Header

Såhär ser jag ut idag. Är så glad över att solen skiner och att jag äntligen kan ha kavaj som jacka haha! Den är ny förresten, från Zara. Nu ska vi korka upp vin här! pusss

Likes

Comments

Inviger mina tofflor från Mango idag. Finns här.

Blir nog inte mer vågad än såhär! men fick ett köpinfall när jag hittade dem på Mango.
​Tycker de gör sig fina med min pyjamas och så får jag en känsla av att de piggar upp trötta morgnar lite mer än en kopp kaffe.

Likes

Comments

Jag är på mitt landställe och firar påsk med familjen och Sebastian. Vi har det så mysigt, när vi inte är nere vid vattnet så äter vi sill och lax eller ligger nedbäddade och tittar på modern family.

Igår snöade det här, så konstigt. Vi skulle åkt på konstrunda i Österlen men det gick inte med det vädret. Idag är det däremot fint väder med sol och havet glittrar. Har promenerat längs stranden med Sigge och nu ska Sebastian och jag sätta oss i bilen och åka hem.

Likes

Comments

Finns bland annat hos Kicks här.

Läste om Vita Liberatas nya "Ten minute tan" på Violet Grey och beställde hem en direkt. Som namnet lyder så tar det bara tio minuter. Den innehåller också flera bra ämnen som peptider som stramar upp och finns i anti-aging produkter och c-vitamin. Visst låter det nästan för bra för att vara sant... återkommer med mina tankar när jag har testat den. 

Likes

Comments

Virkade klänningar, värmen, skaldjur, pasta, svala nätter, färska bär och fräknar. Två månader kvar.

Bildkällor finns på min pinterest

Likes

Comments