Japp, rubriken förklarar min söndag på pricken. Från att jag vaknade klockan 11 så spenderade jag 5 timmar i soffan framför gossip girl... (som jag ser för 3e eller 4e gången, mysigaste)

Sedan gjorde jag mig snabbt iordning, dvs byta om från myskläderna och dra en kam igenom håret så man åtminstone kunde se acceptabel ut när jag lämnade huset. Tanken var att jag skulle kolla på en väska och kappa snabbt på Zara, men när jag kom till kungsmässan kl17.55 så slog det mig att det var söndag, och alla affärer hade börjat dra ner sina galler.... typiskt.
Jag gick då vidare till Ica och köpte naturgodis för att sedan åka hem och landa framför gossip girl igen. Produktiv dag för min del....

En sån här dag kanske i och för sig behövdes för att jag skulle bli helt frisk och kry, vilket jag också känner att jag har blivit. Hejaheja

Idag är det iallafall måndag, och idag kommer bästa mamma och pappa hem med båten! Brukar oftast inte ha några problem med att sova ensam, utan tycker att det brukar vara väldigt skönt. Nu i helgen har det dock varit riktigt svårt, knas.
Planerna för dagen är att städa iordning lite överallt, duscha, rensa lite i garderoben, samt att planera va vi ska äta till middag ikväll!

Likes

Comments

Nu sitter sjuklingarna, dvs jag och min bror, på bussen påväg hem från Orust. Så typiskt att få en äcklig förkylning precis nu när vädret ändå är bra... Får åka hem och dricka mycket vatten, samt försöka vila så mycket som möjligt!

Här är iallafall lite bilder ifrån de senaste dagarna😜

Likes

Comments