1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE / 6 HERE / 7 HERE / 8 HERE / 9 HERE

Jeg tror de fleste af os oplever at vores hud bliver mere sart og tør i vinter månederne. Jeg kan hvertfald tydeligt mærke på min hud i ansigtet, at den i disse måneder kræver meget mere fugt og pleje end normalt. Om vinteren er jeg derfor altid mere opmærksom på at få brugt en god fugtgivende maske og en god ansigts olie.

Jeg har fornylig fået øjnene op for hybenolie, som eftersigende skulle være virkelig effektiv og virke på blandt andet solskader, ar, fine linjer og andre ældningstegn. Hybenolie indeholder et naturligt højt indhold afantioxidanter, vitamin a og c samt omega 3, 6, 7 og 9.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt at drikke rigeligt med vand, exfoliere sin hud med en mild daglig skrub, eller en lidt grovere skrub en gang om ugen, samt bruge en ekstra god og fugtgivende ansigts creme.

Ovenover har jeg givet et bud på nogle produkter jeg synes er fantastiske og som er med til at redde min tøre vinter hud.

God mandag til jer!


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments


Jeg husker ikke hvornår jeg sidst har fået pizza, det er virkelig længe siden og hvorfor det ved jeg faktisk ikke. For et par dage siden lavede jeg to store pizzaer med kartofler og gede ost og nu har jeg pizza nok til hele ugen, haha! Det lækre ved pizza er, at det smager ligeså godt kold, hvis ikke bedre og er derfor perfekt til at have med i madpakken! Når jeg har lavet pizza førhen har jeg sommetider haft problemer med at bunden ikke ville blive sprød nok, men denne bund blev overraskende nok virkelig lækker og sprød. Hvis i mangler lidt inspiration til søndagens aftensmad, så er her et lækkert og nemt forslag.

Indgredienser

Pizza dej
450 gram durummel
5 gram gær (25 gram, hvis du skal bruge dejen samme dag og den derfor kun skal hæve en time)
3 dl vand
1/2 dl oliven olie
salt

Fyld
800 gram Kartofler
2 ruller Gedeost
Frisk rosmarin
Olivenolie
Hvidløg

Sådan gør du

Dej

1. Start med at opløs gæret i det lunkne vand. Tilsæt herefter salt
2. Kom lidt af melet i, indtil du har en grødagtig konsistens. Tilsæt herfeter olien og rør godt rundt.
3. Nu tilsættes resten af melet og forsæt med at rør rundt.
4. Kom mel på bordet og hæld den faste dej herud. Ælt indtil dejen er smidig og har en glat overflade.
5. Stil dejen i køleskabet overtrukket af film og lad den hæve natten over.
6. Næste dag deles dejen i to, og rulles ud til to pizza bunde
7. læg pizza bundende på et stykke bagepapir og pensel dem med lidt oliven olie.

fyld

1. vask kartoflerne, skær dem i tynde skiver og fordel dem på pizza bundende
2. skær ligeledes gedeosten ud i tynde skiver og fordel også dem ud på pizzaen.
3. Krydder med salt, peber, hvidløg og rosmarin
4. Bag pizzaerne i ovnen en af gangen, på en varm bageplade i ca. 25 min på 180 grader


Likes

Comments

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

4. HERE / 5. HERE / 6. HERE

Asos kører i øjeblikket med en rabat kode på 20% og derfor tænkte jeg det var en oplagt mulighed for at kigge efter nytårs kjoler og måke trykke en hjem! Jeg plejer ikke at gå særlig meget op i nytår og min kjole plejer faktisk bare at være ret stille og rolig, jeg går meget mere op i maden denne dag, haha! Anyways, i år skal jeg holde nytår her i Aarhus med nogle af mine veninder og jeg forestiller mig at der gerne må være meget mere gang i min kjole i år. Derfor overvejer jeg stærkt at trykke kjole nummer 1. hjem!

Likes

Comments


Bygotto er for mig den perfekte efterårs mad, en hyggelig og lækker ret man kan varme sig på, en kold og mørk aften. Den er super nem at lave, men kræver dog lidt opmærksomhed, da man skal røre og kredse om retten undervejs. Jordskokkerne giver retten en ekstra lækker cremet konsistens og en skøn smag!

