Header

Jag tror inte att någon förstår hur mycket jag längtar efter att få ha eget hem, en egen lägenhet där jag får inreda och bestämma precis allt! Jag har kikat runt lite på we heart it och där finns det verkligen inspiration till hur jag skulle vilja ha det i mitt framtida hem. Men sen är ju tyvärr inte dessa bilder tagna i någon lägenhet i Sverige, antar jag? Hur som helst här kommer lite inspiration. Kram på er <3

Alla bilder är från weheartit.com

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Här kommer åtta stycken låtar som jag gillar lite extra! Speciellt Kaliffas låt Helt Seriöst. Den är såå bra! Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er! Som ni kan läsa i rubriken, tänkte jag dela med mig utav fem appar som jag inte kan vara utan! Kommentera gärna vilka appar ni inte kan vara utan.

Ta hand om er, kram!


1. Snapchat, jag snapar med vänner varje dag! Jag har dagar med åtta olika personer, samt att jag snapar med en del andra som jag inte har dagar med. Jag tycker att snapchat är mycket roligare än till exempel sms, eftersom att man kan se den man snapar med, vilket jag uppskattar nu när Alexander har åkt hem till Stockholm!

Lägg till mig på snapchat vet jag! :) 

2. Instagram, jag kollar instagram flera gånger i timmen. Egentligen vet jag inte varför, men älskar att titta på vänners bilder och ta del av deras vardag bland annat :).

Följ mig på instagram, så följer jag dig tillbaka! :)

3. We Heart It, en app där jag hittar mycket inspiration, bland annat till träning, livet och till mina kommande tatueringar.

4. Swish! Det är ju typ den bästa appen som uppfunnits än så länge!? Jättesmidigt om man glömmer sitt bankkort hemma eller vad som helst!

5. Res i Sthlm, den appen har seriöst räddat mitt liv. Till exempel när jag skulle besöka min syster på förlossningen, när min minsta systerdotter tänkte komma ut mycket tidigare än planerat. Min syster fick läggas in på förlossningen i Solna, jag åkte kommunalt från Västerhaninge till Solna. (För er som bor i Stockholm kanske det inte är något), men jag hade åkt från Västerhaninge till in till stan som längst på egen hand, jag är fortfarande stolt, haha!

Likes

Comments

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen - När jag såg Kapten Röd på Cityfestivalen, när jag var på Åland 2012, Släktträffen med Alexander i Östersund 2015.

Tre personer som jag uppskattar - Mamma, pappa och Alexander.

Tre saker som jag vill ha - Egen lägenhet, en egen bil och ett stort kök där jag kan baka och laga mat.

Tre saker jag älskar att göra - Baka, titta på serier och bada i mitt badkar.

Tre ord som beskriver mig - Envis, driven och hjälpsam.

Tre saker jag vill bli bättre på - Att inte bli arg för minsta lilla, träna och blogga.

Tre saker jag inte kan vara utan - Min dator, telefon och mitt badkar.

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga - Resa jorden runt, starta en egen webbshop och volontärarbeta med djur och människor i Afrika.

Likes

Comments

Hej på er! Jag tänkte dela med mig utav lite boktips, jag tycker att det är helt fantastiskt att läsa böcker! Jag läser flest böcker på sommaren av någon anledning, kan vara för att det finns mer tid då men jag vet inte. Här kommer i alla fall ett par favoriter från mig, hoppas ni gillar den här idén!


Gatukatten Bob är första boken i denna bok-serie.

Gatukatten Bob handlar om när James Bowen hittade en skadad, röd gatukatt hopkrupen i huset där han nyss fått en träningslägenhet hade han ingen aning om hur stor betydelse katten skulle få i hans liv. James levde ur hand i mun på Londons gator och det sista han behövde var ett husdjur. Ändå kunde James inte låta bli att hjälpa den slående intelligenta hankatten, som han snart döpte till Bob. Inom kort var de två oskiljaktiga och deras skiftande, lustiga och emellanåt farliga äventyr skulle komma att förändra deras liv och långsamt läka såren från det förflutna.

