på nyhetsmorgon ett tag till, sedan ska vi hämta Elsa hos Gustavs mamma. Så hon ska få bo på balkongen! (Elsa är alltså en av mina 3 kaniner).

Likes

Comments

Tänk var stor hon har blivit, hon är snart 5 månader.. Vi gick på första valpkurs mötet i torsdags.

Hon är så feg och lite rädd för andra hundar. Skäller på dom, men så fort dom kommer nära piper hon. FEGIS!

Tänk va liten hon var i september!

Likes

Comments

Några bilder från lägenheten, som fortfarande är rätt så stökig.. En del kartonger är ännu inte uppackade.

Tar ett tag att få i ordning efter en flytt.. Eller så är det bara vi som är sega :)

Fattas mycket små detaljer, som ska fixas. Blommor lampor osv.. Men är nöjd än så länge!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har knappt shoppat någonting på vad som känns som en evighet. Längtar tills vi flyttat in i lägenheten och är klara med dom kostnaderna, så man kan få uppdatera garderoben lite!

Likes

Comments

Vilken respons jag fått på gårdagens inlägg, det trodde jag inte när jag la ut det. Vill tacka för alla fina och peppande ord från alla!

Jag hoppas att man kan hjälpa andra med dessa texter, om någon där ute mår dåligt och inte känner att dom får hjälp. Ta kontakt med dom som älskar dig familj eller vänner. Låt dom hjälpa dig och stötta dig.

Jag vet också att det inte alltid är så lätt att prata med andra, om något som är så personligt och som man kanske även skäms för. Men jag tror att du kommer må bättre efter, och inte sämre.. Sedan kanske inte alla förstår riktigt hur det känns osv. Men dom förstår troligtvis mer med tiden om du släpper in dom och pratar.

För att låsa in alla tankar i huvudet och dra sig undan har bara gjort så att jag mått sämre.

Så om du är drabbad, försök!

Likes

Comments

Drömmer om all inredning jag vill köpa när vi flyttar till lägenheten!

Likes

Comments