Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Sjukt längesen vi uppdaterade. Har blivit lite inspirerad av att filma istället för att fota så mycket så härom dagen klippte jag ihop en liten video när vi var i en fin trädgård. Hoppas det gillas.

Vet att det är asdålig kvalitet osv, men det är en början, vi kan bättre! Men det var roligt och tänker att det är kul att ha liksom.

kram Lisa

Likes

Comments

//Lisa

Likes

Comments

Hej på er!

För ett par dagar sen kom vi hem från en sjukt härlig resa, Gotland. Vi hade väldigt, trevligt, roligt och fantastiskt väder. Tack så hjärtligt mina vänner för en lyckad resa, här kommer mina bilder.

//Lisa

Likes

Comments

Jag och Linnea gjorde det galnaste jag gjort i hela mitt liv i måndags. Vi åkte till centralen köpte en enkel biljett till Köpenhamn satte oss på tåget med ingen plan vart vi skulle sova eller göra. Ingen biljett hem heller för den delen. Det var så knasigt men vi tog in på världens mysigaste hostel och träffade en jätte trevlig dansk tjej som tog med oss på pubcrawl vilket var såå roligt om ni inte är bekanta med det så är det en organiserad bar runda. Vi gick till 4 ställen och man är ett gäng på kanske 20 pers. Vi pratade inprincip engelska hela kvällen och lärde känna folk från världens alla hörn. Kvällen slutade med att vi satt på ett tak med några och blickade ut över Köpenhamn. Galen kväll faktiskt. Galen resa. Det var liksom bara första dagen.
// Tova

Likes

Comments

Likes

Comments

Summerburst var maxat!! Det var kul som vanligt trots att lördagen var lite skev och vi blivit gamla och trötta så vi orkade inte gå ut någon av dagarna efter. Knasigaste var nog att jag och Linnea var på premium. Vi typ bara gick upp dit och hängde. Vart var vakterna? Ja inte så insatta vi gick bara förbi. // Tova

Likes

Comments

Min och tyras studentmottagning var ju extremt mysig! Hade så trevligt och fick såå fina presenter. Min familj alltså kan bli varm i hjärtat när jag tänker på hur fina alla är // Tova

  • Vardag, Tova
  • 548 readers

Likes

Comments