En dagens-outfit för den lille då :) Heldressen är från Ralph Lauren och koftan från Polarn o Pyret.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Något jag tyckt varit relativt svårt får första början med en bebis är hur mycket eller lite de behöver ha på sig?! Först hade jag svårt under sommaren och det var så himla varmt, och nu när det blev kallare tyckte jag det kändes svårt! Men tror jag för tillfället har hittat vad som är lagom för Julian i detta väder! Så det han har på sig över sina vanliga kläder är denna fina fleeceoverall från Mini Rodini, mössa, ullstrumpor och sedan ligger han under filtar i sin åkpåse.

Julians fina och varma mössa! Från h&m.

Likes

Comments

Såhär ser Julian ut dagen till ära :) Idag väntar ännu fler husvisningar, bara ta nya tag!

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av några leksaker Julian önskar sig i julklapp och kanske ge er något bra tips! :)

Klossar eftersom han tycker det är så roligt när jag staplar saker ovanpå varandra och han kan riva ned!

Plocklåda han älskar att ha en låda han kan plocka i och ur med leksaker.

De tre figurerna tycker jag verkar roliga just för de rör sig/låter och sådana leksaker går hem hos Julian!


Alla bilder är tagna från bamba.se

Likes

Comments

Hej!

Hoppas helgen börjat bra för er! Härhemma fick vi en trist start på helgen. Vi la nämligen bud på det huset vi verkligen ville ha. Det fanns inga andra budgivare och vi la 50.000 över utgångspriset.... De hade accepterat vårt bud och vi trodde vi var överens. Men icke, sedan började det tjafsas om allt från besiktning till tillträde.... vi gick tillslut med på alla deras (ganska orimliga) krav men ändå ville de inte sälja, tydligen hade de hoppats få mer för huset. Så dumt då att lägga ut det för ett pris och sen när de får ett bud över det utgångspriset backa ur?!? Vi blev iallafall besvikna. Men bara blicka framåt så kommer vi hitta ett ännu bättre! :)


Promenad på oplogade vägar!! Bra träning!!

Likes

Comments

1. När vi skulle åka in till förlossningen var det fullt på det sjukhus vi valt. Vi blev hänvisade till Södertälje som vi inte ville åka till. Det hela slutade med att min sambo fick sitta och ringa runt till olika sjukhus för att höra vilket som hade en ledig plats...

2. Jag fick lov att ligga/sitta ned under hela min förlossning, förutom under 10 minuter då jag fick resa mig upp och gå. Detta under de 12 timmar vi var inne på förlossningen...

3. Värkarna började på en torsdag klockan 22 och Julian föddes fredag kl 2 på natten.

Förlossningen var det häftigaste jag gjort och skulle göra om den igen och igen <3 Jag personligen tyckte inte det gjorde så ont som jag hade föreställt mig innan. Har endast positiva upplevelser från min förlossning. :)

Men alla förlossningar är som sagt olika, hur var din förlossning? 

Likes

Comments

Detta tänkte jag mig att den lille skulle ha på sig idag :)

Likes

Comments

Börjar dagen med lite bröllopsinspiration! Jag tycker det är himla fint att använda sig av ballonger som på bilderna nedan, 'men jag är osäker på om det blir att se ut som ett kalas mer än bröllop?! Annars tycker jag det är ett roligt sätt att få in "tema-färgen" på! Annars har jag mycket tankarna kring dukning just nu, då jag anser den vara extremt viktig och äventyr bland det svåraste här... Så mycket som ska stämma! Vill ha fina blommor på borden och då samma som i min bukett (bl.a. Pioner och rosor). Skulle även tycka det vore kul med en liten gåva på varken plats, tex några praliner, hört att det alltid uppskattas! Får helt enkelt fortsätta fundera kring allt detta! :) 

​Alla bilder kommer från Pinterest 

Likes

Comments

Hej!

Här snöar det för fullt så vi håller oss inomhus idag!

Tänkte dela med mig av lite erfarenheter från när vi gjorde vår första resa med bebis, Julian var 4,5 månader när vi var utomlands, på Cypern, första gången.

Packning: ​Som bekant blir det lite mer grejer med en bebis, så det var lite extra att tänka på vid packningen helt klart. Det jag främst tänkte på var att packa med mycket kläder eftersom bebisar smutsar ned sina kläder ganska lätt och snabbt. Jag tänkte även att vi skulle ha heltäckande kläder som skydd mot solen. Dock behövdes inte detta eftersom vi hade honom i skugga hela tiden. Dessutom var det så varmt så blöja var mer än tillräckligt. 

Vi tog även med oss blöjor för hela veckan då vi inte visste om vi smidigt kunde få tag på det där. Våtservetter, alvedon, termometer etc hade vi såklart också med. Eftersom vi fortfarande helammade slapp vi tänka på att ta med någon mat. 

Flygplatsen: ​Vi såg till att komma i god tid till flygplatsen för att inte behöva stressa. Här använde vi oss av bärsele eftersom vi checkade in vagnen. Funkade smidigt! 

Barnvagn: Eftersom Julian var 4 månader valde vi att ta med vår vanliga liggvagn och ingen särskild resevagn. Vi hyrde airshell för att skydda vagnen. Det funkade relativt smidigt och kostar nästan ingenting. Att använda vår liggvagn under semestern funkade bra för oss egtersom Julian sov så bra i den och vi hade även ett parasoll som skyddade bra mot solen. 

Flygresan: ​Jag var lite orolig innan över just flygresan, men det var skönt att den inte  var allt för lång (ca 4 timmar) så det kändes lagom. Vi hade tagit med mycket leksaker för att roa Julian med och sedan kollade han även på tv-skärmen som finns vid varje säte. Sedan hade vi hållit honom vaken en stund innan så han var jättetrött när vi väl var på flyget och kunde därför sova i 2 timmar. Ett tips är att ha med många ombyten i skötväskan, detta var något vi fick användning för under flygresan!

På Cypern: ​Väldigt varmt hade vi det! Men det funkade att hålla honom i skuggan och vi gick in mitt på dagen för att vila inomhus. På kvällarna var det underbart, då kunde Julian ligga nästan utan kläder i vagnen och sova under tiden vi åt middag. Bada gillade han inte då han tyckte det va lite kallt eftersom bebispoolen låg helt i skuggan och vattnet där var rätt kallt. 


Från vår balkong

Likes

Comments

Hämtade ut en ny skötväska jag beställt idag! Sååå himla nöjd med den!! Skillnaden mot den väska jag hade innan är främst att denna ör större + har så många olika fack inuti- något jag saknat. Jag har nämligen en förmåga att packa med mig allt och lite till ;) Väskan är från Elodie Details, som förövrigt är ett märke jag ääälskar! Jag fyndade faktiskt min väska på Tradera, vilket jag är så nöjd över haha, har aldrig tidigare lyckats buda hem något därifrån :)

Här syns en del av alla praktiska fack som finns! Det jag har packat i är; blöjor, våtservetter, extra kläder, lite leksaker, smoothies, min plånbok osv.

Likes

Comments