Heeeejjj på er gänget<33 Gårdagen var hektisk men superhärlig. Stressade iväg till Göteborg för att få saker gjorda med Sofia, stressade sedan hem igen för att stressa vidare till Marcus som hade fest under kvällen. Men fan vilken härlig sommarkväll ändå, vädret var helt otroligt.

Idag har jag solat lite på altanen med mor, sen promenerade jag bort till Rollof för att bada med henne och Sofia vid Finna Sand. Myspys. Såhär ser jag ut idag:-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 38 readers

Likes

Comments

Bestie is a hottie

Onsdag! Skit. Trodde att vi skulle få tillbaka resultaten på engelskans nationella men de hade blivit försenade, så surt. Hatar väntan :P Sedan väntar skrivningen i spanska i eftermiddag, vilken jag är liite nervös för, men det ska nog gå bra.

Hade dessutom planerat att träna efter skolan i ren protest över att jag aldrig blir frisk, men börjar tveka. Kan vara dumt. Vi får se.

  • 143 readers

Likes

Comments

Hej på er! Idag hade vi opponering i skolan, vilket gick bra. Annars känner jag mest att jag vill ta lov nu och att jag är såå färdig med skolan, men det finns ett antal grejer kvar på listan, såsom nationella i spanska som börjar imorgon.. ångest.

Efter skolan iallafall pluggade jag lite med Malin och Sofia på fyren, sedan mötte jag upp mammis för middag på Tullen. Supermysigt och längesedan vi hängde bara vi så det kändes skönt att få prata av sig..<3 Nu ska jag plugga. Pussss

  • 184 readers

Likes

Comments

  • 285 readers

Likes

Comments

Shit vilken mysig kväll det blev igår<3 Halvspontant promenerade jag och Sofia ner till Victor under kvällen för att grilla med killarna. Det var en perfekt kväll för häng på altanen, och maten blev supergod, (cred Olof, grillfarsa nr 1)

Blev dock lite senare än jag väntat mig, och idag har jag varit uppe sen 6.30 för jobb så blir mycket koffein idag, slutar halv tio. Har sovit så korta nätter de senaste dagarna, så blir hög tid att ta igen det inatt.. puss

  • 368 readers

Likes

Comments

God morgon! Igår var vi lediga från skolan, men jag åkte in till Kungsbacka runt två för att hänga med Sofia och Sofia. Sedan mötte vi upp den tredje Sofian, köpte glass och gick för att kolla fotbollsmatchen mellan Aranäs och Elof. Sedan dök även Alicia, Linnea och Annie upp. Himla trökig match att titta på faktiskt, får säga att jag föredrar hockeyn trots att det är den Elof torskar på :/

Vädret var iallafall life - Här är jag och skatten bland körsbärsträden<3

  • 396 readers

Likes

Comments

Heeej på eeeer<3 Jag är trött men ändå väldigt väldigt glad eftersom dagen har inneburit två stora positiva saker:

1) Tempen imorse visade feberfri och jag är snart helt frisk hoppas jag

2) Matte NP, alla tre delar, är över<3

Oavsett hur det gick är det ändå slut, och om jag läser matte igen får jag lära mig någon annan taktik, dvs inte skippa typ alla lektioner och försöka ta igen hela kursen på två dygn med hjälp av sitt äldre syskon och redlösa mängder koffein. Det finns bättre tillvägagångssätt🤧

Här är iallafall dagens outfit som Victor otippat nog fotade. Man tager vad man haver :P men tycker bilderna blev bra alltså, sen var ljuset fantastiskt också. Detta vääääder, låt det stanna kvar!

Blus - selected femme, byxor - zara, nätstrumpor- calzedonia, korsetten är neas och väskan är en Stella McCartney immi. Solglasögonen vet ni vart de är ifrån vid dehär laget och halsbandet fick jag i Sevilla! Puss

  • 470 readers

Likes

Comments

Ligger vaken och kan inte sova. Man dricker inte koffein klockan 00 på kvällen oavsett hur mycket plugg man har - men det fattar ju inte jag. Tänkte iallafall att jag likaväl kan passa på att svara på en fråga :-)

Ang mitt senaste inlägg var det någon som undrade hur jag redigerar mina bilder. Jag vet inte om personen syftade på just den bilden eller allmänt, för det varierar ju ganska mycket. Men först och främst - ladda ner VSCO om ni inte redan har gjort det. Om jag redigerar på telefonen, som jag typ alltid gör nu för tiden, använder jag bara VSCO. Väldigt sällan jag använder något annat.

& Detta är säkert jättebasic för många, men i med att jag inte vet exakt vad jag ska svara på tar jag med allt som går att undra över..

I VSCO använder jag gratis-filterna, huvudsakligen F2, CI och i vissa fall (som i mitt förra inlägg) P5. Undantag för svartvitt.

Vad gäller detaljredigeringen tänker jag typ bara på ljus, kontrast, mättnad, temperatur, och ibland (som i mitt förra inlägg) grain och fade. Men det är mer som effekter. (Grain är det som gör att bilden blir typ knottrig, retro-aktig)

Så, säg att jag vill redigera en bild typ "fräscht" haha. Då väljer jag vanligtvis F2, drar på med ljuset och lite kontrast. Mättnad och temp varierar helt, det beror på hur färgerna i bilden är från början!

Här är en fin bild på Malin och Sofia för några veckor sen! Den hade jag valt redigera "fräsch" eller vadfan man säger. Retrostuket hade inte passat på denna bild haha

Mycket ljus..

En del kontrast..

Lite extra färgmättnad ..

Minimini värme..

Resultat: Ohhh That's hella fresh

Känns som att jag fick till det grundligt. Ligger dock och funderar på om jag ska gå igenom hur jag gjorde på bilden i mitt förra inlägg eftersom det var där frågan uppkom.. men kanske ska spara det till ett annat inlägg:-) lika bra kanske, borde verkligen sova.

Lutar dessutom mot att jag måste kriga mig iväg till skolan imorgon, trots febern. Kan inte missa spanska och matten inför kommande nationella liksom:'( om jag inte har blivit mycket sämre till imorgon bör jag nog gå på de två lektionerna iallafall.. ughhh palla. Jaja, det lär vi märka. Får sova nu, godnatt på er<3

  • 548 readers

Likes

Comments

I'm sick. Kan alla ni som är friska verkligen ta och uppskatta det, för det suger så jävla hårt när febern kommer och det inte passar in i ens schema. Så himla deppigt. Är iallafall hemma och försöker nöta lite matte med min bror inför NP på torsdag, men det går sådär:O wellwell

Hoppas jag frisknar till inom kort, hoppas nationella går galant och hoppas er tisdag blir toppen. Puss

  • 587 readers

Likes

Comments