Header

Åh kan inte du lägga ut eller länka recept på hur man gör julmustkola, lät hur gott som helst!
Absolut, receptet jag använde mig av hittas här!

Hade inte du kunnat tipsa om snygga outfits att bära vid jul och nyår?
Såklart, jag skulle främst satsa på plagg i sammet, siden och material med olika strukturer. Tycker det är så snyggt att blanda olika slags tyger. Sedan självklart em massa glitter till nyår, men jag personligen kommer nog att fokusera glittret till make-upen snarare än outfiten. Dock passar ju dessa strasschokers som är populära just nu perfekt till nyår, tips! Gjorde ett litet kollage med inspo också:

Likes

Comments

Igår åkte jag direkt från jobb till förfest. Hade en skitrolig kväll faktiskt. Vi var några från klassen som gick ut tillsammans, studenten kommer bli bra tror jag. Fasiken vad man längtar. Idag mår man som förtjänar men det var det värt. Verkligen. Är hur som helst lite deppig för att det är måndag imorgon. Men snart är det lov igen. Snart...

Likes

Comments

Den här gången blev det en ljus, pastellig lavendelnyans. I love it. Jag gör mina hos @ emeliasnaglar på instagram!

Likes

Comments

Celfié / Mina nya naglar som matchas med favoritskorna / Avokadotoastzzz

Senaste Puma x Fenty kollektionen, dröm / Turistade i London / Innan vi åkte iväg till höstbalen

Piccadilly Circus, London / Jag igen, börjar ni tröttna på mitt ansikte eller? / Efter lite shopping på Kalle L

Idag är det den andra december. Julen närmar sig, men... vart är snön? Hellu? Aja. Ikväll ska jag julbaka med mina gullhjärtan, mys. Jag och mamma smygstartade igår med att baka vaniljfudge med skumtomtar i och julmustkola. Båda blev väldigt lyckade faktiskt. Men det ska bli kul att dricka lite glögg med tjejerna och lyssna på julmusik. För länge sedan jag träffade dem faktiskt.

Likes

Comments

Fiesta


Fiesta by lisasand featuring a red jacket

En all black outfit med en färgklick i form av en fluffig orange jacka. Inget kan gå fel. Toppa looken med slickad tofs och röda läppar. BAM. Utekvällen är räddad.

Likes

Comments

Några glömda bilder från London.

Hörni. Jag är fast. En serie har slukat mig levande och vägrar spotta ut mig förrän jag sett klart hela. Fin metafor? Men på riktigt. Den norska ungdomsserien Skam har verkligen hållit mig fast i sängen med laptopen i knät de senaste dagarna. Har snart sett färdigt säsong två och den är så bra. I det stora hela handlar det främst om livet för ungdomar i gymnasieåldern och allt vad det innebär. Intriger, kärlek, drama och vänskapsrelationer om vartannat. Rekommenderar den verkligen. Länk till första avsnittet får du här.

Likes

Comments

Parfym från Karl Lagerfeld (LÄNK)

Min nya favoritparfym. Är faktiskt helt beroende. Ärligt talat. Kärlek koncentrerat i en liten flaska. Love it.

Likes

Comments

Söndag idag. Har hunnit med mycket den här helgen. Skrikigt mig hes, stått så länge att mina fötter värker, fått se mina vänner vinna SM-guld och framför allt kollat på massa fantastisk dans. Summa sumarum, en riktig danshelg. Idag är jag desto tröttare, men det var det värt!

Likes

Comments

Äntligen fredag och äntligen på väg till Uppsala. Nu ska jag heja fram mina finaste danskompisar till massa SM-pokaler och insupa atmosfären av Hiphop SM. Tänk va, för ett år sedan stod man högst upp på pallen där. Ganska sjukt. Men nu är det dags för någon annan att ta över mästartiteln. Må bäste man (pfft menar kvinna) vinna.

Likes

Comments

Instagram@lisaasand