Vardag

Hej fina ni,
Jag är precis hemkommen från en väldigt lugn dag egentligen. Började skolan igen efter min praktik (som jag haft på mitt jobb) vilket kändes jätteskumt verkligen! Men det är ju bara 6v tills jag står där och tar studenten, helt sjukt egentligen!

Efter skolan åkte jag förbi jobbet och pratade lite schema, jobbar torsdag-söndag denna vecka, så jag jobbar alltså Valborg, men det känns ändå bra. Nu sitter jag och har precis ätit lite mellanmål för att lugna ner min spända mage, den blir verkligen knas om jag inte äter regelbundet, suck.

Ikväll väntas gymmet och lite plugg faktiskt, har en del uppgifter att göra och betygen sätts redan 24maj, så det är dags att färdigställa allt!

Kram sålänge.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag

1. Jag är väääärldens tidsoptimist vad det gäller ALLT, förutom jobbet faktiskt. Kan säga att jag ska träffa någon vid 18.00 men blir till 99% att jag träffar personen vid 20.00 haha..

2. Jag kan inte dyka, aldrig kunnat och kommer nog aldrig kunna det heller.

3. Jag hatar att prata i telefon, tycker det blir drygt efter typ 1min och försöker lägga på.. haha.

4. Jag har använt falskleg på krogen när jag var 16, shit vad nervig jag var att bli busted.

5. Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande innan jag blev tillsammans med Anton, vi har varit tillsammans sen
20 juli 2015.

6. Jag spenderar garanterat mest pengar på mat och bensin..

7. Jag ÄLSKAR wish, haha!

8. Jag hatar verkligen pasta, tycker bara det är mjöligt och äckligt att tugga på, samma sak med köpta köttbullar, yäääk.

9. Jag spenderar ungefär lika mycket tid på jobbet som hemma.

10. Jag är verkligen inte en morgonmänniska.

Likes

Comments

Vardag

Hej allihopa,

Jag har haft en väldigt bra början på denna helg. Igår började jag med jobb i vanlig ordning, direkt efter blev det fotbollsmatch som gick mindre bra.. hahah men det kompenserades med att jag gick ut med ett gäng uuuur sköna människor på Interpool igår. Blev lugnt med alkoholen vilket var skönt idag. Vid 13.00 skriver chefen att det behövdes hjälp på jobbet så jag rörde mig dit på momangen, det var en massa problem med två bowlingbanor som tog svinlång tid att fixa, men Matilda och jag hjälptes åt så det löste sig tillslut! I och med det blev det en sju dagars arbetsvecka då jag även jobbar imorgon.. haha!

Ikväll ska jag köpa hem lite godis och bara mysa ner mig i soffan, förbereda lite nya inlägg och fixa med lite olika saker som behövs här hemma. Mamma var så himla snäll och dammsög och torkade golvet här hemma imorse, så tänkte fortsätta på städningen tror jag.

Kram sålänge!

Likes

Comments

Just nu sitter jag igen på ett fik i Liljeholmen. Har varit här för lite privata ärenden så jag kommer tyvärr inte gå vidare in på varför jag är här, kanske framöver men jag avvaktar lite.

Förövrigt har jag bara varit inne och jobbat lite under förmiddagen, inventeringen för alkoholen måste göras fortast möjligt så jag kommer ha en 7dagars arbetsvecka, haha men det är helt okej, en kombo mellan servis och de är helt perfekt.

Ikväll blir det gymmet och sen får vi se, jobbar imorgon och har match direkt efter på Årsta konstgräs i Uppsala, möter mitt gamla lag så det blir spännande.

Kram

Likes

Comments

Vardag

Hej från en sent bloggande Lisa,

Jag är precis hemkommen från jobbet, har bokat på mig fler pass än jag väntat mig denna vecka. Men jag bearbetar helt enkelt ångest och dåligt mående bäst när jag faktiskt gör saker och jobbet jag har trivs jag väldigt bra med så därför är det en positiv faktor.

Jag ska troligtvis inte göra nåt särskilt resterande av kvällen, sitter just nu och kollar på "För känd för kärlek" roligt program faktiskt, haha!

Imorgon jobbar jag lunch och sen bär det av mot fotbollsträning, sen blir det äntligen ett gympass imorgon kväll också.

Kram

Likes

Comments

Vardag

Halloj!

Hänt en massa hela helgen, jobbat mestadels och varit ute och åkt bil om kvällarna med bra vänner. Tiden har bara sprungit iväg & jag har tagit vara på bra dagar.

Ikväll jobbar jag, sen vill jag helst hinna träna men vi får se om jag hinner som sagt.

Kram sålänge, jag ska bli bättre!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Idag har jag jobb på schemat, ska iallafall åka dit och testa på, vill ju jobba (!!!)
Annars så är det en lugn dag, jag tränade dubbelt igår och det gick kanon på båda träningarna, var så skönt att genomföra en HEL fotbollsträning för första gången på flera veckor. Men jag får verkligen inte gå för fort nu, för kvaddar jag fötterna igen blir jag totalt förstörd.

Nu ska jag äta upp min frukost som är på bilden däruppe och sen byta om för att bege mig till jobbet.

Kram

Likes

Comments

Vardag

Sitter just nu i bilen och har precis varit på akupunktur. Skulle jobbat idag men mina fina chefer lät mig vara ledig och ta hand om mig själv pga mitt mående.

Igår tränade jag som sagt, blev ett gött benpass med mycket bensparkar, men även raka marklyft, utfall på bänk, Sumosquats och avslutningsvis lite mage. Idag har jag träningsvärk, men det får mig på nåt sätt att känna lite ro i kroppen just för att träning betyder så mycket för mig och min hälsa.

Ikväll ska jag på fotbollsträning, därefter blir det gym idag igen. Så det blir en "ta hand om mig själv" dag i all ära. Som det behövdes.

Kram

Likes

Comments

Vardag

Är hemma och är inte alls glad. Började förmiddagen med ett möte med mina chefer angående mitt mående, var så skönt att kunna prata och öppna upp mig om precis hur jag mår så att dom vet.

Därefter skulle jag ta bilen hem men nyckeln funkar inte.. så fick cykla hem, därefter åka en sväng till Gränby och prata med nyckelkillarna som för ett tag sen gjorde nya nycklar till oss. Därefter fick jag även svänga förbi 3 då jag helt plötsligt fått en räkning på 800kr när avtalet var 549kr? Dom hade lagt på en försäkring som jag inte gått med på... men det löste sig som tur var. Men det med bilen är jag bra less på..

Aja, det är som det är, nu ska jag snart äta middag och sen träna, välbehövligt!

Kram

Likes

Comments