Hej<3

Vet inte riktigt vad jag ska berätta om den senaste tiden... det har hunnit bli sommar! Men det gör mig helt ärligt inte så mycket. Är inte lika besatt av den som många andra verkar vara. Det förändrar inte riktigt något att solen är starkare. Ja, det är väl skönt att inte frysa men annars; näe. Livet fortsätter ändå. Tror inte min tillvaro hade varit annorlunda om det var ett annat väder ute.Jag vet inte, jag har hamnat i en sorts svacka. Haft svårt att andas den senaste tiden. Alltid något som skaver. Ingen sinnesro. Det är inte heller något som skulle släppa om jag tog mitt pick och pack och lämnade stan. Det sitter liksom där fint på axeln. Det ger mig någon slags panik på ett sätt. Men jag antar att man måste låta sig befinna sig här nere ibland. Så länge det inte blir för påtagligt. Och det är väl det jag får göra. Andas precis över ytan ett tag tills det förhoppningsvis blir enklare så småningom. Säga nej när det behövs och rensa tankarna. Anamma min introverthet.

Fin söndag på er.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


no I don't want confusion, this love was an illusion
we don't know what we're doing, love
how we gon' look for help when you don't know yourself?


Likes

Comments

Jag hoppas inte ni missat Louis Vuittons senaste samarbete med Jeff Koons. Är kär! Han har alltså tagit kända konstverk och kombinerat det med lv klassiker. Älskar det. Speciellt ryggsäckarna och Van Gogh versionen. Inuti väskorna finns det även ett portätt på konstnärerna och en liten biografi om dem. Man blir både kultiverad och får en fet väska. Två flugor i en smäll liksom.

Likes

Comments

once upon a time in south central LA, it was no fairytale

"Why is it that there is a gun shop on almost every corner in this community? I’ll tell you why. For the same reason that there is a liquor store on almost every corner in the black community. Why? They want us to kill ourselves."

Likes

Comments

Det har ju gått ganska bra. Har en del saker som fått nytt hem nu och har ännu mer på lager här hemma. Har insett att jag verkligen har så mycket som bara ligger i lådorna. Så nu kommer ännu mer. HÄR kan ni hitta det.

Likes

Comments

Hade nationella idag. Det gick. Inte så mycket mer att säga än så. Efter var det ju obligatoriskt att utnyttja de hela 18 graderna så vi pallrade oss över Sankt Eriksbron och satte oss på Pascal. Efter snack om allt från hemvärnet till skolor i Frankrike slog vi oss ner i Vasaparken tillslut. Där spenderade vi hela eftermiddagen fram till kvällen. Så fruktansvärt härligt. Varför känns det som om allt går åt rätt håll bara solen är framme?

Trots att jag ska jobba hela hela sommaren är jag så taggad på att den ska komma. Så jag kan spendera mina dagar såhär när jag faktiskt får ledigt och tillåts att andas lite. Och sen kanske då och då när parken töms få gå ut och dansa lite. Allt går i ett men tror det kommer bli bra.

Likes

Comments

Ledig idag på grund av mösspåtagning. Skräckblandad förtjusning. Mest förtjusning dock. Tänk att det bara är ett år kvar tills jag själv står där. Laddar inför dagen man längtade efter från och med att man började högstadiet i princip. Att veta att snart är världen ens egen.

Men det är det som också är så skrämmande. Det är så kort tid kvar. Jag blir stressad. Kommer jag hinna med allt innan? Göra det man ska göra? Ta vara på det man kan? Också att det är så kort tid kvar innan man måste bestämma vad man ska göra med livet. Vad gör man efter tryggheten? En kompis sa att han ville leva kvar i tvåan några år till. Stanna tiden nu. För ångesten över verkligheten som kommer efter gymnasiet var för stor, han visste verkligen inte vad han skulle någonstans hösten nästa år. Och jag håller med honom. Det är ju nu man kommit in i livet och hittat ett någorlunda flyt. Blivit varmt i kläderna liksom. Men tyvärr går det ju inte att stanna tiden och förr eller senare kommer jag stå där med mössan i handen och har inget val annat än att ta mig någonvart. Ett år kvar som sagt. Ett ögonblick men också en evighet. I slutändan tror jag ändå det blir bra. Det löser sig. Det gör det alltid.

Likes

Comments