Hverdag & Diverse

Hei dere! Nå er det en god stund siden sist jeg var aktiv her inne. Det er rett og slett fordi det har vært så mye å gjøre med oppussingen og Liam, så overskuddet har ikke vært stort til alt annet.

Nå har heldigvis roen senket seg, det er ikke lenge til stuen og kjøkkenet er helt ferdigstilt og ting faller på plass. Vi har tatt i bruk rommene, men har noen småting igjen enda. Jeg er bare SÅ fornøyd med resultate! jeg kan dele noen bilder med dere som jeg la ut på Instagram om dere har lyst på en liten titt 😁

Uansett, nå er jeg tilbake på bloggen og kommer til å poste jevnlig igjen!

-L

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag & Diverse, Tanker & meninger

Hvis jeg skulle satt meg et nyttårsforsett for dette året, måtte det ha vært å lære meg og rett og slett gi litt blanke. Jeg har alltid brydd meg litt for mye om hva alle andre tenker og mener om alt og det er virkelig ikke godt for noe. Det er dumt å la alle drømmer og ønsker seile forbi uten at man griper sjanse og er for redd for å feile.

Nå har jeg endelig innsett at det å bry seg om hva alle andre synes om alt mulig bare setter opp hinder for hva man velger å gjøre med det ene livet man har. Nå er det nok! Jeg har fått nok av meg selv og all overtenkingen, så nå er det tid for forandringer.

Det et så mye jeg har hatt lyst til å gjøre og prøve meg på, men jeg blir alltid holdt tilbake på grunn av andres meninger og dermed har jeg ikke turt å prøve meg frem selv. Jeg har ikke fulgt alle mine drømmer og ønsker og det angrer jeg allerede på som 21åring. Nå tar jeg det første steget og starter min egen business i Forever Living! Gud som jeg gleder meg til å få prøvd ut noe nytt👏🏻 Jeg er allerede godt i gang og gleder meg til fortsettelsen!

Det er mange fordeler med det å starte sin egen business, og Forever Living tikker alle boksene for hvordan jeg ønsker å jobbe. Man jobber med fantastiske Aloe Vera produkt, man velger selv hvor og når og ikke minst hvor mye man vil jobbe, man er sin egen sjef, man har store muligheter til å oppnå suksess, jobber sammen med fantastiske inspirerende folk og ikke minst har man en fantastisk støtte i ryggen🌸

Høres ikke dette spennende ut?😃 kontakt meg om du ønsker å vite mer om Forever Living eller noen av produktene! L.tennoy@gmail.com

💋

Likes

Comments

Hverdag & Diverse

Åå, som jeg elsker min lille familie💕

God morgen! Nok en helg har bare sust forbi og det er mandag igjen. Kjæresten har er på jobb igjen etter den beste langhelgen på lenge. Det har vært ubeskrivelig deilig og få være sammen alle tre et par dager uten at alt er bare stress og travelt. I går avsluttet vi helgen med å feire den beste og råeste svigermora sin bursdag sammen med mye familie. Alltid koselig det😊

I dag skulle vi egentlig vært på babysvømming, men vimsete som jeg til tider er presterte vi å glemme alarm og hele greia. Veldig dumt, men vi har heldigvis to ganger til på babysvømmingen så de skal jeg ikke glemme! Vi får ta oss en tur i badekaret i dag isteden i kveld. Nå har Liam akkurat inntatt vognen for en dubb, så nå skal jeg gjøre litt husarbeid før jeg har at telefonmøte litt senere i dag. 

Ha en fin mandag alle💋

- L

Likes

Comments

Hverdag & Diverse

God kveld💗 Da har lillemann akkurat tatt kvelden etter den første hele dagen sammen med både mammaen og pappaen sin på lenge. Jeg tror både jeg og han har satt stor pris på å få ha pappa til stede med oss en hel dag! Liam er en skikkelig pappagutt. Hver gang Ole Kristian går ut fra rommet eller ikke er til stede, sitter han bare og speider etter pappaen sin. Så søtt😍  Vi lå litt lengere enn til vanlig i dag siden alle var slitne og Liam var nok så urolig og våknet mange ganger i natt.

I dag har vi egentlig bare slappet av, trillet oss en tur og fått ryddet litt i kaoset her hjemme. Uansett hva vi gjør synes jeg det er et like stort kaos i hvert et rom.. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg ser frem til å bli ferdig med oppussingen og få alt på plass! Så store prosjekter gjør at absolutt alle rom blir fylt med rot siden man må lagre uendelig med ting alle andre plasser i huset..

