View tracker

lutar åt nya vinterskor när jag fick syn på dessa
farfetch.com

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

winelovers💘

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Tlove

Likes

Comments

nästa grej jag blivit lite såld på
förjävla fint

Likes

Comments

Nästa hemklick från NAKD. Brukar vanligtvis inte fastna för deras plagg, men några guldklimpar då & då.
💗

lång jobbdag idag följt av fransar. nu film och massa ljus

Likes

Comments

6e december 2016. jag brukar inte pladdra på om mina dagar. känner inte att jag behöver trycka det i era ansikten. ni tycker nog inte det är jättespännande att veta om jag jobbat, häng med någon, glott tv eller fikat. ibland kanske. men inte dagboken om mina dagar i falkenberg liksom. en del tycker säkert det är intressant och gillar det. vardagsläsning. snoka. får veta att den hänger med den. där fikar dom. jag gillar mer igenkänningar. spegelbilder. förståelse.

ibland är det värt. det är jag med på. helt klart. att diskutera om sin dag. eller reflektera. eller bara spy ut om ingenting. eller något speciellt.

vi har lite mys i december på jobbet. kör en lek som ökar spänningen på stället. alla (läs jag) är väl lite små nerviga och fnittriga. idag ville en av mina underbara kollegor spä på detta lite. få resten av gänget att ligga dubbelvikta. det gjorde inte jag. möjligtvis av ångest isåfall. jag gick och plocka disk. smått stressad. av någon anledning vill man alltid göra det så snabbt som möjligt. tävla mot sig själv. lite mitt upp i varv ber min kollega mig att tala om för en förälder som håller på att klä på sitt barn och ska gå hem, att barnet har bajsat under dagen. jag fråga väl lite snabbt varför jag skulle berätta det och fick en snabb förklaring att föräldern hade bett om att få veta av någon anledning. inget jag rotade i mer utan gick smått stressad rätt fram till föräldern och uttalar mig "Hej! ..... har bajsat idag" i samma sekund hör jag att fan vad konstigt det lät. Föräldern svarar "jahaaa.. okej... eh vad bra" och ler lite snett. jag ser Linda i ögonvrån som ser jävligt förvånad ut och slänger någon konstig blick emot mig. typ som "vafan säger du?" vi får en snabb ögonkontakt och jag blir lite smått nervös av situationen och utbrister då "och bajset var helt normalt" föräldern svarar "ja okej, tack...:)" ALLTSÅ WHAT?! vafan står jag o säger. med ett par blåa jävla diskhandskar på mig och förmodligen högrött ansikte. vänder mig om och ser i samma sekund som jag förstår hela grejen hur min kollega typ dör av flabb. den här föräldern har alltså absolut inte bett om att få veta om barnet har bajsat. inte ens i närheten.

så atteeeee..... SKÖJ.

Likes

Comments

jag är ju helt såld på grejen med sängkläder i linne. skönt och fint helt enkelt. nästa grej blir att kombinera med ett stort överkast i sammet som fortfarande är en favorit trend. annars brukar jag ha jävligt svårt att följa trender i sin tid. men grejen med sammet måste slagit stort.

✨💗✨💗✨

Likes

Comments

jag behövde en sån dag. bli lite hänförd. jordas. inget tvång eller dömande. operfekt och på riktigt. ger och tar. se på honom när det spritter i hela kroppen när han lyckas säga ett nytt ord. jävlar med ord han kan. 1,5 år och totalt orädd, men ändå skör. han kommer köra sitt. det känns.

gudomligt jävla vacker 💙

Likes

Comments

✨✨✨✨✨✨

Likes

Comments