Header

Hela dagarna består nästan av planering. Menmen! Någon helg i snar tid ska jag till Värmland och träffa en gammal kompis jag träffade på ridläger i sommras. Känns riktigt kul då jag inte träffat henne sen de o ja... De va ju Lixom somras ändå.

Gino står i ugnen... Film är hyrd och massa andra mysigheter! Känns riktigt skönt med hemmakväll med family Lixom.

-LS


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Låt citaten tala


Likes

Comments

Mailinkorgen plingar med jämna mellanrum, spelar lite TV-spel med lillebror, äta lite pizza. Jo, känns lixom bra. Lite planer för veckan och allt känns stabilt lixom. Bokat frisörtid och de känns rätt skönt de med... Var ett bra tag sen jag gjorde de. Ska kanske slinga håret också, vill lixom sätta lite ljus på de typ!

HISS OR DISS tror ni?

Vet inte vad jag mer ska skriva om så avslutar detta inägg nu. Min förra hyr/foderponny Max får stå för inläggets bild!

-LS

Likes

Comments

Hejhej..

Idag är planerna inte så stora då jag fortfarande är hemma. Ska bara sova, chilla, sätta mig en stund i fotmassören möjligtvis. Ikväll blir de familjemys med film, gino och riktigt god mat. Tänkte även svälja några avsnitt Revenge.

Ikväll ska jag nog sätta mig ner och göra en packlista till ridlägret i sommar. Ska på Gunnorp läger 2. Har ju alltid åkt på Grällsta men jag och Lowa ska prova något nytt! :) Blir lite intressant. De är ganska långt kvar till lägret men måste se över vad jag behöver köpa tills dess.

-LS


Likes

Comments

Hola!

Idag har jag varit hemma från skolan p.g.a en migränliknande känsla i huvudet. Så jag vaknade kl6 och sov mellan 7-12 ungefär. De var riktigt skönt för jag hade så ont så jag inte visste var jag skulle ta vägen om ni förstår. Men jag överlevde väl iallafall, hoppas jag.😉

Sitter och skriver med Ellen angående pay&jumper senare under halvåret. Ska ställa upp i en Hamre och en Sorf. Möjligtvis en Västerås RS också. Vi får se, vi får se! Tävlings DataBasen is my bestfriend just nu hehe...

-LS

Likes

Comments

Lite av mina planer inför veckan och kommande vecka.

Fredag: Kanske stallet, alternativt träffa någon kompis

Lördag: Stallet

Söndag: Stallet

Måndag: Hemligt uppdrag

Nejmen kan inte skriva ut än

Tisdag: Stallet

Onsdag: Linnea har ponnyn så ska shoppa med Lowa

Torsdag: Stallet

Fredag: Stallet och sen oklart


About måndag, ska iväg och ******** för en sak. Mailinkorgen är extra intressant för tillfället men jag tänker inte gå ut med det då jag inte vet säkert än. Men de ska bli riktigt kul, när drömmar lixom går i uppfyllelse och ja. Blir det bra med saken och som jag vill blir jag upptagen 2dagar/vecka.


Tanken är att anmäla mig och Rossalka till ett par tävlingar i vår. Lite pay&jumper och kanske en lokal. Seriehoppning och lite mer... Ska bli riktig kul att komma ut och tävla lite med skruttan! 

-LS


Likes

Comments

Hej! Lisa heter jag som ska driva denna bloggen. Ni märker nog vem jag är längst vägen! :)

Likes

Comments