I Mitt liv med Bob fortsätter James på deras berättelse. Vägen var alltjämt skakig när den första boken kom ut, men med en klok katt vid sin sida kan man komma långt. James berätta om hur Bob fortsatt att vara hans skyddsängel, hjälpt honom genom tuffa perioder samt livsfarliga situationer.

Detta är två böcker som jag tycker berör något så oerhört, jag blev helt tagen! Den här är två böcker som jag tycker att alla ska läsa någon gång!

Fifty shades böckerna tycker jag är helt fantastiska! Jag fastnade direkt när jag började läsa första boken. Dock är böckerna såå mycket bättre än filmerna, tycker jag!

Första boken handlar om när litteraturstudenten Anastasia Steele intervjuar den framgångsrike företagaren Christian Grey blir hon både attraherad och skrämd av honom. Övertygad om att deras möte gick dåligt gör hon allt för att glömma honom, ända tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne.

Den naiva och oskuldsfulla Ana blir förskräckt när hon inser att hon fallit för honom. Och när han varnar henne för att komma honom för nära blir hon bara mer intresserad.

Men Grey plågas av sina inre demoner och styrs av sitt kontrollbehov. Genom deras passionerade kärleksäventyr lär sig Ana mer om sina egna begär, samtidigt som hon lär känna de mörka hemligheter som Grey håller dolda för världen.

Andra boken handlar om när Ana har blivit bortskrämd av de mörka hemligheter som den vackre, men plågade, Christian Grey bär på har Anastasia Steele lämnat honom. Hon har nyligen tagit sin universitetsexamen och fått praktikplats på ett bokförlag i Seattle.

Men Christian upptar oavbrutet hennes tankar. När han vill träffa henne igen kan Ana inte neka honom, och äntligen får hon veta mer om det mörka förflutna som har gjort honom så driven, kontrollerande och krävande. Men medan Christian brottas med sina inre demoner måste Ana ta ett av de viktigaste besluten hon någonsin ställts inför ...

Tredje boken handlar om när den unga litteraturstudenten Anastasia Steele träffade den drivne företagaren Christian Grey föll hon handlöst, och de inledde ett passionerat förhållande. Ana blev både chockad och skrämd av hans sexuella preferenser och komplicerade historia - deras relation är en ständig kamp mellan begär, svartsjuka och villkorslös kärlek.
Nu har de allt: passion, närhet, rikedom och en värld full av möjligheter. Men Ana vet att det inte kommer att bli lätt att älska Christian - hon måste på något sätt lära sig att dela Christians livsstil utan att förlora sig själv. Samtidigt måste Christian kämpa med sitt kontrollbehov och ta itu med problemen i sitt förflutna.
Just när det verkar som om de tillsammans lyckats överbrygga alla hinder tycks ödet utsätta Ana för det hon fruktat allra mest ...

Den fjärde boken handlar om Christian Grey som kontrollerar allt i sitt liv. Men trots framgång och pengar är hans värld tom och innehållslös fram till den dagen då Anastacia Steele bokstavligen ramlar in på hans kontor och in i hans liv. Han försöker glömma henne men får istället uppleva känslor han aldrig varit i närheten av. Som ingen annan kvinna ser hon på sitt blygsamma sätt rakt igenom honom, förbi alla pengar, förbi alla framgångar och rakt in i hans iskalla sårade hjärta.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra i värmen :). Tänkte visa er vad jag har gjort de tre senaste dagarna, har haft lite och göra, men bara roliga saker! :)

I onsdags runt 17.30 åkte jag och mamma till Söderbärke för att spela bilbingo, jag övningskörde både dit och hem. Mamma hade gjort mackor och jag hade skurit vattenmelon och lagt i en matlåda som vi hade med oss. Vi fick inte tuta, men vi var nära några gånger, men vi hade det roligt ändå! Bästa mamma<3.


