Header

Övrigt

Hej på er!

Nu har jag och min bästa kompis Ellie skaffat en blogg tillsammans! Hoppas att ni vill läsa den.

@rideforlife heter den!

Kram på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder på ponnyn Nugget som jag rider varje fredag!

Likes

Comments

Måndag
Skola till 13 och sedan utvecklingssamtal vid 15.20. Efter det blir det träning på gymmet och kvällen blir nog till lite bloggfix och bara slappa.

Tisdag
Skola till 13 och sedan nog vara med några kompisar som även kanske sover hos mig. Isåfall så blir det en myskväll med kompisarna och kanske kolla film eller så.

Onsdag
Börjar 11.50 (anledningen till att jag sover över med kompisar). Går i skolan till 15.05. Efter det så kanske jag stannar i skolan och gör klart ett nogrupparbete ifall om jag och han jag jobbar med inte blir klara. Sedan så åker jag till stallet för markarbete. Rider istället för min kompis Ebba, får nog Drummer.

Torsdag
Skola från 8.10 till14.30. Sedan blir det stallet för hoppträning i min vanliga grupp. Får nog Sonny... Kvällen blir nog till att packa och fixa iordning kameran mm.

Fredag
Långfredag vilket betyder ingen skola +lov men dock ingen ridning... Vid ca 11 så ska jag med pappa och fotbollslaget han tränar. Jag ska göra ett litet fotojobb. Vi ska till Sölvesborg och pappas lag ska spela nån match mm. Då bor pappa och jag i typ en stuga på nån camping.

Lördag
Pappas lag spelar match och sedan så åker han och jag till Göteborg. Vi kommer fram ca 18 och då åker vi direkt till hotellet och slänger in väskorna för att sedan gå till Scandinavium för att gå på Göteborg horse show!!! Taggad! Vi är där hela kvällen och går sen tillbaka till hotellet som ligger precis bredvid.

Söndag
Vi äter frukost på hotellet och är sedan nog på horse show hela dagen (pappas jobb samarbetar med de så han "jobbar" där och då får vi vara där hela tiden). Sedan sover vi på hotellet igen.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Här i Stockholm så är det helt ok väder. Var soligt för en halvtimme sedan men nu täcker molnen solen...

Nu väntar en kort skoldag, utvecklingssamtal, träning och blogg fix. Går i skolan mellan 8.10 till 13 och har engelska, teknik och so. Sedan cyklar jag hem och fixar lite med bloggen och äter mellis mm. Vid 15.20 har jag utvecklingssamtal så pappa hämtar mig hemma strax innan det.

Efter samtalet så åker vi direkt till gymmet för att träna. Kommer hem vid kanske halv sex och då ska jag äta middag och sedan bara slappa. Ska även kolla på 30 grader.

Ha en jättebra dag:D

Likes

Comments

Hej på er! Denna blogg är ny som ni säkert sätt. Jag bloggade på @lisorna förut men nu ska jag börja blogga här. Jag kommer att skriva lite när jag själv vill, ibland 10 inlägg per dag till 1 gång i veckan. Men ska försöka lägga upp minst en gång per dag. Sedan får vi se ifall om jag börjar på lisorna igen, om jag fortsätter här eller skaffar en ny blogg med nån annan.

Hoppas att ni vill följa med i mitt liv!

Likes

Comments