Indgredienser

Oliven olie
3 hvidløg
1 løg
200 gram Perlebyg
7-8 dl grøntsags Bouillionvand
400 gram jordskokker
parmasan
trøffel olie
Frisk timian

Sådan gør du

1. Start med at skrælle jordskokkerne og skær dem i små firkanter. Hak herefter hvidløg og løg.
2. Kom oliven olie i en gryde og svits løg og hvidløg. Tilsæt herefter jordskokkerne og lad dem stege med kort. (hvis man ønsker lidt mere bid i jordskokkerne, så vent med at tilføj dem til efter halvdelen af bouillionvandet er kogt ind)
3. Tilsæt perlebyg og lad det stege et minuts tid.
4. Herefter tilføjes bouillionvand lidt efter lidt. Lad vandet koge ind før du tilsætter mere. Husk at røre godt i det, så det ikke brænder på.
5. Når bouillionvandet er kogt ind og perlebyg er møre og har den rette cremede konsistens, tilsættes parmasan ost.
6. Server med ovnbagte jordskokker, trøffelolie og frisk timian. Evt. salt og peber (jeg synes dog retten smager af så meget i sig selv, at det ikke behøves)
7.Velbekomme

Likes

Comments

Shirt HERE / Jeans HERE / Cardigan HERE / Shoes Notabene

Godmorgen Ladies! Jeg er vågnet op fuld af energi her til morgen. Jeg føler mig helt afslappet og godt tilpas efter en omgang spa og wellness hele dagen igår. Min veninde og jeg var taget en tur til vejlefjord for at tøsehygge og forkæle os selv. Min veninde har lige afleveret sin bachelor opgave og i den anledning havde vi valgt at det skulle betyde en tur i spa! Nu vil jeg skynde mig ud af døren og afsted på job. God dag

Likes

Comments

Der er intet bedre end en omgang varm grød til at starte dagen på. Jeg har det med at spise den samme ting igen og igen, indtil jeg til sidst bliver træt af det og sådan har jeg det med grød lige nu. Min favorit kombination i øjeblikket er havregrød lavet på mandelmælk, toppet med pærekompot, karamelsovs og saltede mandler. Pærekompotten er stort set lavet på samme måde som æblekompotten jeg postede et indlæg om den anden dag. Jeg har dog tilføjet lidt ingefær, som giver et virkelig lækkert tvist.

Idag skal jeg julehygge med to af mine veninder! Vi skal en tur i den gamle by her i Århus og bagefter skal vi have risengrød og se julefilm! Ha en rigtig dejlig søndag!

L

Likes

Comments

Godmorgen girls! igår havde jeg fri fra skole, og havde derfor god tid til at kredse lidt ekstra om min morgenmad. Jeg kickstartede min morgen med en portion chipudding, toppet med sukkerfri æblekompot og honning ristede havreflager. Det er super nemt at lave og indeholder ingen former for tilsat sukker. Idag har jeg også fri fra skole, men skal dog arbejde i butikken hele dagen! God dag til jer.

Knus L

Chiapudding

1 dl alpro neutral/mandel yoghurt
1 Spsk chiafrø

Yoghurt og chiafrø blandes sammen og stilles i køleskabet i en times tid.

Sukkerfri æblekompot

10 store æbler
1 vaniliestang
Lidt kanel

Skræl æbler og skær dem i mindre stykker. Kom æblerne i en gryden sammen med kornene fra vaniljestangen, samt selve vaniljestangen, kanel og lidt vand. Kog æblerne møre.

Honningristede havreflager

Grovvalsede havgryn
Kokosolie
Akacie honning

Rist de grovvalsede havregryn på panden i kokosolie og akacie honning. Kom dem herefter over på et stykke bagepapir til afkøling.

Likes

Comments

Godmorgen piger! Min weekend er virkelig gået alt for stærkt, heldigvis skal jeg ikke meget i skole denne uge, så det er lige til at overskue! I fredags tog jeg til Sønderborg for at besøge min mor som jeg ikke havde fået set i meget længe! Lørdag morgen kørte hun mig så tilbage til Århus, da jeg om aftenen skulle til julefrokost med en masse veninder! Det var en skøn og vellykket aften, med traditionel julefrokost mad, spil, grin og hygge. Jeg fik samtidig lokket min veninde til at tage et billed af aftenens outfit, som var min fine grønne blonde kjole som jeg har glædet mig til at have en anledning til at hoppe i. Søndag stod jeg tidligt op for at sælge ud af min garderobe på Århus godsbane sammen med en veninde!

Håber jeres weekend har været skøn. God mandag!


L

Likes

Comments

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE / 6 HERE

Jeg har et stort crush på alle disse øreringe fra Jane Kønig og hver og en måtte virkelig gerne finde vej hjem til mig! De bordeaux plissé øreringe skal helt sikkert på min ønskeliste, de er så fine! Der er ikke noget der kan pifte et outfit op, som et par store flotte øreringe og jeg trænger til lidt udskiftning af mine hoops, så måske jeg skulle investere i et par. Der er links til alle øreringene ovenover, priserne synes jeg faktisk er ret okay.

God søndag piger!

Likes

Comments