Nå har jeg inntatt godstolen for kvelden med potetgull og sjokolade og nå skal jeg finne meg en ny serie å se tenker jeg. Ha en fortsatt fin lørdag alle 💕

-L

Likes

Comments

Hverdag & Diverse

Heisann dere💕 I dag har vært en deilig dag. Lillemann og jeg sov til rundt kl 10 før jeg våknet til en gladgutt som lå å skravlet med seg selv. Vi ble liggende en stund å kos før vi omsider sto opp og lekte. Liam er i mye bedre form etter gårdagens spying og har ikke spydd i dag.

Mannen som skal sparkle og male det nye taket på stua og kjøkkenet kom også i dag, så ting skjer og bare det at vi er et lite steg nærmere gjør meg superglad. Egentlig skulle E-verket komme i dag, men den gang ei. Dermed hadde Ole Kristian som har pappaperm på fredager tid til å bruke deler av dagen til å bare være pappa. Så da benyttet jeg anledningen til å ta meg en aldri så liten shoppingrunde, tok litt sol og avsluttet det hele med en laang dusj. Så utrolig deilig med litt for seg selv! Det begynner å bli en stund siden sist.

Dagen var allerede super, men for å toppe det hele så klarte jeg endelig å få på meg buksen jeg kjøpte da jeg var gravid som var målet mitt at skulle passe når mageboeren var ute, jippi! 🎉

Lillemann har vært helt eksemplarisk i hele dag. Etter han hadde sovet i over to timer på formiddagen måtte han vekkes for å ikke sove bort hele dagen, det var ikke bare lett! Her ser dere forresten at han fyller ut hele bagen til babyjogger vognen.. Noen andre som har små som sover med henda over hodet? 🙈

- L

Likes

Comments

Liam Nicolai, Baby & Barn

Jeg ser på den lille kompisen min som skravler til lekene sine under lekegymmen sin med sine 8kg og 65 cm. Det er litt rart at for bare fire måneder siden var han bare et lite sovedyr som ikke hadde peiling på noe her i verden og bare eksisterte. Nå er han en supersosial liten blidfis med så enormt til personlighet💗

Han vokser så alt for fort! Klær blir for små før vi rekker å bruke de for han suser igjennom klesstørrelse etter klesstørrelse og bleiestørrelse etter bleiestørrelse. Jeg er ikke klar for at babytiden skal være over om ikke lenge. Jeg vil bare bære på og kose med den lille kroppen så lenge jeg kan og helst lengere enn det. Det var med en klump i magen jeg søkte om barnehageplass til høsten her om dagen, DET er jeg i hvert fall ikke klar for! Men må man så må man..

På disse bildene var han rundt en uke gammel. Se så mye og mørkt hår han hadde da!😍

-L

Likes

Comments

Baby & Barn, Hverdag & Diverse

Heisann! Denne morgenen startet ikke så veldig bra for vår del. Jeg våknet rundt halv 6 og tenkte at jammen hadde lillemann sovet fra kl 23 til halv 6 uten å våkne for mat slik han pleier. Etter jeg hadde matet han la vi oss og sov videre til jeg plutselig bråvåknet av at Liam lagde noen rare lyder. Han lå og vridde hodet frem og tilbake. Jeg snudde han raskt over i sideleie fordi jeg skjønte det var noe galt selv om det var helt mørkt på rommet og Liam sov mens han lagde en rar lyd og vridde på seg. Da rant det ut masse spy i sengen og han bråvåknet og gråt. Jeg vil ikke tenke på hva som kunne ha skjedd om jeg ikke hadde våknet for han klarte tydelig ikke å få det ut selv mens han sov.

Etter dette sto vi opp og jeg skiftet på han og la han under lekegymmen men jeg gikk å vasket meg. Da jeg kom tilbake hadde han spydd der også, og når jeg løftet han opp for å skifte på han igjen så spydde han over hele meg, seg selv, gulvet og gåbilen.. Så her er det tydelig at omganssyken er på gang. Vi måtte hive oss i badekaret begge to siden vi var så full i spy😷

​Stakkars lillemannen min💗

Resten av dagen blir denne lille fyren under konstant observasjon og vi skal bare kos. Jeg håpe det gir seg superfort for det er slett ikke noe gøy.. Humøret hans er nok så bra tross alt! Jeg gruer meg til å legge meg i natt for jeg vet jeg ikke kommer til å få sove i frykt for at det skal skje igjen og jeg ikke merker noe!

