Header


Här sitter jag i min studentmössa och målar frenetiskt för få att känna någon slags kontroll mellan penseln och papperet.

För några månader sen så hände inget alls och nu händer allt på samma gång.

Jag hinner inte med.

Är ändå glad men det blir så jobbigt bara när det känns jobbigt för då funkar liksom ingenting.

Får pussar och omfamningar men drömmer ändå så sjukt hemska och brutala mardrömmar. Min kropp har blivit vääldigt känslig för stress, den känner av minsta lilla grej och börjar direkt demonstrera.

Jag beundrar er som orkar och som hinner med allt och alla, för det gör inte jag. Jag tänker bara på hundvalpar och mat och diverse andra flykttankar t.ex att flytta ensam till en öde ö i en liten bungalow och läsa böcker och ta in gatuhundar som jag sen ska ta med mig hem.

Nej men på riktigt. Hur orkar ni?

Menar inte att jag inte orkar livet, men bara att jag inte vet hur jag ska hantera det när det blir för mycket.

Kanske att både jag och andra in min närhet faktiskt också glömmer att det inte var särskilt länge sen som jag låg i min säng dag ut och dag in och på riktigt trodde att jag skulle dö av min utmattningsdepression.
Och att man inte orkar lika mycket som innan trots att det värsta är över.

Lovar, i morgon så kommer jag tänka att men gud varför publicerade jag det här jag mår ju bra som en gräshoppa i gräshoppigt gräs. För jag mår ju bra men det är nog förvirringen som gör mig så förvirrrraaaadddddd.

Känns som jag är den enda 19åringen med framtidsångest. Skoja.

Gahh ser så mycket fram emot att mötas upp med treenigheten och mysa med dem. Behöver de som mycket.

Eloge till dig som pallat läsa hela texten!

pussss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Om fyra veckor så tar jag studenten!!!!

Om tre månader så flyttar jag till Stockholm!!!!!!

Det här året blev allt som jag inte trodde men jag har klarat så himla mycket saker som jag i höstas aldrig trodde att jag skulle göra.

Och nu ska jag ta studenten. Jag är klar med gymnasiet nu och jag ska till Stockholm för att börja på folkis. Jag ska vidare, framåt och det känns så bra.
Likes

Comments


Är hos Magda i Kalmar!!!!! Vi bestämde det spontant dagen innan <33333 HON ÄR JORDENS BÄSTA MÅR SOM BÄST MED HENNE JAG ÄLSKAR HENNE HON ÄR LIVET.
Likes

Comments


Blev firad av min fina familj och mina fina vänner. Åh, vad fint det var.Likes

Comments


hej

jag orkar inget

hejdå

juste

klarar inget heller

bye


Likes

Comments


🌸Torsdag morgon och jag vaknade upp tidigt bredvid den här gosen för att åka och jobba i några timmar. Härligt att veta att han strosade runt hemma hos mig medan jag torkade snoriga näsor och lekte med barnen.Så här ser du på förskolan och åhh vad jag trivs bra där! Nu har jag en vecka kvar bara, den här månaden har gått så fort.Jag och Ivan bestämde oss en dag för att gå upp på mojeberget, det var myyysigt.
Skattungbyn, i min kokong. Vill också ha en hängmatta hemma i vardagsrummet.Ivans kompis familj hade just fått hundvalpisar!!!!! Ett dygn gamla?!?!?!?!?!?! Bästa dagen i livet.Kvalletid med Magda. Godaste pizzan och äckligaste ölen i världen. Vem köper ens folköl på ica.bff
💘

Likes

Comments

...Jag väntar så lång tid det bara är möjligt att vänta med något och lite till för att börja med saker. Och saker är då skolarbete. Men nu är jag snart klar med en uppgift. Det blir bra. Det blir sol, du ska få se.

Åh, jag jobbar lite för mycket känner jag. Det börjar skava i kroppen, i själen och det är så lätt att ta på sig för mycket när man är så glad över att man faktiskt orkar. Jag måste bromsa och efter april månad måste jag lugna mig. Ibland undrar jag vem jag tror att jag är, hallå jag har haft utmattnings depression i över ett år och tror att jag kan gå från noll till hundra och att det ska funka. Och alltså ja, det funkar ju än så länge, men det är redan vissa varningsklockor som har börjat ringa.

Men nu är det påsk och jag ska ska bara jobba tre dagar nästa vecka. Och jag ska vara med Ivan och med Magda. Det är det bästa som finns när de båda är hemma. Även fast det hade varit bättre om de hade lov varsin vecka så jag skulle få mer tid med var och en av dem.

Jag ritar och virkar och städar och är såklart som mest produktiv på kvällen, men det är skönt för då är jag så trött att saker bara blir gjort utan att jag hinner tänka på det.

Nu ska jag ta en bad och sen röja på mitt rum inför mitt pojkbesök jag får i morgon kväll <3


Likes

Comments

...
bra saker:

• Ivan ligger i min säng om två nätter.

• Jag ska jobba hela dagen i morgon.

• Min virkning som ska bli en nalle.

• Åkte och fick massage idag.

• Ettåring på dagis som äntligen känner sig trygg med mig.

• Fräknar.

Likes

Comments


Världen känns ganska läskig just nu och jag är rädd samtidigt som jag är lugn över att mitt liv är så pass tryggt och skyddat. Jag och mina vänner kan gå ut och dansa umgås och ha roligt utan att behöva tänka på något annat än precis det. Vi är så oerhört privilegierade.

Min vän Nabil har en kusin som är tjugo år gammal och är kvar själv i Damaskus och vet inte om hon kommer att ta sig därifrån någonsin. Hela hennes familj fick komma till Sverige, förutom hon. Hennes mamma och syster kom precis hit, men de kom senare än tänkt då mammans jobb blev bombat mitt på arbetsdagen och människor dog framför ögonen på henne.

Det känns lite som att det är först nu, som det händer här med, som vi faktiskt kan ta in och förstå att det faktiskt händer på riktigt.


Här kommer i alla fall några bilder från min helg som var väldigt fin, om vi bortser från det hemska och sorgliga som skedde i fredags:


!!!!!

Likes

Comments


Jag ska skriva sv NP i morgon bitti och jag har inte läst igenom häftet än. Har inte varit i skolan på flera månader och har GROV ångest för åka dit och för att skriva prov i fem äckliga timmar. GROOOOOV FACKING ÅNG-HÄST. Har klarat mig utan sovpiller i två veckor (rekord) men gissar på att jag kommer vara vaken föralltid tills det blir i morgon. Och nu är klockan tio och jag behöver sova och läsa men vad gör jag!!!! INGET. GHAAAAHHHHHHHHHHHHHAHHHH. Kan jag inte bara få jobba lite med mina barn i morgon och läsa bok och göra vad som helst förutom att skriva prov??

:(

VILL INTE VILL INTE VILL INTE.rolig grej som hände på jobbet idag:


lisa till dagisbarn: hur många år är du?

dagisbarn: Jag är fem år. Hur många år är du?

lisa: Gissa!

dagisbarn: 37?

Likes

Comments