Header

Vardag

Valde att stanna hemma i Själa idag efter jobbet, mamma och pappa har gäster och jag behövde vila upp mig inför helgen. Det börjar bli tröttsamt att skriva om hur jobbigt jag tycker att det är att vara ledsen och har ännu inte hittat något som ger tillbaka min energi. Svart på vitt så är det bara att fortsätta kämpa så kommer det förhoppningsvis bli lättare med tiden.

I helgen vankas tennisturnering där jag ska spela med farsgubben, det ska bli riktigt roligt. På lördag ska jag till donnan på bild och äta middag på hennes landställe med massa vänner. Det är sällan vi får vara tillsammans hela gänget så det ser jag verkligen fram emot.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mitt favvoställe och min favvotjej<3

Likes

Comments

Resor, Vänner

Återigen på hemmaplan efter en helg i Stockholm. Insåg på hemvägen att jag endast har 4 helger kvar i Örnsköldsvik innan jag åker tillbaka till Karlstad. Det är nästan skrämmande hur snabbt tiden går.

Nu befinner jag mig på landet som verkligen har räddat mig denna sommar. Havet och lugnet ger mig ny energi och jag låter mig själv andas ut. Att vara här är min terapi. Det är otroligt tungt att vara ledsen och jag behöver någonstans att fly när det blir för jobbigt.

Kram Lisa

Likes

Comments

Och där börjar denna dag närma sig sitt slut, regnet har öst ner och jag både försov mig och glömde mobilen på landet. Nu är jag hemma och packar för fullt, ska lägga mig tidigt för att orka med morgondagen. Först väntar 8h jobb och sedan 5h tåg till Stockholm. Därefter ska jag möta upp Emelie och förmodligen slutar kvällen med att vi snackar ikapp och dricker drinkar. Jag ser fram emot att träffa henne igen efter så lång tid ifrån varann.

Hoppas ni får en bra helg!
Kram Lisa

Likes

Comments

Vardag, Vänner

Tar så troligt mycket bilder på allt och ingenting men det är knappt några som hamnar här. Säger inte att jag ska försöka bli bättre för det har jag sagt så ofantligt många gånger. Men här kommer iallafall lite bilder från vår dag ute till havs i söndags som får 10/10 i betyg. Tack till Adam som fixade med båtplatser och tack till Rebecka som skötte all planering. Ser fram emot fler dagar som denna i framtiden.

Idag har jag bokat tåg till Stockholm i helgen och det ska bli så mysigt att bo i lägenheten, gå runt på gatorna, shoppa, äta och dricka gott och bara umgås. Ligger just nu i soffan på landet efter att ha spelat spel och ätit middag. Nu väntas två arbetsdagar och sen är det helg igen. Tiden går ganska fort trots allt.

Kram Lisa

Likes

Comments

Tankar, Vardag, Vänner

Bild från i söndags.

Haft några tunga dagar i försök om att finna ljusglimtarna i vardagen. Det är tröttsamt och jag blir så ledsen då jag bara saknar sängen och känner att jag knappt orkar gå till jobbet. Jag är inte trött som i sömnig utan jag är trött som i slut och nedstämd.

Har faktiskt bokat in ett möte med en psykolog nästa vecka för att förhoppningsvis få några verktyg för att kunna bearbeta min sorg och hitta tillbaka till den jag vill vara och faktiskt är - glad. Hon jag ska gå till har jag träffat flera gånger för något år sedan och det hjälpte verkligen så jag hoppas att jag kan få lite hjälp nu med.

Jag har länge tänkt att man är odödlig, att man klarar allt på egen hand och att något är fel annars. Men jag har insett att jag behöver hjälp för att inte tappa bort mig i all förvirring. Självklart får man vara ledsen, men man måste fortfarande ta hand om sig själv och sina medmänniskor. Det hoppas jag att jag kommer kunna göra med lite hjälp på traven.

Nog om det, idag är det tisdag och efter jobbet mötte jag upp tjejerna på stan för en shoppingtur i följd av en kopp kaffe på Espresso House. Jag åkte sedan hem, tog en lång dusch och har sedan dess legat i soffan och kollat på tennis. Familjen är på landet och jag kände att jag ville vara ensam och kunna sova ut ordentligt imorgon.

Nu räknar jag ner timmarna tills det blir helg igen, eventuellt åker jag till Stockholm, annars är planen att umgås med tjejerna och vila upp mig. Kram Lisa

Likes

Comments

Familj, Tankar, Vänner, Kärlek

Jag försöker att fortsätta min vardag precis som vanligt, jag träffar vänner, umgås med familjen, jobbar och tar vara på sommaren så gott det går. Jag har alltid varit väldigt rastlös och jag tycker verkligen om att umgås och hitta på saker. Det har jag fortsatt göra med ett leende på läpparna trots smärtan, trots alla känslor av sorg och trots brist på energi. Det gör mig utmattad men det är värt det.

Dagar som idag, på havet, bland mina vänner, i strålande sol och bland vackra vyer, då känner jag mig som lyckligast. Men i luften känns smärtan, saknaden och tomheten. Inget är som vanligt och det går inte att ändra på. Jag känner mig maktlös, lurad och besviken. Varför lever man och varför dör man?

Jag vet inte var jag vill komma, men jag vet att jag har en helt fantastisk kärleksfull familj och underbara vänner som jag är så otroligt tacksam över att ha i mitt liv. Tack för att ni tar hand om mig när jag är ledsen och tack för all kärlek och lycka ni ger mig.

Nu väntas en ny vecka och nya tag, jag hoppas jag finner mig själv i ett ljusare sinne, med mer energi och med ett lättare tryck över bröstet. Man kan inte styra över hur man mår men man förlorar inget på att försöka. Sov gott och ta hand om er. Kram Lisa

Likes

Comments

Resor, Tankar, Vänner

Återigen en blogg-svacka. Har inte mått speciellt bra sedan jag kom hem från Halmstad och känt mig ledsen och stressad över att livet inte är sig likt. Har börjat jobba och det tar mycket av min energi och samtidigt vill jag försöka maximera sommaren och tiden jag har här hemma. Det är inget fungerande koncept, vid det här laget borde jag veta att jag är i stort behov att riktig sömn och vila när det blir mycket.

Jag vet att alla har tuffa perioder i livet och jag vet att jag måste ta mig igenom det. Jag känner ingen ren livsglädje men måste försöka kämpa för att hitta tillbaka till den. Men sorgarbete tar tid och någonstans känns det som att det bara blir värre och värre med tiden. Jag försöker att intala mig om att det är okej att vara nedstämd, ledsen och känna att det är tungt att ta sig framåt. En dag i taget.

Bild från hamnen i Båstad.

Avslutar positivt; Fina Rebecka är hemma från Berlin och alla tjejerna är återigen samlade. Det är guld värt. Vi hade en trevlig middag i fredags och igår drack vi vin, spelade kubb och brännboll samt spelade kort tillsammans. Mathildas kille var här och hälsade på, Adam och Johannes var med och vi hade en riktigt bra kväll tillsammans.

Likes

Comments