Header

Jag har nu dragit en vinnare av tävlingen om Kylie Cosmetics lipkitet! Så kul att ni som var med och tävlade gjorde det.

Grattis till Louise Mellqvist! Jag kommer att kontakta dig.

Ni får hålla utkik för fler tävlingar framöver.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I mars, i år, 2017, så var jag i London med två av mina närmsta vänner. Och jag har inte bloggat om denna resa ännu, jag bloggade bara när jag var på flygplatsen men inget mer. Så jag tänkte att ni ska få lite bilder från min resa dit. Vi åt god mat på Hard Rock Hotel och andra små mysiga restauranger. Vi kollade på Big Ben, var på Madame Tussauds, gick till Piccadilly Circus, och shoppade (självklart!) osv. Det var en fantastisk resa verkligen. London! Vilken stad, helt underbar!

Likes

Comments

Hej!
Jag sitter nu hos min vän Petra, efter att ha ätit en riktigt god middag. Jag har varit här, hos henne, sen igår. Idag har vi inte gjort så mycket mer än att bara mysa, handla, kollat tv och gjort mat. Nu sitter vi och kolla youtube och äter godis. Vad gör ni ikväll?

Kram

Likes

Comments

Hej!
Jag vaknade för ett par minuter sedan, snacka om trött.
Vad gör ni idag? Själv ska jag försöka tvätta lite och plugga till körkortet. Sen får jag se vad jag ska göra mer idag, jag ska försöka äta något också. Det kommer inte att bli någon speciell rolig dag, men ibland har man dagar som dessa. Tyvärr.

Kram.

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag jobbat i ett par timmar, sen när jag kom hem så somnade jag och sov i ca en timme. Jag är så trött, så det är skönt att jag nu har "helg". Vädret gör mig så trött! Regn, regn och ännu mer regn. Kalla Sverige. Det är dagar som dessa man helst hade velat vara på Mallorca. Sola, bada, äta god mat och dricka mojitos med en väldigt fin vän. Nu, ikväll, ska jag bara sitta framför TV:n och kolla på en film!
Jag hoppas att ni har en mysig kväll. :)

Kram

Bilder från Mallorca.

Likes

Comments

Jag har ju nästan glömt att blogga om min helg på Big Slap som jag var på för lite mer än en månad sen. Helgen där, vart helt underbar och magisk! Det är en sån härlig känsla att vara på festival, det är nästan det bästa jag vet. Jag är en av de som bara står och ler (och dansar galet självklart) när alla dj's spelar. Jag älskar det! Som det housefreak jag är, haha! Jag hade gåshud i flera veckor efter det, och har det varje gång jag tänker på denna helg. Mer helger som denna!

Likes

Comments

Inlägget är inte sponsrat (rätt självklart). Jag har betalat för produkten och den är äkta.

Hej!

Eftersom att det har blivit en väldigt dålig uppdatering här på bloggen så tänkte jag att det kunde bli roligt med en liten tävling. Det ni kan vinna är ett lipkit från Kim K x Kylie Cosmetics (bild nedan).Det ni behöver göra:

1. Kommentera detta inlägg varför ni vill vinna.
2. Fylla i ditt namn, din mailadress och även skriva din instagram i samma kommentar.
3. Följa mig (@lisasvensson96) på Instagram.Tävlingen avslutas den 30 september och jag drar en vinnare den 1 oktober.
Lycka till!

Likes

Comments

Hej!

Som ni säkert har märkt så har det inte blivit något bloggande för min del på ett par månader. Jag inte haft någon inspiration till att blogga. Det jag gör nu för tiden är mest att jobba, äta och sova. Jag vill bara göra er medvetna om att jag fortfarande lever. Och var inte oroliga, jag lär blogga en del framöver, då jag har köpt biljetter till Big Slap och har en resa bokad till Mallorca om en månad. Jag har även lite andra saker inbokade.

Likes

Comments

Jag sitter just nu på Landvetter Flygplats med Sanna och Clara. Vi ska åka till London, vi är så taggade! Snart lyfter vi. Det ska bli så kul!

Likes

Comments