Vardag
Tips.

Det här är en av de bättre böckerna jag läst det senaste.

Delar av den här boken sträckläste och slukade jag helt och fyllde på min motivationsbank, andra har jag grinat mig igenom för att de har träffat rakt i hjärtat, för att de varit ärliga och beskrivit känslor som jag upplever precis just nu. Hur det är att möta den där berömda väggen och ta sig i kragen och plocka upp sina spillror från marken & slicka sina sår.

Så behöver man lite påminnelse i livet inte alltid är så enkelt som det ser ut eller verkar är det här en bok jag rekommenderar. Sen ger den också en hel del goda råd& tips som man kan göra själv för att lära sig att sätta sig själv i centrum igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Shopping
Shopping

Schabraket shoppade jag eller ja, Anton i Göteborg på GHS. Har faktiskt aldrig ägt ett equilineschabrak tidigare, alla säger ju att de ska vara väldigt bra kvalité så upp till bevis.

Clara fick en ny grimma och ett grimskaft i krya på dig, välkommen hem present.

Så det ligger här och väntar på henne.❤


Likes

Comments

Vardag

Motivationen till hästarna har varit ganska låg det sista. Claras alla skador och allt annat som hänt under året har fått mig att helst vilja lägga mig under täcket och inte gå upp igen. Men nu känns det som att jag återfått lite motivation till livet igen.

Hästarna skötte sig super i alla fall, trots att det stundtals var lite highlife. Vi hoppade inga höjder utan nöjde oss med lite gymnastik för dem idag. De uppskattade hoppningen mer än att få spolade ben, dock njöt de av att bli borstade och få av sig lite vinterpäls. Cosmo fäller som jag vet inte vad just nu, kunde sopa upp halva honom från golvet och ändå fanns lika mycket kvar som låg ovanpå honom.

Det som är lite segt är att efter 3h stallarbete och tre hästar, utan några egentliga krav blir jag så trött att jag inte kan fokusera på omvärlden. Frustrerande till tusen när jag är så trött att huvudvärken kommer som ett brev på posten, likaså ångesten för att jag sovit bort 1h och under den timmen sovit så djupt att när jag vaknar till, är jag sådär borta att man knappt vet vad man heter. Och nu knappt 4h senare så är jag lika trött igen och ska hoppa i säng!

Hörs imorgon!


Likes

Comments

I helgen har vi vårstädat ordentligt i stallet. Vi har tömt uteboxarnas halmbäddar, röjt plats för tvättmaskinen och ett nytt torkrum för täcken, schabrak och benskydd.

Vi passade även på att städa läktarna i ridhuset, måla klart alla bommar och inviga den nya traktorn och harven.
Så nu hoppas vi bara att solen torkar upp lite av all lera så det blir lite torrare i hagarna.

Vårt nästa projekt blir väl att bygga klart vattenmattan som vi hittade. Det som behövs är egentligen bara att sätta någon form av kant på den så att den blir lite stabilare samt smidigare att flytta.

Idag är planen att hästarna ska få löshoppa lite på våra nya bommar. Får hoppas de håller ordning på fötterna, (inte slår i allt för mycket så bommarna tappar färg). 😜

Likes

Comments

Vardag

idag är första dagen på detta året som jag faktiskt känner mig lite motiverad på livet, rätt tragiskt att det känns så men det är faktiskt precis så det känns.

Livet börjar verkligen komma till rätta, det roliga är nog att det som gjorde vändningen var att jag fick göra ett matschema, haha. En liten papperslapp med veckans dagar och vad vi ska äta ;)

Nä, men det gjorde att alla andra rutiner började falla på plats så jag har faktiskt infunnit mig på gymmet två dagar denna veckan. Så nu är jag på G, förhoppningsvis kommer jag kunna börja jobba nästa vecka, vilket ska bli jätteskönt! Har ett återbesök på gyn idag och hoppas verkligen det ser ut som det ska så jag kan börja komma igång.

Nu ser vi framåt!

Likes

Comments

Vardag

Det blev inte så mycket spa-slapp för min del i onsdags.
Direkt efter min massage fick jag ett samtal om att Clara skadat sig igen, självklart på det andra bakbenet.

Hon har fått ett fult sår som gått hela vägen in till benet och blev i torsdags sövd för att de skulle kunna rengöra och sy ihop henne på bästa sätt.
Dock ser prognosen ganska ljus ut.

Och idag får jag upp alla fina bilder som Hannah tog för ett år sen, som minne på Facebook. Snacka om att livet förändras på ett år.
Från fullt ridbar till att nu stå på kvar på Ale med en fraktur och en sårskada.
2017 vill verkligen inte att jag ska få njuta av livet.

Likes

Comments

Vardag

Ordningen är återställd och han är hemma igen.
Och idag är det alla ❤ dag, stallet är färdigt för idag, så resten av dagen ska jag bara ta det lugnt.
Startade dagen med att bli väckt med fin frukost & levande ljus, det var helt okej trots att klockan inte var mer än 7.

Men 2017 är verkligen inte mitt år, Pelle gick som sagt till brätte igår och mitt i promenaden trampar jag snett, så har nu en rejält stukad ev bruten fot.
Hoppas verkligen på det först nämnda.
Det gick rätt långsamt att ta sig ner för trapporna och släppa ut hästarna imorse.

Så nu sitter jag på vårdcentralen igen för att de ska titta på min blå/gröna fot.
Så håll tummarna för att den inte är bruten. 😉

Likes

Comments

Vardag

Det här med att vara gräsänka har sina fördelar. Typ att man får vara i fred i badrummet och gå upp när man vill och inte 6,20 varje dag trots att man är ledig.
Sen är det däremot väldigt tyst och tråkigt så ska allt bli skönt att få hem honom på söndag.

Denna veckan har tre hästar besiktigas, en är såld, en ska iväg på prov och den tredje åkte bara med på köpet. Alla tre gick igenom utan några problem.

Jag har efter operationen fått mer energi igen, det kostar verkligen på att ha ont.
Så har en hel del planer och projekt till 2018.
Sen har jag däremot troligtvis fått en ny cysta så ska in och kolla den i nästa vecka.
Så bra gick det med att komma igång igen med ridningen och allt annat..

Likes

Comments