Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

😍🙈😍🙈 röda från alexander mqueen är stora favoriter..

Likes

Comments

fredagseftermiddag i all ära. såklart. det är ju en jävligt bra tid. spritter lycka. men i trafiken. där kommer det skeva fram. de finns de som har all tid i världen. som njuter av att dörren till helgen öppnas. som kör och lyssnar på lugna favoriter. nynnar med. växlar ner till 1an 1 km innan svängen kommer. stannar vid tomma övergångsställen ifall där skulle komma någon. sen har vi kategori två. som är trötta. stressade. vill hem. eller till den jävligt proppfulla matbutiken för att få ihop fredagsmiddags pusslet. tar svängen i 3an eller 4ans växel. som stör sig på allt. som ligger tätt i röven. suckar. svär. ryter. får stresseksem.

igår var jag helt klart i kategori två. det tog mig 25 minuter att ta mig hem från jobbet. brukar ta 7 minuter. min aux krånglade. "not connected" JO FÖRHELVETE. den sitter exakt som den ska. drar ut sladden och sätter på musik vanligt från telefonen. finns typ inget värre än att göra det i bilen. man hör garanterat bara sin egen sångröst. väl fått lite lugn i musiken så ringer det. jag klickar. det ringer. jag klickar. det ringer. jag har absolut ingen anledning att klicka. inte så att jag lyssnar på ett superviktigt tal och har topp volym. det är irritationen. det blir av en besatthet att fortsätta klicka. låt mig va för fan. att hamna bakom en epatraktor de sista 200 meterna är bara givet. yeessss. en sån som känner på sig att man är förjävla irriterad och kör ännu saktare med flit. som sitter och flabbar ihop med sju kompisar i samma säte.

jag ska börja cykla på fredagar. bli en av de där cyklisterna som struntar i livet och litar stenhårt på trafikregler och swishar rätt över övergångsställen eller korsningar utan att slänga en snabb blick åt sidan. en sån ska jag bli. som varenda bilförare måste se upp för.

lyckades dock få en jävligt rolig och mysig fredagskväll.

önskar er en sötnöts lördag! idag är jag mer lugn och harmonisk.Likes

Comments

jag lider ju av tvångstankar. eller tvångssyndrom. eller lider och lider. det var nog att ta i. de är nog ganska milda. enligt mig totalt störda och sjukliga men efter att ha googlat sönder på det så verkar de jävligt milda i form av många andra. jag har liksom inte problem med att kolla så spisen är av 10 gånger, eller känna så jag låst dörren, eller kolla under sängen varje gång jag ska lägga mig. det handlar mer om prestation mot mig själv. självkritik. utmanar mig. inte minst när det kommer till träning. jag har alltid sprungit mycket. det är typ den träningen jag kan och tycker är rolig. jag önskar jag kunnat gå på mer pass men jag har 0,00 kordinationsförmåga så det går absolut inte. leder enbart till en obotbar ångest. löpning har alltid funkat bäst. och jag har varit relativt bra på det. kan ge mig själv den. ett litet apdunk på patten. milen har jag klarat ganska enkelt och gärna sprungit en bit över det. jag har absolut ingen aning om jag springer på kondition eller enbart tvångstankarna. jag kan liksom inte lägga av när det är dags. måste springa förbi den stolpen. och den skylten. lite till klarar jag. måste förbi det övergångsstället. eller springa förbi den cyklisten. och så fortsätter det. helt omöjligt att stanna. jag får knappt luft. smakar blod. benen skakar. men kan inte stanna. nåt så in i helvetes jobbigt. 

nu är bara grejen att jag har haft hjärnhinneinflammation och 100 andra sjukdomar senaste tiden. så jag har inte kunnat träna på ett tag. inte mer än promenader och typ tre armhävningar innan det känns som att jupiter har ramlat ner och träffat mig i huvudet. nu har jag kommit igång med träningen. fått köra fullt ut. komma ikapp. svettas på riktigt. jag ger ju mig såklart ut för att fixa milen på direkten. fixar jag inte det blir jag besviken. förbannad. vill helst springa lite till.1,5 mil kanske jag pallar. annars är jag inte nöjd. men kroppen säger stenhårt nej efter 4 ganska stilla månader. orkar inte riktigt. piskar till mig i ungefär alla kroppsdelar. och då får jag lyssna. sänka tempot. inte köra allt jag kan förbi nästa stolpe. inga intervaller tills jag stupar. får jobba mig uppåt i en takt som funkar. 

