Hallo, jag ska bara berätta lite om min vecka hittills då, eftersom att vi har sportlov så ingen skola denna veckan. Alla kompisar bara "åhh lediga, sova" och jag bah "nej jobba måndag-onsdag" det har varit rätt drygt, fast får ju pengar för det iallafall.
Jag har då jobbat på Ewes från 6:30-16:00, och idag så va jag jätteglad när jag slutade, för imorgon får jag sovmorgon.
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, förutom att sova.:)
Kommer nån gammal bild
här nere:)
Xoxo
L.
Likes

Comments

Hallo!
Som ni såg på överskriften är det jag som är Lisa, och vi skulle berätta lite om oss själva. Så jag är 14 år men fyller 15 i maj. Bor i en liten håla, och går i skola i Forsheda. Jag älskar att hålla på med musik och att sjunga, brukar vara med kompisar och sån skit. Eftersom att jag har sån kärlek till musik, tror jag att jag kommer välja det som gymnasieval i 9:an sen.
Jag o Cajsa har varit vänner sen 6:an typ, vi är typ hela tiden.
Min signatur kommer vara "Xoxo L." i varje inlägg;)
Nu kommer nårra bilder
:)
Xoxo L
.Den är sen i fredags, vi va i Hestra med s
kolan då.


Selfi
e bara.:)


Det är jah o Cajsa, lite gammal bild men sk
it samma:)

Likes

Comments

Hellu! Jag och Lisa har bestämt att vi skulle lägga upp varsitt inlägg där vi beskriver oss själva, är inte så bra på detta men får la se vad jag kommer på. Ja som ni såg så är det jag som är Cajsa, jag är 14 men fyller 15 i början av april. Jag går alltså i 8:an på Forsheda skola. På min fritid är jag mest med kompisar och chillar osv för det finns inte så mycket annat att göra här, jag spenderar även tid med min kille såklart. Har inte så många intressen men det största är typ musik. Jag har nårra bästa vänner men den jag spenderar mest tid med är helt klart Lisa så ni kommer få läsa väldigt mycket om vad vi 2 gör tillsammans men även om allt annat som händer i våra liv. Kommer inte på mycket mer så ni får fortsätta läsa så får ni lära känna oss bättre!

Min signatur i varje inlägg kommer bara vara "xoxo C"

Här kommer lite random bilder på mig och vänner.

Denna är från nyår, det är jag i vitt linne;) Detta är 4 av mina närmsta vänner.

Igga hur jag ser ut men detta är jag och min kille, Joakim:)

Detta va i fredags när våran skola va på isaberg:)

Likes

Comments