Lige for tiden jeg jeg ret hooked på Buddha bowls i alle slags støbninger! Jeg elsker at man i princippet kan vælge alle sine favorit ting og samle det i en lækker ret! Denne Buddha Bowl består af bagte kikærter, bagte søde kartofler, rødløg stegt på panden, spinat stegt på panden, oliven, og avokado mos!

Likes

Comments

Godmorgen Piger! Håber i har en dejlig weekend. For noget tid siden, blev jeg interviewet til denne skønne hjemmsiden! Interviewet er nu kommet op på deres blog og hvis i har lyst, kan i læse det her. Jeg ved ikke om i kender hjemmesiden, men det er en hjemmeside med fokus på unikt skandinavisk design og den skandinaviske livsstil. The nordique har både en blog, webshop og en inspirerende instagram profil. Deres instagram profil finder i her.

Likes

Comments

​1 HERE​2 HERE​3 HERE​4 HERE​5 HERE​6 HERE

Idag ville jeg ønske jeg kunne hoppe i dette outfit! Jeg er helt vild med det lækre pinstripe suit, som er fra h&m's nye studio kollektion, der lige er kommet i butikkerne. Jeg overvejer virkelig stærkt om jeg skal købe det med hjem. Har i fået set den nye kollektion? Jeg synes der er så mange fine ting i blandt!

Likes

Comments

​Godmorgen piger! Håber i har nydt weekenden og det fantastiske vejr vi har haft. Min weekend har været helt perfekt! For det første havde jeg fri fra job hele weekenden, hvilket ikke er tit jeg har det! Derudover havde jeg som nævnt besøg af tre af mine veninder! Jeg har ikke set dem siden jeg flyttede midlertidigt til københavn, så det var så skønt at se dem igen. Lørdag dag var vi ude og nyde det lækre vejr. Vi var blandt andet forbi kødbyens mad og marked for at spise frokost og senere forbi nicecreme for at få en is! Om aftenen tog vi på blød hat og spiste middag og drak drinks, hvilket  selvfølgelig resulterede i en bytur. Søndag havde jeg regnet med at skulle vågne med tømmermænd, men jeg var utrolig nok helt frisk, så jeg fik heldigvis også ret meget ud af søndagen! Nu skal jeg have mig en kæmpe kop kaffe inden jeg skal afsted på job, for selvom jeg gik tidligt i seng igår, så har trætheden virkelig ramt mig her til morgen! God mandag! 

Knus L

Likes

Comments

​Knit HERE​Bag HERE​similar Skirt HERE​Sunglasses HERE​Shoes HERE

Så blev det fredag, jubi! Jeg er dog stadig ikke helt kommet mig over min influenza. Min feber kommer og går og jeg har konstant hovedpine og kvalme! Jeg har så mange planer og aftaler denne weekend, så jeg er virkelig træt af at skulle have det på den her måde! Tre af mine veninder hjemmefra er ogå i København denne weekend, så dem glæder jeg mig virkelig meget til at se igen! Håber i får en dejlig weekend! 

knus L

Likes

Comments

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE / 6 HERE

Håber i har nydt jeres weekend lidt mere end jeg har, jeg er nemlig endt i sengen med en god omgang influenza! Mens jeg ligger her, ligger jeg og drømmer om disse lækre items, som alle gerne måtte finde vej hjem til mit klædeskab! Jeg er specielt helt vild med de lækre gucci shearling loafers, som står øverst på min ønske liste lige i øjeblikket! God søndag piger!

Likes

Comments

Jacket Here / Dress Asos / Bag Proenza schouler / Shoes Isabel Marant / Sunglasses Rayban

Likes

Comments

1/ Velvet
2/ Leopard print
3/ Pinstripe suiting
4/ Hoodies
5/ Extra long sleeves

Likes

Comments

I torsdag efter at have fået fri fra arbejde, tog min veninde og jeg forbi destrict tonking! Jeg er kæmpe fan af al asiatisk mad og spiser det stort set hver dag hvis jeg kan komme til det! Jeg har hørt så meget godt om destrict tonking, så jeg måtte selvfølgelig et smut her forbi! Det var virkelig lækkert og jeg kommer helt sikkert til at tage forbi der et par gange endnu mens jeg er i København, stedet ligger nemlig også ret tæt på der hvor jeg arbejder.

Likes

Comments