View tracker

​I lördags var jag och Liam och såg den nya filmen The Transporter på bio. Jag tyckte att den var helt okej. Ville skratta rakt ut ibland för att den var såå klyschig (hatar när det är klyschigt) och såå överdramatisk. Annars tyckte jag faktiskt att filmen var riktigt bra gjord, påminner mig lite om James Bond även fast huvudpersonen inte är en agent haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Imorse stod klockan på åtta för jag hade nämligen tid hos frisören klockan nio. Jag ville få bort den där guldaktiga tonen som jag hade i håret sedan sommaren och gå mer åt det kalla hållet som jag personligen tycker är snyggare och passar bättre på mig. Vi blekte längderna och fyllde på med lite mörkare och kallare brun i hårbotten och det vart sååå snyggt! Kan inte sluta kolla mig i spegeln!

Har tyvärr inte så många bilder att visa er då mitt hår såg väldigt mycket mer guldigt ut i de bilderna som vi tog hos frisören (de två översta bilderna bland annat) än vad de bilderna jag tog själv hemma gjorde. Så för att ge färgen någon rättvisa fick ni se lite mobilbilder också

Blev i alla fall riktigt nöjd!

​Ikväll ska jag iväg till kulturskolan och repa. Jag är helt genomförkyld så ska bara vara med och stega igenom koreografierna så att jag inte är helt lost nästa vecka inför genomdraget. Det vankas också kostymprovning vilket ska bli sååå kul. Älskar att prova kostym, man får liksom lite mer känsla när man vet vad man ska ha på sig haha

Likes

Comments

View tracker

Efter konserten i onsdags råkade vi ut för ett litet missöde. De hade nämligen spärrat av vägen vi tog in till Globen vilket resulterade i att vi irrade runt i Stockholm i nästan en timme. När vi försökte använda oss av GPS:en så visade den bara oss tillbaka till den avspärrade vägen så när vi för tredje gången passerade globen lyckades vi få tag på en taxichaufför som kunde visa oss vägen ut ur Stockholm. 

Vår lilla sightseeing i Stockholm ledde till att vi kom hem 02:20 natten till torsdagen. Så därför var vi helt slut i Torsdags haha. Dock var det helt klart värt det och vi hade ändå inte några krävande lektioner den dagen. När jag kom hem från skolan tog jag en tupplur innan träningen och sedan vid tio tiden hämtade Liams pappa upp mig då han precis hade hämtat Liam på tågstationen. Det var så skönt att få träffa honom igen. Dock blev jag ju tyvärr förkyld i fredags IGEN. Blir nästan alltid sjuk när jag ska träffa Liam av någon anledning haha. Sjukt skumt att jag alltid lyckas bli sjuk just de dagarna han är hemma och blir frisk sen när han åker. Jaja, det är väl min vanliga tur som spelar mig ett spratt ;)

Likes

Comments

​I onsdags efter skolan bar det av till Stockholm för att gå på Imagine Dragons konsert i Globen, som vi längtat! 

Kändes som att det bara var några veckor sedan vi bokade biljetterna och jag har bara räknat ned dagarna sedan dess. Vi gick in med höga förhoppningar och förväntan och blev inte ett dugg besvikna! De var verkligen så sjuuuukt bra live! Var överlycklig och grät lite glädjetårar när de spelade Demons och Radioaktiv haha. jag filmade ganska mycket men tyvärr så tror jag inte att jag kommer visa någon utav filmerna här för man hör nämligen mig när jag sjunger med i de flesta haha. 

Men här kommer lite bilder ifrån kvällen!


Likes

Comments

Hej! Förlåt verkligen för att det har varit så tomt här den senaste veckan. Har nämligen haft en så händelserik vecka!

Som ni förmodligen inte minns så skrev jag ett inlägg i våras om att vår skola hade besök av elever från en engelsk skola. Vår skola har nämligen ett samarbete med två skolor i England och två gånger om året, kommer det engelska elever hit och är med lite i skolan, åker på olika aktiviteter och umgås med oss svenska elever. I söndags landade, jag tror att det var tretton, killar från Cirencester collage i England på Arlanda. De blev hämtade där av våra lärare som skjutsade dom till campingen på Degernäs, där de skulle bo. I måndags gick vi på middag med dem på Degernäs och det var jättetrevligt. Lite ovant att prata så mycket Engelska men man vande sig snabbt! Jättelärorikt att få använda sig utav sin engelska och faktiskt känna att man har användning för det man lär sig! Roligaste under tiden de var här var nog ändå när de fick vara med på vår idrottslektion och spelade innebandy för första gången. Några var riktigt duktiga faktiskt!

Jag ser fram emot mars nästa år, för då åker nämligen vi ner till England och besöker de två skolorna! Ska bli så himla kul att få åka iväg på något med klassen och också att få prata lite mer engelska ;)


Likes

Comments

Idag började jag skolan kl 12 då vår skola hade besök av årskurs nior. Jag och fyra till från min klass hade i uppdrag att prata lite om skolan, vad vi tycker är positivt med att gå på en sån liten skola och hur det är att gå första året på samhällsprogrammet. Vi pratade inför sammanlagt 16 grupper så ni kan ju förstå att jag var trött när jag kom hem haha! Kollapsade i soffan så fort jag kom innanför dörren.

Nu har jag tänt lite ljus på rummet och tänkte sätta mig och läsa lite i Pojken i randig pyjamas som vi läser på engelskan. Den är riktigt bra hittills tycker jag men har hört att den är väldigt sorglig. Blää, jag som gråter så lätt till serier och böcker :(

Idag är det förresten exakt en vecka kvar tills jag och Natta är i Globen på Imagine Dragons! Vet att jag har tjatat om detta ett tag nu men har längtat så mycket och har verkligen räknat ned dagarna sedan vi köpte biljetterna.

Avslutar det här inlägget med en bild på några löv som jag hittade i vår trädgård.

Likes

Comments