Vardagsprat

Lisa 6 år jublar inuti mig och imorgon kommer Lisa 22 år få se barndomsidolerna live på scen och framföra låtarna som har följt med mig i hela min uppväxt! Det här är nästa som em dream come true! Pistvakt har varit en stor del av livet när både filmer och cd skivor har gått varma och spelats sönder genom åren.. Tur de finns på Spotify än idag😎

Jag och Ludde far imorgon till Piteå havsbad och uppfyller en punkt på våra "att göra" listor.

He ska bjudas på gaj å partaj minsann! Jag är så laddad!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardagsprat

Idag har varit en lugn dag. Jag har hunnit vara på promenad med Ida och Tor. Efter det gick jag hem till henne och Adam. Å kom hem tidigt idag så jag gick hem och tog mig nå lunch/middag innan jag började jobba nu klockan 16.30. Nu sitter jag på en liten kaffe rast innan stängningspasset fortsätter. I helgen blir det jobb och imorgon så ska jag och min kusin Ludvig fara på äventyr i Piteå! Det blir spännande 😁

Likes

Comments

Serie & Film, Vardagsprat

Min dag började med att jag for med min mamma och kusin till en åker och plocka sten. Ja, jag vet hur tråkigt det låter och det är det också. Det tråkigaste men ett av det viktigaste jobben så att inte stenar åker in i maskinerna och förstör eller kommer med i djurens foder.
Efter det åt jag lunch och sen drog jag till Älvsbyn för att handla. När A kom hem så grillade vi middag och hela kvällen har vi myst på med en ny serie, "the strain". Kan rekommendera den till er som tycker om skräck. Det är sällan man ser en skräck serie eller film som faktiskt är bra men den här verkar väldigt lovande faktiskt!

Likes

Comments

Serie & Film

Det var väl inte bara jag som satt bänkad i Måndags inför den nya säsongen av Game Of Thrones som vi väntat på i ett helt år Nu!?
Vad tyckte ni om avsnittet?
Jag själv tänker inte nämna några spoilers här men i min mening verkar den här säsongen byggas upp riktigt bra för att bli någonting underbart! Jag känner redan att jag inte kommer ha någon ångest inför nästkommande måndag 😍

Likes

Comments

Vardagsprat

Idag har inte vädret varit nå bättre än tidigare i veckan. regn, rusk och blåst har Norrbotten bjudit på idag.
Idag har jag varit hos mamma å pappa, har även hälsat på Stina och sen var jag ut på tur med Tor! Vi hittade ett litet uppehåll när det endast duggade litegrann så vi fick oss lite frisk luft! 

Nu var tanken att förbereda middag innan A kommer hem från jobbet.

Likes

Comments

Vardagsprat

Min dag började klockan fem imorse med ett pass hos mjölkkorna och sen blev det lite allt möjligt. Bland annat så var jag mycket med Ludde och även Svea och Sixten. Jag har hängt tvätt och ätit blodpalt hos mormor innan jag var tvungen att duscha av mig för att sedan åka till jobbet på maxi. Det var ett stängningspass på schemat idag. Nu ligger jag äntligen i sängen och ska sluta mina blå. Imorgon är mest troligt en ledig dag men jag ligger tillgänglig så allt kan ju hända. Därför tänkte jag försöka sova nu så jag är redo om någon ringer imorgon bitti :)

Så här sött somnade Sixten idag när han var med sin moster... Snäll unge❤

Likes

Comments

Vardagsprat

Sorry för dålig uppdatering men mitt liv har kommit emellan litegrann :)

I Lördags var vi hemma hos Kim tillsammans med fina vänner. Vi spelade spel, grillade god mat och badade bubbelpool. En väldigt rolig kväll som vi kan le tillbaka på. Tack alla inblandade!

Söndag bjöd på pizza, chips och mys med film. Inte mycket gjordes men en sån dag behövs ibland det med :)

Likes

Comments

Vardagsprat

Så.. Efter jobbet idag gjorde jag ärenden på Storheden och sen rullade bilen till Älvsbyn. Jag mötte upp A där och vi åt middag. Sen för vi råka spåret till Eddie som fyller 4 år idag! Grattis stora killen 💕 Hoppas traktorn satt väl till pass💕
Vi hade hemtrevlig pratstund med Micke och Elice som bjöd på gofika och såklart bus med Eddie. Vi träffas för sällan, tyvärr men alltid lika kul!

När vi kom oss hem så sprättade jag en öl för att fira in min lediga helg. Vi har även hunnit se film och myst så nu känner jag mig verkligen nöjd över min fredag.
Nu hägrar sängen för Jag ska börja ladda upp för en rolig dag imorgon tillsammans med fina vänner💕

Likes

Comments

Vardagsprat

Det fick bli en promenad idag med Ida och Tor. Det är jätte varmt och bra väder.. Just därför jobbar jag ju idag! Klockan 1 börjar mitt pass och även Idas så idag blir det sällskap i bilen på väg till jonnet, mycket trevligt 😁

Nu måste jag rotera för att hinna allt innan jag ska fara. Ha en fin Torsdag!

Likes

Comments

Vardagsprat

Min bästa vän äger min andra bästa vän💕 idag har jag fått umgås med Julia och Doris. De två är så bra så jag saknar ord.

Likes

Comments