View tracker

Vardag

Städning,husvisning och lite söndags fika stod det på schemat ! Vilket passade oss prefekt! Oh självklart har vi firat min pappa lite granna också! Oh nu står det packning på schemat packa packa packa för på tisdag så åker vi till Sälen :)!<3

Likes

Comments

Vardag

Jobb jobb och jobb oh sedan helg! Gaah helt underbart! Hämtade upp min lilla skrutt efter kneget och begav oss hemåt och möte upp min Mammis,syster. Då min syster fick agera barnvakt medens lägenheten fick sig en ordentlig omgång med alla dess rengörings medel och silitbang mm! Inget mer smuts och inga mer sjukdomar så ut med skiten. Så fräscht och fint blev det. Oh självklart fick jag mina tulpaner! Nu är det vår haha, det kändes iaf som det idag när solen var framme och snön smält bort. Blir helt lycklig av det!
Så snäll mamma och syster som kommer och hjälper en när man haft det kaosigt och det är ett evighets jobb att städa med Valter. När jag plockar i plockar han ur... ja ni kan ju bara tänka er hur lång tid det tar.
Nu känner jag mig i fas så att säga. Imon blir det till att börja packa lite inför tisdagen för då drar hela min lilla familj på lite mini semester. Det ni! Något vi verkligen ser fram emot!

<3

Likes

Comments

Vardag

Idag startar vi dagen med en redig lyx frulle! Oh även fin sällskap av min pappa, idag står det städa och dagis och jobb på schemat. Så nu försöker vi hålla detta.
Valle är betydligt bättre får behålla maten är pigg, glad och är sig själv igen. Vilket värmer i hjärtat efter nästan 2 veckor av sjukstuga här hemma. Så nu håller jag tummar och tår att han får vara frisk ! Nu tänker jag vår,sol,fika,tulpaner,frisk och bara framåt! Bort med det gråa och snön å sjukdomar! Bara massa positiv energi tack!

<3

Likes

Comments

Vardag

Gud vad jag har längtat till mitt kneg nu när man gått här hemma och torkat spyor, mått skit rent ut sagt! Och enu värre att se min lilla skrutt må så dåligt så länge. Så igår åkte vi in till barnakuten min Valter och spenderade kvällen/natten där då det tog prover på honom och gav vätskeersättning. Ursch så hemskt och jobbigt oh se honom så nere. Vill att min lilla pojk ska vara glad,busig och sprallig som vanligt. Det kom iaf fram till att det inte var "vanlig magsjuka" utan rotaviruset som håller i sig mycket längre en vad en " vanlig magsjuka gör" oh barn får ju medicin( om föräldrarna godkänner) för det när de är små men man kan tydligen endå få en "svag dos" av det. Om en vecka med spya är " en svag dos" då undrar jag verkligen hur det är för de barn som inte har tagit det?! Önskar inte ens min värsta fiende magsjuka! Ursch fy och blää!

Men idag när vi vaknade så blev det storstädning och tvättning och vädra ut all skit bort bort oh kom aldrig tbx! Så skönt och lilla Valter är så mycket bättre fått tbx sin vätska i kroppen och fått behålla maten oh ingen spyor. Nu vänder det!!
Och det var helt magiskt
🌟att få komma tillbaka till jobbet idag att få träffa folk få komma utanför lägenheten och få jobba igen. Älskar verkligen mitt kneg!

Likes

Comments

Ja våran helg blev inte riktigt som väntat.. Valter blev magsjuk i onsdags var riktigt dålig onsdag,torsdags.. sen blev jag magsjuk torsdags kvällen å var död nästan hel fredagen Valter börjar piggna till! Oh går dagen kände jag mig super frisk! (48 timmar senare). Dock har lillkillen varit trött och ynklig och upp och ner i humör så det var bara att ringa 1177 igår kväll oh se vad de hade att säga.. oh de var lite de vi trodde fast att vi varit så noga med vätska så trodde de att de var vätskebrist!?
Så fått hårda instruktioner om ren saft var tredje minut och morotssoppa till lunch för lillkillen och vätskeersättning ! Oh potatis och smör å vitt bröd och smör. Oh inga mängder med vatten/ välling.

Oh han är reda sig själv igen tycker jag. Både gladare,piggare och ätit super! Så nu håller vi tummarna att denna skit helgen slutar bra! Tycker vi förtjänar det..

Likes

Comments

Vardag

Hello alla fina! Hoppas det är super med er! Hemma hos oss är det sjuk stuga ! Buhu. När Valter blir frisk så blir jag sjuk. Oh de värsta ja vet är magsjuka oh självklart åker man på det. Blää

Men idag har det gått helt okej bara att man är så matt å hungrig men vågar inte riktigt äta för mycket lix.
Men kan bara bli bättre. Fick frulle på sängen och skön sång;) haha från Anton å Valter! Dock gick inget ner men uppskattar det så! Fick även finaste presenten av dem! Nämligen en resa till Grekland med min lilla familj<3 som jag längtar.

Nu blir det mys kväll med mina fina! Tänkte att ja ska ge mig på någon liten godis (bara för att de är min födelsedag) så håller tummarna att magen godkänner det;)! Haha trevlig helg på er<3


Oh nej bilderna är verkligen inte från idag haha de är från irens 50 års fest! Önskar dock att man va så pigg å fräsch idag! Haha

Likes

Comments

Vardag

En riktigt stress morgon startade jag dagen med! Puh!! Glad att den är över, plus att jag hade två riktigt sköna kunder på morgonkvisten som gjorde mitt humör på topp!
Nu lite kaffe för själen !


Lite bilder från helgen bjuder jag på<3 min mamma och pappa kom förbi och hade med sig deras gamla pulka till Valter. Vilket var mycket populärt och omtyckt!

Likes

Comments

info om mig

Hej! Lite förlängesedan jag var här inne och delade med mig lite av mig själv och skrev av mig kände jag allt. Oh det gjorde det hela lite extra jobbigt att komma igång igen. Vad ska jag skriva , vad vill folk läsa, och hur mycket kommer jag hinna uppdatera! Men har saknat att få skriva av mig så ska ge det tid och försök enu en gång!
Tänkte att jag skulle bjuda med mig lite av min december månad av en så kallad bild bomb! Var rätt mycket kneg men lite nöje och familj också! <3

Likes

Comments