I have enough lingerie - said no one ever

den här sköna bönan kommer från ella m & är köpt på lindex.

Likes

Comments

Vad tror du att folk tycker om dig i i Falkenberg? Ditt rykte? Och hur mycket tycker du man ska bry sig innan man gör en handling? Lätt att bli dömd i en liten stad.

spännande fråga. hade nog kunnat skriva en bok om just den biten. men ska försöka få ihop så många bitar som möjligt.

om man är ung, har tatuerat sig, festat, fått snefylla, bråkat på krogen, älskat, skaffat vänner, gjort slut med vänner, blivit ihop med killar, tagit slut med killar, legat med någon, haft korta shorts, utstickande kläder, haft roligt, haft tråkigt, varit lycklig, ledsen, arg, glad, så kommer folk att tycka. och att snacka. och syns man utöver det på sociala medier också. då jävlar. då är folk fria att tycka ännu mer. reflektera över bilder. tycka till. dra en hel personlighet kring en bild. ett helt människoliv och allt vad det innefattar. har man missat allt ja beskrev ovanför så kanske man kommer undan. kanske lyckas hålla sig låg och fått tyst på käftarna. men de flesta ungdomar har ju traskat igenom det träsket. och då kommer det tyckas. och ryktas. så att det ryker ur öronen på folk.

jag tror att ganska många tycker och tänker om mig. skvallrar. pratar. eller jag vet att det är så. ibland når det sig hela vägen fram. någon nyfiken människa vågar kanske fråga rätt ut på fyllan. ibland svarar jag lugnt och stilla och ibland ler jag bara inombords. jag har ju blogg, lägger ut mycket på Instagram. jag ömsar ju skinn ibland. det händer grejer ibland. jag är ett jävla känslovrak samtidigt som jag kan stänga av allt. det finns mycket innanför. jag tror att många har svårt för mig, stör ihjäl sig, många tycker nog inget alls, och många tycker förmodligen om mig. ganska normalt. jag har aldrig och kommer aldrig bli en sån som vill vara omtyckt av alla. vänder kappan efter vinden. håller med allt och alla. höjer allt och alla. jaga förståelse. förlåtelse. guldmedaljer. jaga popularitet. jag gillar inte den biten. jag tror det är jävligt enkelt att tappa bort sig själv på vägen om man ska springa hack i häl med det tåget. lycko-tåget. jag kan omöjligt leva upp till vad som passar alla. precis som ni. det hade varit helt sjukt om man kunde det. eller valde att inte köra sitt race för man var rädd för folks åsikter. valde att backa och gräva ner sitt eget för att vara så neutral och lättsam som möjligt.

jag vet att jag haft eller har mycket rykten efter mig. men jag har alltid tyckt att de som snackar ligger lite på gränsen själva. att de är dom som är på gränsen till obehagliga. som ger mig rysningar.läskiga. som skapar och spär på. givetvis finns det rykten som är 100 % sant. jag är ju människa. har trampat snett och rakt. trampar man snett är det jävligt roligt för folk att snappa upp och prata om. då glömmer man ju sina egna problem. sina egna sne steg och känner att man själv är en gud i skyarna. vi stampar ner henne som redan ligger ner. så jobbar vi. då mår vi bra och känner oss levande.

sen finns det ju på gränsen till sjukligt många påhittade grejer också, som folk skapar när de bara måste prata. spy galla. när de har tomt på eget lager. batteriet är slut och pratar vi och hittar på om någon annan kanske vi får lite laddning. någon kanske tycker vi är häftiga. höjer oss själva lite. killen vi är sugna på kanske hatar henne då och slutar gilla hennes bilder. typ. haha..

det här med att göra en handling, den biten tycker jag inte man ska fundera över speciellt mycket. ofta är de dit dom vill komma. dit de vill nå, men skulle man göra en handling skiter de oftast ner sig. slänger sig i knäet en kompis. högröda i ansiktet och blir rädda för livet. plötsligt är man rädd för att kvävas av spyan man själv slängt ut.