I torsdags strax efter 11, så åkte jag och mamma ut till Semla för att måla ena kojan/stugan som vi har där ute. Det var helt okej väder, först var det sol och ganska varmt, men sen började det blåsa. När vi bara hade lite kvar att måla på stugan/kojan så började det ösregna, så vi fick gå upp till vår andra stuga/koja och sätta oss på altanen en stund innan vi kunde måla klart, två mysiga dagar med den bästa mamman i världen, jag klagar absolut inte! Efter kanske en timme kom pappa också ut för att titta hur det gick och så bara. Fick även två nya kompisar (änderna som ni ser på bilderna), de är verkligen närgångna och inte alls speciellt rädda. Tyvärr hade jag inget att bjuda dem på.

Tidigare idag så åkte vi till picaboo och köpte vit målarfärg, så när jag kom hem så bar jag och mamma ner ett skrivbord ner i källaren och skruvade isär det. Sen slipade jag lite snabbt innan jag kunde måla det. Som ni ser på bilderna så ska det bli vitt, då jag har ett vitt redan och så har jag en annan möbel som också är vit, så det kommer att bli jättefint tror jag! Anledningen till att jag målar det här skrivbordet fast jag redan har ett är för att jag ska ha en till dator på rummet då Alexander ska bo här (minst 3 månader), så då ska vi ha två datorer bredvid varandra.

Detta är vad jag har pysslat med de tre senaste dagarna! Ta hand om er så hörs vi snart igen. Kram<3

Likes

Comments

1. Vad heter du? - Lisa

2. Hur gammal är du? - 18 år

3. Vart bor du? - Fagersta

4. Hårfärg? - Blont.

5. Ögonfärg? - Blå/gröna ish typ.
6. Hur lång är du? - 170 cm.
7. Kär? - Ja!
8. Singel eller upptagen? - Upptagen.
9. Hur många har du kysst? - Vet inte, har inte räknat.
10. Vad väljer du, godis eller chips? - Chips.
11.Nämn tre saker på din att-göra-lista? - För tillfället är det typ att göra matlådor varje dag, städa och tvätta.
12. Cola eller fanta? - Hmm.. cola, men cola zero isåfall. Men helst pepsi max.
13. Vad skulle du ha gjort utan mobil? - Jag har ingen aning. Men det skulle nog vara skönt.
14. Dumpat någon? - Ja.
15. Blivit dumpad? - Ja.

16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? - Hmm, klurig fråga. Men killar som är snälla, drivna och så.
17. Vad har du för mobil? - Iphone 6s.
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? - Resa, köpa en lägenhet och om det blev något kvar.
19. Favoritland? - Har aldrig varit utomlands, så jag vet inte.
20. Favoritfärg? - Svart och grått, roliga färger :p
21. Film? - Tittar mest på serier, men Step up filmerna är liveeeet!
22. Bok? - Gatukatten Bob, Mitt liv med Bob, fifty shades böckerna.
23. Serie? - Prison Break, Teen Wolf, Glitch typ.
24. Vad gillar du mest med dig själv? - Att jag vågar vara mig själv.
25. Vad gillar du minst med dig själv? - Att jag blir arg för ingenting och att mitt tålamod inte ens existerar...

