Header

Som sagt så åt vi middag på Giacomo som jag starkt rekommenderar, underbar mat och stämning. Sen åkte vi till Bulgari och drack drinkar på gården hela natten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Aperitivo på Ceresio 7 innan vi åt en fantastisk middag på Giacomo Bistrot.

Är alltid klar först..

Vi bodde i Brera, mysigaste området.

Moi..

Så härligt ställe.

Likes

Comments

Hemma från Italien! Har en del att berätta, ni som följer mig på instagram vet nog vad som hände!! Tänkte dock beta av Milano och Como för sig, har så himla mycket bilder nämligen.

Först ut när vi kom fram var att äta lunch, vi gick till Pradas Marchesi 1824 och åt pasta och bakelser. Sen åkte vi upp till en rooftop och drack aperol.

Likes

Comments

Igår firade vi att skolan är slut så idag har jag allt varit lite trött. Blev några glas vin på Viskan sen åkte vi till Göteborg och drack vin hos mig, och gick ut. Där träffade vi två fransmän som vi fastnade med hela kvällen, älskar att prata franska haha. Idag har jag tittat på Modern Family och ätit sallad typ. Sebastian jobbade hemifrån så vi fick en mysig förmiddag ihop innan han skulle iväg på ett event med jobbet. Jag ska snart börja sminka mig, sen ska jag möta upp Wilma och så ska vi dricka lite vin. Blir nog en tidig kväll för morgon är det examensfirande för mig hos mamma och pappa. Som att ta studenten igen :)))

Likes

Comments

Heeej!

Igår på dagen var jag med Charlott och gjorde klart det sista för slutseminariet som vi har på torsdag, var inte så mycket att göra så vi snackade mest skit och åt lunch hehe som vanligt när vi pluggar. Kommer sakna vår pluggduo.

Sen mötte jag upp Wilma på Storan för rosé. Hon är en av mina äldsta vänner, och vi har bott i olika städer så jag har saknat henne så. Det är så roligt för hon och jag har flyttat hem precis samtidigt. Vi hade en massa att ta ikapp, blev en hel del prat om London eftersom hon har bott där, förlovning, bröllop och speciella kunder när man jobbar i butik. På vägen hem kände jag mig inte klar, det var så mysigt väder, så ringde Sebastian och så tog vi ett glas ihop på vår nya kvarterskrog. Sen gick vi hem och tittade på nya säsongen av House of Cards. Det är min favoritserie någonsin, alltså jag kan inte ens förklara hur mycket jag älskar den serien haha.

Idag vaknade jag tidigt av mig själv, har gjort det sedan vi flyttade in i lägenheten. Vaknar pigg och utvilad vid 6 (??) och vill bara ta mig an dagen. Tror det beror på att jag har saknat att bo i stan, fått en nytändning på Göteborg typ.

Åh lägenheten är så fräsch nu, och det var så värt den långa väntan. I måndags shoppade jag inredning, det blev bland annat en ny uppsättning av handdukar, på något sätt har alla våra handdukar gått upp i rök. Idag ska jag köpa vaser, får panik för att jag inte kan ha färska blommor hemma.

Snart ska jag ner i tvättstugan och tvätta dem nya handdukarna så att jag kan ta ett bad sen. Efter det ska jag åka till mamma och pappa och skriva ut vår C-uppsats inför seminariet imorgon, ooh så spännande och lite läskigt. Snart är skolan över. Ska man helt och hållet bli vuxen nu alltså? Minns så väl första dagen i skolan och hur jag tyckte att tre år var så långt, och fruktade för den dagen man skulle skriva kandidatuppsats. Nu är det plötsligt över och allt är klart. Jättekonstigt. Så imorgon efter seminariet blir det till att fira i lilla Borran! Puss så länge <3

Likes

Comments