Tja tja
Just nu ligger jag i ett hotellrum i Lund och ska snart fixa mig inför kvällen, ska ba orka ta mig upp ur sängen först... Vi har strosat runt i stan och i en hamn i Lomma hela dagen där vi även tog ett käk så är helt slut nu. Vi har inte bords förs klockan 20:30 ikväll så kan nog vila lite till.

Godnatt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min plan var att prova på det här med bloggandet men det hann inte gå mer än tre dagar innan jag glömde bort det helt o planen sprack. Men det här med bloggandet det lockar mig fortfarande, så jag tänker ge det en till ärlig chans;)

Med det säger jag, hej!
Ligger nu i min säng med en kopp te o läser en bok som vi håller på att läsa i svenskan som för övrigt inte är den bästa. Imorgon är det tillbaka på schemat igen efter en härlig men inte så händelserik helg. Solen har skinit och jag har för mesta delen legat och pressat i solen, man vill ju inte smälta in i sin vita byxdress som man ska gå ur nian med. Igår kväll kom två kompisar över också och vi slängde ihop varsin mojjito och bara snackade hela kvällen ut. Imorgon blir det fan i mig en massa plugg då vi har nationella i matte i veckan och tidsoptimist som jag är tar jag inte tag i pluggandet förs dagen innan typ. Det har tyvärr gått o blivit en vana nu, men det är endast så när det kommer till skolan dock, tror det kan bero på att jag är så sjukt skoltrött. För när det gäller andra saker gillar jag att bara få det gjort och tar tag i det i tid. Jaja, för att inte göra detta inlägg till en roman så säger jag godnatt nu!

Cha Cha

Likes

Comments

Klyschig rubrik. Men det stämmer ju. Här får ni se hur det egentligen ser ut. Maten är inte en fräsig sallad o bordet är inte i cleant marmor. Men vadådå? Såhär kan det också se ut. Menmen iallafall är dessa bilder från idag när jag o några tjejkompis bestämde oss för att dra en pizza till solnedgången o säga hejdå till två vänner som drar iväg inatt. Det var jätte mysigt, vi lyssnade på musik och ba snackade massa skit! Ångra mig lite dock efter pizzan då jag hade fotbolls träningen efter och va mer behöver jag säga mer än att vi började träningen med fys:))

Nu ska jag nana, godnatt

Likes

Comments

Just nu sitter jag och äter frulle och halvt nästan får panik då jag om snart mindre en en halv timme har nationella i biologi. Men annars är det bra me mig:) Jag får lugna mig genom att försöka intala mig själv att det går som det går. Fan det är inte hela världen, eller...?

Cha cha

Likes

Comments

Helgen har sett ut så att i fredags stack jag och några vänner in till stan/göteborg för en fika och lite stros i affärer. Mysigt då vi är ett ganska stort tjejgäng och det finns alltid gott mycket att prata om. Sedan stack jag hem för att käka och fräscha upp mig för att sedan dra iväg på partaj med min kompis Hanna. Lördag började tidigt då jag hade franstid på morgonen och dem andra skulle vidare till IFK götebrog-Malmö klockan 11:00 så dem släppte av mig på vägen. Efter fransarna mötte jag upp mormor i stan då vi valde shopping före fotboll. Jag hitta lite smått och gott och jag kan snart bocka av allt på vårlistan. Efter några timmar åt shopping mötte jag och mormor upp supportrarna för en lunch och sedan bar det av hem. Lördagskvällen spenderades sedan med Hanna o Moa framför en sjukt obehaglig skräckis som en kompis rekommenderat. Vet dock faktiskt inte om jag rekommenderar den men för er som är nyfikna så heter den It follows. 

Idag vaknade jag runt 11.:00 men tanken var dock att gå upp 09:00 för att plugga inför nationella i biologi som vi har på tisdag men det sket sig och jag har fortfarande inte börjat plugga än. Jag har däremot firat min morfar, ätit tårta och tänkte nu plocka undan lite i rummet då halva garderoben ligger utspritt på hela golvet och jag gillar ordning och reda trots allt. Sedan kanske jag ger biologin en chans, fårse;)

Cha Cha


Likes

Comments

Blogkeen
Nouw