Var ett tag sen sist nu, tiden flyger iväg känns det som. Har varit ett späckat jobbschema denna hösten, men då blir det bara ännu viktigare att njuta av sin lediga tid. Förra helgen överraskade min kille mig med en middag i Köpenhamn. Eller rättare sagt; en sjurättersmiddag med vinmeny, och jag som aldrig förstått mig på de som äter så många rätter. Förrän nu!! Vi åt på ett ställe som heter "Den lille Fede" som ligger i Köpenhamn. Det var allt från dillsoppa med tång (godare än det låter) till kött med blåbärssås. En helt magisk smaksensation. Det roligaste är att de byter ut menyn varje månad! Ska absolut äta där igen, är helt frälst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Pinterest kan ju vara den bästa appen för en blivande brud.. har legat i lä de sista veckorna men en hel del tid har spenderats med telefonen i näven för att hitta idéer och få tips.

Likes

Comments

Hur härlig dag har vi haft då! Trots regn i luften och kyla så har vi tagit några promenader ute, bastat nere vid sjön och nu slappar vi i soffan framför Bridget Jones med en kopp te! Perfekt tjejhelg!


Likes

Comments

Efter en intensiv jobbvecka (därav dålig uppdatering), är det äntligen dags för helg! För en gångs skull är fem av sex samlade i vårt tjejgäng. Det blir lite speciellt när man ses när vi de senaste åren varit utspridda i Lund, Malmö, Uppsala, Kalmar, Milano och Australien. Denna helgen spenderar vi i en av mina vänners stuga med god mat, vin, spel och sena kvällar med tjejsnack! Så efterlängtat!

Likes

Comments

Sista året har hammaren gått lös här hemma kan man säga, det började väl egentligen med att vi gjorde en egen huvudgavel för att de som fanns i rätt färg var snordyra..
Och sen fortsatte det bara, vi gjorde ett sideboard för det fanns inte några som var så smala som vi behövde ha det. Då är det praktiskt med en fästman som inte har tummen mitt i handen!
Sen får vi se vad nästa projekt blir, för något blir det nog helt garanterat

Likes

Comments

Blev en lunchpaus på taquerian i Lund idag mitt i allt spring i affärerna. Har ätit härifrån en gång innan, men då som take away! Hur gott som helst, otroligt mättande och goda även om de ser väldigt små ut. För att inte tala om koriandern och den picklade rödlöken... my god!

Likes

Comments

Några dagar under jorden här, spenderade större delen av helgen på sjukhusområdet och det gjorde sitt för det sociala nätverket..
Fick hem den här klockan igår från H&M, plus en i grått! Hur fina som helst, kul att kunna variera klockor!

Likes

Comments

Växter har jag alltid varit dålig på att ha hemma, eller rättare sagt att få dom att överleva.. köpte lite nya igår iallafall. Håller tummar och tår för att dessa ska vara lättare att hålla vid liv, haha!

Likes

Comments

Vi provade ett nytt ställe i Lund idag, "La Cucina". Hur gott som helst, bruschetta till förrätt (som var helt fantastisk) och Parmigiana till huvudrätt! Blev så mätta att vi nästan rullade därifrån..

Likes

Comments