Likes

Comments

Hej<3

Vet inte riktigt vad jag ska berätta om den senaste tiden... det har hunnit bli sommar! Men det gör mig helt ärligt inte så mycket. Är inte lika besatt av den som många andra verkar vara. Det förändrar inte riktigt något att solen är starkare. Ja, det är väl skönt att inte frysa men annars; näe. Livet fortsätter ändå. Tror inte min tillvaro hade varit annorlunda om det var ett annat väder ute.Jag vet inte, jag har hamnat i en sorts svacka. Haft svårt att andas den senaste tiden. Alltid något som skaver. Ingen sinnesro. Det är inte heller något som skulle släppa om jag tog mitt pick och pack och lämnade stan. Det sitter liksom där fint på axeln. Det ger mig någon slags panik på ett sätt. Men jag antar att man måste låta sig befinna sig här nere ibland. Så länge det inte blir för påtagligt. Och det är väl det jag får göra. Andas precis över ytan ett tag tills det förhoppningsvis blir enklare så småningom. Säga nej när det behövs och rensa tankarna. Anamma min introverthet.

Fin söndag på er.

Likes

Comments


no I don't want confusion, this love was an illusion
we don't know what we're doing, love
how we gon' look for help when you don't know yourself?


Likes

Comments

Jag hoppas inte ni missat Louis Vuittons senaste samarbete med Jeff Koons. Är kär! Han har alltså tagit kända konstverk och kombinerat det med lv klassiker. Älskar det. Speciellt ryggsäckarna och Van Gogh versionen. Inuti väskorna finns det även ett portätt på konstnärerna och en liten biografi om dem. Man blir både kultiverad och får en fet väska. Två flugor i en smäll liksom.

Likes

Comments

once upon a time in south central LA, it was no fairytale

"Why is it that there is a gun shop on almost every corner in this community? I’ll tell you why. For the same reason that there is a liquor store on almost every corner in the black community. Why? They want us to kill ourselves."

Likes

Comments

Det har ju gått ganska bra. Har en del saker som fått nytt hem nu och har ännu mer på lager här hemma. Har insett att jag verkligen har så mycket som bara ligger i lådorna. Så nu kommer ännu mer. HÄR kan ni hitta det.

Likes

Comments