No joke, de har nån sak som heter "Dinner in the sky" där man hissas upp på ett MATBORD i en lyftkran och sitter å käkar där uppe. Hur mår ni Lettland?????


Har alltså kryssat till Riga, det var helt supermysigt!!! Vi åkte från Sthlm å var borta i två nätter. På färjan var det shower, nattklubb&party, spel, god mat och så hade vi en "spatid" i 2h där vi hyrde bastu & jacuzzi

Check this out!!!! ^
Jag hade velat pröva men uhhh vad läskigt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jättekul! Och pappa är så fiiin <33
Nej men det var verkligen hur kul som helst. Fick träffa så många släktingar å familjevänner igen, vissa som jag inte träffat på evigheter!!

❤️❤️❤️

Likes

Comments

Stången i min garderob ramlade ner häromdagen när jsg hängde upp kläder hahaha. Inte så konstigt dock, har väntat på det ett tag då den "lutat" så mycket. Vi hade till & med förberett med en ny stång!!
Såå igår jobbade jag först, sedan övningskörde jag. SEN fixade jag garderoben, tog ut alla kläder å tog bort den gamla stången, å så rensade jag bort kläder jag inte längre använder samtidigt. Blev superbra!!!!
Hann till och med plugga lite körkortsteori. Kul!!!! Gjorde fas A, eller testade åtminstone. Fick 41 rätt av 70 (första försöket så är ändå nöjd) men ska fortsätta kämpa haha. Målet är att köra upp inom en månad ;))) (dock runt slutet av september så lite mer än en månad) därför försöker jag plugga en himla massa just nu haha.

Idag ska också bli mysig!!! Men den får få en update senare

Xo

Likes

Comments

VÄRLDENS MYSIGASTE RESA!!!!!!!!! Är förälskad, älskar Köpenhamn <33

PS att äta sushi i Köpenhamn är/var ej smart. Bitarna var i samma strl som mitt lillfinger och 9 st som brukar kosta runt 90kr här hemma kostade 170+ där. Oh noo

Men det var SUUPERBRA ändå. Vi gick totalt nästan 3 mil på två dagar, very good!! 💃🏽
Sen shoppade jag en aning haha, danska kronan är typ 30% högre i värde än svenska och ändå hade de samma priser, dvs precis samma sak kostade både 200 där och här, men 200 i danska blir typ 200x1.3 i svenska men det var ju semester, undantag är ok!!!

Idag ska jag bara vila, kanske gör ngn nytta med nånting men finns ingen garanti för det

Kom på att jag ville lägga till två foton, så de får vara här under hahah.

ALLTSÅ det finns en DISNEY STORE vid gatan utanför shoppinghuset Illum, full med gosedjur å leksaker å filmer å allting!!! Varför har vi inte det i Göteborg!!!!!!!! Var som att gå in i himlen typ. Har världens FINASTE sötaste pojkvän som gav mig ett Nemo gosedjur, älskar den så mkt. Kolla på bebifenan!!!!! Den är så obeskrivlig

Pok<33

Likes

Comments

Jag & Niklas "spontangick" på Håkan igår <333 hans föräldrar är världens snällaste och hade biljetter vi fick. Älskar Håkan, det var en såå bra konsert!! Kunde dock inte en enda av hans nya låtar ;))

Sedan i fredags var vi på fest med, också kul men har inget annat än selfies från det så skippar bilderna faktiskt haha

I fredags & idag jobbade jag med, kul!!! Nej men det var faktiskt jättekul, speciellt idag haha när både jag och min kollega var trötta å fick rädda varann från varandras misstag :')

OCH PÅ TISDAG SKA JAG JOBBA IGEN fast i 3h, sen kanske vara med vänner OCH ONSDAG ska jag till fredrikshavn över dagen och PÅ FREDAG TILL KÖPENHAMN MED MITT HJÄRTA JAG ÄR SÅ TAGGAD!!!!!!!! Och måndag 7 aug har jag halkkörning, sen 12 aug har min kära pappa 50 års party å sen dagen efter/några dagar efter ska vi till RIGA och Stockholm :):):):)

Pussisar

Likes

Comments

Ändå kul att de enda bilderna jag tagit från den här resan är på mat och ett hus hahaha. Men mysigt!!!! Gillar Norge jättemkt, speciellt Oslo <33 var dock väldigt molnigt så tror ändå bilderna hade sett mörka å tråkiga ut.

Åker hem imorgon, ska jobba hela helgen (antagligen, om jag inte får bort något pass haha), och sen nästa vecka ska jag till Köpenhamn med min favvis som jag inte träffat på typ en vecka (ja evigheter) nu <33

Goodbye friends

Likes

Comments

Här växte jag upp!!!! Nej men typ, har sååå många minnen från min barndom härifrån. Världens bästa ö <333

Likes

Comments

Gud!!! Har glömt att uppdatera och har gjort såå mkt kul, varit vid havet, ätit massa mat och haft jättekul. Idag hade jag en liten roadtrip med Vickan & Linnea och det var mysigt!! Men har inga bilder, bara videos haha. Jättekul!

Installerade också Sims 3 igen nu ikv >:) livet

Likes

Comments

Har jobbat idag!!! Och igår firade jag halvår med bbbyyboyy, vi badade i poolen, beställde hem mat och hade det superkul och supermysigt <3

veri veri good
xoxoxo

PS: njut av bilden, I do!!!

Likes

Comments

hola hola har varit i Aarhus i DK och det var mysigt å fint. Danmarks näst största stad hihi, har ätit gååt osv :)) för min del kändes det jätteskönt å få byta miljö lite, så tänkte också updatea med bilder

Likes

Comments