väljer folk att lyssna, snacka, tro eller skapa rykten är de deras grej. de väljer att lägga sin energi och tid på vad de vill. de kanske är de som ska fundera på sin inre självbild. ladda batterierna med lite kärlek och respekt istället för att frodas av att sänka andra. det är aldrig värt energi eller tid att bry sig. någon enstaka gång har jag försvarat mig när jag tycker människor förlorat respekten helt. när de varit ute och seglat på någon annan planet. vridit varenda del av hjärnan ut och in för att försöka få till ett bra rykte. när det stampats för hårt på något som de inte har en aning om. om det rör något som är för djupt. annars är det dumt att bry sig. ingen annan kan ju ändå påverka ditt liv. dina val. hur du väljer att leva. hantera situationer. snack är bara snack. det kommer aldrig komma åt eller nära. det är ganska befriande att inte bry sig. att dra tillbaka sin krigsarmé. det ska knackas en jävla massa gånger för att komma innanför mitt skal, och att folk sprutar saliv når inte ens fram till dörren.


Likes

Comments

fått sjukt mycket roliga och bra frågor! kul! ska svara på några av de kortare frågorna nu. en del frågor kräver lite längre och utförligare, ska ta de senare i veckan.


favoritmat?

en köttfärskaka som mamma gör, med lingon och potatis typ. eller broccolimos, torskrygg och citronsås.


drömresemål?

tyvärr så har jag varit dålig på att resa. inte fått känna på det där suget som de flesta gör efter studenten.. min flygrädsla ställer till det ganska mycket. jag har typ varit överallt i europa och Frankrike och Italien ligger väl ganska högt på listan.. haha. har varit i USA när jag var liten, och israel av någon konstig anledning. jag älskar ju småresor, att va borta en vecka och inte för långt. sjukt mesig! men drömresemål skulle nog vara typ Madagaskar, Hawaii, eller Manhattan kanske. Tokyo verkar ballt. någon gång ska jag bita flygrädslan i röven och ta mig längre bort!


yngsta och äldsta du legat med?

tycker jag inte att hela bunten som sitter här o läser behöver veta!


blonda eller mörkhåriga killar?

spelar såklart ingen roll!! det han passar i.


vad faller du för hos en kille?

hmm.. alltså insida. när det är något stort inuti som speglas ut. när man får gräva lite innanför skalet. tycker det är attraktivt när någon kör sitt race utan att bry sig om vad folk tycker och tänker. någon som inte är för perfekt. jag gillar ju en släng av musikalitet, behöver inte vara någon rockstar, men att kunna svepa fingrarna över en keyboard eller ta några ackord på en gitarr. eller intresse överlag, fotboll, sport... vad som. intresse och sport är såklart ingenting som är avgörande för ett fall, men jag gillar när det finns eld för något. jag faller väl kanske lite för killar som vågar säga grejer när man glor varandra mitt i ögonen och egentligen är sjukligt obekväm. då blir jag alltid så generad, men får alltid något litet sug. sen är väl kemin det mest avgörande att falla för. man känner ju ganska snabbt när man vill veta mer om någon, och mer, och mer, och mest. typ.


vad jobbar du med?

Jag jobbar på förskola och som fransstylist, looooove it. har inte stenkoll på mina framtidsplaner, dom är jävligt blandade. men just nu har jag lite olika grejer på g.


hur håller du din kropp i form? brukar du gå på dieter? tränar du mycket?

jag har varit sjuk ganska mycket i perioder, och haft svårt att få min träning regelbunden tyvärr. jag tycker och har alltid tyckt att det är så jäääävla jobbigt att vara på gym och träna där folk kan glo som hökar när svetten flyger åt alla håll. så jag har alltid varit ute och sprungit mycket, några gånger i veckan iallafall. tycker om promenader, och sen gör jag en del övningar hemma, tränar typ sidmagmusklerna ganska mycket för jag tycker det är snyggt, men det är ju jävligt farligt att haka upp sig på att träna en kroppsdel mer än alla andra, så försöker bli bättre på att stärka hela kroppen. jag gör mycket yoga och ibland pilates, det är min bästa rekommendation någonsin. jag personligen vill inte ha för synliga muskler, däremot vill jag må bra på insidan av kroppen, så kombination av löpning, yoga och promenad är nog det bästa för mig!


