Nå følte jeg bare for å skrive ned og bare fortelle dere at jeg lever, haha. Men det har skjedd så mye i det siste, jeg har faktisk fått meg jobb. JA en jobb faktisk, jeg er så glad for det! Ellers så har faktisk dagene gått til skolearbeid hverdag og hver eneste helg i oktober og frem til nå så har jeg vært hjemme nesten og overnattet hos julie eller sandra. Noe jeg trives veldig godt med.


Jeg har jobbet nå nesten hverdag og endelig fått meg en "rutine" og følge opp til. Nå er jo snart heldags rundt hjørnet, jul, nyttår og ikke minst min bursdag (finally really!!) gleder meg som en lite barn. Elsker November og Desember mnd, jeg føler det er da jeg faktisk slappe av mer og sitte i senga med en god samvittighet og se på koselige filmer og drikke kakao med krem.

Ellers så håper jeg dere alle har hatt en super fin dag idag også skal jeg skjerpe meg med bloggingen og få ut litt mer enn vanlig. xoxo

Likes

Comments

Hei alle sammen! Nå merker jeg det var litt lenge siden jeg har blogget til dere her, det beklager jeg veldig for. Jeg har forresten ikke pc for øyeblikket, nå låner jeg en pc av skolen. Men jeg hadde forresten en kjempe fin høsteferie, var hos mine bestevenninner og bare slappet av og vært hjemme hos familien min. Jeg pleier alltid å gjøre mye sprøtt med vennene mine når jeg først er hjemme, men så har den andre bestevenninna mi som vi alle jenter kaller det " my partner in crime" opptatt med å jobbe, så da droppa jeg alkoholen i høsteferien rett og slett. Men jeg hadde det utrolig koselig uansett, og reiser tilbake til kristiansand allerede imorgen igjen jeg!


​Var visst ikke så lenge jeg klarte å la vær å reise hjem igjen. Men egentlig så er hele grunnen fordi min bestevenninne Celine skal til Kristiansand selv og da slenger jeg meg på. Alltid likt lange turer med gode venninner i bilen og bare lytte til musikk og se på den fine naturen vi Norge har å tilby. Jeg har hatt besøk av ei god venninne fra Trondheim hele uken, enklere sagt så var vi samboer for 2 år siden. Så var veldig godt å se henne igjen, mye og ta opp etter 2 år! Så nå reiste hun nettopp noe som jeg synes er veldig dumt og trist, men fine dager hadde vi sammen når hun var hos meg. Nå er det bare å begynne å jobbe med skole igjen nå fremover og ønsker alle en super fin dag!

​Hva gjorde dere i høsteferien eller har dere det nå? xoxo.

Likes

Comments

Hei alle sammen! jeg hadde egentlig tenkt til å gjøre noe spennende for dere idag, men så har jeg dessverre ikke fått tid. jeg er hjemme alene med "lillebroren" min og hunden, så har tilbringt tid med de to idag. gikk i hele 2 timer på tur med hunden min idag i dette god været og herlig var det! fikk virkelig kjent på kroppen hvor deilig og friende det faktisk var å gå tur og kjenne stillheten. se den nydelige naturen vi har her i Norge.

var deretter ute i enda flere timer og lekte med lillemann og hunden, var deilig og bare legge fra seg alt av sosiale media for noen timer og få litt ordentlig tid med de små. Men uansett, akkurat nå så ligger jeg bare på sofaen og venter på at resten av gjengen snart kommer hjem så vi kan få i oss noe ordentlig middag. så blir bare prison break resten av kvelden idag!

Hva har dere gjort idag? håper dere hadde en like fin dag idag som meg❤️

  • 19 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen og god mandag! Idag kom jeg hjem fra ei venninne og da var det rett i sofaen hjemme og på med prison break, henger veldig etter med den serien merker jeg. Så merker jeg selv at jeg er veldig sliten og trøtt i kroppen.
forresten! jeg klarte dessverre å ødelegge pc'en min idag, vifta stoppa helt opp. så nå er bare spørsmålet om jeg skal kjøpe ny eller bare fikse vifta på it. Nå sitter jeg bare her og venter på at hjemmelaga pizza kommer på bordet mens jeg ser på serie.

Hvordan har deres mandag vært så langt? og ser noen på prison break? Ha forresten en fin mandag videre ❤️

  • 20 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen og god ettermiddag! Jeg våkna ganske tidlig idag for å ta meg en joggetur med hunden min inn i skogen. Pappa og dama hans har flyttet litt lengre inn på landet enn det vi er vandt til men egentlig så liker jeg det. Liker at det er rolig, nesten aldri biler kjørende forbi eller bråk rett og slett. Er jo egentlig ganske kjipt at det ikke går noe busser her, det er det jo. Men jeg overlever.

Noen av dere har sikkert fått med dere i forrige innlegg at det er familieselskap idag her, gleder meg veldig til å hilse på familien til dama til pappa idag, jeg tror dette blir ganske bra og koselig. Etter jeg har vært i familiebursdagen så har jeg blitt invitert i en annen bursdag, så får håpe jeg får tid til begge deler. Skal ikke bare være å komme hjem altså. Uansett! Hva er planene deres for idag og har dere forresten planer i høsteferien? Håper dere får en super dag ellers!

  • 23 lesere

Likes

Comments

​Endelig fredag folkens! Idag så skal jeg vaske leiligheten og rydde det koselig. Jeg reiser nemlig idag til Kristiansand og liker å komme hjem til en ryddig og fin leilighet etter jeg har vært hjemme en uke i Kristiansand. Akkurat nå så ligger jeg enda i senga, har ikke orket og lage meg frokost enda og pakket ordentlig. Prøver å ha oversikt over hva jeg skal gjøre før jeg reiser avgårde nå. Heldigvis så har jeg god tid når jeg ikke reiser før 7, men ulempen er jo at jeg ikke er fremme før 12 ikveld, men jaja. 


  • 29 lesere

Likes

Comments

Allerede imorgen så har jeg høsteferie i en uke. merker jeg gleder meg så til å komme hjem til Kristiansand, familien, hunden min og ikke minst vennene mine. Familien skal ha en liten bursdagsfeiring for "lillestøstren" min på lørdag, så det blir hvertfall veldig koselig! Har fått en norsk oppgave som jeg faktisk er engasjert i og gleder meg til å skrive masse om han. Alle kjenner vel til William Shakespeare, så det er han jeg skal ha om.

men til noe enda koseligere, hva skal dere for helgen og har dere høsteferie?

Likes

Comments

Hei! dette er mitt første innlegg, jeg har prøvd og blogge på blogg.no før når jeg var litt mindre så dette kommer til å ta tid til å venne seg til igjen. Men uansett! Jeg har hatt en ganske slitsom dag på skolen idag, innleveringer og lekser har begynt å komme seg nå merker jeg. Hadde egentlig planer om å ta meg en joggetur etter skolen idag men det ble vist ikke slik akkurat idag, får prøve igjen imorgen. Får håpe skoleåret går bra iår, fordi iår skal jeg virkelig stå på!


Hvordan går det dere ellers?​ beklager på forhånd at det ikke kommer ut noe bilder i dette innlegget, har ikke for øyeblikket noe "nyere" bilder og kjedelig å hive ut gamle bilder.


Likes

Comments