Header
View tracker

Vaknade vid 9 idag utvilad och glad, åt frukost och fixade mig lite. Åkte sen och hämtade upp Johanna, vi kollade runt på Kungsmässan men åkte sen hem till Adam med lite mat och kollade på flera avsnitt av HIMYM. Johanna åkte hem runt 21 då Adam kom, och vi har kollat på The 100 sen han kom.
Måste tipsa om The 100, en sjukt bra serie!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla fina, allt bra med er? Med mig är allt bra, har studiedag idag så jag ska inte klaga. Är skönt att ha en dag då man är helt ensam hemma. Vaknade vid 10 efter att ha sovit i 10 timmar i natt, såååå skönt! I eftermiddag ska jag till mina kusiner för glöggkvälll, men först ska jag försöka gör någon god lunch. Hoppas er fredag blir bra, kram.

Likes

Comments

View tracker

Igår var det skola som vanligt. Eftersom det var tisdag var det fisk i bamba, så jag Maja och Elin gick till nellos och käkade där. Jag tog en räksallad, hur god ser den inte ut att vara?

Likes

Comments

Bästa Nathalie bjöd in till adventsbrunch i lördags! Vem hade inte velat bli bjuden på detta??

Likes

Comments

Måndag - Ta det lugnt och träffa Mathilda, sen ska jag jobba mitt sista pass på donken. Känns jätte tråkigt:(

Tisdag - Skola sen blir det antagligen ett Zumba pass!

Onsdag - Skola här med, och ska ut och äta med Adam för då har vi varit tillsammans i 1,5 år! Hoppas på att jag hinner skriva på mitt gymnasiearbete, måste verkligen komma igång.

Torsdag - Lång dag i skolan så har inga planer, ska försöka hinna med ett träningspass.

Fredag - Ska till mina kusiner på glöggkväll, säger man så? Har studiedag på fredag och ska hitta på en hemlig grej😌

Lördag & söndag - passa Adams hundar😍 kanske hinna med ett träningspass

Likes

Comments

Och ännu en vecka har gått, veckorna går verkligen sååå snabbt! Vill ni veta en sak som hände i fredags? Jag tog KÖRKORT!!! Hur konstigt? Jag tycker det känns jätte konstigt, för jag tycker det kändes som jag var 10 år typ igår. Aja, efter skolan så jobbade jag mellan 18-22:15 och sen åkte jag hem och tog det lugnt.
Igår hade Nathalie bjudit in till Adventsbrunch, men kommer lite bilder från gårdagen på tisdag tänker jag. Idag har jag tagit det lugnt, skrivit lite på min filosofitenta som ska in idag och gick även på bodybalance pass med mamma.

Nu är planen att fortsätta med min älskade filosofi, och sen sova. Hoppas ni har haft en bra helg, kram.

Likes

Comments

Något som är otroligt stort just nu för tillfället är youtube, och jag älskar det! Tycker de är så kul och kolla på, och hade själv velat börja med det en vacker dag. Men jag tänkte dela med mig om vilka youtubers jag tycker är värda att prenumerera på:)

Andrea Hedenstedt, Lakidoris, Mathilda Lundqvist, Tova Helgesson, Amanda Axelsson, RMN, Linn Ahlborg, Ida Warg, Jon Olsson, Josephine Qvist och sist men inte minst underbara Therese Lindgren

Likes

Comments