Header
View tracker

Tisdag- Jag börjar skolan 13:15, så innan skolan ska jag passa på att plugga lite till ett prov som är i veckan. Slutar 17 och åker hem, sen nästan direkt till gymmet för ett Zumba pass. Imorgon ska jag äntligen få träffa Adam!! Vi har inte setts på typ 1 vecka för att han har varit sjuk och jobbat under helgen.

Onsdag- Onsagar är den ända dagen jag inte slutar 17 i skolan, jag går i skolan mellan 08:25-13. Ska gymma och plugga innan jag ska jobba 17:45-20:45.

Torsdag- Min jobbigaste dag i skolan, går mellan 08:25-17:10:)))))) Min fotbollsträning är inställd på torsdag, så jag och Kajsa ska gymma sen har jag inga andra planer.

Fredag- Går i skolan mellan 12-16:40, jobbar vid 17 och blir kanske en utgång med tjejerna i klassen. Vet fortfarande inte om jag ska gå med tanke på att de ska ses innan och att jag jobbar till 21, men får se vad jag känner för.

Lördag- Utbildning med Freethem, och sen sleepover med Maja och Mathilda!!

Söndag- Har inga riktiga planer på söndag än, antagligen träna och vara med Adam!

Likes

Comments

Igår åkte jag, Mathilda och Maja in till Göteborg och åt frukost på Brogyllen. Man fick 1 fralla med pålägg, croissant, ägg, müsli och yoghurt, juice och kaffe för endast 76 kr (?!). Var jätte gott och kommer komma tillbaka ditt. Man behöver unna sig lite för att klara av vardagen ibland.

Likes

Comments

Hej, förlåt att jag har varit lite frånvarande under de senaste dagarna men hade jätte mycket i skolan förra veckan. Jag hade fruktansvärt ångest över allt, och grät över skolan. Men idag ligger jag hemma, för jag vaknade upp med otrolig huvudvärk i morse så jag bestämde mig för att stanna hemma idag. Har kollat på Sex and the city näst intill hela dagen, en underbar serie! Hoppas er dag har varit bra hittills, kram

Likes

Comments

Dagens humör: Trött och ångestfylld...
Dagens borde: plugga, har en inlämning och prov som jag måste kunna på söndag.
Dagens frisyr: I woke up like this, har inte gjort något med mitt hår idag alls!
Dagens klädsel: grön tröja, svarta jeans, prime och en svart fuskpäls jacka!
Dagens planer: kämpa mig igenom skolan och sen lägga mig tidigt så jag orkar den kommande veckan.
Dagens funderingar: Hur jag ska ta mig igenom vårterminen, slutar 17:00 två gånger i veckan, 17:10 en gång och går till 16:30 på fredagar:)))))
Dagens beroende: sötsaker, dock är detta min första dag i "mitt nya liv". Ska bara äta godis och sånt 1 gång i veckan!
Dagens tråkigaste: att skolan har börjat:(
Dagens längtan: London med bästa Mathilda!!!!
Dagens låt: Shape of you - Ed Sheeran

Likes

Comments

Igår runt 12:30 hämtade jag upp Johanna och vi åkte till Kungsmässan och kollade runt. Jag fick med mig ett par svarta jeans hem nu till skolstarten. Vi åt på @burgers och satt där ett bra tag och bara snackade om allt, finns inget bättre än att spendera tid med henne! Efter det lämnade jag av henne och drog till gymmet, sen åkte jag hem och träffade min efterlängtade pojkvän!

Idag har jag tagit det lugnt, jag mamma åkte till gymmet och jag körde armar, rygg och lite rumpa. Efter gymmet körde mamma hem mig till Adam, och vi har tagit det lugnt.
Imorgon är det skolstart och jag har en otrolig ångest inför denna terminen. Min sista skoltermin blir det (!!??), i alla fall på ett bra tag! Helt sjukt vad tiden flyger iväg, tycker det är läskigt att tiden går så snabbt. Hoppas er helg har varit bra, kram.

Likes

Comments

Just nu befinner jag mig i Hafjell och åker skidor med familjen. Tycker verkligen inte att det finns något bättre än skidåkning! Det är tyvärr lite snö, vilket leder till att skidbakarna snabbt blir isiga...
Vi kom hit i söndags och vädret har varit bra, solig och runt 5- och imorgon ska det bli 14- och får ångest av att tänka på det! Hoppas er jul och nyår har varit bra, kram.

Likes

Comments

Vaknade vid 9 idag utvilad och glad, åt frukost och fixade mig lite. Åkte sen och hämtade upp Johanna, vi kollade runt på Kungsmässan men åkte sen hem till Adam med lite mat och kollade på flera avsnitt av HIMYM. Johanna åkte hem runt 21 då Adam kom, och vi har kollat på The 100 sen han kom.
Måste tipsa om The 100, en sjukt bra serie!

Likes

Comments