Idag blir det poolen hela dagen! Det har varit jätte fint väder här både igår och idag, och det ska fortsätta och vara det imorgon med! Så imorgon ska vi åka till en jätte fin strand och bada i havet!

Vi har inte badat i havet än och det är för att det varit lite monligt vissa dagar. Men imorgon ska det vara super fint och då tänkte vi åka till en strand som ligger en bit bort, för den ska vara mycket finare än den som ligger närmast oss!

  • Resor

Likes

Comments

Ja det är som sagt väldigt svårt att ta bilder på djur. Men fick några bra i alla fall, på både delfinerna och valarna! Fick ju såklart inga på de få gångerna när delfinerna var uppe i luften. Men det var jätte kul att se, fast blev lite illamående för att båten gunga som bara den ibland. Båten var också väldigt cool tycker jag, ser ut som en sjörövarbåt!

Likes

Comments

Pizza eller hamburgare? Hamburgare

Favoritprogram på tv? Fast N´ Loud

Midsommar eller julafton? Midsommar

Chips eller popcorn? Chips

Kjol eller klänning? Klänning

Mascara eller läppglans? Mascara

Favoritpodcast? P3 dokumentär

Frukost eller middag? Middag

Vad spenderar jag mest pengar på? Mat & bensin

Kaffe eller Te? Kaffe

Laga mat eller bli serverad mat? Bli serverad mat

Favoriträtt? Pannkakor

USA eller England? USA

Mest minnesfulla resa? Malaysia 2016

Mössa eller hatt? Hatt

Drömresemål? Bora bora

Drinkar eller shots? Drinkar

Likes

Comments

Började med att väcka mamma med champagne och lite presenter. Sedan gick vi ner och åt frukost. När vi hade ätit så gick vi ner till havet och tog en båt ut för att hoppas på att få se delfiner och valar, och det gjorde vi! Vi såg väldigt många delfiner, men framför allt valar. Var dock svårt att få bild på dom, men det kommer lite bilder senare på dom!

När vi kom tillbaka så började vi att göra oss iordning för middagen och vi hitta en jätte mysig resturang där vi åt!

  • Resor

Likes

Comments

Igår tog vi det också lugnt, låg vid poolen på förmiddagen och sola. Sedan var vi nere i staden och kollade runt lite & på kvällen gick vi ner och åt.

Idag fyller mamma år, så vi ska fira henne lite. Vi ska på någon marknad och sedan ska vi åka ut på havet och kolla på delfiner. Hoppas verkligen vi får se några!!

Likes

Comments

Igår tog vi det mest lugnt, vi gick mest runt i staden och kolla runt och så låg vi vid poolen och sola. På kvällen gick vi ut och åt och det var super mysigt!

Likes

Comments

Hur går det egentligen med alla djur här hemma? Ett tag hade vi ju lite problem med våra djur, dem blev sjuka och skadade sig osv. samtidigt som vi bestämde oss för att köpa en oss en till hund. Allt hände på en gång. Nu tänkte jag uppdatera er lite hur det gått.

Grazy våran hund bröt revbenet för ett tag sedan. Vi märkte att hon hade ont, så vi åkte in till veterinären. Där rönta de henne och upptäckte att revbenet var brutet, dessutom såg hennes sista par revben väldigt konstiga ut, de var hälften så breda som de andra så det kanske inte var så konstigt att hon hade brutit det eftersom de var så smala. Hon fick medicin och fick ta det väldigt lugnt. Nu verkar det vara helt läkt för hon är precis som vanligt och leker och busar runt.

Prinsessan eller Nelson som jag kallar henne ibland, har fått diabetes. Hon började kissa inomhus, eller hon började kissa mer och var därför tvungen att kissa inne eftersom hon inte kunde gå ut när vi inte var hemma. Vi har aldrig behövt ha en katt lucka för om katterna är inne när vi inte är hemma så har dem klarat att hålla sig. Men när hon fick diabetes så behövde hon dricka mer och därmed kissa mer.

