Header

En skolvecka mindre till studenten efter denna dag, känns bra. Men ska inte klaga på min dag idag, började dagen med att möta Nathalie på Scandic för en god hotellfrukost. Och ni ser själva på bilden, kan man få en sämre start på dagen? Tror inte det. Efter vi hade ätit färdigt följde jag med Nathalie på några ärenden hon behövde göra, sen bar det av till skolan.

Nu sitter jag hemma och ska försöka plugg lite, känns inte bra att plugga på en fredag men vill inte lägga ner jätte mycket tid på skolan till helgen.

Likes

Comments

Sitter i soffan och är helt slut verkligen, tur att det är fredag imorgon! Dagen började med lektion 08:25, var fisk i bamba så jag, Nathalie och Annie körde på pizza istället. Efter skolan åkte jag hem och fixa mat sedan bär det av till träning. Och ja, så har min dag sett ut idag. Känns så skönt med fredag imorgon, och ser fram emot morgondagen faktiskt!

Likes

Comments

Denna veckan känns verkligen så onödig... En av vår lärare befinner sig nu i Polen med några av mina klasskamrater för ett skolprojekt vi gör med några andra länder, och det innebär att vi har egna studier i 2 ämnen. Det är jätte skönt men våra dagar blir så annorlunda, idag var jag på 1,5 lektion och igår på en lektion. Menmen, när jag tänker efter är det en ganska bra mjukstart veckan efter lovet.

Nu sitter jag hemma, har precis druckit 2 koppar kaffe och kollat på senaste avsnittet av bonusfamiljen. Nu är det dock slut på det roliga, jag ska passa på att plugga för vi har ungefär 3 inlämningar tills på söndag. 17:45 ska jag jobba, så tänker att jag kör järnet för då slipper jag plugga lika mycket till helgen. Smart va?;)

En TB till när jag var i Polen med samma projekt för snart 2 år sedan???? Tiden bara rinner förbi, PANIK.

Likes

Comments

Igår var jag hos Johanna som precis hade flyttat in i sin lägenhet!!! Jag blev verkligen så avundsjuk och känner att jag hade velat göra det också, helst utan några avgifter dock... Verkar så otroligt mysigt, och inga föräldrar som tjatar på en utan det är ens egna kryp in.

Likes

Comments

Sherlock Holmes: Asså Sherlock Holmes är helt klart en av mina favoriter bland de olika serierna jag har sett! Jag älskar kriminalfilmer och serier vilket denna, samtidigt som den är helt underbar på så många olika sett!

One tree hill: Jag tror att detta är den första serien jag började kolla på, och om jag inte minns fel har jag sett om den ca 4 gånger. Kan man jämföra serier med kärlek? För i så fall kan jag säga att denna är min första riktiga serie kärlek, haha. Svårt att säga vad den handlar om man man får följa karaktärernas, vilket börjar i high school. Inte en jätte bra förklaring vad den handlar om men detta är en serie som verkligen ALLA måste se någon gång i sitt liv!

Likes

Comments

Efter en jobbig dag får jag äntligen lägga mig i sängen med Adam och ta det lugnt! Har verkligen inte varit min dag idag, men man kan väll inte ha bra dagar varje dag. Hoppas att det blir bättre imorgon, har jätte roliga planer inplanerade imorgon!

Likes

Comments