View tracker

Försäljningshästar

Det drog lite i impulstarmen idag, så till helgen kommer det nya hästar och nästa vecka kommer en ny affärsidé ta form och presenteras. Det ska blir väldigt roligt i alla fall och jag tror faktiskt på det här konceptet. . :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Startade dagen med en gó frukost..

Sovit dåligt i natt för det har kliat så in i bänken, fick gå hem från jobbet igår med världens allergichock. Den satt fortfarande kvar när jag vaknade imorse så går på dubbeldos med antihistamin nu och klådan har börjat lägga sig men biverkningarna börja kännas av. Det är så frustrerande att vara allergisk mot hösilage när man håller på med hästar.

Dagens plan är att vila och försöka arbeta lite hemifrån i min takt. Har betat av en hel del faktiskt och satt mig en egen deadline på när det ska vara klart, så upp till bevis om jag lyckas hålla den.


Likes

Comments

View tracker

Vardag

Lördagkväll och jag sitter med bokföringen, vad hände där liksom? Dessutom råkade jag nollställa hela programmet så fick visst dubbelt upp och göra. Men det gör faktiskt inte så mycket, för Idag har jag förstått innebörden i,

"Surround yourself with good people who encourage and love you".

De finns där och gör de dagarna, när man saknar motivation och inte ser meningen med allt det hårda arbetet man utför dagligen lite lättare. Fyller på mig med energi, en gnutta hopp och motivation om att det faktiskt kan finnas en möjlighet att göra det omöjliga när jag börjar tveka.

Med en månad kvar på 2016, som varit lite upp och ner så känns det faktiskt som att 2017 kan bli ett riktigt bra år på flera plan. ♥


Likes

Comments

Vardag

Black friday.

Ska ni shoppa något idag? I morse när jag vaknat hade jag fått 21 mail från olika företag med rabatter och kampanjer.
Jag har faktiskt inget speciellt, men vi ska ut och kika en sväng sen efter jobbet. Däremot passade jag på att beställa lite presenter och upplevelser när det ändå var rabatt.🙊
Lika bra att passa på, så kan man bocka av det på att göra listan.

Funderade på om jag skulle haft en black saturday, bara för att gå emot strömmen lite och ha rean imorgon istället.
Vi får se hur det blir helt enkelt.

Likes

Comments

Vardag

Idag fyller världens sötaste Ebba 5år.
Tiden går så himla fort.
För fem år sen var jag chockad, tagen och ett känslovrak. Men nu fem år senare ångrar jag inte mitt val, visst finns det dagar när jag tänker på hur allt skulle sett ut om jag valt att göra annorlunda.
De här fem åren har påverkat mig både positivt och negativt, men nu när all verkar lugnat ner sig lite så har de gett mig en fantastisk dotter och en upprättelse, en bekräftelse på att det faktiskt inte varit jag som varit problemet utan någon annan.
Så idag firar vi en femåring med nya traditioner.
💕

Eftersom jag ska jobba ikväll så blev det födelsedagsfirande på morgonen med mysig pannkaksfrukost och till helgen blir det barnkalas, släktkalaset och den riktiga presentutdelningen avverkade vi i helgen som var.
Det gäller att ligga i...😉

Likes

Comments

Vardag

Work hard är det jag går inför de här två veckorna som snart gått, skönt nog är det bara 1,5dag kvar innan jag återgår till normala rutiner.
Jobba 8-22 utan rast är påfrestande även för mig som är van att vrida ut och in på mig själv för att pussla ihop jobben.

Sen är det slut på det, fått ett vikariat på grymt bra förutsättningar som gör att jag förhoppningsvis kommer få igång försäljningen av hästarna mer löpande och att Clara får chans att bli en del av min vardag igen. Med andra ord har det varit värt att sova lite mindre och jobba hårt under den här perioden.
Det är i alla fall förklaringen till varför det ekat lite tomt här ett tag.

Jag har i alla fall tur att ha bästa hjälpen med allt jag inte hinner med nu, som matlagning och tvätt samt hästarnas skötsel. Tack😘Likes

Comments

Vardag

Så som rubriken lyder - desserten är alltid viktigast och idag bjuds det på kladdkaka med fruktsallad och pasta med lövbiff, franska örter och dijonsenap till huvudrätt..

Jag insåg när jag plockat till mig frukten till fruktsalladen att den skulle bli rätt färglös så fick hämta ett granatäpple och en melon för färgens skull, hehe.
Nu ser den däremot gudomligt god ut.

Efter två arbetsdagar i 70cm snö med utsläpp av hästar i snövallar högre än mig så tycker jag att jag förtjänar en varm och mysig onsdagskväll med greys-maraton och bonde söker fru.

Har uppdaterat webshopen och shoppat lite till mig själv som jag tänkte visa när jag fått hem det.

Hörs❄️

Likes

Comments

Vardag

Åh, då var det fredag igen.
För många är det veckans sista arbetsdag, men för mig är det andra arbetsdagen av totalt 8 i rad.
Har i veckan skrivit på ett nytt jobb så just nu är det dubbelbokat flera dagar för att få ihop alla tider.
Men jag tror det kommer bli jättebra till slut.

Jag har dessutom haft en bra vecka med trevliga hästar och mysiga kvällar.
Som imorgon ska toppas med bio och mat i Göteborg.

Mitt liv låter äntligen som det gjorde tidigare - alltså fullspäckat.
Men den här gången tänkte jag ta tillvara på de små ljusglimtarna in i mellan all stress bättre och passa på att njuta av nuet någon gång ibland😉.

Trevlig helg.

Likes

Comments