View tracker

Försäljningshästar

Det här med ridförbud är verkligen inte min grej. Har varit sugen i flera veckor på att prova Charlie men har inte känt att kroppen varit med mig, men nu så kändes det som att det fick bära eller brista.

Han var dessutom supertrevligt, ett riktigt fynd för den som vill ha en trevlig häst att jobba med. Trodde det skulle vara en Lisa-häst som passade min ridning och det är ju dumt att ha fel. Nä, men han är i dagsläget lite lång men med lite ridning kommer han bli riktigt trevlig. Är ju mest att han ska bli uppmärksam och inse att man som ryttare inte är oberäknelig. Utan att säger man en sak är det, det man vill och inte motsatsen.

Tycker allt fler av de hästar jag har fått det senaste varit vänliga individer med en grundvilja att göra rätt men vi ryttare har sabbat deras tillit genom att ge fel budskap, rida fram mer än vi förmår och sen ångra oss och skälla på hästen som egentligen bara gjorde det den blev tillsagd. Det ger stressade, otrygga hästar som slår knut på sig själva för att vara på helspänn för att försöka göra oss tillags.


Likes

Comments

Vardag

Igår var första gången på över 2,5 månad som jag var uppe på hästryggen.
För det första har jag haft noll motivation och sen har smärtorna fått mig att stå på marken.

Någonstans trots att det gjorde ont som skam så var det ändå skönt att rida en liten sväng.
Pim var riktigt fin, lite låg och stel till en början men blev riktigt fin i slutet på det korta passet.

Likes

Comments

Vardag

Ut med det gamla och in med det nya.
Slutet på förra året var så hektiskt att jag inte hann med min års-resumé.

Kort och koncist var 2016, ett år som gick som en berg och dalbana.
Året började på botten hade ett flertal toppar och dalar för att avslutas i något slags lagom läge.
Jag bockar av mina företagsmål och inser att på den punkten har jag faktiskt lyckats uppnå det jag vill.

2017 inleddes med en mysig helg i Malmö med mina två favoriter.💕
Sen har vi på de 12 dagar hunnit med väldigt mycket annat som kommer i ett eget inlägg när jag lyckats bearbeta och kan sätta ord på allt.
Det är just nu lite grötigt och alldeles för mycket känslor som bubblar.

Likes

Comments

Resor

9h sömn - är man på semester så är man.😉
Gårdagen bjöd på Harrods, turistmål, shopping och god mat. För första gången på 27år beställde jag fisk på restaurang och Marie fick sin mat i ett "bord-nest", spännande matupplevelser!
Marie visade även upp sina skills att hon kan tala med ekorrar, de kom skuttande från alla håll.

Sen fick vi som vanligt ett infall och skulle gå och klippa oss, precis som sist började det med en sax för att sen eskalera iväg med färg och behandling...🙄
Som tur var blev vi nöjda och prislappen var helt okej, så vi kunde lösa ut oss därifrån.

Lite fattigare ska vi idag spendera sista dagen med ännu mer shopping..😉

Likes

Comments

Resor

Vi äter går och sen äter vi lite till.....😋
Igår började vi på Oxfordstreet och shoppade loss lite lagom. Sen spenderade vi eftermiddagen på Madame Tussauds - var typ 10år sen jag var där så var lite spännande att uppleva igen.
Vi fick provat på 4D, det var inget för mig.
Ingen njutning, man fick ju sitta på helspänn.😉
Vi avslutade kvällen på en pub.

Idag är dagens planer Harrods och sen strosa runt i andra statsdelar och förhoppningsvis komma in på Hyde Parks julmarknad som var proppfullt igår kväll.


Likes

Comments

Utrustning

Jag såg en annons hos Svensk Ridsport att de börjat få in dessa nya hjälmar från samshield med detaljer ovanför skärmen och det verkar även finnas för de fasta poloskärmarna.

Jag tyckte den första var riktigt snygg så hos mig får de tummen upp och kommer definitivt att överväga en ny hjälm inför nästa år😉.
Dock verkar de inte lagt ut någon länk på hemsidan än men finns att se här.

Likes

Comments

Försäljningshästar

Det drog lite i impulstarmen idag, så till helgen kommer det nya hästar och nästa vecka kommer en ny affärsidé ta form och presenteras. Det ska blir väldigt roligt i alla fall och jag tror faktiskt på det här konceptet. . :)

Likes

Comments

Vardag

Startade dagen med en gó frukost..

Sovit dåligt i natt för det har kliat så in i bänken, fick gå hem från jobbet igår med världens allergichock. Den satt fortfarande kvar när jag vaknade imorse så går på dubbeldos med antihistamin nu och klådan har börjat lägga sig men biverkningarna börja kännas av. Det är så frustrerande att vara allergisk mot hösilage när man håller på med hästar.

Dagens plan är att vila och försöka arbeta lite hemifrån i min takt. Har betat av en hel del faktiskt och satt mig en egen deadline på när det ska vara klart, så upp till bevis om jag lyckas hålla den.


Likes

Comments