Header

Nu är det dags för oss att flytta till vårt nya fina hus:) Vi har verkligen haft fullt upp i flera veckor nu med renoveringar, fixade,trixande. Men så kul det är när allt blir nytt,fräscht och man kan inhandla så mycket nya saker. Så på Torsdag börjar vi att flytta möbler för vi har redan flyttat massa kartonger, garage grejer mm.

Den kommande veckan kommer jag att ha fullt upp med att få iordning vårt nya boende och när jag är klar med alla måstena så är det dags att återuppta min kost och träning som verkligen får mig att må sååå bra och känna mig sund,frisk.

Ja det är väl bara att fortsätta denna Tisdagskvällen med lite packning. Våra barn sover så gott och imorgon ska vi åka till leklandet:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag börjar med att berätta att jag fan mitt livs kärlek för 3 år sedan och vi båda hade precis avslutat tidigare realtioner, jag har 1 barn och han har 3 barn sedan tidigare. Det var kärlek vid första ögonkastet och vi beslutade väldigt snabbt att vi ville leva ihop och våra barn blev jätteglada och positiva när vi berättade detta för dom. Från den dagen vi valde att leva tillsammans så var det som att en stor granat exploderade. Anklagelser, hot, anmälningar började rikta sig emot min sambo och detta utan några som helst grunder. Det är alltså min sambos barns MAMMA och hennes "kompisar" som håller på med detta och dom har nu hållt på i 3 år!? social/orosanmälningar kom gällande att det föresgår missbruk i våran familj,vilket vi påvisade att så inte var fallet och samtidigt med denna angklagelsen fick barnen genomgå utredningar hos socialen vilket dom verkligen inte ville... utredning avskrev pga att åtgärd inte behövdes.. sen fick vi en anmälan ang hunden vilket var Mammans hund som min sambo sa att han kunde ta över då hon inte hade tid för honom. efter ett tag fick vi en anmälan ifrån länsstyrelsen om att hunden hade varit ensam hemma ifrån torsdag-fredag och stått,skällt.... svaret vi gav länsstyrelsen var att vi var bortresta i danmark den helgen och hunden var hos en hundvakt inne i city.. resultatet blev- inga anmärkningar på hund eller ägare och vid nåt tillfälle ville min sambo att mamman skulle skriva över hunden på honom men det ville hon inte men hon försökte tvinga honom att betala hundförsäkringen till Agria på flera tusen kronor?! rimmar det tycker ni?

Sådana här saker har vi fått utstå under såååå många år nu och än är det inte slut för rätt som det är dyker det upp något mer. Får man verkligen spela rysk roulette med folks liv? Jag förstår inte hur man som mamma för det första vill utsätta sina barn för detta lidande och dessutom pappan till hennes barn. Allt handlar i grund,botten om att min Man valde att separera med henne så hon är helt enkelt jävligt bitter! Men men hon får fortsätta hålla på med detta om det får henne att må bättre! Jag kan ju tycka att hon borde lägga den energin på sina barn och sin pojkvän sen några år tillbaka istället.

För vissa personer sticker det i ögonen när dom ser andra ha det bra och må bra och när man utsätter oskyldiga människor för ett lidande då anser jag att man har allvarliga psykiska problem och borde söka hjälp för det.


Går någon på min familj så får dom skylla sig själva det kommer konsekvenser utefter deras handlade när dom minst anar det... KARMA

Likes

Comments

Nu är jag här, i Djungeln av bloggvärlden. I många år har jag läst mycket bloggar om allt möjligt och fått en viss inspiration till att vilja blogga själv. Blogga för mig är som en sorts terapi. Jag har alltid älskat att skriva och dela med mig av mina tankar och känslor i form av citat. Ibland är det svårt att uttala sina känslor i ord framför eller med någon men att skriva är betydligt lättare.

I min blogg kommer jag att dela med mej av allt möjligt i mitt liv men ändå begränsa för jag vill ju trots allt ha ett privatliv oxå:) Något som jag har tänkt skriva en del om det är min väg tillbaka till ett sunt liv med motion,träning som ligger mig varmt om hjärtat.

Men vem är jag då?! Jag är Lisa och jag lever tillsammans med min fästman och våra barn på Västkusten. Jag arbetar inom socialtjänsten med Missbruk och psykiatri och jag är även behandlingsassistent på Statens instutionsstyrelse vilket innebär en instution för ungdomar mellan 12-20 år som har missbruk och kriminalitet som problematik. Jag trivs jättebra med att kunna hjälpa och vägleda människor och ungdomar till en bättre livskvalite.

För övrigt så har dom senaste 3 åren bestått av väldigt mycket negativt som jag tänkte dela med mig av i nästa inlägg. Det är saker som man har blivit utsatt för, anklagad för mm. Och för att en gång för alla bara kunna släppa alla tankar kring detta så behöver jag ta till min terapi och skriva ut det.Likes

Comments