-L

Likes

Comments

Baby & Barn, Graviditeten 2015

Nå er det litt over fire måneder siden jeg hadde megastor babymage. Under gravidieten var det en del irritasjon over den store magen som gjor slik at ingen klær passet, det var slitsomt å sitte, slitsomt å ligge om natten og generelt nok så tungt. Nå når magen er borte savner jeg den en del faktisk! Om jeg får lov til å si det, haha. Det var noe helt spesielt å vite at inne i magen bodde det et lite menneske som vi hadde skapt, men som vi enda ikke hadde fått møtt. Det var noe helt spesielt med å kjenne alle bevegelsene der inne og å se at magen bare ble større og større. Det var egentlig bare helt fantastisk!

Rett etter fødselen og ca. den første måneden var jeg nok så bestemt- ALDRI IGJEN. Men med tiden har den tanken snudd helt. Ja, å føde var helt ekstremt vondt og å gå gravid var nok så tungt, men den dag i dag håper jeg så inderlig at jeg skal få være så heldig å få oppleve dette igjen. Det første møtet og følelsene det ga er noe jeg absolutt vil oppleve igjen. Bare en gang til i det minste!

- L

Likes

Comments

Hverdag & Diverse, Baby & Barn, Liam Nicolai

Wow. Det er som dag og natt! Nå har lillemann endelig fått rutinene på plass og det gjør alt så mye enklere for oss alle. Nå er det lettere å planlegge ting og både jeg og lillemann er mer tilfreds med å ha gode rutiner for hverdagen vår.

Dagen vår starter som regel en gang mellom kl 9 og 10. Da våkner jeg sakte men sikkert til en liten kar som ligger og prater med seg selv og er som regel ikke så veldig utålmodig, så vi bruker litt tid i sengen slik at mamma klarer og våkne til ordentlig. Så er det tid for morgenstell og lek, før han rundt 11- halv 12 får mat og legger seg i vognen ute. Da triller vi enten tur eller så sover han bare i vognen ute på verandaen. Det er så godt at han klarer å "legge seg selv" slik at jeg slipper å måtte trille eller stå å vugge på vognen for at han skal sovne. Han sover som regel rundt to timer før han våkner og er klar for kos og mer lek.

I 15- tiden er han på nytt veldig trøtt og får da et nytt måltid før han sover ute i vognen igjen. Denne gangen sover han rundt en time. Han trenger ofte en kort blund rundt kl 18, før han får en liten porson grøt ca 18.30 og av og til litt sviskemos, og så får han seg et bad. Han bader ca. hver tredje dag. Når klokken nærmer seg 20 får han en flaske i sengen sin mens han hører på "nattamelodier" på babycallen sin. Da sovner han som regel nok så fort etter at han har rapet, fått smokken og kosekluten sin. Da sover han til ca kl 24 før han får et nytt måltid. Etter dette våkner han i 3-4 tiden og 7-8 tiden for mer mat og sovner stort sett med en gang han har spist.

Når begynte dere med rutiner med babyen deres og hvilke rutiner hadde/har dere? 😊

-L

Likes

Comments

Hverdag & Diverse

Det er helt utrolig vor ekstremt det har snødd de siste dagene. Det virker ut som at vi nå skal få all snøen vi ikke fikk rundt juletider.. Jeg elsker egentlig snø, det er så koselig når det er helt hvitt og lunt rundt deg og det gjør vintertiden mye lysere. Og så er jeg veldig glad i å stå på snowboard, slalåm, gå korte skiturer og å ake, men akkurat nå er snøen mest upraktisk.

Vi hadde store planer om både trilletur, babysang og å møte et par venninner i dag men vi kom oss rett og slett ingen steder. Siden vi flyttet har vi visst nok ikke slik stor måke lengre så å få vognen ut på veien hadde blitt et strev. Bilen måtte også bare stå i dag siden vi har bakhjulstrekk og piggfrie dekk. I går når vi dro til babysvømmingen var det mye strev før vi endelig kom oss fremover på veien, og det hadde vært enda verre i dag. Så dermed var vi stuck her hjemme. Kjedelig siden vi faktisk hadde så mange planer, noe som ikke skjer hver dag.

Jeg spadde bort den verste snøen på verandaen slik at lillemann fikk sove ute i vognen der. Han sov i over to timer og når jeg skulle henta han inn var vognen nesten nedsnødd, haha. Han hadde det likevel helt supert nede i vognen😊 uteluften gjør virkelig underverk på søvnen på dagtid! Det er det eneste som fungerer for oss.

Jeg vet ikke hvor mange klesskift vi gjør gjennom en dag nå som Liam den siste tiden har begynt å gulpe en del. Det skjedde aldri før så jeg skjønner ikke helt hvorfor det plutselig har blitt slik. Her var han i hvert fall en søt bamsemums før vi måtte til med nok et klesskift🙈

Andre som har eller har hatt baby som gulpet mye? Noen tips?

-L

Likes

Comments