Jag blir helt varm i hjärtat genom att titta på dessa bilderna från i fredags. Håkan är så otroligt fin och man vill ju bara gråta. Efter mycket köande började konserten och den var otroligt bra, bättre än förra året om du frågar mig. Men nu tar han en paus, och jag längtar redan tills han är tillbaka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagen idag har varit sååå skön, för att jag har verkligen inte gjort något alls, älskar såna dagar! Jag har precis ätit, och ska om en stund ut och springa. Efter det ska jag duscha och sen måste jag sova, ska nämligen jobba i ca 15-16 (?!) timmar imorgon... Så krafterna måste laddas upp så jag är pigg och glad imorgon.

Igår träffade jag Weiss, vi fikade på Kungsmässan och kollade runt lite. Hittade inget att shoppa, men det var bara bra för plånboken! Efter det träffade jag Johanna en snabbis innan jag skulle på ett jobbmöte.
Hemma bjöds det på grillat med potatis, och 20:30 började Sveriges sista gruppmatch som jag kollade på. Alltid lika roligt (tycker jag) att kolla på damerna när de spelar.

Nu ska jag alldeles strax sticka ut och springa, puss och kram.

Likes

Comments

Paniken man har när man inser att man står ca 5 meter ifrån sin största idol, känslan är obeskrivlig. Och idag är det 1 år sen jag och Johanna fick se Beyoncé. Vi köade, fick stå ut med regn och trängsel men allt det var det värt. Fyfan va mäktig hon är. Efter den kvällen var jag helt säker på att hon är en gud.
Queen Bee.

Likes

Comments

Måndag: Jobba mellan 8-16 och efter det blir det kanske ett träningspass av någon form.

Tisdag: Jag ska träffa Weiss som jag inte har träffat på hur länge som helst!! Ska nog försöka komma ut på en springtur.

Onsdag & torsdag: Jag är ledig och har faktiskt inga planer i nuläget, hade behövt en rejäl storstädning i mitt rum!

Fredag: På fredag är det dags att se Håkan Hellström ännu en gång, yeyyyyy, längtar så mycket och hoppas att vädret är på vår sida.

Lördag & söndag: Jobba mellan 8-16.


Likes

Comments

Hej alla fina! Allt bra med er? Med mig är det bra, är dock otroligt trött. Jag och min syster åkte hem från vårt land igår. Gårdagen var väldigt lugn, jag gick ut och sprang och Johanna kom över på middag!! Vi gjorde lax och potatis, det gick ner kan jag lova er.

Vid 23:30 började jag jobba, och vid 08 gick jag av. Vilket var väldigt segt eftersom att när jag kom hem så hade jag varit vaken i 24 timmar, PANIK, jag som är så noga med min sömn.. Menmen, jag vaknade idag vid 15 och åkte sen till gymmet för ett bodyattackpass. Det var så skönt att köra det, jag gillar när svetten rinner för då får jag känslan av lyckad träning.

Imorgon står det jobb på schemat vid 8, så jag ska sova nu eftersom att jag inte fick så mycket sömn idag. Hoppas ni hade en bra helg, kram.

Visst ser det gott ut?

Likes

Comments

Eftersom att vädret inte ville vara på vår sida idag bestämde vi oss för att åka till Borås, NA-KD har nämligen en jätte stor outlet där som pågår under hela sommaren. Jag hade inga större förväntningar, men de hade så otroligt mycket snygga plagg till jätte bra pris. Dock fick jag bara med mig 2 saker hem, tur för plånboken men tråkigt för mig..

När vi kom hem kollade jag på Sveriges match mot Ryssland, märker hur mycket jag saknar fotbollen när jag kollar på det... Ska bli kul att komma igång efter upphållet, hoppas att jag har mer tid för fotbollen under hösten än vad jag hade under våren.


Likes

Comments

ÄLSKAR dagar då solen är framme utan några moln, och det var precis så gårdagen såg ut. Jag, mamma och Alice började dagen med en kort (2 km) löprunda, och sedan en god frukost i solen.

Jag låg i solen under nästan hela dagen med den otroligt fina boken "ingeting och allting", blev lite bränd men inget som kommer kännas (hoppas jag).
Kan man klaga på en torsdag när solen skiner och man är ledig? Tror inte det. Det suger dock att det ska regna typ hela nästa vecka... Men man får verkligen hoppas att SMHI har fel, det brukar faktiskt hända ibland.

Likes

Comments