Header

från i veckan på grimsholmen. Ringsegård/Grimsholmen är typ de bästa ställena jag vet. Får jag som jag vill kommer jag bygga hus där i framtiden. Där kan man fylla hela lungorna med syre. Rätt ner i magen. Dricka morgonkaffet i endast trosor utan att någon granne finns några meter för nära. Och kanske till och med sitta på balkongen och glo på havslinjen. Det luktar ren luft. Jag kanske skulle ha en liten gård. Med hästar. Och ett litet spa. Jävlar vad jag får jobba på nu isåfall.

Nu ska jag ta sats och gå in i duschen. Jag har som vanligt sprit-ångest. Mängd och sånt där spelar ingen roll. Har jag druckit alkohol har jag ångest dagen efter. Så att det nästan biter mig i röven och en vass liten jävla glasbit ligger och skaver i hjärtat. always. Ikväll ska vi till strandbaden. Så det är bäst att skrubba bort ångesten nu, blanda en pina colada och ta någon magic ansiktskräm som suddar bort bakfylleface. Tadaaaaa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

våran kväll igår ❤ midsommar är min favorit för alltid. Ingen skräll när blommor står i centrum..

bubbel med tjejerna hemma hos mamma. Sen vandrade vi några gator bort där det var kalas. Perf kväll!

Likes

Comments

there is a community of the spirit.

join it, and feel the delight

of walking in the noisy street

and being the noise.

drink all your passion,

and be a disgrace.

close both eyes

to see with the other eye

Likes

Comments

min bästis säljer sin sån här fina från rodebjer! knappt använd & magisk till sommaren😍 Hör av er till 070-598 88 32 om ni är sugna ☺️ den går att hämta i Falkenberg, men kan såklart skickas med posten också.

Likes

Comments

igår hos Linnea, mitt favoritställe 💁🏽

strawberry/peach/pink känns topp till sommaren och midsommar. jag längtar tills fredag, jordgubbar, bubbel, bästa vänner, fina kransar och glada människor (hoppas jag)

Likes

Comments

magic girl in new lashes❤

Likes

Comments

jag undrar om det någonsin kommer en dag när jag skriver att helgen känts lång. jag kom precis hem från min bästis och nu ligger jag bänkad i mitt rum hos mamma. jag funderar på hur jag ska kunna sova i en 4a på markplan när jag tycker det är läskigt att sova ensam i en tvåa på våning 3. men om ett år, då jävlar är jag nog inte harig längre. elleeeeeerr

jag har haft en toppenhelg, jag har så jävla magiska människor omkring mig. har aldrig fått så mycket energi som av er. det är så värt, att våga stänga kapitel ibland. och öppna nya. sortera lite. prioritera om. in ska de som ger energi och ut ska de som tar energi.

Likes

Comments

yesterday❤

Likes

Comments

gå in och besök @lisafransar på instagram om ni vill boka tid eller för övrig kontakt. Kommer ta emot bokningar, lägga ut erbjudande och lediga tider, och givetvis lägga upp bilder på alla fina fransar så man kan följa mitt arbete 💁🏼

puss

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw