View tracker

imorse tänkte jag fota min frukost. hallonsmoothie. nyttig och fräsch. en kopp kaffe. från nespresso. den lilla lyxiga touchen. ett knäcke med avokado, tomat och skinka. det låter ju jävligt fint. och lite tända ljus på det. men bilden pissa mig i ansiktet. oärlig alabama. för riktigt så härligt är det inte.

jag ska beskriva en morgon på Hertings alle.

alarmet ringer. jag är pisstrött och snoozar (tvungen att googla stavningen på snoozar). jag svär och grämer mig lite. sover lite till och blir tröttare än första gången alarmet ringer. hinner reflektera över kylan som kommer som en påle i röven när man tar av täcket. jag pallrar mig upp. går in på toan. glor lite i spegeln och blir på sämre humör. möts av ett jävla våp. morgonfrill och lite lätt svullen i ansiktet. nyvaken helt enkelt. går ett varv i lägenheten. lägger mig snabbt i sängen igen. muttrar lite. går upp igen. letar efter mina glasögon. jag har 5 par. just för att det är så in i helvetes jobbigt när de är borta. men det spelar ingen roll. alla är borta ändå. finns ingenstans. och då bor jag i en tvåa. inte tjugofem rum de skulle kunna ligga i. hittar tillslut ett par och då har jag ca 20 minuter kvar på mig innan jag måste åka eftersom jag valde att snooza 40 minuter för länge. går ett varv i lägenheten igen. öppnar kylskåpet. suckar. stänger igen. går till underklädeslådan. öppnar. glor på alla trosor. spets är för obekvämt på jobbet. tar ett par bekväma. eller nej. då syns ju för fan hela kanten igenom eftersom jag förmodligen har tighta jeans. har ett väldigt dramatiskt minne från gymnasiet när jag hade ett par rejält kantiga bomullstrosor på mig och ett par supertighta jeans över. det gick jag med exakt hela dagen tills paula tillslut när dagen var slut vågade kläcka att - " eh.. alltså.. lisa.. man typ.. ser dina trosor.. alltså det är ju inte fel eller så.. men ah.. eller skitsamma"

jaha.. jo men.. nice. där rasade väl lite av min värld. det var ju hur pinsamt som helst och förmodligen mitt största problem den dagen. vad ska folk säga. man såg lisa sevholts trosor idag. om jag minns rätt hade trosorna typ apor på sig också. hahaha. man är ju jävligt känslig just där. den åldern. typ 17-18. 2an på gymnasiet. stormsteg mot vuxenvärlden. börjar få koll på livet. not. mest jävligt vilsen och upp i att försöka passa in. vara bra för alla. snygg. smal. vältränad. vacker. naturlig men ändå sminkad. det lär man sig sen. när man kommer ur satbubblan. gymnasiehetsen där alla dömer alla. slutsats - man kan inte alltid passa in. tyckas om av alla. vara en trivselnisse. man kommer döda sig själv. fyfan vilket helvete att försöka vara klockren för allt och alla. jobbigt.

tillbaka till morgonen. får på mig ett par trosor. krånglar mig i ett par sjukligt obekväma jeans. alla jeans är obekväma på morgonen. punkt slut. går till garderoben och glor. stirrar. tar inga beslut. tänker inte. bara glor. ingen tröja passar. ingen ser skön ut. går till kylskåpet igen. stänger det. går till toaletten. slänger upp en boll på huvudet och grämer mig lite över mitt bleka face. överväger om jag ska sminka till mig eller inte. nä. måste slänga i mig något käk. annars är jag inte människa vid 10.00.

går till garderoben och glor lite till. det har fortfarande inte trollats fram någon tröja. går till kylskåpet. tar fram smoothie jag gjorde kvällen innan. brer snabba knäckebröd. får fram en omogen avokado som är förjääääävla svår att få ur skalet och kleta på knäckebröden. om 10 minuter måste jag åka. hinner slänga på en kopp kaffe i farten. rycker fram en ulltröja. jag hatar ulltröjor. det sticks så överjävligt.

slänger i mig frukosten på 2 minuter. häller i kaffet. springer och letar efter ett par strumpor. finns inga. såklart. får bli två olika. tar på en sko och rafsar efter nycklarna. givetvis borta. får på andra skon och letar lite till. ja juste, jag la de i sovrumsfönstret. smidigt ställe. på med jackan. ångest att ta en tjock vinterjacka över en sticksig tröja.

väl ute. frost på rutorna. vad annars. skrapa och sjunger - steg upp på morgonen​ innan din dag var riktigt vaken woowowooooo vilken härlig dag, smög mig på knä till sjön för att få se dig bada nakenwoowow vilken härlig dag, laaalaalalalaalalaaaaa lalaaaalaaaaalalaaaa

​WELCOME MONDAYLikes

Comments

Here with you 'cause you got the right vibe
Seems like you probably gotta do mine
But it's gotta be the right time
We're only good for the night time
I see through your demeanor
I'm a pleaser
I go out my way to treat you
But I can't be a teacher
'Cause I'm a problem with problems
I know who I am and I'm not no good
You can have me tonight or never
I thought you understood
Baby, some people are meant to be loved and others just make it
So take what I'm willing to give and love it or hate it
Don't stop what you're doing 'cause I like that too

Likes

Comments

I Love...

Likes

Comments

igår var vi ute. vimlade på en av Falkenbergs lilla krogar. klubb kanske man säger. alla vet vilka alla är. alla tycker något om alla. glor lite extra på vissa. försöker lite extra. alla vet om det. man orkar inte bryta mönstret. jag är ganska medveten om mig själv. jag har många gånger fått käka upp fördomar som jag grunnat fram och stått fast vid. ganska ofta utan någon förklaring alls. bara en slutsats som hjärnan geggat ihop. jävligt dum egenskap. däremot brukar jag inte slänga det omkring mig. inte snacka ner. gör man det brukar man få käka upp det ganska snabbt igen. brista och förlora. hänt mig flera gånger. ibland bryr man sig inte och ibland tar man åt sig och försöker ändras.

jag kan glo. och ganska ofta för att jag tycker någon är fin. snygg. ball stil. väldigt sällan glor jag för att jag ogillar någon. eller stör mig. då brukar jag bli likgiltig. inte känna något alls och inte ge något. behåller energin. onödig att spy upp. det lär man sig. kan ta tid och ålder. men det kommer och når nog fram till alla tillslut.

tyvärr vänds ju detta ofta. blick-grejen. och ofta mellan tjejer. hur många tänker att den glor för att den tycker man är snygg. för att man är respekterad. gör något bra. ingen. neverever. man går ju direkt in i något självförsvar och vänder det till ett helvete. slår sig själv i huvudet. bristen på självkänsla trycks fram. jag är där ibland också. dömer ut. hon glor för hon hatar mig. tycker jag har för kort klänning. för pushade pattar. urringat. aldrig riktigt förstått mig på den biten. va i helvete är man rädd för. att den korta klänningen ska gå till attack kanske. att ett par pushade pattar ska ramla ut och mörda någon. jävligt konstigt. det pessimistiska ställer upp sig som en mur. ingenting kan komma fram. skyddar till 100.

men sen finns det ju andra. höjare. jag känner en sån person. igår och många andra kvällar möts jag av fina ord av honom. positiv energi. komplimanger rätt upp i facet. och jag blir alltid lite ställd. nästan tillbakadragen. man är fan inte van. komplimanger händer ju knappt. kanske på Instagram. man får lite bekräftelse av kommentarer och likes. men hur många går rätt fram och tar upp det när man möts. det händer ibland. och jag får alltid respekt för er. ni som vågar. som stärker. fattar grejen med att höja andra höjer sig själv. att pissa på andra för att höja sig själv är en jävligt tragisk, deprimerande och störd taktik. det passar bra att skriva om det här. för det handlar just om bloggen den här gången. varenda gång jag möter Filip benämner han bloggen. snabbt. innan vi hinner börja tjöta skit så kläcker han det. varje gång. "sluta aldrig skriv" berättar alltid att han är inne och läser och älskar mitt skrivande. ger cred. beröm. så jävla fint. och viktigt.

jag blir alltid för stunden generad. och fumlar väl ur mig något tackande. veligt och halvdant. det står ju ofta 50 andra gamar runt omkring. någon drar i en och man hinner inte riktigt prata på riktigt. man hinner inte riktigt ta åt sig. men han fortsätter. varje gång. säger det om och om igen. håller det vid liv. glömmer aldrig benämna det. och det höjer ju människor. klart som fan i helvete att jag blir glad. det är så jävla värdigt och viktigt att få höra något som rör det inre. mycket bättre än någon ytlig kommentar om att man har nice kläder eller bra plattat hår liksom. eller en tight röv kanske. att man gör något som träffar. känns. går att relatera till. självkänslan får stå i centrum en stund och självförtroendet får dra sig tillbaka lite. självkänsla är viktigare än självförtroende. forever. när jag har varit som veligast i livet har jag inte haft någon aning om skillnaden. idiotiskt. rört ihop allt till en smörja och brustit på alla bitar. jag har inte alls fått någon medfödd självkänsla. har fått jobba för liv och död på den fronten. men hela tiden fattat att det är värt det. jobbat lite till när den vart åt helvete så långt bort. att det är jävligt bekvämt och själsligt med en bra självkänsla. att det föder stabilitet och balans.

cred till er som vågar höja andra. som fattat grejen med att det kommer gynna er. höja er själva. att det föder respekt mellan människor.Likes

Comments

fin kväll igår med en donna.. bubbel och tjöt, behövs inte mycket mer. 💝

Likes

Comments

View tracker

ÄNTLIGEN kan jag slänga min gymnasiedator 37 gånger i golvet. den som jag får psykbryt på varje gång jag ska starta den och tankesnurran snurrar i 45 minuter samtidigt som graderna stiger och bränner sönder benen. alzheimers gånger 100.

hoppas på att den här kan leverera lite snabbare. sammarbeta. det verkar så.

Likes

Comments

jag har diskuterat detta förr. i know. men jag ska absolut överväga att köpa en elcykel. på riktigt. så jag kan cykla hem från jobbet varje dag och kunna andas. va kvar nere på jorden. harmonisk. sjunga till musik i lurarna istället för att skrika ut låtarna tills det ekar i bilen och ljudet spränger mina egna trumhinnor. jag skriker. svär. vrålar. vindrutetorkarna är på full speed fast det är helt torrt ute. känner hur röv-värmen stiger och tränger sig igenom kläderna och eldar sig på skinnet. jag nästan hytter med näven. är röd i ansiktet. biter mig i läppen. att köra bil hem en fredag genom Falkenbergs stad tar ungefär 30 minuter. det borde ta 10. det är ett så in i helvetes stressmoment. problemet ligger förmodligen hos mig. absolut inget tålamod och blodsockret är på minus. det är mycket bilar. alla vill hem. jag vet. men jag fixar inte det. nerverna rycker. 77 bilar som står i kö till rondellen. dessutom en del pissiga vänstersvängar. där skulle man kunna slå på några avsnitt av bron på mobilen samtidigt som man väntar. kanske käka trerätters också. och ta några glas vin och lätt kunna stå still tills man har 0,00 i promille. no prob. och att svänga förbi Ica påväg hem runt 17 tiden är absolut inget svänga förbi. mest ett fett misstag. det är att mentalt förbereda sig för att möta minst 20 personer man absolut inte orkar prata med. 40 personer som också är stressade och irriterade och vill hem. vill komma först till kassan. springa helst. tränga sig. bananerna kan ju ta slut. 5 personer har hostat dig i ansiktet. någon nysning också.

annars är det härligt med fredag. lite bubbel och sushi med en fin.

ett annat problem jag har är väskor. hittar aldrig någon jag gillar. tycker helt enkelt inte om att köpa det. och när jag väl köpt en så har jag den tills den spricker. och ungefär i det stadiet är jag nu.

funderar på någon av dessa.. lutar kanske åt den översta eller näst sista. finns på mytheresa.com eller farfetch.com
💝

Likes

Comments

fått en del frågor om vilka skönhetsprodukter jag använder så tänkte ge er en liten lista 💝

börjar alltid tvätta hela ansiktet med dessa, morgon och kväll.

använder ALLTID dessa innan smink. typ mitt bästa tips. hatar vinterläppar (som jag alltid får) torra o äckliga typ. läppbalsamet till höger är perfekt emot det.

primer som jag applicerar i hela ansiktet under smink - innan foundation.

Concealer från Naked

foundation och foundationpuder från dior. Använder den krämiga till finare tillfällen och pudret till vardags eller mer naturlig sminkning.

en till favoritprodukt som jag inte använt så länge (förstår inte hur jag klarat mig utan) contour kit från Anastasia.

avslutar ansiktsmink med dessa från Anastasia. SJUKT fina och värda pengarna till fullo.

ny produkt som jag inte hunnit använda så mycket än, men som verkar magisk att publicera som highliter, från RMS beauty.

mina två favoritpaletter från Anastasia och Kylie cosmetics. älskar dem! lite svåra att få tag på, man får ha koll på produkterna eftersom de ofta är slutsålda. underbara färger till vardags och fest.

till ögonbrynen. finns tillhörande pensel och borste som är grymt bra att applicera med. kommer aldrig byta produkt.

den här primern från clarins använder jag under läppstift eller glans. sitter hur bra som helst.

nyx matta är mina favoriter till läpparna.. sitter på plats utan att kleta.

ännu en produkt som är toppen mot torra läppar och bra för återfuktning. använder oftast innan sänggående.

applicerar mitt smink med borstar från jacks beauty. passar mig perfekt!

avslutar sminkning med den här från MAC över hela ansiktet. alltid. en av mina viktigaste produkter. går också att använda på ögonskuggsborstar innan man duttar på ögonskugga - framhäver färgen på skuggan till max.

den här mascaran är den bästa jag testat. (har sjukt svårt för att va nöjd med en mascara, så den här kommer jag nog hålla mig till forever)

underbar body lotion, blir sjukt mjuk och håller hur länge som helst.

Likes

Comments

NAKD och Unif.. Magiskt fina

Likes

Comments

kan inte låta bli att längta till värme och sommar. speciellt inte när jag sitter inne o glor på boys and arrows.. blir lätt några av deras bikinis 2017. säger jag för att jag precis varit ute och sprungit och funderar på om det är läge att amputera kroppsdelar. helvete så kallt. låren sticker och kliar sådär dödligt som när man varit kall i löpartights. fan vad obehaglig känsla det är. känns som man kan riva upp skinnet utan några problem alls. ett apdunk på bröstet för 1,5 mil avklarat och en smäll på käften för att jag krängde en marabou efteråt.

Likes

Comments