Header

Hej!

Som ni säkert har märkt så har det inte blivit något bloggande för min del på ett par månader. Jag inte haft någon inspiration till att blogga. Det jag gör nu för tiden är mest att jobba, äta och sova. Jag vill bara göra er medvetna om att jag fortfarande lever. Och var inte oroliga, jag lär blogga en del framöver, då jag har köpt biljetter till Big Slap och har en resa bokad till Mallorca om en månad. Jag har även lite andra saker inbokade.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag sitter just nu på Landvetter Flygplats med Sanna och Clara. Vi ska åka till London, vi är så taggade! Snart lyfter vi. Det ska bli så kul!

Likes

Comments

Igår efter jobbet fixade jag mina naglar hos min vän Sanna, då jag fick det som en present av henne när jag fyllde år för ungefär tre veckor sedan. Jag är supernöjd! Ni hittar henne HÄR! Hon är så duktig och gör naglar till ett väldigt bra pris.

Likes

Comments

För en vecka sen satt man på Playa Del Ingles, Gran Canaria. Jag hade verkligen velat ha en vecka till i solen. Lite bilder tagna av min iPhone från resan.

Likes

Comments

Igår, tidigt, väckte jag och familjen en av mina systrar som fyllde 15 år igår. Sedan åkte vi upp till Göteborg för att checka in på hotell. Senare på kvällen gick vi till Ullevi, där Håkan Hellström startade konserten med Sven-Bertil Taube 2 timmar senare. Kvällen och konserten var så bra, trött i fötterna blev man men det var så bra!

Idag startade vi dagen med att nästan missa den goda hotellfrukosten eftersom vi var så trötta efter konserten. Efter hotellfrukosten checkade vi ut och passade på att upptäcka Göteborg med att fika på "Café Hebbe Lille" på en supermysig gata och kolla in ett par ställen. Efter det åkte vi hem, med ett stopp på McDonald´s. Nu sitter jag här hemma och försöker ta in gårdagen. Samt förra helgen då jag åkte upp till Göteborg för Summerburst.

Likes

Comments

​Eftersom jag inte har haft tid att blogga så har jag inte heller kunnat visa er vad jag shoppade i New York för två veckor sen. Det mesta hade jag på min "shoppinglista" när jag åkte dit så jag är verkligen nöjd! :)

Likes

Comments

​Jag märkte nu när jag sitter och redigerar bilderna att det inte blev många bra bilder som jag tog i New York. Typiskt. Men jag kommer ändå att visa en del av de. Jag njöt nog mer när jag var där än att ta så mycket bilder hela tiden.

Likes

Comments

​Jag tog inte så mycket bilder från Sverige - Köpenhamn - London - New York. Jag fick mest bilder på min mobil från resan dit. Jag tänkte göra ett inlägg med bilder från min mobil, på New York resan. Jag brukar tycka det är intressant och roligt att se så mycket bilder som möjligt från en resa på en blogg. 

Här är lite bilder från resan till New York och några stycken från första dagen. Resten kommer sen.

Likes

Comments

Jag är nu hemma igen efter 3-4 dagar i New York. Resan dit och hem gick bra även fast det blev lite problem eller vad man ska säga. Vi har haft världens bästa dagar där borta i staterna då vi har hunnit med att äta god mat, shoppa, se Håkan Hellström, gå över Brooklyn Bridge, varit på Ground Zero, gått i Central Park m.fl.
Eftersom vi gick till nästan alla ställerna så kan ni nog förstå hur ont i fötterna och benen vi har haft. Hotellet och hotellmaten var bra, finns bättre men vi var inte där någonting förutom när vi skulle sova, fixa oss och så. Men det var ett väldigt lugnt och mysigt hotell ändå, det passade oss perfekt. 

Likes

Comments

​Herregud!!!! Inatt bär det av till Kastrup där vi tar flyget till New York. Där vi ska vara i ett par dagar. Packningen är långt från klar, sen är det så svårt att välja vad man ska ha med sig. Man kan ju inte ta med hela garderoben precis! ;) Jag har även massor med saker kvar att göra men jag är verkligen så exalterad! Sen är jag lite nervös inför resan dit och hem, att flyga. Men vi får verkligen hoppas att det går bra.

Likes

Comments