I mandags havde jeg en aftale med min veninde om at vi skulle ud og gå en lang tur. Vi endte i stedet med at sidde indenfor, drikke kaffe og spise resterne af denne chokolade kage, som jeg havde stående i køleskabet. Det var heller ikke ligefrem vejr til en gåtur og kagen var trods alt også sund, haha. I skal altså ikke snydes for opskriften, for den er virkelig lækker, specielt peanutbutter frostingen, den er prikken over i'et. Here it goes

Indgredienser kage

150 g dadler
1 dl havregryn
2 spsk chiafrø
3 spsk kokosolie
2 modne avokadoer
3 spsk kakao pulver
3/4 Mandelmælk
1/4 salt

Indgredienser frosting

4 spsk kokoscreme ( den tykke del af en dåse kokosmælk)
1 spsk peanutbutter
1 spsk kakao pulver
2 spsk ahornsirup

Sådan gør du

Kom dadler, havregryn og chiafrø i en blender og blend indtil det bliver en klistret samlet konsistens. Kom herefter de resterende indgredienser i og blend indtil massen er helt glat. kom massen i en lille bageform og bag den i ovnen på 180 grader i omkring 30 min. Lad kagen køle af i en times tid inden du kommer frostingen på. Frostingen laves meget simpelt ved bare at blande alle indgredienserne til frostingen sammen til man får en cremet konsistens. Pynt med bær og mørk chokolade.

Likes

Comments

God formiddag piger! Så blev det lørdag og jeg kunne for engangs skyld sove lidt længe her til morgen. Jeg har sovet super dårligt i nat, så det var virkelig tiltrængt. Det er næsten helt pinligt at sige højt, men jeg startede på et 21 dages pilates workout program for tre dage siden og jeg har simpelthen så ondt i mine mave muskler at jeg vågnede i smerter hver eneste gang jeg vendte mig i nat, haha! Det siger bare lidt for meget om hvor dårlig form jeg er i. Her til morgen kickstartede jeg min dag med en grøn smoothiebowl lavet på avokado, spinat, ananas, ingefær og lime, toppet med hampefrø, raw kakao nibs og kokos. Den perfekte måde at starte dagen på. I aften skal jeg til julefrokost med arbejdet, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til. God weekend til alle jer

Likes

Comments

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE / 6 HERE

Jeg bliver altid så forfærdelig fristet hver gang jeg kigger på boligting på Ellos hjemmeside. Jeg synes Ellos har et kæmpe udvalg og masser af gode ting til gode priser. Min indkøbskurv er altid mega lang og jeg ville ønske jeg kunne trykke det hele hjem. Ovenover ser i nogle af mine favoritter i øjeblikket.

Håber i alle får en dejlig dag og at i er kommet rigtig godt ind i det nye år!

Knus L

Likes

Comments

God formiddag girls! Så er jeg på vej hjem mod Aarhus igen, efter en dejlig juleferie hvor jeg både har været en tur i Sønderjylland og en tur på Sjælland. Juleaften var jeg hoppet i en rød kjole fra Malene Birger. Det er virkelig ikke tit jeg bruger farve, desværre, for jeg synes egentlig det er super fint, dog fremhæver det lidt mine meget vinter blege ben som næsten går i et med væggen, haha ;D kjolen findes også i sort og i koboltblå.

God dag til jer

Likes

Comments

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE /

4 HERE / 5 HERE / 6 HERE

Jeg har et lille crush på disse tasker fra Rough Studios og overvejer at købe en, jeg kan bare ikke beslutte mig for hvilken farve/mønster det skal være. Jeg er egentlig ret opsat på at købe en med lidt farve på, men der er så mange fine, så jeg har svært ved at beslutte mig. Hver taske er unik da der kun er lavet én af hver, hvilket er super cool. Taskerne koster 2600 og 3200 alt efter hvilket materiale den er lavet i.

Likes

Comments

Leather pants HERE / Knit HERE / Lace top HERE / Jacket H&M / Boots Notabene

Godaften girls! Håber i nyder juledagene ligeså meget som jeg gør. Jeg tog hjem på juleferie igår morges og jeg nyder at bruge tid sammen med min familie. Jeg har ikke ret meget juleferie, da jeg skal arbejde alle dage imellem jul og nytår, så jeg nyder de få dage jeg har fuldt ud!
Har i også set at jeg har fået klippet pandehår? Det er ikke en voldsom forandring, men jeg er virkelig glad for resultatet da det giver lidt mere fylde til mit ellers ikke så fyldige hår. Hvis jeg er lidt mere modig næste gang jeg sidder ved frisøren, så kunne jeg godt finde på at få klippet helt lige pande hår, men nu må vi se ;)

Rigtig glædelig jul til alle jer!

Knus L

Likes

Comments

Rudolph Care Acai Anti-ageing Facial Oil, 15ml.

Efter at have hørt så meget godt om denne olie fra Rudolph care, måtte jeg selvfølgelig prøve den selv! Jeg har arbejdet utrolig meget i december måned, og derfor synes jeg godt jeg kunne retfærdiggøre at købe så dyr en olie, lige op til jul ;) Olien koster knap og nap 800 kr, hvilket er lidt voldsomt for en ansigt olie, men den er bestemt alle pengene værd! Olien indeholder acaibær i sin reneste form og er derfor fyldt med antioxidanter, som tilføjer fugt, glød og elasticitet. Olien føles silkeblød mod huden og har en lækker naturlig duft. Jeg har kun haft brugt den et par gange, men jeg synes allerede jeg kan mærke en kæmpe forskel. Jeg bruger den både alene men også i min ansigtscreme for at tilføre ekstra fugt her i vinter perioden.

Likes

Comments

Dress HERE / Boots HERE / Bag HERE

Godformiddag Ladies. Det er en rigtig mandag idag for mit vedkommende. Jeg er virkelig træt og har tømmermænd på anden dag! I weekeden har jeg holdt 30 års fødselsdag for min søster og søndag fyldte jeg selv 26. Lørdag holdte jeg fødselsdag for mine bedste veninder og søndag havde jeg inviteret mine forældre på frokost. Idag skal jeg have gjort rent efter weekenden og så vil jeg gå en lang tur med en veninde, så jeg kan få lidt frisk luft til mit meget tunge hoved, haha! Ha en dejlig mandag!

Likes

Comments