Jag kom från höga hus och hamnade på villovägar

Ingen hörde på mig när den lilla killen sjöng

"Vet inte var jag ska men mamma jag är mer än nära"
För jag, för jag sitter på en dröm
Jag springer snabbare för nu är sista timmen nära
Haruki Murakami när jag flowar i min lögn
Jag ser en diamant i kolet när jag tittar nära

Svärdet är slipat och yxan är nergrävd
Jag kan gå hur lång som helst för en genväg
Bara mina ben bär, va?
Jag lovar vi ses där


Likes

Comments

Än en gång tog jag inte speciellt många bilder igår. Något man kanske ångrar såhär i efterhand men samtidigt visar det ju på att det var en rolig kväll. Och gårdagen var väldigt rolig. På eftermiddagen begav jag mig till Maya där jag i stort sett kollade på när de andra gjorde sig klara. Sedan drog vi vidare till en killkompis som serverade trerätters och hade extremt fint fixat och dekorerat hem kvällen till ära! Under middagen var vi runt 26 pers vilket gjorde att det kunde bli lite livat och många diskussioner hahah. Men också mycket kärlek, fina ord och kramar. Vi hade ätit klart id 22.30 och fler började trilla in. Vi skålade ute och 2017 hade anlänt. Dunsade ner i sängen vid 6 imorse. Gott nytt år!

Klädkoden för kvällen var svart kostym vilket betydde att alla killarna var så så fina! Älskade även att inte alla bara körde på vanlig svart kavaj tex utan det var allt från blåa i sammet till mörkt mönstrade. Jag fick dessvärre ingen bra bild på vad jag hade, men körde också på mörkblå sidenklänning, mörkblåa tights, ljusblå mockaväska och oxblodsröda sammetssneakers. De som känner mig vet att klackskor inte riktigt är min grej så även på fest är det jag som glider in i sneakers hahah

Likes

Comments

Spring till fotografiska. Hade gåshud under hela Albert Wikings utställning. Fick lite skratt hos Diesels reklamarkiv. Var övertygad om att Charlotte Gyllenhammars skulpturer skulle röra på sig.

Likes

Comments

Somnade vi 5 inatt. Värt ändå för hade det väldans trevligt med homeboysen. Påminns varje gång att jag är lyckligt lottad med de vänner jag fått genom åren <3
Iallafall, efter en tripp ut till kusinen och moster tyckte liv det var lägligt att gå på bio, mysigt tänkte jag och vi gick på Why him?. James Franco i casten, vad kan gå fel liksom? Efter 50 min insåg vi att svaret på det var en hel del. Tyckte inte alls om den så vi knatade ut från biografen istället. Gelato på Brillo kändes mer värt så det blev det. Väldigt mysigt där inne på en tisdagskväll faktiskt. Sånt man upptäcker när man har lov.
Imorgon väntas klippning!

Likes

Comments

Två av mina små klappar iår. Bomullspyjamas och halsband från Isabel Lennse(hon gör verkligen så fina smycken). Älskar de båda! Märks det att jag gillar stjärnor?

Likes

Comments