26. Nämn två personer du aldrig skulle klara dig utan. - Mamma och Alexander.
27. En person du älskar. - Alexander.
28. En person du hatar. - Oj, vet inte. Hatar väl inte direkt någon.
29. Ut och festa eller myskväll? - Beror på humöret, ibland fest, men oftast myskväll :)
30. Saknar du någon just nu? - Ja :(
31. Vad är det bästa som hänt dig?- Alla tre gånger när jag blivit moster, när jag såg Kapten Röd, när jag träffade Alexander för första gången och en del annat.
32. Beroende av något? - Min mobil... tyvärr..
33. Ditt livs största misstag? - Vet inte, men gjort misstaget många gånger att inte lita på mig själv.
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Mamma och Alexander, kan inte välja mellan de två.
35. Har du några tatueringar? - Nej, men snart så! ;)
36. Piercingar? - Ja, tungan, septum, snakebite samt i båda bröstvårtorna.
37. Vem är mest lik dig? - Vet inte, många skulle nog säga att jag och mamma är lika, tror jag.
38. Har du någon förebild? - Mamma.
39. Vad ska du göra idag? - Jobb till 23, sen hem och sova typ :p
40. Vad är det värsta du vet? - Människor som glömmer bort sina vänner när de skaffar förhållande.
41. Vad är det bästa du vet? - Att få vara med dem jag älskar och att jag får göra det jag tycker om.
42. Vad åt du senast? - Pappas pannkakor<3
43. Vad vill du ha just nu? - En iskall pepsi max och en påse lösgodis.
44. Vad köpte du senast? - En handväska.
45. Vilka är dina favorit skådespelare? - Jamie Dornan, Johnny Depp och Channing Tatum.
46. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? - Ingrid eller typ Astrid tror jag. Två namn jag tycker är väääldigt fina!
47. Tränar du? - Ja, försöker att göra det minst 1 gång i veckan :)
48. När går du och lägger dig? - 22 senast om jag ska jobba, annars är jag inte så där väldigt noga med vilken tid jag lägger mig. Jag vaknar ganska tidigt ändå :)
49. Vad är klockan nu? - 16.16
50. Är du nöjd med ditt liv? - Ja, men det kan bli bättre :)

Likes

Comments

Idag går jag in på fjärde jobbveckan, den här veckan är det fyra jobbdagar som gäller! Jobbar måndag och tisdag, ledig tre dagar och sen jobbar jag lördag och söndag. På onsdag ska jag spela bilbingo med mamma, vet inte vilka andra som ska följa med, på torsdag och fredag ska vi måla ute i Semla. Ikväll slutar jag 23.00 då är det bara hem och sova nästintill, sen upp 9.00 imorgon och så kallar jobbet mellan 10-23. Tyvärr så gör jag inte så mycket om dagarna förutom att jobba, så det finns inte så mycket att dela med sig av. Men jag ska ta med mig kameran när jag åker på bilbingo samt ut till Semla, så jag har något att visa er samt att skriva om. Tills dess, ta hand om er. Kram<3

Likes

Comments

Hej på er, hur mår ni?

Igår slutade jag andra året på gymnasiet, vilket känns så himla bra och jag är stolt över det jag åstadkommit under året. Bland annat att jag klarade idrotten, det kanske inte låter mycket för världen, men jag kan räkna gångerna jag var med på idrotten under högstadiet på en hand. Samt att jag under första året av gymnasiet sa till min idrottslärare att jag aldrig skulle vara med på en idrott och det bara var så, det skulle inte spela någon roll vad hon sa. Men den människan är så inspirerande och motiverande. Tack vare henne och lite jävlar anamma så klarade jag det och jag är så himla stolt över mig själv!

Den här sommaren kommer att bestå utav mestadels jobb, men jag ska se Kapten Röd på Västerås Cityfestival i sommar, samt att jag ska åka utomlands i tre veckor med en speciell person. Jag ska ladda batterierna inför tredje och sista året i skolan också självklart.

Jag har köpt ett kostschema.. som jag dock inte är speciellt nöjd med, tyvärr. Men en kompis ska fixa till det lite så ska det nog bli bra. Ska ta tag i det ordentligt nu med både kost och träning, det är dags att sluta lata sig och bli nöjd med sig själv.

Ha en fin fredag, kram<3


Alla bilder är från Weheartit.com

Likes

Comments