Vi åkte till veterinären och där tog de lite prover och vi fick reda på att hon hade diabetes. Hon fick ett diabetes foder och tabletter som hon äter fortfarande. Eftersom vi upptäckte det så fort har vi en chans att få ner diabetesen så det räcker med att hon bara äter de speciella fodret och inte behöver ta tabletterna. Vi har även fixat så hon har en kattlucka nu, så hon kan gå in och ut när hon vill.

Men hon har börjat spy varje dag.. vi tror det är fodret, så nu har vi börjar blanda de vanliga fodret med diabetesfodret. Tycker så synd om min lilla tjej som är hungrig hela tiden, hon får inte äta så mycket och dessutom spyr upp allt hon äter, inte så konstigt att hon är hungrig.

Loppan är min systers katt som fick flytta hem till oss eftersom hon inte trivdes i lägenhet. Hon är så himla busig och kan inte ta det lugnt en sekund. Hon är inte till så mycket besvär, för att hon är ute nästan hela tiden. Det ända är att Nelson kan bli lite arg på henne ibland, men det börjar bli bättre som tur var.

Pura/Pyret/Poppy, vi vet fortfarande inte vad vår nya hund ska heta. hon heter Pura nu, men det tycker vi inte om så mycket så vi tänkte försöka hitta på ett annat namn men som börjar på P. Jag tycker Poppy men mamma tycker Pyret.

Vi ska alltså adoptera en hund från Rumänien. Hon har varit gatuhund och nu ska hon få en familj. Grazy har också varit en gatuhund från Rumänien som vi adopterade. Grazy var så himla lätt och hon lärde sig väldigt fort allting, men man vet ju aldrig hur den nya hunden reagerar osv. Den ända vi gjort är att ha läst lite om henne och sett några bilder på henne. Det får ta den tid och jobb det behöver och vi är glada över att kunna rädda en hund från gatan.

Så snart kommer vi hämna henne på Arlanda :)

Har ni några förslag på namn till henne? Gärna nåt som börjar på P.

Likes

Comments

Nu är vi äntligen framme, vi kom fram sent igår så vi gick och la oss ganska direkt. Vi bor väldigt högt upp på ett berg och sen fick vi även lägenheten högst upp, så vi har grym utsikt. Lägenheten är jätte stor, den har övervåning, två toaletter, två sovrum, stort kök och stort vardagsrum. Så det är jätte skönt. Just nu ligger jag vid poolen och bara tar det tungt och solar.

Likes

Comments

Nu sitter jag förmodligen på planet till Teneriffa om allt har gått rätt till. Jag har alltså skrivit det här inlägget i förväg. Jag har gjort några inlägg som kommer upp den här veckan, inte alls många, men jag tänkte ifall internetet är jätte dåligt eller något liknande så kommer det lite inlägg , så inte bloggen ekar tom i flera dagar. Men jag hoppas på att det är bra internet så jag kan uppdatera er, annars får ni väll en bildbomb när jag kommer hem men jag tror det kommer funka.

Det ska bli så skönt att få komma iväg nu ett tag och få en extra vecka ledigt. Ska bara sola, bada, bli brun och ta det lugnt. Hoppas på att vi kommer få fint väder. Men annars har hotellet gym och bowling, så man kan underhålla sig om det är dåligt väder någon dag, men hoppas såklart på super fint hela veckan. Längtar dit så mycket nu!!

Likes

Comments

Asså var bara tvungen att ta en för och efter bild på mina Converse. Insåg igår att jag att jag inte har några bra skor, som man kan gå långt i, nu när vi ska till Teneriffa.

Så tog fram mina Converse och såg att de var väldigt skitiga. Jag kommer inte hinna köpa ett par nya, därför testade jag och tvätta dom. Jag trodde inte dom skulle gå att rädda, men asså dom blev ju super rena.

Jag dränkte dom bara i något slags rengöringsmedel och lät dom stå så i några timmar, sedan tvätta jag dom i tvättmaskinen och så blev dom nästan som nya!

Likes

Comments