Gilla och kommentera nu mina älskade följare haha:) Nattstad.se/twinsouls

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa i det här inlägget kommer jag länka till en annan blogg. Nämligen min och Josefines nya blogg. Så jag kommer att sluta blogga på den här bloggen och istället blogga där.
På den bloggen så kommer vi verkligen att blogga så mycket vi kan. Lägga ut lite vad vi köpt vad vi gör,tips, mycket om skönhet mm. Så jag hoppas ni klickar er in på den så hörs vi där. Sen måste jag också bara säga att Josefine är verkligen jätte duktig på att blogga så att det kommer nog vars kul att läsa alla våra inlägg hoppas jag. Så om ni klickar in så får ni också gärna gilla och kanske lämna en kommentar så skulle det göra våran dag puss!
Www.nattstad.se/twinsouls


Likes

Comments

Hej! Just nu sitter jag och äter frukost och klockan är 08.10. Och jag börjar kl 9. Idag i skolan ska vi först spela spel. Sen se på film. Sen dansa. Och sen gå hem. Så det är najs:p
Sen efter skolan så ska jag och Josefine åka in till stan och kanske gå på Liseberg. Så det kommer nog att bli en bra dag puss!
Det här inlägget kommer läggas ut när jag är hemma igen:)Likes

Comments

Idag har verkligen varit en jätte rolig dag. Så efter skolan så åkte jag ner till havet och mötte Tilde Valter och Vilgott. Valter och Tilde badade men inte jag eller Vilgott för vi hade inga badkläder. Sen så kom Moa Lovisa och Emelie. Och då badade Emelie och Moa med Valter och Tilde. Sen så gick några av oss inklusive mig eftersom jag skulle hem. Så ja och nu har jag bara varit hemma. Men dagen i skolan var i alla fall bra. Vi hade ett typ lopp med alla i skolan som man har varje år. Och sen så slutade vi. Så det var jätte skönt. Så det var allt för det här inlägget puss!

Likes

Comments

Idag har jag varit med Tilde hela dagen och haft det jätte mysigt. Så efter skolan så åkte vi in till stan. Och det första vi gjorde va att äta på MCDonalds... Sen så gick vi in en massa affärer. Men ingen av oss köpte något för Tilde hade glömt sin plånbok hemma och då så köpte inte jag heller något eftersom att jag också ska till Köpenhamn på lördag.
Det kommer ett eget inlägg om det.
Men jag såg en jätte fin typ spets tröja inne på zara. (Ni kan se i inlägget under den vita tröjan).
Sen så åkte vi hem och åt middag. Och sedan så cyklade vi iväg till Hemköp. Och där så köpte vi allt det goda ni ser på bilden:p. Och nu så tittar på på Maria wern. Och sen så ska vi gå ut och ta bilder. Och sedan typ gå och lägga oss för vi måste upp tidigt i morgon. Så vi hörs puss!

Likes

Comments
Likes

Comments

Bikinis är verkligen någonting man inte kan ha för mycket av. Samma med solglasögon. Så om ni behöver lite tips så kan ni titta på bilderna.
Några av dom är från hm och vissa från Victoria Secret.
Likes

CommentsJag tror det är fler än jag som nog har panik inför klädvalet till skolavslutningen. Det har jag verkligen varje år. Jag väljer bland massa olika klänningar.
Men i år så vill jag inte att det ska bli som föra året. Att jag liksom fick åka och köpa kläder dagen innan. Så det här året vill jag ha det lite mer bestämt. Och inte välja runt lika mycket. Så om du har lite smått panik på vad du ska ha på dig kommer några tips här. Och om ni undrar var kläderna är i från är det bara att lämna en kommentar.
Sen kommer det också komma ett inlägg med inte bara klänningar utan shorts med någon ting till mm.

Likes

Comments