Hej på er! Hoppas ni haft en bra måndag hittills, det har i alla fall jag haft. Ligger just nu i sängen med alla djur och gossar och kollar lite på youtube. Väntar på att det ska komma journalister hem hit för dem ska intervjua mamma.

Mamma och vår hund Grazy är utbildade tillsammans och är ett pedagog hund team. Grazy är utbildad till att hjälpa bran och unga i skolan,. Jag tycker det är jätte kul och Grazy är verkligen en perfekt hund för det. Hon är lugn, snäll, omtänksam, hon kräver ingenting och hon har mycket erfarenhet. Om ni vill att jag ska berätta mer om det så kan jag göra det.

​Bilden till vänster, var dom under utbildning. Bilden till höger var dom klara och har varit det i över ett år nu. 

Likes

Comments

Hej på er! Har precis varit ute på en promenad med Grazy. Det var verkligen skönt att få komma ut en stund och få lite frisk luft, även fast det regna.

Nu är jag hos Oliver och ikväll ska vi ta det lugnt och bara vila upp oss inför veckan. Veckan som kommer är min sista praktik vecka för denna gången, och sen är det höstlov.

Hoppas ni haft en bra lördag!

Likes

Comments

Såhär såg vi ut på halloweenfesten. Ganska likt hur vi brukar gå runt haha. 

Likes

Comments

Hej! Jag och O ligger fortfarande i sängen och bara tar de lugnt. Ska väll snart gå upp och börja fixa med lite saker. Ikväll ska vi på halloween fest och vi har fortfarande inte bestämt oss vad vi ska vara. Antingen ska Oliver vara Pablo Escobar och då ska jag vara hans fru eller ska vi vara byggare.

Hoppas ni får en bra lördag!

Likes

Comments

Hej fina ni! Nu är det äntligen helg för min del. Helgen började inte så bra för mig. När jag slutade och sätter mig i min a-traktor och ska åka hem, så startar den inte. Den hade slut på batteri och jag förstår inte hur?? Jag vet att det kan hända lätt på vintern men det är inte ens minus grader än. Får väll ta och köpa ett nytt batteri kanske. Det hände samma sak tidigare i vekan när jag tankade och sen när jag hade tankat klart så starta den inte. Men som tur var jobbar Oliver bredvid macken och de hade en starter eller vad det heter, så den starta och jag kunde åka hem. Men idag fick jag ta en promenad hem. Det var väll skönt men det var väldigt kalt och blåsigt.

När mamma kommer hem senare får väll vi ta och åka dit med startkablar och försöka starta den. Senare ikväll blir det nog lugnt, kanske den vanliga fredags rundan vi brukar ta. Jag Oliver och några kompisar brukar åka några varv på stan och se om det händer något och bara sitta och prata. Imorgon ska vi på halloween fest tror jag.

Hoppas ni får en bra helg.

Likes

Comments

​Man blir ju lite extra sugen på att vara 18 och ha en sådan här bil när man ser dessa bilder. Kommer ju inte ha råd med någon av dessa på ett par år men man kan ju alltid hoppas! Min absoluta drömbil är en Audi r8, men en fin gammal jänkare skulle ju inte vara helt fel heller. Har ni någon drömbil?

Likes

Comments

Hej finisar! Idag är det torsdag, bara en dag kvar sen är det helg, skönt! Har precis kommit hem från praktiken, jag var kvar när barnen hade slutat skolan och var med på fritids, det var kul och det var lite lugnare för att det är inte lika många barn då. Träffade lite fritidspedagoger som jag hade när jag var liten och gick på fritids, så det var kul att få prata lite med dom.

Nu sitter jag och myser med alla djuren och ska försöka träna lite här hemma. Jag har ingen gymkort längre, så då får de bli lite hemma träning, men det funkar ju jätte bra de med. Det var länge sen jag tränade nu och jag behöver verkligen bygga upp lite muskler igen. Sen jag började på gymnasiet blev det mindre och mindre träning, tiden försvann och jag blev tröttare och tröttare. Jag tränar en del i skolan eftersom jag går linjen träning och ledarskap, men det räcker inte utan jag måste bli bättre på att träna mer utanför skolan. Så har gjort en liten träningsplanering, så nu ska jag börja träna igen.

Likes

Comments