Två enkla men fina favoriter; vintage 501:or och svart turtleneck.

Likes

Comments

Mindre varierat bloggmaterial pga C-uppsats obsession. Denna veckan har vart FYLLD av intervjuer. Vi har främst hängt i ett grupprum på skolan och i Malmö. Många 12-timmars dagar men peppen finns där. Mycket pga vårt ämne, skandinaviskt mode, som redan innan är ett intresse liksom. Nu väntar en helg av transkribering, puss. 

Här vi druckit litervis kaffe, ätit chokladbollar och hållit i intervjuer.

Likes

Comments

Vi har numera gått in i helgpluggs-fasen som denna gång innehöll: Tomtelatte, bagels, Petters brasilianska finroms-import och att planera intervjufrågor.

Likes

Comments

En av mina favoriträtter just nu! Enkelt och ändå fancy, Idag hade jag i:
- Matvete
- Bladspenat (Alt. ruccola) 
- Paprika
- Tomat
- Morot
- Rödlök
- Färdigkokta rödbetor
- Getost (chevré)
- Pumpafrön

Honungsvinägrett
- Olivolja
- Lite balsamvinäger
- Honung
- Salt

Blanda ihop matvete med bladspenaten. Värm rödbetorna (köper sådana fördigkokta då det är så smidigt). Fördela grönsakerna över spenaten och matvetet. Lägg sedan på de varma rödbetorna och getosten. Toppa med pumpafrön och morotsskivor. Ringla över honungsvinägretten. ENJOY!

Likes

Comments

Jazzkväll på Mejeriet. Vi tänkte oss mingeljazz a la Etta James, men det visade sig vara en väldigt alternativ musik som hade passade på en art installation på ett konstmuseum i Brooklyn, haha. Inte något man kommer göra varje kväll, men en kul grej får jag ändå säga.

Likes

Comments