Godmorgen piger! Håber i har haft en skøn weekend! Jeg skriver praktik opgave i øjeblikket og skal gøre det ugen ud. I weekenden havde jeg dog taget mig en lille pause fra opgaven og var blandt andet til fødselsdag lørdag og søndag sammen med veninder og en tur i bio for at se Bridget Jones. 

Er det bare mig eller er det blevet mega koldt udenfor? Jeg hundefryser og har nærmest lyst til at pakke mig ind i en varm vinter jakke! Dette vejr har virkelig også fået mig i et rigtig hygge humør og min trang til søde sager topper altså lige for tiden! Derfor har jeg i weekenden været igang med at bage igen. Jeg er dog blevet i samme genre som den anden kage og har været igang med en raw snickers kage, som smager overdrevet godt og syndigt! Den er ret nem at lave og den kræver faktisk ikke særligt mange ingredienser. Her er opskriften :)

Indgredienser

Bund:

250 g mandler

150 g rosiner

3 dadler

Karamel:

16 dadler

2 spsk kokosolie

1 spsk kakaopulver

2 spsk kogende vand

Topping:

Saltede peanuts

100 g mørk chokolade


​Sådan gør du

​Blend alle ingredienser til bunden til en ensartet masse og rul massen fladt ud på et bage papir eller i en kage form, alt efter om du vil lave en kage eller barer. Herefter blendes alle indgredienser til karamel massen og smøres ud over bunden. Drys  peanuts over kage og smelt chokoladen hvorefter det hældes ud over peanuts og kagen. Stil kagen i fryseren til chokoladen er stivnet! 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

I morgen aften skal jeg til fødselsdag hos en af mine bedste veninder og i den anledning har jeg selvfølgelig bagt kage. Ingen kage ingen fødselsdag ;) Jeg havde dog valgt at bevæge mig ud en rawcake, hvilket ikke er noget jeg har gjort mig særlig meget i, for når jeg skal have kage, så skal det altså være "rigtig" kage! Jeg elsker dog at eksperimentere med sunde alternativer og synes avokado fungere virkelig godt i dessereter. Derfor tænkte jeg også at det ikke kunne gå helt galt med denne rawcake. Tærterne har måske ikke den lækreste farve, men det skyndes jo selvfølgelig den grønne avokado og at jeg har brugt en mørk agave sirup. Men fortvivl ikke, de smager hammer godt! Her er opskriften hvis i skulle have lyst til at kaste jer ud i at lave dem selv!

indgredienser

Bund:

2 dl mandler

9 dadler

3 spsk akacie sirup

Fyld:

4 små avokadoer

Saft fra 1 lime

8 spsk kokos sukker

8 spsk akacie sirup

1 vaniljestang

1 nip salt

Sådan gør du

Alle indgredienser til bunden blendes sammen til en masse som trykkes ud i små forme. Bundende sættes nu i fryseren mens fyldet laves. Alle ingredienser til fyldet blandes sammen til en ensartet masse og puttes over i de små tærte bunde. Herefter sættes tærterne i fryseren i fire timer! Pynt med revet lime skræl inden servering!

Likes

Comments

Godmorgen piger. Håber i har en dejlig weekend! I Torsdag havde jeg en fridag fra job og mødtes derfor med en veninde til morgenmad og hygge! Vi var forbi Atelier september og fik en seriøst lækkert yoghurt med matcha te, zucchini og granola. Det kan klart anbefales! Efterfølgene var jeg inviteret til event hos Holm og Bertung PR, hvor der blev serveret drinks og lækre burgere fra Yo Burgers.

Jeg er stort set færdig med mit praktik ophold og inden længe går turen hjem til Aarhus igen! Jeg har virkelig blandede følelser omkring det! Jeg glæder mig vildt meget til at komme hjem til mine veninder i Aarhus igen og til at starte på mit nye studie job ved Malene Birger, men jeg kommer så forfærdelig meget til at savne at bo i København og at have min familie tæt på mig!

Denne weekend har jeg sidste arbejds dag ved Hugo boss, hvilket også bliver mærkeligt at skulle sige farvel til efter tre år!

God lørdag!

Knus L

Likes

Comments

Jeg har stort set altid en eller anden form for snacks liggende i min taske, til hvis jeg bliver sulten når jeg er på farten. Det er som regel enten noget frugt, nødder, grønsagsstænger eller lign. For mig fungere det bedst at spise en masse små måltider, da jeg på den måde hele tiden kan holde mit blodsukker stabilt og undgår at jeg får lyst til alle mulige usunde ting. Min seneste snack "obsession" er bagte krydrede kikærter. Simpelt og mega lækkert! Alt du skal bruge er en dåse kikærter, olivenolie, paprika, salt og chiliflager. Bag kikærterne i ovnen i 25 minutter på 200 grader. Yummi

Likes

Comments

Godmorgen Piger! Håber i har en dejlig weekend. For noget tid siden, blev jeg interviewet til denne skønne hjemmsiden! Interviewet er nu kommet op på deres blog og hvis i har lyst, kan i læse det her. Jeg ved ikke om i kender hjemmesiden, men det er en hjemmeside med fokus på unikt skandinavisk design og den skandinaviske livsstil. The nordique har både en blog, webshop og en inspirerende instagram profil. Deres instagram profil finder i her.

Likes

Comments

​1 HERE​2 HERE​3 HERE​4 HERE​5 HERE​6 HERE

Idag ville jeg ønske jeg kunne hoppe i dette outfit! Jeg er helt vild med det lækre pinstripe suit, som er fra h&m's nye studio kollektion, der lige er kommet i butikkerne. Jeg overvejer virkelig stærkt om jeg skal købe det med hjem. Har i fået set den nye kollektion? Jeg synes der er så mange fine ting i blandt!

Likes

Comments

​Godmorgen piger! Håber i har nydt weekenden og det fantastiske vejr vi har haft. Min weekend har været helt perfekt! For det første havde jeg fri fra job hele weekenden, hvilket ikke er tit jeg har det! Derudover havde jeg som nævnt besøg af tre af mine veninder! Jeg har ikke set dem siden jeg flyttede midlertidigt til københavn, så det var så skønt at se dem igen. Lørdag dag var vi ude og nyde det lækre vejr. Vi var blandt andet forbi kødbyens mad og marked for at spise frokost og senere forbi nicecreme for at få en is! Om aftenen tog vi på blød hat og spiste middag og drak drinks, hvilket  selvfølgelig resulterede i en bytur. Søndag havde jeg regnet med at skulle vågne med tømmermænd, men jeg var utrolig nok helt frisk, så jeg fik heldigvis også ret meget ud af søndagen! Nu skal jeg have mig en kæmpe kop kaffe inden jeg skal afsted på job, for selvom jeg gik tidligt i seng igår, så har trætheden virkelig ramt mig her til morgen! God mandag! 

Knus L

Likes

Comments

​Knit HERE​Bag HERE​similar Skirt HERE​Sunglasses HERE​Shoes HERE

Så blev det fredag, jubi! Jeg er dog stadig ikke helt kommet mig over min influenza. Min feber kommer og går og jeg har konstant hovedpine og kvalme! Jeg har så mange planer og aftaler denne weekend, så jeg er virkelig træt af at skulle have det på den her måde! Tre af mine veninder hjemmefra er ogå i København denne weekend, så dem glæder jeg mig virkelig meget til at se igen! Håber i får en dejlig weekend! 

knus L

Likes

Comments