jag har aldrig gått på någon diet, och kommer nog inte göra det heller. tror jag hade blivit ett jävla våp av det. haha. har slarvat som fan med kost ibland, och äcklas typ av mig själv när jag tänker på det. och det är mest för hur insidan på kroppen fick jobba med skiten. nu tänker jag lagom mycket på kosten, skriver inte ner några kalorier direkt men är medveten om vad jag stoppar i mig. balans!


vart brukar du köpa dina kläder, skor, väskor mm? Favoritaffär och märke?

min största favorit kommer foooorever vara H&M. kanske inte följer alla deras trender, för jag hatar att ha likadana kläder som halva staden, men letar man noga hittar man såna jävla guldklimpar där. alltid. andra favorit är topshop, hittar alltid balla grejer där. ibland zalando, där brukar jag kunna hitta lite spännande grejer om jag letar ett tag. zara är också en favorit. girl next door i falkenberg har alltid massa fint, har bl.a. min favoritklänning därifrån som jag kommer ha livet ut. väskor köper jag typ aldrig, men när jag väl gör det prioriterar jag nog lite mer pengar där, men jag har på riktigt typ ägt tre väskor i mitt liv. skor köper jag nog mest på typ farfetch eller mytheresa, lägger mer pengar på skor än kläder också. alltid älskat skor och hatat att ha likadana skor som andra..älskar deras sneakers. sen e jag ju ett fan av vans och typ converse också. jag har typ egentligen ingen riktig favoritaffär, har så sjukt blandad stil så kan hitta kläder på så många olika ställen. Ibland följer jag trender, men brukar alltid tröttna efter typ en vecka när alla ser likadana ut, så oftast köper jag bara vad jag tycker är snyggt. ganska ofta tycker jag typ att fula grejer blir snyggast.. haha. tycker alltid att H&M har snyggast accessoarer, typ stora örhängen och sånt. saboskirt har sjukt fina vår och sommarkläder! en jävla blandning helt enkelt. har inget favoritmärke..


har du egen lägenhet? är det din eller bor du ihop med någon?

yäääääez, jag har egen lägenhet! den är min egen och jag bor ensam


har du några fobier eller stora rädslor?

jag är rädd för typ allt. harig som fan haha. nää, men jag har lite konstiga grejer för mig på den biten.. fåglar (stora) är en av mina största fobier.. typ höns och såna fåglar. livrädd. hatar flygplan och är väl som många andra asrädd för sjukdomar.


Brukar du sminka dig mycket? och vad tycker du om mycket smink? eller tycker du mest om naturligt?

intressant fråga! jag kör jävligt olika, ibland känner jag för att sminka upp mig rejält och då gör jag det, ibland orkar jag inte ha något smink alls och då sminkar jag mig inte alls. kanske att jag oftast är osminkad. jag tycker typ smink kan vara ett känsligt ämne för vissa, ibland är det nästan som att folk är rädda för folk som har mycket smink, eller måste kommentera det på något vis, tycka till. kolla hennes bild. så mycket smink hon har. så ser hon ju inte ut. eller henne har jag aldrig sett osminkad. eller hur orkar hon ha ögonskugga till vardags. jag har svårt för den biten, att sitta o kommentera sånt, att folk på riktigt bryr sig, vill man sminka upp sig så gör man väl det, det är väl ingen annans grej att sitta o reta sig på, haha. jag skulle aldrig tycka något om någon som har mycket smink, oavsett tillfälle, eller någon som inte har smink alls. jag tycker det är fint med och utan smink.


svarar på mer senare i veckan. PUSS

Likes

Comments

ingen har väl missat skjortmodet som slungats in som ett x2000. jag har aldrig kunnat bära upp en tight skjorta på ett rättvist sätt, blir typ ful hur jag än gör. däremot älskar jag stora skjortor. det är oftast det första jag slänger på mig när jag går upp ur sängen. och tycker det är sjukt snyggt till bara ben. mer som än klänning.

gina tricot är ju som vanligt inte sena på trenden. valt ut några favoriter här ovanför, jag beställer ju typ i xxl för att få den på mitt sätt. tycker lätt ni ska kika in på dessa!


Likes

Comments

"if you're sad, add more red lipstick and attack"

känsla av att dessa kan bli favoritörhängen

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw