idag vill jag ångra allt jag skrev om att sonen är trevlig att umgås med. idag har jag sömnbrist och pms och han har inte gjort annat än att testa mej hela förmiddagen. direkt något blir fel eller om jag säger nej så skriker han så högt han kan och vill antingen slå mej, eller kasta något. jag har så fruktansvärt svårt att hitta tålamod och styrka i såna situationer och kan inte låta bli att längta efter att komma till jobbet. jag känner mej hemsk för att jag känner så men och andra sidan så orkar jag verkligen inte när han är sådär hemsk.

jag vet att det grundar sej i för lite sömn för han också men det hjälper mej inte att tänka annorlunda. jag vill bara fly, fly till jobbet så jag slipper ta något ansvar eller några strider. ibland orkar jag bara inte.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

han äter havrepuffar
jag dricker kaffe
han gjorde morgon 05.30
jag klev upp men somnade till och från i soffan tills klockan slog 07.30
han hostar och snorar
jag har träningsvärk

Likes

Comments

^ jag frågade om han ville ställa upp på bild och det var dessa poser han levererade haha.. linslus.

PLUS
- det går att prata med han! det underlättar så otroligt mycket att äntligen kunna förstå varandra. fast det fortfarande är mycket gojja som kommer ut ur hans mun så kan jag förstå det mesta.
- han är rolig att umgås med. han gillar mycket som även jag gillar såsom att spela innebandy, sparka boll och vara ute i snön. och om jag tycker att något är roligt, och ser att han gillar det så blir det ju genast mycket bättre!
- han hjälper till med skottning, städning, dukning osv. han tycker det är roligt att vara med och jag tror att det är väldigt bra att dom får börja hjälpa till hemma i tidig ålder!

MINUS
- dom flesta 1,5 åringar jag vet har en vilja av stål, och hjalle är definitivt inget undantag.
- han kan ju såklart inte prata "flytande" så vill han något som han inte kan säga så blir han genast väldigt frustrerad. han förstår ju så mycket och vill så mycket men ibland har han svårt att göra sej förstådd.
- han är smidig, snabb och smart. på gott och ont. vill han ha mjölk och jag säger nej så vet han ju exakt hur han ska flytta på stolar och dylikt för att ta mjölken själv. ett nej är väldigt oeffektivt många gånger..
- en 1,5åring, eller iallfall hjalle, har väldigt mycket spring i benen. så grejer som att handla, ta en kaffe på något caffe eller gå runt på stan är något jag gärna undviker. han förstår inte om jag säger åt han att "sitta stilla". det finns ju inte i hans värld lixom haha.. det går ju såklart, men det är väldigt mycket svettigare nu än förr!

jag skulle kunna göra båda dessa listor hur långa som helst men jag tror jag nöjer mej såhär. jag tycker iallfall att han är i en helt fantastisk period i livet just nu och jag älskar att umgås med han, min bästis ❤️

Likes

Comments

en klätterapa av högsta rang..

har verkligen försökt njuta av att vara ledig idag (eftersom att jag jobbar 8 dagar i rad med start imorgon) men har mer bara gruvat mej för vad som komma skall, så onödigt..

har trots det haft en toppendag. jag och hjalle var ute en stund på förmiddagen, han hjälpte mej att skotta och jag dog sötdöden när han kämpade på med sin lilla spade haha... lagom till lunchen kom lina och klara hit med deras grabbar ture och alexis. jag och lina är barndomskompisar men har inte umgåtts på flera, flera år så det var riktigt kul med en ordentlig catch up!
nu sover hjalle och tommy är borta ikväll så jag ska se första avsnittet av talang och käka glass!

Likes

Comments

hade vist glömt bort att jag hade en blogg hehe..

sedan sist då? har jobbat en förmiddag och en eftermiddag, har haft middagsdejt med sanna, jag har tränat och fikat med isabelle och jag har chillat hemma.

idag är det torsdag och det är min sista lediga dag innan jag går på jobbhelg följt av en förmiddagsvecka. det ska bli spännande att se hur det går och jag vågar nästan gissa att jag kommer vara en zombie när jag slutar jobbet nästa fredag haha.. idag får jag främmande av två damer med barn. det blir trevligt!

Likes

Comments

15 min uppvärmning på bandet, sen;

27-17-12-9 av
burpees, wallballs, mage, rumpa och stånde rodd.

efter det kände vi oss färdiga! det blir spännande att se hur mycket träningsvärk jag kommer ha när jag instruerar morgondagens vattengympa hehe 😅

Likes

Comments

en ledig måndag som spenderats i goda vänners sällskap.. höjdpunkten blev leos och det var poppis som alltid för dom små:):)

ikväll ska jag på gymmet och jag är så grymt peppad!

Likes

Comments

här, i det här lilla "hörnet" i vardagsrummet förvaras en del av hjalles leksaker. det började med en liten korg, sen blev det en större, sen vart det två haha.. måste ta någon dag till att rensa och sortera, det är helt galet vad man samlar på sej saker med småbarn. leksaker, kläder, nappflaskor osv!

tänkte dra veckans plus och minus men insåg rätt fort att det fanns inte så mycket på minus listan. har verkligen haft ett toppenvecka med lite jobb, mycket ledigt, härliga dagar med vänner, roadtrip, renovering osv.. nu ska jag gå och lägga mej med ett leende på läpparna, är verkligen så tacksam för det liv jag lever och alla som är en del av det ❤️ godnatt..

Likes

Comments

började morgonen med en sväng i pulkbacken med familjen hedström/brännström. efter det gick vi lös på blomsterslottet då dom hade 50% på alla gröna växter. drömmen för en med gröna fingrar (eller för en som tar död på sina blommor en efter en hehe..)

lagom till middag kom familjen åström/solanki hit. vi dukade upp tacos och hetsade över var och när vi drar till fjällen haha. just nu har vi preliminär bokat en stuga i klimpfjäll v12, men såklart så jobbade jag just den helgen det var ledigt en stuga så måste kolla om jag kan ta ledigt så vi kan åka. eftersom att det är 10 veckor bort så ser chanserna ljusa ut och ingen är mer taggad på fjällen än jag! har ju varit varje år så länge jag kan minnas, men förra vintern blev det ingenting då det skulle bli så bökigt med en 6månaders bebis, men i år, då jäklar ska vi iväg!

Likes

Comments