Header


Jag har redan hunnit blivit sjuk av allt snor som snurrar runt på förskolan. Nu är jag hos Ivan och jag tror att jag har varit sjuk prick varje gång jag varit här. Jag är iaf inte sängliggande-sjuk. Ikväll ska vi på bio men innan det ska vi laga god mat. Sötpotatis med goda grönsaker och sojafärs! Tur att jag har en kille som gärna äter vegetariskt med mig.

Nästa vecka ska jag jobba tisdag onsdag torsdag, på tre olika skolor. De ringde mig nyss från vikariecenter och sa att Safiren, där jag var i veckan, önskade mig personligen till på torsdag. Det känns så himla bra.

Nu ska vi försöka hitta på något kanske. Katrineholm är ju inte precis den roligaste staden att hänga i men vi är ju med varandra i alla fall.

ByeMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Jag har jobbat min första dag som fröken!!! Det är så roligt och jag kände mig så bra och duktig med barnen. Jag ska dit i morgon och jobba igen! Åh, det känns så braaaaa.

.

Likes

Comments


...saker kommer här:1. Jag och Mimmi på vårpromenad i mojeskogen, med jackan uppknäppt och podcast i öronen.
Att jag ska köra (!) till honom på torsdag <3
Min nya säng!Likes

Comments


Jag håller på att göra om lite i mitt rum, men det går sakta för att jag hellre skjuter upp än att få någonting gjort (precis som med allt annat i mitt liv).

Det kommer bli fint, jag ska släpa in en dubbelsäng på rummet och jag tror att jag kommer trivas bättre här då. För min nuvarande 90- säng kan jag inte sitta i, ramen är för obekväm att luta sig mot.

Dady har köpt en mjölkskumsmaskin så nu kan jag dricka skummad havre-o´boy! D e najz 8)

Vad som händer annars? Jo jag målar mycket, just nu mest framför Homeland, annars har jag nästan alltid friends på i bakgrunden.

Jag har köpt flera böcker men läser ingenting? Jaha nähä va

Kollar posten varje dag och längtar tills ett brev kommer så jag kan börja jobba snart!! Ska jobba som vikarie från förskolan till åk 6. Syslöjd kommer jag även att ha på högstadiet. Det ska bli så spännande.

Jag har verkligen tröttnat på att gå hemma hela dagarna nu, så det ska bli skönt med lite vardag och nya uppdrag! Är peppelipeppepp.

Plus köpte en galet fin rosa sammetsklänning i förrgår!!! Jag har letat efter den perfekta klänningen så länge och nu har vi hittat varandra <3333
Likes

Comments


ivern hugger tag i mitt bröst

och jag tänker på när han sa

du måste jobba på det där

gör inget förhastat

men

att haka upp sig

är min specialitet


det var bara förra veckan

jag befann mig där uppe

i en metallåda

solen som vilade ovan molnen

trängde sig sakta ner


på jorden


turbulensen

hack i häl

med andan


glömde den bland regnet

på gatan


jag sväljer


ge inte upp så lätt

du gör alltid så


säger du

du väljer

den enkla vägen

ut


bestäm dig

jag har bestämt mig


nej

bestäm åt mig


det var

ju

nyss


jag hade mål

i sikte

vi dansade

bland fulla studenter

barfota i vals


vi skrek

bara ett år kvarLikes

Comments


hi hello how are uI morgon börjar vardagen igen efter två veckors lov (Ivans och mitt lov). Nu har jag ingen ursäkt till att skjuta på skoluppgifterna längre, med körkortet fixat och allt.

Målade en mus nu på kvällen, hade musen jag körde över i åtanke mvh sentimentalbrud_98. Tycker den blev ganska gullli. Har märkt att jag gillar att måla djur?? Har märkt att jag gillar att måla?? Jag som läste bild och form hela förra året och hatade det!! Nu skulle jag älska att läsa den kursen igen. Knäppt d e va.

Det var det och ataraxen har gjort sitt så nu somnar jag snart här nere på golvet. Madrasserna ligger kvar sen Iv sov här med mig. I miss him. Distans suger ibland. Gillar inte att sova själv.

FAST VEM BEHÖVER ENS EN KILLE I SIN SÄNG


Jag


Likes

Comments

🐁

Jag har varit med flera av mina vänner sen jag kom hem från London. I förrgår körde jag till Falun och träffade Elin och Jennie. Sedan fick jag med mig Elin hem och vi åkte till Moa, Alva och Celina i Leksand och pratade ikapp, drack vin och lyssnade på musiiik.

Hade så himla roligt och jag och Elin sov på en madrass hos Alva och skreksjöng till we can't stop (?) innan vi somnade och hade det sååå gos.

Igår åt vi pizza och Elin och jag kollade någon b-film och pratade om exakt allt. Vi gick igenom varenda känsla vi känner och det som inte känns och det vi vill ska kännas osv osv osv. Hon är så klok och jag känner mig så bra med henne.


Kände mig fett skör igårkväll, efter att ha rört om inne i lille hjärtat så mycket och lyft fram viktigheter. Plus lite bakisångest blandat med utmattning. Hjälpte lite när le boyfriend ringde och pratade lugn i mig. Senare körde jag på en mus på stora vägen och bröt ihop igen. </3

Idag skulle jag och kusinerna åka slalom och vi såg alla fram emot det jättemycket men det var glansis på vägen upp till slalombacken och jag hamnade i diket!! Så det blev ingen slalomåkning utan när vi, med hjälp, fick upp bilen igen åkte vi och fikade istället. Värt ändå.

See u later bye byyyye
Likes

Comments


🌨


..
Jag har spenderat Ivans sportlov i Skattungbyn med honom. Vi har plöjt ett par serier och sovit med varandra åtta nätter i streck, gått tysta promenader och ätit tofu-rätter i olika kombinationer.

Innan jag körde hem i dag så tog hans mamma med oss på en utflykt ute i skogen. Hon visade oss den gigantiska och vackra iskonsten som någon eller några i byn har skapat.

Det har varit fint att vara med honom men det är så speciellt att inte ses alls på flera veckor och sen plötsligt vara med varandra så intensivt så pass länge. Speciellt och påfrestande och helt underbart. Det blir så himla värt det.

Jag känner mig lite vilse just nu, för tiden rinner som sand mellan mina fingrar och det känns lite så när det kommer till mina vänner också. Det är så svårt att sätta fingret på vad det är som skaver, men utmattning och äventyr går liksom inte så bra ihop och när jag säger ja ändå, trots att hela min kropp skriker nej så blir det så fel så fel.

Meddelande till mina (fina fantastiska älskade) vänner:

Tro aldrig aldrig aldrig att jag inte vill vara med er bara för att jag säger nej till att ses en två tre gånger för mycket

Antingen kan jag inte eller så orkar jag verkligen inte

Och med det menar jag inte att jag hellre gör något annat
Jag menar att min kropp bara inte orkar och att jag är i ett tillstånd där jag inte orkar låtsas som att jag orkar

Men jag är glad också
jag är inte bara orkeslös och jag saknar er och när jag säger ja till att ses så vill jag verkligen det
eller jag vill ju alltid ses men när jag är med någon så vill och orkar jag det

Ingen behöver liksom trippa på tå!!!

Jag älskar er hallååååå!!!!!

Samtidigt känner jag mig starkare och bättre än på länge, trots otillräcklighets-känslorna som hänger över mig.

Jag har trots allt en lillebror som sover på madrassen bredvid min i mitt rum och det betyder hela världen och lite till.Likes

Comments

!!!
https://www.pinterest.se/lisascargill/jaget/

Likes

Comments