Header


Om fyra veckor och tre dagar så flyttar jag hemifrån. Det är bananaz, på ett bra sätt. Börjar bli nervös över om hur mycket hemlängtan jag kommer få, köpa mat, få ekonomin att hålla och att tvätta kläder helt själv. Det är verkligen mitt första stora kliv ut i vuxenvärlden.

Jag har nog inte heller riktigt förstått att jag kommer att dela hela den här upplevelsen med min kärlek. Vi kommer laga mat tillsammans, blir sura på varandra över bestick eller något annat oväsentligt som man bara kan bli osams över om man bor tillsammans. Och vi kommer somna och vakna tillsammans. Varje natt. Det är så himla fint. Speciellt efter det här året med distansen och den konstanta längtan efter varandra.

I och med stora livsomvälvande beslut börjar mina tankar göra kullerbyttor och hjulningsförsök, alltid denna cirkus inom mig men det gör ingenting. Det är en bra cirkus.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Sakliga saker är att jag flyttar till Bromma om exakt sex veckor, att jag i princip har sommarlov nu, att det är 30 grader i mormor och morfars pool, att jag har en väldigt gullig pojkvän, att jag oftast har kreativitetskli som resulterar i bra och dåliga grejor, sims är kul, te är gott och hundar är bäst ingen protest.Jag målar och stickar vartannat, låter benhåret växa ut och försöker att inte stressa upp mig över småsaker. Tror jag tar dagen lite som den kommer samtidigt som jag strukturerar upp livet och är lite vuxen. Går till banken, postar brev, svarar på mail och organiserar papper och pengar.

Kan inte fatta att det är juli redan? I helgen ska jag gå på bröllop och om en månad ska jag på ett till. Vecken efter det flyttar vi in i läggggaaaannnnn. Har köpt så fina glas som jag ska hålla mig från att använda tills vi flyttar in. Är verkligen så nöjd över just glasen.

Nu ska jag måla nånting tills Ivan kommer hem från jobbet. Sen titta på film och äta smörgås kanske. Och gosa.


Likes

Comments


Här sitter jag i min studentmössa och målar frenetiskt för få att känna någon slags kontroll mellan penseln och papperet.

För några månader sen så hände inget alls och nu händer allt på samma gång.

Jag hinner inte med.

Är ändå glad men det blir så jobbigt bara när det känns jobbigt för då funkar liksom ingenting.

Får pussar och omfamningar men drömmer ändå så sjukt hemska och brutala mardrömmar. Min kropp har blivit vääldigt känslig för stress, den känner av minsta lilla grej och börjar direkt demonstrera.

Jag beundrar er som orkar och som hinner med allt och alla, för det gör inte jag. Jag tänker bara på hundvalpar och mat och diverse andra flykttankar t.ex att flytta ensam till en öde ö i en liten bungalow och läsa böcker och ta in gatuhundar som jag sen ska ta med mig hem.

Nej men på riktigt. Hur orkar ni?

Menar inte att jag inte orkar livet, men bara att jag inte vet hur jag ska hantera det när det blir för mycket.

Kanske att både jag och andra in min närhet faktiskt också glömmer att det inte var särskilt länge sen som jag låg i min säng dag ut och dag in och på riktigt trodde att jag skulle dö av min utmattningsdepression.
Och att man inte orkar lika mycket som innan trots att det värsta är över.

Lovar, i morgon så kommer jag tänka att men gud varför publicerade jag det här jag mår ju bra som en gräshoppa i gräshoppigt gräs. För jag mår ju bra men det är nog förvirringen som gör mig så förvirrrraaaadddddd.

Känns som jag är den enda 19åringen med framtidsångest. Skoja.

Gahh ser så mycket fram emot att mötas upp med treenigheten och mysa med dem. Behöver de som mycket.

Eloge till dig som pallat läsa hela texten!

pussss

Likes

Comments


Om fyra veckor så tar jag studenten!!!!

Om tre månader så flyttar jag till Stockholm!!!!!!

Det här året blev allt som jag inte trodde men jag har klarat så himla mycket saker som jag i höstas aldrig trodde att jag skulle göra.

Och nu ska jag ta studenten. Jag är klar med gymnasiet nu och jag ska till Stockholm för att börja på folkis. Jag ska vidare, framåt och det känns så bra.
Likes

Comments


Är hos Magda i Kalmar!!!!! Vi bestämde det spontant dagen innan <33333 HON ÄR JORDENS BÄSTA MÅR SOM BÄST MED HENNE JAG ÄLSKAR HENNE HON ÄR LIVET.
Likes

Comments


Blev firad av min fina familj och mina fina vänner. Åh, vad fint det var.Likes

Comments


hej

jag orkar inget

hejdå

juste

klarar inget heller

bye


Likes

Comments


🌸Torsdag morgon och jag vaknade upp tidigt bredvid den här gosen för att åka och jobba i några timmar. Härligt att veta att han strosade runt hemma hos mig medan jag torkade snoriga näsor och lekte med barnen.Så här ser du på förskolan och åhh vad jag trivs bra där! Nu har jag en vecka kvar bara, den här månaden har gått så fort.Jag och Ivan bestämde oss en dag för att gå upp på mojeberget, det var myyysigt.
Skattungbyn, i min kokong. Vill också ha en hängmatta hemma i vardagsrummet.Ivans kompis familj hade just fått hundvalpisar!!!!! Ett dygn gamla?!?!?!?!?!?! Bästa dagen i livet.Kvalletid med Magda. Godaste pizzan och äckligaste ölen i världen. Vem köper ens folköl på ica.bff
💘

Likes

Comments

...Jag väntar så lång tid det bara är möjligt att vänta med något och lite till för att börja med saker. Och saker är då skolarbete. Men nu är jag snart klar med en uppgift. Det blir bra. Det blir sol, du ska få se.

Åh, jag jobbar lite för mycket känner jag. Det börjar skava i kroppen, i själen och det är så lätt att ta på sig för mycket när man är så glad över att man faktiskt orkar. Jag måste bromsa och efter april månad måste jag lugna mig. Ibland undrar jag vem jag tror att jag är, hallå jag har haft utmattnings depression i över ett år och tror att jag kan gå från noll till hundra och att det ska funka. Och alltså ja, det funkar ju än så länge, men det är redan vissa varningsklockor som har börjat ringa.

Men nu är det påsk och jag ska ska bara jobba tre dagar nästa vecka. Och jag ska vara med Ivan och med Magda. Det är det bästa som finns när de båda är hemma. Även fast det hade varit bättre om de hade lov varsin vecka så jag skulle få mer tid med var och en av dem.

Jag ritar och virkar och städar och är såklart som mest produktiv på kvällen, men det är skönt för då är jag så trött att saker bara blir gjort utan att jag hinner tänka på det.

Nu ska jag ta en bad och sen röja på mitt rum inför mitt pojkbesök jag får i morgon kväll <3


Likes

Comments