Header

För en vecka sen satt man på Playa Del Ingles, Gran Canaria. Jag hade verkligen velat ha en vecka till i solen. Lite bilder tagna av min iPhone från resan.

Likes

Comments

Hej.

Det var ett bra tag sen jag bloggade, i somras. Av lathet antar jag. Jag hade tänkt börja blogga mer och verkligen lägga ner tid på det för det nya året. Men vi har haft sån otur att våran minsta hund försvann på nyårsafton. Han har varit borta i två veckor nu. Vi är så oroliga, och hopp finns inte mycket kvar. Då vi har gett allt och letat överallt. Tyvärr inga spår efter honom. Det är väldigt tomt utan honom här hemma.

Det är en anledning till att jag inte börjat blogga nu dessa dagarna.

Jag och familjen kom nyss hem då vi har varit på Gran Canaria, Playa De Ingles. Vi fick det i julklapp av mina föräldrar. Vi har varit väldigt exalterade, sen försvann vår hund, det tog verkligen all vår kraft. Jag funderade ärligt ett tag om jag skulle strunta i att åka med på resan. Men till slut valde jag att följa med. Jobbigt men värt. Vi har haft världens bästa människor här hemma som har hjälpt oss att hålla koll om vår hund skulle komma hem, även letat efter honom. Man är väldigt tacksam över den hjälp man fått!

Jag hoppas att ert nya år började bättre än mitt och att ni hade en bra nyårsafton.Likes

Comments

Igår, tidigt, väckte jag och familjen en av mina systrar som fyllde 15 år igår. Sedan åkte vi upp till Göteborg för att checka in på hotell. Senare på kvällen gick vi till Ullevi, där Håkan Hellström startade konserten med Sven-Bertil Taube 2 timmar senare. Kvällen och konserten var så bra, trött i fötterna blev man men det var så bra!

Idag startade vi dagen med att nästan missa den goda hotellfrukosten eftersom vi var så trötta efter konserten. Efter hotellfrukosten checkade vi ut och passade på att upptäcka Göteborg med att fika på "Café Hebbe Lille" på en supermysig gata och kolla in ett par ställen. Efter det åkte vi hem, med ett stopp på McDonald´s. Nu sitter jag här hemma och försöker ta in gårdagen. Samt förra helgen då jag åkte upp till Göteborg för Summerburst.

Likes

Comments

​Eftersom jag inte har haft tid att blogga så har jag inte heller kunnat visa er vad jag shoppade i New York för två veckor sen. Det mesta hade jag på min "shoppinglista" när jag åkte dit så jag är verkligen nöjd! :)

Likes

Comments

​Jag märkte nu när jag sitter och redigerar bilderna att det inte blev många bra bilder som jag tog i New York. Typiskt. Men jag kommer ändå att visa en del av de. Jag njöt nog mer när jag var där än att ta så mycket bilder hela tiden.

Likes

Comments

​Jag tog inte så mycket bilder från Sverige - Köpenhamn - London - New York. Jag fick mest bilder på min mobil från resan dit. Jag tänkte göra ett inlägg med bilder från min mobil, på New York resan. Jag brukar tycka det är intressant och roligt att se så mycket bilder som möjligt från en resa på en blogg. 

Här är lite bilder från resan till New York och några stycken från första dagen. Resten kommer sen.

Likes

Comments

Jag är nu hemma igen efter 3-4 dagar i New York. Resan dit och hem gick bra även fast det blev lite problem eller vad man ska säga. Vi har haft världens bästa dagar där borta i staterna då vi har hunnit med att äta god mat, shoppa, se Håkan Hellström, gå över Brooklyn Bridge, varit på Ground Zero, gått i Central Park m.fl.
Eftersom vi gick till nästan alla ställerna så kan ni nog förstå hur ont i fötterna och benen vi har haft. Hotellet och hotellmaten var bra, finns bättre men vi var inte där någonting förutom när vi skulle sova, fixa oss och så. Men det var ett väldigt lugnt och mysigt hotell ändå, det passade oss perfekt. 

Likes

Comments

​Herregud!!!! Inatt bär det av till Kastrup där vi tar flyget till New York. Där vi ska vara i ett par dagar. Packningen är långt från klar, sen är det så svårt att välja vad man ska ha med sig. Man kan ju inte ta med hela garderoben precis! ;) Jag har även massor med saker kvar att göra men jag är verkligen så exalterad! Sen är jag lite nervös inför resan dit och hem, att flyga. Men vi får verkligen hoppas att det går bra.

Likes

Comments

Igår fick jag hem mina efterlängtade Kylie Jenner Lip Kits, och jag är verkligen så nöjd! Inte bara det att paketet är supergulligt, innehållet alltså självaste läppennan och "läppstiftet" har världens gulligaste förpackning och de luktar så gott, som godis. Och färgerna är perfekta, de är så fina! Men jag hade faktist tänkt att ni ska få se färgerna någon annan gång. :)

Likes

Comments

​Här om dagen så gick jag ut och passade på att ta lite fina bilder i det fina vädret på en av mina hundar Gucci. Jag känner att jag måste dela dessa bilder på honom, med er. Världens sötaste och gosigaste hund, såklart så tycker jag likadant om min andra hund Chilla. De är mina två bästa vänner faktist, de sviker aldrig en. 

Jag fick några bilder på Chilla också, de kan ni få se någon annan dag.

Likes

Comments