Header
View tracker

Vi tog en paus från shoppingen och drack varm choklad och glögg på Hotel D'Angleterre.

Spegelselfie inne på Royal Copenhagen. Älskar den butiken.
Den här gången gick vi därifrån med julklappar till våra mammor.

Flera danska designers hade fått styla ett eget julrum, gillade det här av Designers Remix mest.

Middag på Geist. Hej hej från toan..

Vi skulle ju gå på Kentkonsert men på Geist berättade några svenskar vid bordet bredvid att Kent hade ställt in. Så tråkigt.
Vi bestämde oss snabbt för att ha kul och njuta av Köpenhamn istället och kvällen blev faktiskt en av de bättre på länge.

När man beställer kaffe får man sockervadd!
9/10 gånger beställer jag en espresso martini efter maten haha, älskar den drinken.
Sen slutade jag ta bilder, men Geist följdes upp av en drinkrunda på bland annat Ravage, Pastis och Café Victor. Och kvällen avslutades med karaoke!

Dagen efter åt vi frukost på Fars Dreng sen gick vi på stan tills kvällen när det var dags att åka hem. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Vill så gärna ha en väska från Boyy. Speciellt i brunt, har faktiskt ingen väska i brunt, och jag tycker att det är fint att den är i en neutral färg när den sticker ut så mycket med spännet.

Annars då... i början av veckan var jag begraven i plugg, hade tenta i onsdags och så gick vi ut efteråt, det var kul! mindre kul dagen efter bara heh.

Idag startade jag dagen med frukost hos Astrid med tjejerna, hon hade styrt upp det jättefint med allt man kan drömma om att äta till frukost, som hotellfrukost. Underbar start på morgonen att äta frukost med tjejerna och något vi borde göra oftare. Samlade på mig en massa energi för att sen åka jag raka vägen till skolan för att gå på föreläsningar. Ikväll ska jag bara ta det lugnt för vi åker till Köpenhamn imorgon wiih!

Likes

Comments

Älskar den här skjortan från &other stories. Eftersom att det är lördag passade jag på att bära den med glittriga kostymbyxor.

Idag har jag hängt med Ebba och Sebastian, vi gick till Uppsala auktionskammare som har en jättebra utställning på Nybrogatan just nu, gå dit! Sen drack vi kaffe på Brillo och nu är vi hemma. Ska alldeles strax iväg till Ebba och dricka bubbel med ett roligt gäng. Ha en underbar lördagskväll! Puss

Likes

Comments

De här skorna har varit med på många utekvällar den här hösten. Kostar en liten peng på Zara och är oförskämt bekväma, tips tips. Hoppas ni får en fin fredag och helg! Puss

Likes

Comments

Lite nyårsinspiration från Uterques senaste kollektion.

Klänning är inget måste på nyår, utan det funkar precis lika bra att ha en rolig överdel med ett par nerdressade byxor, precis som de har stylat. Så kan man lägga allt krut på accessoarer, hår och make. Älskar guldskorna.

Likes

Comments