Contains affiliate links

Trousers HERE / Boots HERE/ Jacket Mdk / Top By Malene Birger

Så er jeg endelig gået på læseferie og hvor føles det bare skønt! Det kunne heller ikke være meget bedre at gå på læseferie, med sådan et lækkert solskinsvejr. Denne weekend er jeg taget hjem til min familie for at hygge og slappe af, inden jeg skal hjem og give den gas med min optagelses prøve til studiet, som skal afleveres lige om lidt! Håber i har haft en dejlig weekend.
Knus L

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Bomber Jacket HERE / Shirt HERE / Trousers HERE / Boots Notabene

God mandag på bloggen. Håber jeres dag er bare lidt bedre end min, der er nemlig ikke rigtig så meget der fungere for mig idag. Det er bare mandag når det er bedst ;) Jeg var tidligt oppe i morges, da jeg skulle til Herning for at aflevere en del af min eksamens opgave. Herefter tog min veninde og jeg toget hjem igen og endte med at tage et smut forbi Aarhus streetfood for at få noget mad, inden den igen stod på eksamen. Resten af aftenen skal jeg lave absolut ingenting, for det er lige præcis hvad jeg har brug for efter en meget lang mandag! ;)

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Bomber Jacket HERE / Top HERE / Trousers HERE / Sneaks HERE

Godmorgen Ladies! Så er jeg tilbage igen, dog en smule presset med afleveringer, eksamen, arbejde og optagelsesprøve til videre studie, hvilket har resulteret i en del hovedpiner og lavt energi niveau på det seneste. Det er super belastende, men en periode der bare skal overståes. Herefter går jeg på læseferie for at skulle skrive min afsluttende eksamen og så er der snart sommerferie, hvilket bliver så skønt! Jeg har også en lækker ferie til Marrakech i vente! Det var en meget spontan ferie, min veninde og jeg bestilte for en uges tid siden og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg trænger til ferie og sol som bare i fanden! ;)
Igår var min veninde og jeg taget ud for at gå en lang tur i det skønne vejr og jeg så en mulighed for at hoppe i min nye bomber jakke som stråler af forår! Det dejlige solskins vejr letter altså også en del på mit lidt pressede humør, for hvem bliver ikke i godt humør når solen skinner og man ikke behøver at pakke sig ind i en kæmpe vinter jakke.

Dejlig fredag til jer.

L

Likes

Comments

I mandags havde jeg en aftale med min veninde om at vi skulle ud og gå en lang tur. Vi endte i stedet med at sidde indenfor, drikke kaffe og spise resterne af denne chokolade kage, som jeg havde stående i køleskabet. Det var heller ikke ligefrem vejr til en gåtur og kagen var trods alt også sund, haha. I skal altså ikke snydes for opskriften, for den er virkelig lækker, specielt peanutbutter frostingen, den er prikken over i'et. Here it goes

Indgredienser kage

150 g dadler
1 dl havregryn
2 spsk chiafrø
3 spsk kokosolie
2 modne avokadoer
3 spsk kakao pulver
3/4 Mandelmælk
1/4 salt

Indgredienser frosting

4 spsk kokoscreme ( den tykke del af en dåse kokosmælk)
1 spsk peanutbutter
1 spsk kakao pulver
2 spsk ahornsirup

Sådan gør du

Kom dadler, havregryn og chiafrø i en blender og blend indtil det bliver en klistret samlet konsistens. Kom herefter de resterende indgredienser i og blend indtil massen er helt glat. kom massen i en lille bageform og bag den i ovnen på 180 grader i omkring 30 min. Lad kagen køle af i en times tid inden du kommer frostingen på. Frostingen laves meget simpelt ved bare at blande alle indgredienserne til frostingen sammen til man får en cremet konsistens. Pynt med bær og mørk chokolade.

Likes

Comments

God formiddag girls! Så er jeg på vej hjem mod Aarhus igen, efter en dejlig juleferie hvor jeg både har været en tur i Sønderjylland og en tur på Sjælland. Juleaften var jeg hoppet i en rød kjole fra Malene Birger. Det er virkelig ikke tit jeg bruger farve, desværre, for jeg synes egentlig det er super fint, dog fremhæver det lidt mine meget vinter blege ben som næsten går i et med væggen, haha ;D kjolen findes også i sort og i koboltblå.

God dag til jer

Likes

Comments

Leather pants HERE / Knit HERE / Lace top HERE / Jacket H&M / Boots Notabene

Godaften girls! Håber i nyder juledagene ligeså meget som jeg gør. Jeg tog hjem på juleferie igår morges og jeg nyder at bruge tid sammen med min familie. Jeg har ikke ret meget juleferie, da jeg skal arbejde alle dage imellem jul og nytår, så jeg nyder de få dage jeg har fuldt ud!
Har i også set at jeg har fået klippet pandehår? Det er ikke en voldsom forandring, men jeg er virkelig glad for resultatet da det giver lidt mere fylde til mit ellers ikke så fyldige hår. Hvis jeg er lidt mere modig næste gang jeg sidder ved frisøren, så kunne jeg godt finde på at få klippet helt lige pande hår, men nu må vi se ;)

Rigtig glædelig jul til alle jer!

Knus L

Likes

Comments

Rudolph Care Acai Anti-ageing Facial Oil, 15ml.

Efter at have hørt så meget godt om denne olie fra Rudolph care, måtte jeg selvfølgelig prøve den selv! Jeg har arbejdet utrolig meget i december måned, og derfor synes jeg godt jeg kunne retfærdiggøre at købe så dyr en olie, lige op til jul ;) Olien koster knap og nap 800 kr, hvilket er lidt voldsomt for en ansigt olie, men den er bestemt alle pengene værd! Olien indeholder acaibær i sin reneste form og er derfor fyldt med antioxidanter, som tilføjer fugt, glød og elasticitet. Olien føles silkeblød mod huden og har en lækker naturlig duft. Jeg har kun haft brugt den et par gange, men jeg synes allerede jeg kan mærke en kæmpe forskel. Jeg bruger den både alene men også i min ansigtscreme for at tilføre ekstra fugt her i vinter perioden.

Likes

Comments

Dress HERE / Boots HERE / Bag HERE

Godformiddag Ladies. Det er en rigtig mandag idag for mit vedkommende. Jeg er virkelig træt og har tømmermænd på anden dag! I weekeden har jeg holdt 30 års fødselsdag for min søster og søndag fyldte jeg selv 26. Lørdag holdte jeg fødselsdag for mine bedste veninder og søndag havde jeg inviteret mine forældre på frokost. Idag skal jeg have gjort rent efter weekenden og så vil jeg gå en lang tur med en veninde, så jeg kan få lidt frisk luft til mit meget tunge hoved, haha! Ha en dejlig mandag!

Likes

Comments