Ledig idag på grund av mösspåtagning. Skräckblandad förtjusning. Mest förtjusning dock. Tänk att det bara är ett år kvar tills jag själv står där. Laddar inför dagen man längtade efter från och med att man började högstadiet i princip. Att veta att snart är världen ens egen.

Men det är det som också är så skrämmande. Det är så kort tid kvar. Jag blir stressad. Kommer jag hinna med allt innan? Göra det man ska göra? Ta vara på det man kan? Också att det är så kort tid kvar innan man måste bestämma vad man ska göra med livet. Vad gör man efter tryggheten? En kompis sa att han ville leva kvar i tvåan några år till. Stanna tiden nu. För ångesten över verkligheten som kommer efter gymnasiet var för stor, han visste verkligen inte vad han skulle någonstans hösten nästa år. Och jag håller med honom. Det är ju nu man kommit in i livet och hittat ett någorlunda flyt. Blivit varmt i kläderna liksom. Men tyvärr går det ju inte att stanna tiden och förr eller senare kommer jag stå där med mössan i handen och har inget val annat än att ta mig någonvart. Ett år kvar som sagt. Ett ögonblick men också en evighet. I slutändan tror jag ändå det blir bra. Det löser sig. Det gör det alltid.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jäklar du. Klockan 04:45 gjordes det high fives i badrummet hemma hos Liv. Vi hade så kul. Och det var så klockrent att det var hennes födelsedag och första gången vi gick ut och dansade tillsammans (lagligt). Att vi fick sköna människor omkring oss och nice stämning i luften var så soft. Vi två går så bra ihop när vi höjer glasen tillsammans och det är fint vart slumpen för oss varje gång.

Likes

Comments


You're the only kind I want, I want you way too much
Don't you realise that I would break and bruise
To get close to you

Fighting for your feelings
Don't know what your deal is
Got me on my knees
Begging you believe me

Tell me what to do
To make you want me too
Got to get me closer to you

Tell me what you need
To make this something real
Got to get me closer to you

Likes

Comments

Temat på festen var Hawaii men 03:00 inne på något trött max såg det snarare ut som om det var old school och vi var de coola som hängde på ett diner. Men vi hade ingen milkshake så det blir inte trovärdigt.

Likes

Comments

Jag har ju som rutin att varje fredag gå igenom vad för musik som släpps i veckan. Och idag blev jag väldigt tillfredsställd. Ett dröm samarbete mellan Tyler the creator, jay-z och Frank ocean (!) som knåpat ihop en låt och allas vår Kendrick har släppt nytt album. Lyssna och njut <3

som vanligt blir all musik bättre med en bas på max

Likes

Comments

Vi brunchade igår. Det går inte att stämma träff med mina kompisar utan att det är minst en föraning eller försovning hos någon av oss, och igår var inget undantag. Den hamnade på en och en halv timma men det gick bra ändå och tillsist blev vi samlade. Snacket gick som vanligt om kärleksproblem, bristen på kärleksproblem, skvaller och den eviga frågan vad man ska göra med sitt hår. Mattan lärde oss också en helt ny teknik för att säkerställa att du blir bra på bild, även när andra tar kortet. Tack mattan!
Sedan blev det middag och pepp inför framtiden. Vi har en del att se fram emot nu så vi kör på. Jag tror det kan bli bra.

Likes

Comments

Denna veckan har gått fort men varit fruktansvärt lång. Det har varit känslostormar och en känsla av inga känslor. Förstår ni vad jag menar? Den har varit utmattande på många vis och det var länge sedan jag faktiskt sov 9 och en halv timma på en natt mitt i skolveckan. Men mitt i allt har också våren kommit vilket fört med sig en lättnad och, jag vet att det låter töntigt men, ett slags hopp. Snart är sommaren här och åtminstone 50 procent av alla bekymmer försvinner för ett tag. Om jag längtar? Om jag känner att det är behövligt? Ska iallafall bli skönt med en försmak av det denna veckan.

Jag har även hunnit med att klippa av mig hela håret denna vecka men det har jag ingen bild på så det får bli en på en brunch från i torsdags istället.

Likes

Comments