En av fördelarna, eller kanske också nackdelarna, med att bo på två ställen är man får två rum att göra vad man vill med! Mina rum är väldigt olika, men påminner ändå samtidigt om varandra. Kanske inte så konstigt eftersom det är samma sinne och personlighet som inrett de båda, hahah. Men men, igår fick jag iallafall en ny bänk i ett av mina rum! Vid slutet av sängen står den. Den är väl tänkt att tjäna som en avlastningsbänk mer, men jag får även plats för några skor. De som känner mig vet ju då att jag inte direkt har någon svårighet att fylla den platsen.(man kan aldrig ha för många skor!) Jag gillar inredning och tycker det är så viktigt att trivas is sitt egna lilla utrymme. En reminder till mig själv: lägg ner mer tid och kärlek på dina små kvadratmeter.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fredag! Efter att ha råkat droppa in på franska lektionen några minuter sent imorse dagdrömde jag mig igenom halva engelskan för att sen tacka för mig denna veckan. Med mycket fniss drog sig jag, Sonja och Maria till stadsbiblioteket för att leta reda på lite fin litteratur om Cherokee indianerna. Jag tycker om stadsbiblioteket faktiskt. Trots att det konstant är lite obehagligt tyst så älskar jag tanken på att så mycket historia, fakta och berättelser finns från golv till tak. Ovärdeligt ju. Hur som helst pallrade jag mig sen hemåt för att nu vara påväg till mitt nya jobb. Där tänkte jag spendera min kväll faktiskt. Sen ska jag hem och lägga mitt förkylda huvud på kudden. Bon weekend á tous hörni!

Likes

Comments

Under den enda lektionen jag hade idag lyckades vi sluta bry oss om satsdelar och finita verb och snubblade istället in på kärlek. Att våga, att undra, att kunna glömma. Om pirret, om lyckan, om ångesten. Det är så knepigt det där. När gillar man verkligen någon och när gillar man bara tanken av någon? Det finns nog inte någonting som väcker så många frågor, och samtidigt är så jäkla mysteriskt. Men slutsatsen blev nog ändå att oavsett hur ont kärleken kan göra är det alltid värt det tillslut. För stunderna då den är besvarad kan ingenting slå. 

Likes

Comments

Jag kopplar musik väldigt tycket till minnen, känslor och årstider. Därför har det blivit naturligt att inför varje vår och höst göra en liten spellista som jag lyssnar på under våren och sommaren eller hösten och vintern. Här är årets lista!

Likes

Comments

Hej vänner<3 Allt bra? Hösten är här nu, de flesta börjar ju gå in i ide då. Bli deprimerade och vill inte kliva upp på morgonen. Så har det faltiskt aldrig varit för mig. Hösten är min tid. Våren och sommaren får mig att tappa bort mig själv lite, jag har av någon anledning väldigt svårt att tycka om tillvaron då. Men oktober får mig att må så fruktansvärt bra. Jag går in i något slags lugn och vet vart jag vill igen. Inspirationen kommer tillbaka. Avundsjuka och hopplöshet trappas som magiskt ner. Jag trivs i vardagen igen. Därför älskar jag hösten. Och vi får väl se om den får mig att komma tillbaka hit oftare. Jag tror det iallafall!

Likes

Comments

Det har väl kanske varit svårt att missa att Alexander Wang visade upp sin ss17 kollektion i helgen. Och ja, vad ska man säga? Den hade i princip det mesta; det sportiga, street, beach och det mer åt everydaywear hållet. Vinnande koncept enligt mig. Jag är helt sålt på de mer "sofistikerade" vardagslooksen med det ljusblårandiga och de virade banden, lädermockasinerna i kombo med det var som pricken över i:t. Alex fick godkänt denna gången också för min del.

Likes

Comments