Header

Hoppas vi är påväg åt rätt håll. Att vi tar ansvar och lär de allra minsta redan från början att respekt är att acceptera och att det är jävligt viktigt. Hoppas att min gudson får växa upp och in i en ny tid där det är helt jävla solklart att nej betyder nej. Att alla människor äger sin egen kropp. Allt annat är idiotiskt.

#metoo

🖤❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi älskar hur den här hösten glänser & glittrar! Partyparty🖤

Den här kjolen in idag från Samsoe Samsoe och kommer förmodligen rocka hösten och vintern!

Likes

Comments

Igår fyllde min storasyster trettio hela år. Heeelvete vad tiden kör sitt race fullt ut. Jag tänker fortfarande att jag har en storasyster som är runt tjugotvå. Det lät ju hur gammalt som helst, när jag var fjorton och hade en syster på tjugotvå. Nu har ju jag lyckats komma upp till tjugotvå och känner mig inte alls så gammal som jag trodde man skulle vara vid tjugotvå. Spännande det där med vad som definierar vuxen? Gammal? Färdig? Undrar om man någonsin kommer känna sig som den där siffran som man dras med i röven livet ut som ett kvitto på att klockan tickar och hur vi än vrider och vänder på det så kommer vi aldrig nå riktigt fram. Det blir ingen stolpe in.

Åtta år äldre och en riktig jävla dröm till storasyster. Varit både extramamma, syster och bästa vän hela livet. Love you forever and ever and ever eveeeeer❤️

Likes

Comments

GLITTER HÖST! jag är nöjd 🙈

Den här sköningen från Seond Female är nyinkommen på GND och finns även i en kortare variant i orange som också är dröm!

Likes

Comments

Det är alltid söndag? Eller? Det kanske är den enda dagen jag tar djupa andetag och lyckas fånga något form av nu.

I fredags var jag på utflykt med Annie hela dagen och sen nersjunken i soffan så röven nästan lukta på golvet. Igår var det jobb med min favorit Biggis som alltid fyller mitt förråd med energi och skratt från innersta märgen. Sen hälsade jag på min kusin och en av mina bästa vänner som fått en helt sjukligt söt liten hönaböna som heter Bonnie! Helt magisk ❤️ Varje gång jag träffar en nyfödd bebis skulle jag kunna tänka mig tio stycken på samma gång. Men snart så...snart..
Not. Efter mitt jobb på förskola kan jag fått en och annan fundering till ett och lyckats samla ihop pusselbitar som måste pusslas färdigt först. Jävlar med många bitar. Jag är inte ens färdig med halva pusslet. Det ska sparas en jävla massa pengar, tiden ska ligga jämnsides och jag ska inte ligga hack i häl och flämta, hälsan ska gå hand i hand, höger och vänster ska hålla ihop, det ska finnas plats, energi, tålamod. Ja, det får fan pusslas tills fingrarna glöder och det förmodligen sin tid.

Jag älskar att vara moster och Leon är förmodligen något av det bästa som hänt i livet. Och guld att få massa kusinbarn som jag får låna att gosa med!

Likes

Comments

alltid favoritnaglar hos min bästa annie❤️💅🏽

Likes

Comments

Fredag och morgon med mig själv. Kaffe & båda ögonen på tv istället för ena ögat skelandes mot klockan och nedräkning av tid i huvudet. Tid är så jävla dyrt. Lätt att ge andra och svårt att använda själv. Men så egentligen är det förmodligen det dyraste man kan ge någon. Idag ska jag försöka samla lite energi och spara på lager. Klättra ner för trädet och sitta längst ner och luta mig mot stammen istället för på trädets topp med utsikt och koll på allt runtomkring.

Likes

Comments

Känns så tråkigt att jag inte kan visa någon form av inredning eller detaljer från hemmet just nu.. alla mina prylar ligger huller om buller i väskor och möbler står i uthyrd lägenhet. Jag väntar ivrigt på mitt nya och samlar all möjlig inspiration till nästa år. Ska bli så roligt och jag älskar mitt kök och badrummen som jag fått igenom exakt som jag ville ha det och i egen stil.

Hittade iallafall en liten lista som jag kan svara på!💋

Favoritpryl i hemmet just nu:
Svårt eftersom jag inte bor i mitt hem just nu och alla mina grejer ligger överallt och ingenstans.. men min rosa moccamaster och nespressomaskin ligger högt i kurs!

Här får jag bäst inredningsinspiration:
Pinterest och olika hemsidor som rum21 och typ lännamöbler!

Min favoritmöbel:
Har en byrå som är helt omgjord och som det bara finns ett exemplar av som jag köpte när jag bodde i Stockholm.. älskar den! Gillar mitt soffbord i svart marmor och min tvbänk Vouge också. Har(hade) en stor bänk med träben och mattsvart/betonggrå yta som var en favorit och som inte går att få tag på längre, men den har av misstag blivit omgjord till något som går helt emot min stil och förlorat hela charmen, så det kryper lite spindlar i hjärtat när jag tänker på det.

När väcktes mitt intresse för inredning?
Har nog alltid tyckt det varit roligt. Mamma är väldigt duktig och har varit ganska noga med inredning så det kommer kanske därifrån. Men framförallt vid 18-19 när jag kunde börja köpa lite eget att inreda lägenhet med.

Drömköp:
Svarta stora sammetsoffor kanske! Eller en stor maffig tavla av någon stor konstnär..

Mitt senaste köp i inredningsväg:
Sängkläder i linne och lite mateusporslin. Köper inte så mycket inredning just nu eftersom jag vill spara det tills jag får huset!

Bästa inredningsbutik:
I Halland tycker jag lätt pompone som ligger påväg till Varberg! Där finns exakt allt och hur stort sortiment som helst! Älskar det.

Något jag behöver?
Ingenting nödvändigtvis just nu

Vilken möbel skulle aldrig få stå i mitt hem?
Haha.. jag kan tycka det är fint med gamla möbler som är lite omgjorda eller antika. MEN jag tål inte nygjorda möbler i shabby chic🙈 gillar inte när det är för mycket vitt och tavlor & grejer med typiska ”home citat” på. Carpe diem feeling?

The big no no enligt mig:
Att allting ska vara vitt och praktiskt. Ljust för att det ska se ”stort ut” det är väl kanske smidigt att lura ögat men ett mörkt rum krymper ju egentligen inte ihop direkt och det rinns exakt samma yta. Och när man fastnar i exakt samma stil och kör exakt allt i det fullt ut. Kombinera med egen touch är min favvo!

Vilken blomma gillar jag mest:
Tycker om vit orkidé, men snittblommor som man bara slänger ihop i en vas är min favorit!

Om jag fick köpa precis vad jag ville skulle jag köpa?
Finns hur mycket som helst..

Hur ser det ut hemma hos mig?
Just nu hyr jag ut min lägenhet, så vet inte exakt hur där ser ut nu😜 men mörkgrått trägolv, färger går i vitt, svart och grått! Se bilder nedanför så får ni kanske någon tanke om hur det kommer se ut sen!Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw