I fredags firade vi mig och @idaobergs med först lite middag och förfest hemma hos mig, och sen premiär utgång på korgen.

Likes

Comments

I måndags var jag och Kim på bio och såg den nya Annabelle som precis kommit ut. Den var super bra och läskigt, så den rekommenderar jag verkligen er att kolla på.

Likes

Comments

Här kommer lite mer bilder från Öland, och jag har haft de toppen bra! Jag har även varit på konsert och kollat på The Sounds.

Likes

Comments

// De senaste från snapchat //

Jobbade sista dagen i söndags, så i måndags åkte jag till Öland. Har jobbat sjuk i två veckor nu, har haft ont i halsen, feber & vart snorig. Tror även jag börjar så öroninflammation, så de är behövligt med lite semester innan skolan börjar igen.

Hoppas jag snart blir frisk så jag kan börja träna igen, är så typiskt att man blir sjuk när man kommit igång med träningen igen. Men inte så konstigt att jag aldrig blir frisk för inte haft en ända lugn stund, bara jobbat och efter jobbet har jag hittat på massa saker, inte bra! Men nu på Öland ska jag ta de lugnt.

Likes

Comments

Har spelat minigolf med Amanda, Hannah och Krille. Vi var i Motala på deras äventyrsgolf, de va super kul, tyvärr vann inte jag utan de gjorde duktiga Amanda.

Har varit o ätit på wild west steakhouse med Kim, Linus & Amanda. De var supertrevligt och gott.

Har köpt ett nytt fiskespö som måste provas någon dag. Och har även fått igång Kims 940 som vi ska ut o prov köra.

Likes

Comments

Hade en jätte mysig gårdag med tjejerna och firade Amanda som fyllde år. Vi var på Relaxen i Askersund och senare på kvällen drog vi ut och åkte raggarbil.

Likes

Comments

Äntligen en ledig dag idag, de var behövligt kan jag säga. Den spenderandes med lite fiske igår och idag har jag hängt på stranden. Senare blir de nog att dra till gymmet och träffa Emilia, sen är de bara upp o jobba imorgon igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Utsikt från jobbet, värdens bästa mamma & lilla jag har även tagit tag i träningen och skaffat gymkort.

Likes

Comments

I fredags var jag inne i Örebro och träffa Ida en sväng, vi shoppade lite o luncha. När jag kom hem duschade jag bara sen åkte jag till Emilia och hjälpte henne att fixa iordning inför 18års fest. De va jätte trevligt och senare på kvällen drog vi till o'learys och fortsatte att festa.

Igår var de crusing här i stan, vi var först på fest sen satt vi på puben typ resten av kvällen. Nu är jag precis hemkommen och ska typ gå o lägga mig o tagga jobb imorgon och resten av veckan.

Likes

Comments

Helgen bestod av lite shopping, fest och bad

Likes

Comments

Hej på er! Jag tog en paus ett tag som ni som läst min blogg innan kanske märkt. Det hände väldigt mycket jobbiga saker en period och jag orkade inte blogga något. Jag bestämde mig för att sluta blogga för att kunna lägga min energi på de viktiga här i livet och försöka hålla humöret uppe när jag umgicks med mina kompisar och familj och samtidigt klara av de sista i skolan. Jag kände att bloggen bara tog massa energi från mig och att de inte va kul längre.

Nu är jag tillbaka (tror ja). Jag kommer inte blogga varje dag, jag kommer blogga när jag har lust och känner att de är kul, jag vill inte känna mig stressad och känna att jag måste lägga upp något även om jag inte har lust. Jag kommer förmodligen inte heller skriva så mycket, för jag är sämst på att skriva och jag tycker det är jobbigt och tråkigt. Det kommer nog bli inlägg som är liknade stil som inlägget här under. Jag har även gjort om designen lite, jag blev jätte nöjd, vad tycker ni?

Likes

Comments

Glass, grilla, bada, regn & bra vänner, de är de mina senaste kvällar har bestått av.

Likes

Comments