idag är jag ledig från jobbet, vilket betyder städdag. jag har städat hela lägenheten så nu luktar hela lägenheten citron! mysigt. nu ska jag ut på stan lite tänkta jag för att köpa lite inredning, haha.. är helt galen i småsaker. puss & kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

i helgen var vi i Lund för att köra hem bilen simon köpt, en Audi A4. tycker om denna modellen sjukt mycket! vi är super nöjda!
Likes

Comments

Likes

Comments

nu så ska jag & simon hem till familjen för att ha lite taco-mys. det är lite ofattbart att jag inte längre bor "hemma".. men man märker att när man flyttar hemifrån så tar det inte många minuter innan man ringer hem för att man är så "långt borta", trots att vi bara flyttat närmare centrum. men det är så skönt att få stå lite mer på egna ben, och snart är ju lägenheten helt klar när det kommer till inredning. vi väntar bara på soffan nu! ha en bra dag!


Likes

Comments

jag har under hela min livstid haft långt hår, ja, så länge jag kan minnas iallafall. jag lät aldrig någon klippa av det, och fixade & trixande med det hela tiden, dvs knasiga flätor lite här & var, innan jag visste vad allt med hårvård heter. idag använder jag mig av hårinpackning 2 gånger i veckan, lite olika vilka jag använder, men ofta för extra glans då mitt hår ofta blir slitet & torrt, så något som återfuktar bra.
Likes

Comments


Likes

Comments