Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena folket:) just nu sitter jag på tåget påväg till kulhuset i Trelleborg. Vi är på skåneresan nu så japp. Jag sitter här med Ellen och Miranda och lyssnar på 5sos.
Det var ett tag sen så ja jag har gjort massor av grejer. Jag har varit i Simrishamn och på 5sos konsert. Mina favoritlåtar just nu är amnesia,beside you och good girls alla gjorda utav 5sos. G
Förlåt att jag inte uppdaterat så ofta men Men men:)
Pösssss❤️Likes

Comments

Tjennnaaaaa fölket👯😂nu ligger jag bara och chillar på en filt ute i trädgården. Jag har precis stretchat i 3 timmar. Idag dansade jag bara och sen imorse FaceTime jag med Amanda i typ 40 minuter.
Pusss❤️

Likes

Comments

God morgon folket👋🏼 idag har jag inte supermycket planerat. Om 2 timmar typ ska jag dansa och sen har jag inget annat inplanerat.
Puusss❤️💃🏼👯

Likes

Comments

Hejsan allesammans✋🏻 idag har det varit danstävling i tidaholm. Jag är inte nöjd om man säger så. Jag kom på plats 63 utan 90 tävlande. Jag vet att detta är endast min andra tävling men ändå. Men det är ju superkul för Amanda och Rebecka som fick en prick.👌🏻🙋🏼

Likes

Comments

Men tjena😂 idag dansade jag på wilson men Amanda, Ellen,Rebecka W och Alicia. Det var sjukt kul men fy vad jobbigt. Det blev 2 timmar av bara träning. Just nu ligger jag i sängen och gör nada.
Jag är så glad för jag har typ 8 cm kvar till jag sitter i spagat. 💃🏼
Puuuss❤️


Likes

Comments

I veckan händer massor av roliga grejer😂 imorgon ska ja på dans från klocka 16.00 till 18.15 tror jag. Sen På lördag är det danstävling. Ahh det ska bli så kuuul❤️:) danstävlingen kommer vara i tidaholm vilket är typ in the middle of no where. Jag hade tänkt filma en follow me around vi får se. Videon kommer isåfall att läggas upp på min videofyme vilket är liisaohlsson.
Puss❤️


Likes

Comments

Heeej❤️ det här var ett tag sen... Hehe.. Jag har haft fullt upp denna veckan och har varit upptagen. Vi har engelska nationella och lite so nästa vecka. Relativt mycket har förändrats om man tänker så. Vi har börjat på matten med ett projekt som är trevligt😂 det är nämligen så att vi i par ska bestämma en budget över en låtsas familj. Jag jobbar med Alicia vilket är funkar Supert. Vi fick en familj som var slumpmässigt vald. Vi har en mamma och en son. Sen har vi två hundar och en katt,
Pussss❤️


Likes

Comments

Jag spenderade hela dagen igår med att först åka till väla och sen till Höllviken utanför Trelleborg typ bara för att få tag på ralph lauren hoodien så jag är super nöjd.Tröja från bikbok (200kr)


Ralph lauren hoodie (1200kr)


Likes

Comments

Hej igen:))) jag vill bara säga att jag har skaffat ny snap där jag heter liisaohlsson med två ii så varför inte lägga till mig:) jag har fixat så att alla kan se mina my stories.
Pusssss❤️


Likes

Comments