Header

Vardag, Vänner

Bilder från gårdagen. ALLTSÅ denna vecka har varit helt fantastisk. Solen har skinit och det har varit upp mot 20°C i luften. Vi har en liten tenta imorgon och dagarna har till störst del gått ut på att plugga inför den, fixa hemma i min nuvarande lägenhet och till att packa. (Och drömma om flytten) Tänk att jag ska få flytta in i min drömlägenhet imorgon. Min energi är på topp. Livet är på topp.

Kram Lisa

Likes

Comments

Vardag

Alltså tycker inte ni också att Zara Larsson är den coolaste människan?

Idag är det lördag och jag tog en lång sovmorgon, duschade och tog mig in till stan för att sätta mig på Espresso House med datorn. Emelie kom förbi och umgicks ett tag också. Väldigt mysigt.

Tycker det är så underskattat att göra sådana saker själv, som att sitta på ett cafe, ta en sväng på stan eller liknande. Att skapa ensamtid fast bland andra människor. Något jag borde göra oftare.

Likes

Comments

Glädje, Vänner

Såhär härlig var min gårdag. Hockey, middag, hamburgare, öl och bästa sällskapet. Jag och Victoria gick ut efter matchen och hade en riktigt bra utekväll. Nu sitter jag på Espresso House i stan och har druckit kaffe med Emelie som precis gått. Jag tog med mig datorn för att kika runt lite på inredning och sånt. Har nämligen inget Wifi hemma på grund av flytten.

Massa kramar!

Likes

Comments

Äntligen. Idag skrev en ny hyresgäst över mina papper på lägenheten jag bott i. Detta betyder att jag slipper betala uppsägningstiden och det känns så himla skönt.

Har bott i denna fina men väldigt lilla lägenhet i 7 månader och det känns faktiskt som en del av mitt liv i Karlstad. Så lite sentimentalt är det allt.

Ikväll kommer tjejerna över och vi tänkte göra middag och tillbringa en sista kväll i lägenheten tillsammans.

Efter middagen är planen att vi ska se på hockey, dricka öl och kanske avsluta kvällen på någon klubb i stan. Vi får se helt enkelt.

Jag är så glad att detta har löst sig, att jag flyttar om mindre än en vecka och att det äntligen blivit helg. Massa kramar / Lisa

Likes

Comments

Glädje, Vänner

Idag har jag burit sneakers och suttit i solen med brudarna utanför biblioteket. Sådan vårfeeling det ger. Snart ska jag bege mig hem, göra mat och sedan åka vidare till Tove för att ha en tjejkväll, kanske se en film och äta något gott. Imorgon har vi föreläsning 8-12 och sedan tar vi helg! Ska bli så skönt och härligt! Kram Lisa

Likes

Comments

Vardag

Fina Elin<3

Dagen har tillbringats i skolan. Har också fått några saker på min fina to do lista avklarade och jag känner mig så lättad. Stress gör mig till en dålig människa och nu kan jag bara slappna av. Imorgon är jag ledig och vi har planerat att hitta på något mysigt tillsammans, på fredag ska vi göra middag, gå på hockey och sedan tänkte vi gå ut och ta ett glas på stan. Jag är känner mig taggad.

Likes

Comments

Idag är det 9 dagar kvar tills jag får nycklarna och ännu kan jag knappt fatta det själv. I helgen ska jag börja fundera på hur vi ska kunna göra flytten så effektiv som möjligt, kanske börja packa ner saker och ting i flyttlådor och så vidare. Tills dess har jag några saker på min att göra lista som jag tänkte att jag kunde dela med mig av:

1. Deklarera för tidig återbetalning av skatt.

2. Beställa bredband till nya lägenheten på ComHem.

3. Beställa hemförsäkring.

4. Lämna tillbaka min nuvarande router på Telia.

5. Plugga inför tentamen som infaller samma datum som tillträdet.

6. Börja flyttstäda

7. Möte med mäklare och bank för att få tillträde (30 mars)


Likes

Comments

Vardag

Ny vecka och nya möjligheter. Började min dag i biblioteket med Vickan och har nu varit på en föreläsning. Snart ska jag bege mig mot gymmet och ikväll väntar en lugn kväll hemma framför TVn. Imorgon har vi ledigt men planen är att för en gångs skull ligga i fas i studierna. Med flytten som väntar nästa vecka och tenta samma dag som jag får nycklarna finns det risk att det kan bli lite stressigt. Tror att detta kan bli en riktigt bra vecka, har inte allt för mycket på schemat och kan lägga upp min tid efter hur jag känner mig. Det gillar jag. Kram Lisa

Likes

Comments