Header

best kind of nights sometimes. och jag har fanimej skrattat hela kvällen. och det finns väl inget bättre på en lördag. än att flabba sig igenom den. då mår man. 03.35 och jag ska snart krypa ner och försöka vara en människa imorgon också.

tycker ni ska hålla ögonen öppna, ska snart hållas en liten tävling här, om ni bl.a. sett de snygga t-shirts från Gannis senaste sortiment, typ cherrybomb, peach me, space cowboy och ni diggar dom lika mycket som mig. ska ni titta in här titt som tätt. finns väldigt mycket mer liknande rusande vårbomber som ni kommer kunna vinna. KUL VA.

mer avslöjar jag inte nu. men de kommer bli topp.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

top från H&M och levis 501 skinny (som knappt syns)
lyssnar på under ytan med Loreen och ryser i hela kroppen. fan vilken magisk låt det är, eller typ viktig. texten är ju så levande att den går att ta på.

ha en rockig lördag fina bönor 💛

Likes

Comments

STÄLL FRÅGOR! tyckte det var roligt att svara på vad ni är nyfikna på! så vi kör ett race till. ni behöver inte vara blyga för det är endast jag som kan se fråge-kommentarer. jag plockar ut frågorna och svarar i blogginlägg, alltså inte på kommentarsfält. så FRÅGA PÅ! jag svarar under tiden de rullar in. kram🖤

​jag har på mig ett helt magiskt läppstift från ​the body shop ​som jag redan är helt såld på. kommer användas flitigt när solen vaknar & stannar. satte på mig det innan jag och Ebba gick ut och käka, orkade inte tvätta bort sminket innan jag la mig, och det sitter fortfarande som en smäck. promise. GULDKLIMP! 

Likes

Comments

käk med min donna på lilla napoli. pizzorna höjs till skyarna. med all rätt. aldrig ätit godare pizza.
lugna fredagkvällar är underskattade. det är så nice ibland. att skita i allt som har med folk, socialt, fest & grejer att göra. käka, tjöta och samla ihop lite krafter igen och andas i takt med pulsen igen. jag har haft en sjukt intensiv vecka så jag behövde en lugn kväll med gött käk och bästa vän. fint.

GODNATT

Likes

Comments

sovmorgon till 8.00. så givet att jag vaknar 5.30 klarvaken. upp & hoppa blåbärssoppa.

hade tänkt en lång promme på stranden och en ostressad frukost. hälsobomb. klyschig fredagsmorgon. det sket sig dock. prioriterade ett samtal med bästis i stockholm. och det blev en ännu bättre hälsobomb. behövdes så jävla väl. hon kickar igång mig som en motor. så jävla viktigt med såna vänner. som höjer sina vänner. stärker. ärligt rätt igenom och skulle aldrig sätta ut något sånt där litet fälleben när man tycker det går för bra för någon annan. jag är ju lite av en överkänslig själ (när jag bryr mig, viktigt att komma ihåg, bryr jag mig inte är jag väldigt likgiltig och då leker jag inte någon allanballan som ska låtsas bry mig som blir platt och falskt rakt igenom) och när jag är överkänslig så har linnea på något vis lärt sig att läsa mig som en bok och plockar fram det bästa kapitlen igen. ser på det utifrån och gör en ny analys. för min brukar ha rört ihop sig lite i känsliga lägen. blivit svajig och lealös.

tack min lilla puttinuttsnuttfnutt, håller dig hårt och nära ❤

Likes

Comments

hej alla dolda face. älskar att börja ett inlägg med hej. nooot. det låter fan b. eller som att man ska skriva självbiografi. det skulle jag iofs vilja göra någon gång.

min bästa vän separationsångesten har hälsat på. stigit in utan att knacka och hällt salt i en öppen ådra. jag hade mammas hus i tio dagar när hon var på sri lanka och sen skulle jag flytta tillbaka till lägenheten. som vanligt, eller vad annars liksom. men jag ligger här. bänkad i en soffa i ett stort inglasat rum. sjukt mysigt. hos mamma såklart, fast än hon har kommit hem och jag skulle flyttat tillbaka i söndags. "aej jag flyttar hem imon. och imon. och imon." nu har jag liksom vant mig litegrann. och då blir det plötsligt jobbigt att flytta tillbaka. jobbigt för psyket. hela mitt liv levs framflyttat. tjejen som levde livet imorgon. så kan min självbiografi heta. passar helt perfekt. hur i helvete kan jag tycka det är så jobbigt. jag behöver lätt söka hjälp för min septationssvaghet. någon får ta itu med det på riktigt snart. jag bor ju sju minuter härifrån. jag kan åka hit när som helst. sova och äta. vad fan som helst. ändå hugger det till att dra tillbaka till lägenheten. men imorgon. då får det fan bli så. eld i röva.

idag har jag jobbat, haft kunder, tjötat med malin och käkat thai med rebecca. jag har fått en tår i ögat för jag saknar linnea. och imorgon ska jag och ebba käka på lilla napoli i falkenberg o dricka rött bubbelvin. MAGISKT.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw