Hej och hå, här var det sannerligen länge sedan jag bloggade😊 jag har blivit vuxen. Skaffat jobb, butiken har fått flytta ner i en källarlokal och vi har dragit ner på öppettiderna rejält.

Barnen är snart alla i skolan och jag har äntligen landat och mycket ångest har lämnat min kropp. Inte allt med mycket...

Likes

Comments


I butiken har vi skapat dessa små söta älvor av kardad ull och merinoullstops. Så enkla och dekorativa. Just nu hänger de i skylten och flyger.
Nästan så man vill köpa och hänga upp i hela huset. :-)

Likes

Comments

Att följa med mamma till butiken, det är grejer det!
Planeringsdagar på förskolan blev mysiga dagar i butiken. Fick jag någonting gjort? Nja, men vi hade en dag med pyssel. Fick även stänga lite för att inhandla mat på frasse. Ja ni hör ju hur lyxen flödade för fyraåringen... 😉

Likes

Comments

Tovat tofflor till en alldeles ny människa. De är så små dessa tossor. Tänk att man glömmer fort hur små de faktiskt är när de kommer till världen.✨

Dessa är tovade i Ulla från järbo garn. Gick knappt 1nystan.

Likes

Comments

Provade att blanda ihop egen chalkpaint och det gick fint. Fast lite för mycket hopspunnet blev det nog eftersom att skåpet känns som sandpapper modell grov.

Jag är nöjd för tidigare stod detta skamset i gillestugan endast iförd grundfärg. Skåpet fyndade vi väldigt billigt på vår återvinning här i staden på grund av att dess faner blivit vattenskadat. Nu e den fin igen.

Likes

Comments

Jag har sytt och svurit och sytt lite till och tillslut blev det en färdig byxa och tröja. Stjärnor och ränder i mängder😉

Det är ju så himla kul att få skapa✨ Mamman till lillen blev nöjd och letade fram tyg som hon hade som jag gärna fick sy till Filip av. En byxa blev färdig samma kväll.

Hoppas de passar😊

Likes

Comments

Min a är verkligen förtjust i sin lilla kusin. Vill vara nära, ta hand om, helst ta med han hem också. Fick en fin bild på dessa två i helgen.

Likes

Comments

Skolavslutning idag och vi ligger fortfarande i sängen och sussar. Trött är bara förnamnet. Inte en gnutta sol på hela veckan och dessutom ligger graderna kring 10grader. Hallå? Sommaren vart tusan är du?

Igår fixade vi tillsammans med kusin Leo present till fröknarna. Fina små glada blommor och choklad. Bäst av allt var att jag hittade supersött utskrivbart fodral till små chokladkakor. ✨

http://lisastorms.typepad.com/lisa-storms/2011/05/end-of-school-treat-for-classmates-with-printable.html

Väldigt fina tycker jag som är uggletok. Nu är det dock daga att stiga upp, jag hör att mellantjejen redan vaknat när nere.

Klockan ringer bara ut....

Likes

Comments