Försäljningshästar, Vardag

Nu är det nedräkning på riktigt.
Jag är så färdig med min mage och vill bara slippa all ångest och frustration den orsakar.

Just nu har vi ett stall fullt med fina hästar som rids flitigt. Vi har fyllt på mini-ligan igen och stallet/hästarna rullar på.
Och jag önskar ständigt att dygnet hade fler timmar. Det är alltid något som inte hinns med...😉

Mina fötter och händer svullna dagligen nu, och jag har för små fötter för att hitta stödstrumpor.
Så, snälla lilla du som bor där inne, ditt hyreskontrakt är typ uppsagt för jag vill kunna röra mig igen..🙈

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag, Företag

Nu har vi beställt två ligghallar till våra lösdrifter.
De är 24kvm och den ena kommer takhöjden bli 270 och den andra något lägre. Sen kommer de så klart fyllas med en mysig liten halmbädd.
Tror det kommer bli grymt bra för hästarna.

Och i helgen monterade vi klart våran sjukhage som nu endast ska grusas upp innan den är klar att använda..
Hoppas bara den inte används för flitigt.😉

Och om den ska användas lär ju Anton få ta in och ut den hästen för jag kommer ju aldrig nå upp till översta tråden..🙄😜

Likes

Comments

Söndag och imorgon kickar vi igång en ny vecka.
Jag la en ny beställning till Pavo ikväll och imorgon går nästa beställning till krafft iväg.
Webshopen är tyvärr rätt bortprioriterad nu, Bo verkar nämligen som han sagt upp sitt hyreskontrakt så nu försöker vi planera för att få den här veckan att gå ihop oavsett hur den slutar.
Men snart är jag nog på banan igen hoppas jag, kan trösta mig med att jag har fina hästar hemma i alla fall.😊

Likes

Comments

Vardag

Gårdagskvällen blev lyckad och vi lyckades med alla tre maträtterna ;)

Till förrätt bjöd vi på:

Baconlindade dadlar, inlagd parmesan, vitlöksklyftor i marinad, vitlöksbröd och melon.

Huvudrätt:

Pasta med lövbiff & champinjoner med sås som var gjort på dijonsenap och franska örter.

Efterätt:

Mint & chokladtårta.

Så mätta blev vi och trevligt sällskap hade vi.

Idag är jag dock inte lika pigg, alltså foglossning. Jag vet inte ens vad man ska likna den smärtan med. Den går inte att beskriva men det gör så sinnesjukt ont. Det går lite att ändra ställning, röra sig, för det gör bara så sjukt ont. Men fick nog ledat igång den i stallet nu på förmiddagen och det är ju dumt att inte var effektiv. Typ att investera i lite nya hästar såhär en lördag när man har lite för lite att göra, ska liksom lyckas välja ut några bra.. och vad hade jag att välja på typ 26 st?

Dessutom fanns det en "Anton" och en "Lisa", haha... vi får väl se vad det blir helt enkelt..

Likes

Comments

Vardag

Idag har hösten verkligen kommit.
Det var is i vattenslangen och frost i gräset.
Nu strålar solen däremot, lite kallt i vinden men ändå uppehåll.

Stallet hann bli halvfärdigt imorse och nu har jag beställt tapeter till Ebba och köket.
Hade egentligen velat ha mer färg i köket men fick kompromissa lite..😉

Är på väg att plocka upp Ebba på förskolan, sen ska vi åka och handla lite mat, ramar och annat till lägenheten för ikväll har vi bjudit hem vänner på middag för första gången sen vi flyttade ska bli spännande och se hur vi ska få plats.
Vi ska i alla fall bjuda på tre rätters, så det blir till att börja laga mat om några timmar.😊

Likes

Comments

Vardag

Från Equestrian Stockholm.😍

Så tävlingssugen och sugen på att få välja outfits. Är i stort behov av att köpa nya schabrak till försäljningshästarna som är lite finare och vardagsschabrak till Clara.
Om någon har tips på snygga schabrak så tipsa gärna.😊

Likes

Comments

Vardag

Vår söndagsfrukost.👆🏼
Som vi unnade oss efter utsläppet av hästarna.

Idag har varit en riktigt jobbig dag, nytt besök för blodtrycket och nya provtagningar. Den lille i magen verkar inte påverkas av att jag mår kasst vilket är skönt att veta. Däremot så fick jag andra provsvar under dagen så ska utredas efter graviditeten.
Så idag har jag inte fått gjort så mycket däremot verkar de provsvaren jag fick till mig förklara en hel del av min orkeslöshet.

Och Idag hade vi faktiskt stall-ledigt på kvällen och passade på att duka fram, tapas, fruktsallad och varsin nybakad kanelbulle, framför bonde söker fru och avslutningsvis morden i Midsomer.
Så kvällen livade upp den här lite trista dagen med vindbyar utöver det vanliga.

Likes

Comments

Mina hästar

Nu är hon på G.

Hon är förvånansvärt lugn för att ha vilat och varit "orörd" så länge som hon faktiskt varit. Det är sjukligt frustrerade att inte kunna göra någonting, utan stackars Anton får promenera runt med henne. Men vi kör på promenader i ett par veckor nu med lite hjärngympa och bommar som får henne att tänka lite och inte bara lunka runt. Bommarna är ju dessutom till för att hon ska bygga upp sina svaga bogar och bakknän. Vi har ju gjort det här en gång tidigare så vi vet ju vad vi har att vänta oss. Enda skillnaden var att jag inte var lika otymplig ;)

Raka spår, arbeta rakriktning på töm, bommar och mycket övergångar halt, skritt, halt, så ser de första veckorna ut varvat med promenader ut i skogen.


Likes

Comments

Vardag

För första gången på väldigt länge är jag ensam hemma en kväll och det är faktiskt skönt. Så jag passade på att baka lite bröd och röja lite. Allt för att inte ta tag i berget med kvitton som ska sorteras och bokföras. Nä, men är faktiskt ganska skönt att vara ensam en stund.

I och med Antons sjukskrivning så har vi umgåtts dygnet runt i nästan 10 veckor utan större pauser och trots att man älskar varandra så känns det nästan som det tärt lite på relationen. Dessutom har de tio veckorna varit extremt intensiva och vi har verkligen utmanat vårt förhållande med olika påfrestningar och då har det sedan innan varit lite skört. Nu känns det som vi börjar få någon form av ordning på allt och det börjar allt eftersom att falla på plats.

Det som är mest frustrerade för mig som är van med mycket egentid och space är att nu när jag inte kan ta en ridtur, känner mig kvävd och har svårt att hitta tid för att andas. Jag är inte den typen av person som finner ro i att åka och gå en sväng på stan eller sätta mig på cafe och ha egentid.

Dessutom är jag inne i en period när jag absolut inte vill visa mig bland folk, känner mig väldigt färdig med min mage och ser inte alls den där fina magen som alla andra ser. Jag känner mig bara tjock och ful. Vill bara att den ska försvinna så jag kan få komma i mina kläder igen. Framför allt börja rida och känna att jag orkar mer än jag gör nu.

Men det är bara att bita ihop är ju bara några få veckor kvar nu och med tanke på mitt blodtryck så kanske det blir mindre än så kvar.. Man ska inte hoppas på det, men just nu gör jag faktiskt det.


Likes

Comments