holaa,
Jag suger verkligen med det här att blogga som ni kanske har märkt, vet inte varför jag inte uppdaterar men har helt enkelt inte haft tiden. Men dom dagarna jag inte har bloggat så har jag spenderat tiden tillsammans med micke och familjen då vi åkte ut till stugan och firade midsommar, det var verkligen underbart skönt att komma iväg från stan då vi har vår stuga på en ö hur mysigt?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​Verkligen bildbrist så får bli en tb thailandoo.

kom precis hem efter har gått en 40 min promis då jag gick och mötte Micke påvägen. Kände att jag inte kunde ligga hemma hela morgonen när det är så himla bra väder ute plus det var väldigt välbehövligt eftersom det inte blir något gym ikväll och bara mys framför tvn <3

Likes

Comments

​Dra igång med bloggandet igen och tänker inte skriva en lång historia om varför jag sluta och börja igen.  Lite kort om dagen så har jag varit hemma hela dagen och sovit ut men sen senare vid 16.00 så mötte jag Micke sen Nikki för att gå och gymma.  

​på bilden ser ni en fräsch smoothie som är magi för musklerna som hjälper till med återhämtning efter ett jobbigt armpass, super god och fräsch!

Likes

Comments