Idag har varit både hektiskt men ändå skön söndag, visst söndagar är oftast aldrig någon bra dag man går med ångest hela dagen för man vet att imorgon är det måndag men försök göra något roligt även fast det är söndag och man vet vad som kommer hända. Det känns bättre då tycker jag iallfall, men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig är faktiskt väldigt trött satt går och lägger mig nu så jag kan få sova lite längre än när jah går och lägger mig vid 10😂 så jah säger godnatt nu hoppas ni sover gott så hör vi imorgon!

  • 0 readers

Likes

Comments

Idag är det 3:e advent två veckor kvar till julafton är så sjukt taggad, igår storstädade vi huset, det var därför jah inte hann göra något inlägg igår sedan på kvällen var jag så trött satt jag gick och la mig vid 10 redan, men ja det var iallafall jätteskönt att få sova, idag är mamma och pappa på Väla för att handla julklappar. Jag ska städa mitt rum, stryka mitt lucialinne jag ska hitta något att ha på mig imorgon, vi har suit-up day imorgon det menas med att vi ska ha vita och svarta kläder och man ska vara lite uppklädd, sedan ska man ta bilder med sin och den som har bäst bild och kläder vinner pizza och dricka till hela klassen. Satt en outfit ska jag fixa idag också! Satt det är full rulle hela dagen idag, jah måste även träna på lucialåtarna och sedan se ifall jag hinner plugga på spanskaglosorna. Så ja idag blir det ingen lazy day precis😂 satt vi hörs senare när jag har fixat klart allt eller när jah bara känner för att vila!

  • 0 readers

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka igen, efter ett uppehåll som jag inte sa till er, men det har varit jättestressigt de senaste två veckorna, prov, läxor, luciaträning. Det har knappast funnits någon tid till att bara skriva ett litet blogginlägg, men nu ska jag börja igen två inlägg per dag har jag satt som mål, en på morgonen och en på kvällen. Det ska iallafall funka. Men ja nu är jag tillbaka iallfall! Ha en fortsatt trevlig kväll!

  • 0 readers

Likes

Comments

Jag hann inte skriva imorse, och sedan på eftermiddagen så packade jag och sedan stack vi ut på läger, men nu tänkte vi iallafall sova satt jag säger godnatt, det blev ett kort inlägg men det är för att jag inte hinner skriva så mycket! V hörs!

  • 1 readers

Likes

Comments

Så nu säger jag godnatt för denna dagen, just nu ligger jag i soffan och tittar på tv, men jag känner att jag säger godnatt nu satt jag inte glömmer det och så att det inte blir så stressigt, imorgon är det fredag guud vad glad jag är för det, både för att fredagar verkligen är bäst men också för att jag ska på konfa läger imorgon, så jag längtar verkligen så mycket! Men såklart kommer jag blogga ändå, men nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon!

  • 0 readers

Likes

Comments

Idag är det 1 december yeey, första avsnittet av julkalendern har också släppts, vad tycker jag egentligen om den detta året? Eftersom det bara gått ett avsnitt får jag nog bedöma när det gått några avsnitt, men förra årets julkalender såg verkligen tyckte jag, har ni sätt den isåfall vad tyckte ni om den? Jag hann som sagt inte skriva något igår och imorse för allt är så stressat, har tre prov kvar, ett imorgon och två nästa vecka, plus så har jag ett test i NO som handlar om molekyler man ska kunna 12 molekyler utantill, alltså jag orkar inte, tiden räcker verkligen inte till åhh... nästa vecka försvinner pluggningen på både tisdagen och onsdagen, på tisdagen hinner jag visserligen plugga lite grann, men inte alls mycket, jag ska på utbildning som inte slutar förräns 21:00 och sedan på onsdagen ska jag iväg hela eftermiddagen och kvällen, vi åker 15:20 och är tillbaka runt 20:00, satt där försvann mycket utav den pluggtiden, alltså vad ska jag göra all tid bara försvinner hela tiden! det finns väll inte så mycket att göra åt saken, försöka göra det bästa av situationen, men nu måste jag fortsätta plugga satt vi hörs senare!

Likes

Comments

Gud vad trött jag är, imorse glömde jag skriva god morgon för det blev väldigt stressigt, jag tänkte att jag skulle kunna skriva något kort inlägg i skolan men det hann jag inte, och när jag är i skolan brukar jag faktiskt inte använde mobilen speciellt mycket. Jag umgås med kompisar då, plus vi har inte så långa raster så man inte med allt. Men nu sitter jag här igen framför skrivbordet och pluggar, alltså jag är så himla trött på att plugga, speciellt nu när man har så mycket att plugga till satt man inte ens hinner att göra alla läxor, så stressande. Jag hatar stress, det tar verkligen kol på mig! Men ja nu måste jag fortsätta med pluggandet, så vi hörs senare ikväll! då kommer det inte vara lika stressigt phuu.. (haha) men vi hörs senare!

Likes

Comments

Idag har det varit en väldigt stressig dag, iallafall eftermiddagen och kvällen, jag slutade 15:00 snabbt hem plugga på spanskaprovet för sedan skulle jag ta tåget halv 6 till Tyringe för en HLR utbildning som slutade 21:00 och emellan 15:00 och 17:30 skulle jag då som sagt plugga hinna äta middag och allt sånt, och nu när jag kom hem fikade jag för att sedan snabbt gå och lägga mig och hinna skriva detta inlägg, så med stress skriver jag detta fina inlägget😂 nej men nu måste jag säga god natt så hörs vi imorgon!

  • 1 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Tisdag idag, en dag närmre fredag😂 så tänker jag varje vardag en dag närmre fredag, för att jag inte ska bli deppig över att det är ett tag kvar till fredag😂 men idag ska jag gå i skolan som vanligt, men sen ikväll ska jag iväg på en HLR utbildning, lite tajt om tid jag måste plugga till två prov, skriva på en novell, och även läsa en bok som jag måste läsa några sidor i tills på torsdag, alltså jag har ingen tid kvar det händer saker hela tiden satt man hinner ju knappast att plugga suck! Men jag får göra det bästa av situationen, det är det att jag måste gå på denna utbildningen för man behöver ett intyg på HLR! Men nu måste jag börja klä på mig för ska till skolan snart! Så vi hörs!

  • 1 readers

Likes

Comments

Hela denna eftermiddagen hat gått till plugg, känns som att jag aldrig varit så duktig på att plugga som jag har varit idag. Jag har två prov denna veckan och sedan har jag två prov nästa vecka, satt jag är ju långt ifrån klar med pluggningen. Det känns som att detta aldrig kommer ta slut, ja egentligen kommer det ju inte ta slut förrän man har gått klart skolan (haha) och det är ju ett långt tag till. Men nu är jag i alla fall klar med pluggningen denna dagen, satt nu ska jag bara ta de lugnt innan man ska gå och lägga sig! Satt jag tror faktiskt att jag säger god natt nu, vi får se om jag lägger ut ett inlägg innan jag går och lägger mig, men säger god natt nu, ifall jag inte lägger ut något ikväll innan jag går och lägger mig, så vi hörs imorgon! God natt!

Likes

Comments