Header

Chanel har nyligen släppt nyheten att de ska lansera en linje som är en hyllning till grundaren Gabrielle. Linjen kommer bestå av handväskor, smycken och parfym. Först ut är handväskorna som släpps den tredje april, parfymen kommer i september. Ska bli spännande att se vad de har tagit fram, jag hoppas på en linje som har en rejäl dos pondus med tanke på vilken power lady hon var.

Idag släppte Chanel en film som heter "A Rebel at Heart", den är en hyllning till grundarens modiga och ungdomliga anda. Självklart ser jag fram emot när produkterna släpps, men är nästan mer imponerad över deras marknadsföring och retorik. Helt rätt i tiden att hylla modiga och framåtsträvande kvinnor, bravo!

Likes

Comments

Modeveckan i London pågår just nu och alla uppdateringar på Instagram får mig att längta efter att promenera bland alla town house och magnoliaträd med en latte från Farm Girl, shoppa doftljus på Jo Malone och gå på afternoon tea. Och vet ni vad, Sebastian och jag ska dit alldeles snart! I födelsedagspresent har jag gett honom en resa dit, så vi åker på hans födelsedag som är i mitten av mars. Gissa om vi är exalterade!

Även förra året firade vi Sebastian i London. Som ni ser var magnolian i full blom. Vi firade S med brunch på Berners Tavern och middag på Chiltern. I år ska vi bland annat besöka Restaurant Ours och Blakes men mer om det längre fram.

Likes

Comments

Det här kommer kanske inte som en chock, men jag älskar Acnes mohairtröjor. De är tidlösa och passformen håller i många år. Jag bär nästan alltid en stor stickad tröja med jeans eller kjol. Då anser jag att det är värt att lägga några extra kronor på bra material och välja varumärke efter det hjärtat verkligen vill ha. På min önskelista står den r högt upp.

Bild från Pinterest

Likes

Comments

Bild till vänster från instagramkontot @inspirationstavlan som aldrig slutar att inspirera, hennes lägenhet i Paris är dröm! Bord från HAY och Artilleriet

Spegelbord har varit trendigt ett tag nu och det känns som att fler och fler byter ut sina marmorbord till spegeln. I ett litet hem gör sig spegelbordet väldigt bra då den har en förstorande effekt, och så är det väldigt fint när ljusstakar eller en vas reflekteras i bordet. Jag känner mig lite kluven till att köpa inredning som kommer i trender, behöver lång tid på mig att låta det sjunka in, ett soffbord är en stor förändring i hemmet och jag tror egentligen på att gå på klassiker. Vad tycker ni om spegelbordet, tror ni att det är en trend som håller i sig?

Likes

Comments

Jag är svag för omslagsmodeller med mycket karisma och lek med siluetter, färg och intressanta former. Tycker Harper's Bazaar och Vogue är bra på att fånga alla delar.

Likes

Comments

Alltså wow, hur cool är inte Chanel butiken!? hela exteriören är gjord av tegel i glas.

Middag på Rose's Cantina som rekommenderas för fantastiskt god mat.

Köpte alla hjärtans-dag present till min älskling och lite kläder till mig. Jag promenerade runt bland alla smågator med podcast i hörlurarna och take away kaffe. Kanalerna glittrade och solen värmde mig om ryggen. Mådde så bra i den stunden.

Rosor hos Love Stories, har ni sett deras bikinis? tycker också att det är så smart när klädbutiker säljer blommor.

Blev ju i kär den här jackan på Maje. Den är en dröm men den kostar därefter också. Till slut tog jag mitt förnuft till fånga och lät den hänga kvar. Jag har gjort så många semesterköp i mitt liv som jag har ångrat. Jag tror att man insuper så mycket av atmosfären i den stad man är i att man glömmer bort att det ska bäras hemma sen. I Göteborg hade jag nog inte känt mig lika cool i den som i Amsterdam.

Likes

Comments