Efter en intensiv jobbvecka (därav dålig uppdatering), är det äntligen dags för helg! För en gångs skull är fem av sex samlade i vårt tjejgäng. Det blir lite speciellt när man ses när vi de senaste åren varit utspridda i Lund, Malmö, Uppsala, Kalmar, Milano och Australien. Denna helgen spenderar vi i en av mina vänners stuga med god mat, vin, spel och sena kvällar med tjejsnack! Så efterlängtat!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sista året har hammaren gått lös här hemma kan man säga, det började väl egentligen med att vi gjorde en egen huvudgavel för att de som fanns i rätt färg var snordyra..
Och sen fortsatte det bara, vi gjorde ett sideboard för det fanns inte några som var så smala som vi behövde ha det. Då är det praktiskt med en fästman som inte har tummen mitt i handen!
Sen får vi se vad nästa projekt blir, för något blir det nog helt garanterat

Likes

Comments

Blev en lunchpaus på taquerian i Lund idag mitt i allt spring i affärerna. Har ätit härifrån en gång innan, men då som take away! Hur gott som helst, otroligt mättande och goda även om de ser väldigt små ut. För att inte tala om koriandern och den picklade rödlöken... my god!

Likes

Comments

Några dagar under jorden här, spenderade större delen av helgen på sjukhusområdet och det gjorde sitt för det sociala nätverket..
Fick hem den här klockan igår från H&M, plus en i grått! Hur fina som helst, kul att kunna variera klockor!

Likes

Comments

Växter har jag alltid varit dålig på att ha hemma, eller rättare sagt att få dom att överleva.. köpte lite nya igår iallafall. Håller tummar och tår för att dessa ska vara lättare att hålla vid liv, haha!

Likes

Comments

Vi provade ett nytt ställe i Lund idag, "La Cucina". Hur gott som helst, bruschetta till förrätt (som var helt fantastisk) och Parmigiana till huvudrätt! Blev så mätta att vi nästan rullade därifrån..

Likes

Comments

Att jag längtar tillbaka hit en dag som denna är en underdrift! Imorse när jag skulle cykla till jobbet vid halv sju så var det fem (!!!) grader ute.. jag som inte ens förberett mig och tagit ner vinterjackan från vinden fick pälsa på mig med fleece, vantar, pannband och halsduk. 

Likes

Comments

Var inne på H&M Home i Löddeköpinge igår, finns hur mycket fint som helst.. fick lägga tyglar på mig själv för att inte komma hem med halva butiken, men detta ljuset fick följa med hem iallafall

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon!

Finns inget bättre än att göra något extra mysigt när man väl är ledig en morgon, vilket för oss lika gärna kan vara en söndag som en torsdag. Idag blev det nybakade frallor och hemmagjord juice från råsaftcentrifugen

Likes

Comments