MEN! idag! allt som heter lyssna sket sig. allt som heter förnuft dog. allt som heter tänk på hälsan kördes över och mejslades ner. jag sprang i ganska normalt tempo. var ungefär på 5 kilometer. och det var lugnt. relativt pigg och studsande under fötterna. jävligt inne i musiken. när en man springer förbi. med stora kliv. han var lätt 60 +.  och svävar förbi mig.  givetvis med ett leende. som att det är det bästa han vet. solen själv. ler sådär som när man sitter med ansiktet mot solen och njuter till fullo. ååh va härligt. så härligt. OM mina tvångstankar satte igång.. my god. jag tror att vi tävlade i 35 minuter. sprang om varandra. förbi. flåsade. konkade. sprang snabbare. ingen gav sig. han kunde absolut inte förlora mot en tjej och jag kunde inte förlora mot en gubbe. ååååkej. absolut ingen lagom löptakt. jag tog i som att jag blev jagad av en gepard. världens snabbaste djur. jag kunde inte ge mig. dör hellre. det finns inget jag stör mig så mycket på som folk som stönar på gymmet. men jag tror fanimej att jag stönade. och grymtade. tröjan började klibba sig mot huden. 

nu har jag suttit och andats i ungefär 30 minuter. flåsat. luktar så jävla illa. tankar på att ringa en ambulans på grund av andnöd är inte långt borta. jag är totalt överkörd av mig själv. tog mig iallafall igenom en jävligt irriterande och svettig runda på 1,4 mil. halva på kondition och halva på störda tankar. sååå atteeee....


Likes

Comments

all ära till äldre människor. jag älskar dom. visar alltid respekt. släpper fram. hjälper till om det behövs. givetvis liksom. finns inget annat. men när jag är stressad blir jag lite av en annan människa. annan ras. får typ värk i kroppen och nervösryck. idag var jag lite överstressad efter jobbet eftersom jag snabbt skulle ta ut pengar och sen sticka på en utbildning. kör givetvis till bankomaten vid tank o bank där det aldrig är folk. det är kö. okej. minst sju pensionärer som ska ta ut pengar. och det funkar inte. det krånglas. allt krånglar. det glöms. det görs om. och om igen. det kollas på kvitton. och det gör man på samma ställe där man står och tar ut pengar. det flyttas liksom inte åt sidan. min puls är nog ungefär runt 350 och kroppstemperaturen ligger runt 49. Det tog minst 22 minuter. lätt. snabbt iväg när jag väl fått ut mina pengar. då är ju bara grejen att halva Falkenbergs vägar är avstängda och något så in i helvetes krångliga omvägar får letas upp. det är inga smidiga genvägar. inte som i Stockholm där man kommer till nästa motorväg liksom. här är det in emellan hus. gärna in på någons gräsmatta också. över rabatter. genom parker. slalom mellan buskar. nåt så in i helvetes mycket stresseksem!

blir en avslappnad kväll. jävla massa ljus. lugn. kanske lite hemmayoga på de.

Likes

Comments

SJUKT skönt set från adidas❤️

Likes

Comments

lite favoriter 💋🌸

Likes

Comments

sjukt mysig dag idag, först jobb sen heldag med Leon, vandrade på stan i en näst intill sjukligt långsam nivå och sen på lite födelsedagskalas hos farmor och farfar. sen har jag hunnit springa milen och sola. ska bli underbart att krypa ner under mina rosa nu.

Likes

Comments