View tracker

Vardag

Jobb,mys,kalas,1a advent och enu mera mys!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Söndags middag och planka bjöd gårdagen på. Vilket jag absolut inte tackar nej till. Går dagen gick ut på att åka runt och äta . Haha men såna söndagar funkar riktigt fint ibland.

Men idag står det träning på schemat innan kneget. Så bara att ta sig i kragen å röra på fläsket. Ska bli super skönt efter alla härlig heter från helgen.

Kämpa kämpa!

Likes

Comments

View tracker

vlogg

Från en dåligt start på morgonen igår så slutade dagen på topp!! På kvällen hade vi planerar en liten surprise party för Linnea som äntligen har kommit hem till oss.
Oh vi lyckades överraska henne rejält!
Oh Gud vad jag har saknar mina tjejer. Och få sjunga,dansa och lösa världens problem med ett glas rött i handen. Magisk kväll med magiska vänner! Känner mig full av energi och kärlek<3 livet känns alltid lättare och gladare efter man träffat tjejerna.

Vaknade upp idag ovanligt pigg ( vilket man kanske inte borde) haha blev en hel del shots igår! Så nu är vi på söndags middag hos min mormor och morfar och resten av familj och släkt. Ska bli riktigt fint! Hoppas får en lika bra söndag som ja kommer ha<3

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon på er!
Vakna upp med suraste humöret allt pågrund av för lite sömn.. att det ska tära så mycket på en. När man sover för lite! Det började när Valter skulle inskolas. Oh alla och då menar jag verkligen alla hade skrämt upp mig med de värsta historierna. Så trodde ja skulle ja två hemska veckor med en mängder av tårar. Men så var det inte inskolningen gjorde succé! Det var inga problem alls. Super glad varje gång vi kom till dagis oh jätte glad när vi hämtade. Åt bra och sov bra på dagarna.
Men nätterna....

Nätterna under inskolningen var hemska.. mycket mardrömmar så ett par uppvak varje natt, av en ledsen liten kille med många intryck. Oh självklart började en rethosta smyga sig på. Så en månad nu har varit svåra och som verkligen har testat våra humör och familj.
Så idag fick A sov morgon efter tuff natt och jag kör lek och mys på morgonen! Så ett par koppar kaffe får lindra min trötthet idag:)!

Tänkte innan på hur de var förr ( innan Valter) hur slappt man hade det och hur mycket tid man hade. Men att man inte fattade det !? Oh typ förr man var "skoltrött" det kan ju bara slänga sig i väggen jämfört att bli föräldrar! Men ack så underbart det är när en sån där natt kommer utan uppvak. För de kommer också! Om ett par år kommer jag la gnälla på att han sover förlänge ist! Haha

Hoppas ni fått sova gott :)

Likes

Comments

Asså dreggel säger ja bara! Herre Gud så farligt goda de ser ut!

Likes

Comments

Inspiration

Min fina vän har ju äntligen kommit hem<3 men OMG VAD HAR SOLEN GJORT MED HÅRET! Haha det behövdes en ordentlig uppstädning av det hela! Så fint blev det och mycket mer passande. Så här har ni en för och efter bild!

Njuter just nu av en kopp kaffe blev en mycket tidigt morgon idag när en viss liten person valde att vakna vid kl 4 så det vara bara att upp och hoppa. Väntar ut en verknings tid just nu så alldeles strax är det dags att skölja hur lite färg.
Idag händer inga större grejer. Tänkte ja skulle försöka hinna till systemet innan ja ska hämta upp lillkillen på dagen oh även handla lite godis tills kvällen. Mumma! Trevlig helg på er<3

Likes

Comments

Stress morgon fick det bli idag! När det känns som hela världen är emot en på morgonen. Inget kaffe,inga kläder, kaos packning oh självklart var Valter tvungen att göra nummer 2 efter att jag tagit på hans overall.. stress stress plus att det är glas halt ute. Men håller tummarna att det ska tina upp!

Sitter på bussen nu oh är över taggad för i söndags kom min fina vän hem från Melbourne. Oh jag ska äntligen få träffa henne idag<3 som jag saknat henne. Så från en stress morgon till en övertaggad Lisa. Så det blir att fixa till hennes frippa och sedan ska vi möta upp Fritjof för lunch. Sedan kneg igen! Känns endå som denna dagen kommer att ordna upp sig tillslut. Oh sen får jag ju inte glömma att A:s mamma år idag så efter kneget blir det ut och äta med hela familjen Cunow! Mumma. Blir nog en bra dag<3

Likes

Comments

Mamma träning

God förmiddag på er!
Tror ni kan lista ut hur jag startade min dag!
Efter helgen bravader med massa god mat och vin oh godis så kände jag att ett måste var gymmet idag PUNKT!
Oh Gud så härligt, ett riktigt bra flow idag.
Nu blir det till att svirra om och göra sig redo för kneget!
Håller tummarna att jag hinner njuta av en kopp kaffe innan första kunden.

Hörs lite senare <3

Likes

Comments

Vardag

Blev en tidig morgon idag, så startade dagen men en riktigt lång dusch. Då piggnar man till ordentligt, så skönt!
Idag kände jag mig lite extra snäll så jag och Valter låter våran A få lite sovmorgon medens vi leker och kollar barnprogram!

En så länge står det inte allt för mycket på schemat under dagen, där emot mer på kvällen! Vi får saknade gäster till oss ikväll! Victor och Hanna ska bli så kul att få träffa dem. Va allt för längesen nu! Så god mat, vin och spel kväll blir det. Känner mig riktigt taggad för att vinna;) haha!
Nu blir det Daniel Tiger och Valter mys oh en kopp kaffe!
<3


Likes

Comments