Header

...Jag väntar så lång tid det bara är möjligt att vänta med något och lite till för att börja med saker. Och saker är då skolarbete. Men nu är jag snart klar med en uppgift. Det blir bra. Det blir sol, du ska få se.

Åh, jag jobbar lite för mycket känner jag. Det börjar skava i kroppen, i själen och det är så lätt att ta på sig för mycket när man är så glad över att man faktiskt orkar. Jag måste bromsa och efter april månad måste jag lugna mig. Ibland undrar jag vem jag tror att jag är, hallå jag har haft utmattnings depression i över ett år och tror att jag kan gå från noll till hundra och att det ska funka. Och alltså ja, det funkar ju än så länge, men det är redan vissa varningsklockor som har börjat ringa.

Men nu är det påsk och jag ska ska bara jobba tre dagar nästa vecka. Och jag ska vara med Ivan och med Magda. Det är det bästa som finns när de båda är hemma. Även fast det hade varit bättre om de hade lov varsin vecka så jag skulle få mer tid med var och en av dem.

Jag ritar och virkar och städar och är såklart som mest produktiv på kvällen, men det är skönt för då är jag så trött att saker bara blir gjort utan att jag hinner tänka på det.

Nu ska jag ta en bad och sen röja på mitt rum inför mitt pojkbesök jag får i morgon kväll <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

...
bra saker:

• Ivan ligger i min säng om två nätter.

• Jag ska jobba hela dagen i morgon.

• Min virkning som ska bli en nalle.

• Åkte och fick massage idag.

• Ettåring på dagis som äntligen känner sig trygg med mig.

• Fräknar.

Likes

Comments


Världen känns ganska läskig just nu och jag är rädd samtidigt som jag är lugn över att mitt liv är så pass tryggt och skyddat. Jag och mina vänner kan gå ut och dansa umgås och ha roligt utan att behöva tänka på något annat än precis det. Vi är så oerhört privilegierade.

Min vän Nabil har en kusin som är tjugo år gammal och är kvar själv i Damaskus och vet inte om hon kommer att ta sig därifrån någonsin. Hela hennes familj fick komma till Sverige, förutom hon. Hennes mamma och syster kom precis hit, men de kom senare än tänkt då mammans jobb blev bombat mitt på arbetsdagen och människor dog framför ögonen på henne.

Det känns lite som att det är först nu, som det händer här med, som vi faktiskt kan ta in och förstå att det faktiskt händer på riktigt.


Här kommer i alla fall några bilder från min helg som var väldigt fin, om vi bortser från det hemska och sorgliga som skedde i fredags:


!!!!!

Likes

Comments


Jag ska skriva sv NP i morgon bitti och jag har inte läst igenom häftet än. Har inte varit i skolan på flera månader och har GROV ångest för åka dit och för att skriva prov i fem äckliga timmar. GROOOOOV FACKING ÅNG-HÄST. Har klarat mig utan sovpiller i två veckor (rekord) men gissar på att jag kommer vara vaken föralltid tills det blir i morgon. Och nu är klockan tio och jag behöver sova och läsa men vad gör jag!!!! INGET. GHAAAAHHHHHHHHHHHHHAHHHH. Kan jag inte bara få jobba lite med mina barn i morgon och läsa bok och göra vad som helst förutom att skriva prov??

:(

VILL INTE VILL INTE VILL INTE.rolig grej som hände på jobbet idag:


lisa till dagisbarn: hur många år är du?

dagisbarn: Jag är fem år. Hur många år är du?

lisa: Gissa!

dagisbarn: 37?

Likes

Comments

Hej
Hej

Likes

Comments

-


-
Min förkylning har lättat och jag är betydligt roligare att handskas med idag!

Jag vaknade upp bredvid Elin imorse, vi jobbade tillsammans i baren i Mora arena kvällen innan. Det var så himla roligt, vill öppna en bar med henne nu.

I morgon ska jag jobba igen! Jag har fått vikariat för hela april, tjugo timmar i veckan på Safiren!! Är så glad över att de vill ha mig där. Så jag kommer att jobba mån- tor, 08.00- 13.00 nu hela månaden.

Det var så fint ute idag så jag kämpade mig ut och satte mig mot en övergiven fabrik på gräset och lyssnade på flora & fridas podcast.

Just nu äter jag spenat och ädelost-paj och dricker ett glas vin framför friends på teven.

HeråLikes

Comments
Jag har varit sjuk i en vecka nu och ikväll mår jag som sämst. Har feber och feberångest som hör till. Ni vet när man bryter ihop när man inte får upp potatisbulle-påsen och blir suicidal?

I morgon ska jag vara bartender i sju timmar, känns sådääär.

Är verkligen inte en härlig person när jag har feber, kan typ inte tänka positivt alls? Jag vill bara slå på kylskåpet och halvsova till New girl och inte behöva anstränga mig för att vara trevlig etc. Oj vad min blogg är deppig ibland. Ganska labil också, but so am I.

Har inget mer att säga idag.

Det är febern, inte jag.


Likes

Comments


Vi kysser varandra hejdå vid busshållsplatsen.

Jag har aldrig lagt märke till glasskaféet förut, fastän den har varit mitt emot stationen hela tiden.
Bussen dyker upp runt kvarteret och han tar inte min hand som förut, det gör för ont.

- När jag kommer hem om två veckor, då kanske vi kan vara hemma hos dig, första helgen på lovet.

En kvinna i gul overall blåser bort grus och löv och det yr damm rakt i hennes ansikte. Jag tänker på varför hon inte har något skydd för huvudet. För munnen åtminstonde.

- Ja, det låter bra. säger jag och klämmer försiktigt om hans hand.

Jag kan inte avgöra om avskedet är det bästa eller värsta med att vara ihop.

Det är fint att få vara med varandra men det är sorgligt också. För att jag tänker mest på varje sekund som inte kommer att spenderas tillsammans med honom, även när vi är så nära som det bara går.

-Jag älskar dig, hejdå.

Oftast är det jag som kliver på bussen, som vinkar från fönstret, formar pussar med läpparna och följer honom med blicken tills han försvinner förbi periferiseendet.

Den här gången är det tvärt om och jag upprepar en två gånger för mycket: om jag kan göra något. Det kan vara vad som helst, bara det känns lite bra.

- Älskar dig med. Hejdå.

Bilen står på korttidsparkeringen men jag har några minuter över. Jag ser bussen i backspegeln, den väntar in tid.
Inte jag. Jag har slutat att vänta.

Precis som våren, slår jag ut.


Likes

Comments


Jag har redan hunnit blivit sjuk av allt snor som snurrar runt på förskolan. Nu är jag hos Ivan och jag tror att jag har varit sjuk prick varje gång jag varit här. Jag är iaf inte sängliggande-sjuk. Ikväll ska vi på bio men innan det ska vi laga god mat. Sötpotatis med goda grönsaker och sojafärs! Tur att jag har en kille som gärna äter vegetariskt med mig.

Nästa vecka ska jag jobba tisdag onsdag torsdag, på tre olika skolor. De ringde mig nyss från vikariecenter och sa att Safiren, där jag var i veckan, önskade mig personligen till på torsdag. Det känns så himla bra.

Nu ska vi försöka hitta på något kanske. Katrineholm är ju inte precis den roligaste staden att hänga i men vi är ju med varandra i alla fall.

ByeLikes

Comments