Header

Dagens humör: Glad och på bra humör för en gångs skull, jag menar hur kan man inte vara det med detta vädret?
Dagens borde: Plugga till en svenska inlämning...
Dagens frisyr: plattat hår uppsatt i en halv tofs? Kan man säga så?:/
Dagens klädsel: svarta Adidas sneakers, svarta jeans, grå Ivy Park t-shirt och en rosa bomber jacka!
Dagens planer: skola till 16:40, sen vid 17 står det jobb på schemat!
Dagens funderingar: Tänker mycket på framtiden. Asså vad ska jag plugga sen? Hur länge ska jag jobba innan jag böjar plugga? Osv
Dagens beroende: delicatoboll, det är livet!
Dagens tråkigaste: Att dagarna är så korta, hade behövt 3 timmar extra timmar om dagen.
Dagens längtan: STUDENTEN!?
Dagens låt: Symphony, Zara Larsson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag och Nathalie tog en lunch på Linnéa & Nello på vår gymnasiearbetestid, fick inte gjort jätte mycket men vi kommer i alla fall fått skicka in det i tid.
Idag hade vi även prov och jag kände mig så lättnad när jag hade gjort färdigt det, asså jag kände mig positiv och det har jag inte gjort på länge!

Efter skolan åkte jag och Adam iväg för att handla, för Adam fyller år idag! Han fick även sitt körkort, att fylla 18 och få sitt körkort på samma dag kan väll inte bli bättre?
Nu kollar jag på den nya säsongen av KUWTK, för Adam är och tränar. Sist men inte minst är det fredag imorgon!!!!

Likes

Comments

Ni har väl inte missat Zaras nya album? Jag ÄLSKAR låten Symphony en klar favorit, men nästan alla låtar på hennes album rockar!

Likes

Comments

Efter skolan stack jag till fyren för att plugga till mitt religon prov imorgon, efter 30 min kom Maja och satt med mig ett tag. Sedan begav vi oss till Kungsmässan och kollade runt lite.

Jag möte upp Johanna en stund efter och vi åkte hem till henne och bakade kladdkaka med cookie dought (recept hittat ni HÄR ). Sen satt vi och spelade kort och hade otroligt mysigt.
Nu sitter jag hos Adam och pluggar, och kommer göra det resten av kvällen! Kram

Likes

Comments

Min gårdag bestod som sagt av en dag på Göteborgs Universitet med Amelie. Jag gick på tre föreläsningar om arbetsterapeut, arbetsvetare (nästan som personalvetare) och pedagogik, kandidatprogrammet. Pedagogik programmet lät så intressant, men man blev liksom inget speciellt på det... Asså man fick inget speciellt yrke utav det, vilket jag tyckte var jätte tråkigt.

Jag och Amelie tog även en lunch på le pain franfais, jag tog deras kyckling baguette som var otroligt god!

Likes

Comments

Tisdag: Jag och Amelie ska in till Göteborg, för att Göteborgs universitet har öppet hus med föreläsningar om massa olika program. Tror det är bra att få lite inspiration och idéer om olika program, trots att jag har mina funderingar. Sen har jag träning 18:45.

Onsdag: Skola till 13, sen ska jag sätta mig på fyren för att plugga innan jag ska möta upp Johanna. Vet inte vad vi ska göra, men har inte träffat henne på evigheter, så ska bli roligt att träffa henne igen.

Torsdag: Då är det ingen vanlig dag, för då är det Adams födelsedag! Hurra hurra hurra! Så efter skolan ska jag fira Adam, inga mera planer har jag för dagen.

Fredag: Efter skolan ska jag jobba till 20, och sedan ska jag sova hos Adam.

Lördag: Antagligen ska jag och Adam göra några ärenden på Ikea och Biltema. Och till kvällen ska jag till Mathilda för att fira henne, eventuellt blir det en utgång också.

Söndag: Då fyller min kära syster år! Men dagen börjar med en träningsmatch mot Jitex, och sen blir det släktkalas för Fanny! En ganska full späckad vecka om jag får säga det själv.

Likes

Comments