Header

Gjorde varm choklad idag, och hur god ser den inte ut att vara? Gjorde den för att jag skulle plugga, men aa det gick inte så bra... 

Idag var jag bara på engelskan som var sista min sista lektionen, för jag gjorde nämligen risktvåan idag. Det gick bra och men tyckte inte att det var något speciellt med utbildningen. Självklart, den var jätte bra och man lärde nya saker plus uppmärksammades om saker alla borde vara medvetna om. Jag hade absolut inte tråkigt och hade mer velat vara där än i skolan, och det är ett bra betyg eller? 
Ny efter en lång dag ska jag sova, godnatt. Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Att tänka "8 måndagar kvar till jul" får mig att klara av måndagarna. Nu är en måndag avklarad och och nästa måndag får jag sova ut, man får tänka lite strategiskt för att klara av veckorna.
Vår natur var inställd idag för att vår lärare inte kan ha vår kurs, så istället för att börja 08:25 började jag 12:10. Efter skolan åkte jag till gymmet och körde bodyattack, ett grymt pass för kondition! Efter gymmet åkte jag hem och har bara tagit det lugnt. Började kolla på en serie som går på SVT "Midnattssol", tyckte den verkade bra och kommer fortsätta följa den.
Nu ska jag sova, hoppas ni hade en bra måndag. Kram

Likes

Comments

Andrea Hedenstedt tipsade i sin blogg om en dokumentär, Audrie & Daisy, och vilken otroligt berörande dokumentär! Vill inte skriva vad den handlar om eftersom att jag SUGER att säga vad filmer handlar om, så jag tycker ni ska ta tiden att kolla på Trailern så att ni får reda på vad den handlar om. Otroligt bra, och jag tycker att alla borde se den.

Likes

Comments

Hej alla. Efter en storstädning i mitt rum ligger jag i sängen och kollar på olika bloggar. Känns som jag alltid skriver att jag ska eller har städat, och jag städare väldigt ofta. Men jag stökar alltid ner så snabbt, och konsekvensen av det blir dessvärre att jag måste städa oftare.

Idag har jag jobbat 09-15 och efter jobbet åkte jag hem och har inte gjort något speciellt. Ska snart packa väskan för att bege mig till Adam där jag ska sova inatt.
Har lite söndagsångest idag, men får tänka på att detta är sista veckan innan höstlovet! Hoppas ni har haft en bra helg, kram.

Likes

Comments

år var det ingen vanlig dag, för jag fyllde nämligen år!!! 18 år, men känner mig fortfarande som typ 10... Familjen och Adam sjöng för mig på morgonen, sen åkte jag och Adam hem till honom och åt en mysig frukost. Vi båda började sent så vi lyxade till det med färska frallor, sen blev det pizza till lunch med Julia, Nathalie och Moa. De hade även fixat så fint med kladdkaka till sista lektionen, både till mig och Sara eftersom vi fyller år på samma dag. 
När jag kom hem hade mamma och pappa gjort god trerätters, så bortskämd är jag!!

Fick även till en intervjun med Maria Ahlin från videon jag la ut för någon dag sen, hon är en otroligt inspirerande person och ser verkligen upp till henne!!

Idag har jag jobbat, började 09 och skulle jobba till 15 men jag fick gå hem redan vid 12:30 för att vi var så många som jobbade. Men nu ska jag sova, imorgon väntar ett till jobbpass och lite plugg. kram

Likes

Comments

Igår efter skolan åkte jag och Nathalie in till Dressroom och kollade på balklänningar, jag drömde mig bort i affären haha.
Idag har det inte hänt något speciellt, åkte till gymmet efter skolan och körde på crosstrainern en stund.
Jag och Nathalie skriver vårt gymnasiearbete tillsammans, slutar dock med att vi sätter oss på espresso house eftersom Nathalie har 50% därför att hon jobbar där. Så innan vårt prov idag tog vi en macka och laddade upp oss inför provet. Nu ska jag snart sova, kram.

Likes

Comments

Efter en lång dag i skolan ligger jag i Adams säng och ska snart sova. Dagen började 08:25 och slutade runt 15:15, skulle egentligen sluta 16:30 men vi började kolla på en film igår i engelska så jag fick gå hem och se den idag på när de andra kollade färdigt på filmen.
Jag måste säga att jag blev otroligt förvånad över mig själv hur effektiv jag har varit idag, hann med en del av en svenska uppgift, kollade på halva filmen i engelskan och lagade mat! Inte illa va? Efter maten åkte jag och mamma till gymmet och körde ett zumba pass, ett jätte roligt träningspass! Godnatt, kram

Likes

Comments