Igår efter jag hade gjort mina fransar åkte jag och hämtade upp Maja och Mathilda för en dejtkväll tillsammans med middag och bio. Vi åt sushi och kollade sen på "The greatest showman", och den filmen får 4 av 5 popcorn från mig. Det var en riktigt feel good film och kan varmt rekommenderat den! Kunde inte ha avslutat veckan på ett bättre sätt, idag står det jobb på schemat mellan 08-16. Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter mitt jobbpass mellan 08-14-15 åkte jag till Kungsmässan där jag möte upp Mathilda. Vi kollade runt och jag hittade äntligen ett par jeans! Så jäkla skönt, har letat efter det i 1000 år och det är sååå ångestladdat för mig att köpa byxor... Så ingen var gladare än jag.
Jag och Mathilda passade även på att köpa var sin frozen yoghurt, som ingen av oss hade ätit på hur länge som helst.

Nu har jag kommit hem och tagit mig en lång och skön dusch och är redo inför helgen. Har inga jätte planer, men lite ska jag hitta allt hitta på. Nu ska jag snart ha myskväll med familjen - mamma, hoppas ni får en super kväll!

Likes

Comments

Gårdagen började med ett APT möte på jobbet. Efter mötet möte jag upp Nathalie på Kungsmässan för en lunch tillsammans. Vi åt på Linnéas och jag tog dagens sandwich, som var sååå god!!! Det var vitlöksbröd, kyckling, bacon och massa annat gott! Jag tar alltid sandwich när jag äter på Linnéas, de slutar aldrig att förvåna.

Efter mycket snack sa vi hejdå, och jag åkte till jobbet och jobbade mellan 16-22!

Likes

Comments

Är inte detta bästa sättet att starta dagen på, en advokadomacka med två ägg (ett på mackan och ett vid sidan av), te och ett avsnitt av Prison Break? Love it!

De senaste dagarna har bestått av jobb och idag har jag varit helt död. Jag slutade 08 imorse och innan en härlig frukost hemma blev det en timmas träning på gymmet. Ska bli så skönt att åka på skidsemester om någon vecka och förhoppningsvis komma tillbaka utvilad!

Likes

Comments

Fredag: Jag jobbar först mellan 08-14:15 och sen ett jobbpass mellan 16-22. Så min fredag kommer bara bestå av jobb.

Lördag: Jag jobbar kväll, dvs 16-22. Innan jobbet har jag träning och ska försöka ta nytta på dagen så gott jag kan innan börjar jobba.

Söndag: Jag är ledig och har inga planer på förmiddagen. Men på eftermiddagen ska mitt lag spela snickarcupen. Tyvärr är jag för gammal och får inte vara med (buuuu), men ska vara med som coach/sidekick vilket kommer bli grymt kul.

Likes

Comments

Igår vaknade jag hos Johanna efter en mysig kväll tillsammans med popcorn och olika filmer. Igår startade vi dagen med pannkaksfrukost och fixade oss för att sen hämta upp Musse på jobbet och drog sen vidare till Ikea. Johanna skulle ha lite smått och gott till hennes lägenhet, så vi kollade runt och åt där (kärlek till Ikeas mat).

När jag kom hem bytte jag om och hämtade upp Kajsa för ett gympass, och usch... Hatar verkligen att gymma så tråkigt (föredrar ett roligt pass istället) men med härligt sällskap gick det bra och det blev ben och rumpa som fick lite stryk igår.

Likes

Comments

Ja, det är typ så hela min helg har sett ut.

Har varit lite segt med uppdateringen på bloggen nu det senaste, har inte haft någon inspiration till att göra bra inlägg. Men nu är det nämligen så att Nouw drar igång en tävling #nouw30daychallenge som går ut på att man från och med den 22 januari ska blogga varje dag i 30 dagar.
Då tar jag tillfället i akt att komma igång med bloggen, för jag jobbar som bäst när det är lite press med i bilden. Jag hoppas att min kreativa sida som jag vet finns i mig kommer fram under dessa 30 dagar.

Wish me luck.

Likes

Comments