Header

Resor

Har haft en helt otroligt bra semester och är så glad och tacksam över att jag fick uppleva en ny stad och umgås med min fantastiska familj. Ska absolut visa bilder från resan men har inte riktigt haft tid sedan jag kom hem och min energi har inte varit på topp. Håll ut!


Puss och kram! / Lisa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag påväg och snart ska jag få möta upp familjen på Arlanda. Känner mig väldigt trött och sliten så semester sitter inte helt fel. Laddar ner musik, podcasts och ljudböcker för att bussresan samt flygresan ska gå snabbt.

Tips; Mickaela Hamilton och Michaela Fornis podcast och ljudboken ”Ljuset vi inte ser”.

Massa kramar, Lisa

Likes

Comments

Glädje, Vardag
Som rubriken lyder, tentan är skriven och nu väntar semester med familjen. Jag känner mig glad på riktigt och det var längesedan. Jag tycker att det är fint att tanken på att umgås med min familj gör mig så glad. Jag skrev tenta i fem timmar och jobbade hela förmiddagen så nu är jag helt slut. Har tvättat och packat för fullt och ska försöka lägga mig i tid då bussen mot Arlanda går kl 06 imorgon. 


Kram Lisa

Likes

Comments

Vardag, Shopping
Ännu en vecka har passerat och jag ligger redan nedbäddad i min säng efter en lång dag på biblioteket och ett hårt träningspass. Nu ska jag kolla på någon serie och dricka te resten av kvällen. Jag är glad att jag snart tagit mig igenom oktober månad som jag ärligt måste säga har varit en otroligt tung och stressig månad.


I fredags åt vi middag och hade en myskväll hemma hos mig och igår var jag, Tove och Ebba på Alex&Sigges show "Live" här i Karlstad. Har med andra ord haft en otroligt trevlig helg som jag kan leva på ett bra tag. Man behöver göra roliga saker under perioden innan tenta också så att man kan behålla motivationen till att plugga.

Denna vecka kommer jag skriva tenta på den kurs vi läst sedan terminstart och det känns så skönt att snart få ett avslut. Jag har ingen aning om hur det kommer gå men min magkänsla är ganska bra, Efter tentamen kommer jag åka till Stockholm och sedan åker jag tillsammans med familjen vidare till Dubai. Det ska bli så spännande och härligt!

Jag hoppas jag kommer ihåg att fotografera mycket och kan uppdatera er lite bättre kommande tid.

Men tills dess är det fullt fokus på plugget och mina ansvarsuppgifter på jobbet. Sen får jag pusta ut..

Kram Lisa


Likes

Comments

Vardagsinlägg
Dagarna går i repeat just nu, jag ser till att jobba, plugga inför tentan och träna. Har en vecka kvar tills tenta och därefter en veckas semester med familjen. Räknar ner dagarna och ser till att få så mycket som möjligt gjort för att sedan kunna slappna av till 100%. Hämtade ut min bikini idag och herregud vad taggad man blir på att se solen igen. Kram Lisa

Likes

Comments

Vardagsinlägg
Dagen har gått bra och jag är återigen hemma i lägenheten. Efter två långa dagar har jag bestämt mig för att vara hemma imorgon och ta dagen som den kommer. Ska försöka plugga på förmiddagen och träna på eftermiddagen. Det är verkligen fördelen med att plugga, man kan lägga upp sin tid precis som man vill och man tar ansvar för att komma vidare själv. I nuläget passar detta mig väldigt bra. Har tillbringat mycket tid på skolan på sistone och känner att jag behöver ett miljöombyte imorgon.


Massa kramar, Lisa

Likes

Comments

Vardag
Veckan drog igång i full fart och äntligen så ligger jag i min mysiga säng och kollar på TV med en kopp te i handen. Helgen var både lugn och skön kombinerat med lite party på lördagskvällen. Idag var jag på skolan och pluggade fram till kl 15, sedan hade jag två möten samt en utbildning att gå på innan jag mötte upp Tove på gymmet. Tycker det är tufft att gå hemifrån på morgonen när det är mörkt och komma hem igen när det är mörkt. Imorgon väntas tre föreläsningar och sedan ett event på kvällen med jobbet så jag ska försöka somna tidigt idag. Trots att jag har mycket att göra och känner mig stressad ser jag fram emot denna vecka. Och det bästa av allt är att nästa vecka får jag träffa familjen igen. Det gör mig extra motiverad!

Likes

Comments

​Lördagsmorgon i lägenheten. Hade en supermysig gårdags-kväll med tjejerna hemma hos Tove. Sov säkert 10 timmar och vaknade utan att ställa larm. Känner mig nästan stolt att jag kunde göra det. Idag går jag runt i min lägenhet, lyssnar på musik som påminner om Markus, dricker kaffe, kollar på TV och har lyckats hamna i ett lugn jag inte varit i på länge. Det är fint att bara vara själv och tvinga sig själv att känna ibland. 

Ikväll ska jag till Victoria på förfest för att sedan klubba. Det ska bli roligt men jag tror att det blir ganska lugnt för min del. Tycker att det känns kul att träffa folk, dricka vin och umgås!

Puss puss, Lisa

Likes

Comments

Klickade hem denna bikini idag. Åker till Dubai med familjen om två veckor och insåg att jag inte köpt en ny bikini på mer än två år.. Det var dax för en ny! Gillar verkligen denna form på BHn så hoppas den sitter bra.

Det ska verkligen bli så härligt att få se solen igen.

Kram LisaLikes

Comments

Vardag, Tankar

Höstväder och ett ganska grått Karlstad. Men jag tycker att det fortfarande är väldigt mysigt att vara ute och luften känns frisk. Jag gillar kyla bättre än känslan av fuktighet. Har tränat och promenerat varje dag sedan jag satte upp mitt mål tidigare i höst och någonstans känner jag ändå en stor skillnad. Mest när det kommer till kosten men det kanske är naturligt. Har haft ganska dålig matlust tidigare.

Hoppas det även gör att jag börjar sova bättre, det skulle jag behöva.. Drömmer mardrömmar flera dagar i veckan och har svårt att somna samt komma upp från sängen på morgonen. Det spelar liksom ingen roll om jag sover 7, 10 eller 15 timmar, jag är lika trött på eftermiddagarna ändå?

Veckan som varit har bestått av plugg, mer plugg, jobb och sedan mer jobb. Har brutit ihop flera gånger och någonstans tror jag att jag måste trappa ner i tempo. Det är hårt när man inser att man inte är övermänsklig.. Att vara sysselsatt är mitt sätt att fly från alla tankar och bekymmer. Ska samla på mig tillräckligt med energi för att göra en förändring, strukturera upp varje dag och inte ställa för höga krav på mig själv.

Jag har nog aldrig tänkt så tidigare, men nu känner jag att det är okej att tänka att det får gå som det går. Både i skola och allt annat. För att jag ska kunna må bra måste jag släppa på kontrollbehovet, prestationsångesten och stress över sådant jag inte kan påverka. Det låter väl ganska simpelt?

Massa kramar, Lisa


Likes

Comments