jag kan inte döda den här hydran i mig
för varje ormhuvud jag hugger växer nya i mig
men när jag låter dem så kan de inte styra i mig
det är som vingklippta känslor börjat styra i mig
trodde inte att jag fick va arg, fick va glad, fick va stark, fick va svag


känslomässigt har jag varit som ett aprilväder
för det snöar solstrålar här i min värld
du är den enda som jag aldrig nekar tillträde
det är öppet nu, välkommen in här.

Likes

Comments

Jag har ju helt glömt bort att berätta om J. Cole?! Skäms på mig, för bra var det. Jäkligt bra. Per-Morberg-i-mästerkock-juryn-bra. Skön stämning, lika bra live som i studion och bra urval av låtar. Tycker synd om er som inte fick vara där!

Likes

Comments

Denna helgen har varit alldeles för kort. Två dagar går så fort, hinner ju knappt blinka ens. Tre dagars helg vore något!

Iallafall. I fredags pluggade jag en snabbis efter skolan innan jag käkade middag för att sen åka hem till Liv för att tillsist gå ut. Hej i min lilla låda vad roliga människor vi lyckas stöta på varje gång! Så kul alltså hahah. Vi la huvudet på kudden efter fem någon gång.

Igår möttes vi alla för frukost/lunch/kaffe på Pascal och hade det trevligt. Efter en stund tog jag sen bussen och mötte upp mamma och gick på stan. Länge sedan jag verkligen gick på stan, alltså i flera timmar. Men det var mysigt även fast jag blev så trött på att inget någonsin passar eller finns i min storlek. Om jag ens har turen att hitta något jag gillar.

Idag har jag försökt plugga lite till och ska sen ikväll på J Cole! Taggad som tusan. Ska bli fint. Sen är det bara 5 dagar kvar till helg igen. Trevlig söndag!

Bjuder på två väldigt oklara bilder. Tyckte skorna på & other stories var lite fina. Älskar ju blått och glitter så en ytterst bra kombo där. Och Nespresso är ju guden här hemma. Håller mitt kaffe väldigt nära hjärtat<3

Likes

Comments

Tre av mina bästa inspirationer på instagram. Alla har sin egna stil och har något som bara tilltalar mig. Jag vet inte, de har öga för vad som är intressant och kan göra i princip allt snyggt. Hade gärna tagit över deras garderober på en gång!


Likes

Comments

Har gjort klart skoluppgifter idag. Letat hopplöst efter nya saker till rummer. Hittade ingenting, allt var slut. Varför är det alltid så? Man letar genom land och rike och sen när man ska slå till är det slutsålt. Ville lägga mig på golvet i affärerna och skrika någon sekund. Men jag behärskade mig. Sen har jag sett på Narcos. Försöker komma ikapp. Går sådär. Och drömt om London och Paris har jag gjort. Paris ska bli hemma först. Det har jag bestämt.

Likes

Comments

Många har nog missat Jay-Zs nya album då han envisas med att inte släppa det på Spotify, och jag var en av dem. Tills jag sedan insåg att han släppt flera av låtarna på youtube, med videos. Dubbelglädje skapades.

Jag tycker faktiskt Jay-Z har blivit bättre och bättre och tyckte faktiskt om låtarna. Texterna har blivit aningen djupare och samhällskritiska men jag gillar dem. Min typ av musik är det.

Likes

Comments

Jag kan nu utesluta ett till yrke helt idag från möjliga karriärer i framtiden; målare. Har spenderat några timmar idag av min lediga dag från skolan till att måla om mitt nya sovrum. Det är ju egentligen inte speciellt komplicerat men känner att ryggen och axlarna fick sig ett litet uppvaknande. Hur som helst blev jag klar och fick en klapp på axeln av pappa för min starka insats.

Jag märkte också hur många låtar på min spellista jag har som jag i princip aldrig lyssnar på? Det blev som att man återupptäckte låtar nu när jag bara lät listan gå oavbrutet i tre timmar. Inte konstigt att man blir trött på sin egna musik ändå om man bara lyssnar på samma 10 låtar hela tiden. Får försöka skärpa mig.

Likes

Comments