fantastiskt god mat & bra personal & härlig miljö.

~ han har varit min 1,5 år , lyckligaste tjejen satt framför han
❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er😊

äntligen har nästan allt det jag har beställt kommit. men wow så fort dom kom. får dessa redan efter en dag😃

så nu har jag gjort några armaband och som ni ser så har jag i olika färger i bokstäver. får man verkligen bestämma själv.

så nu har jag hunnit göra 4 armband på 20 min så det går ju fort. Och det är sjukt roligt!

så om ni vill ha så gör jag jättegärna utan kostnad då jag inte är så bra än.
och ni får bestämma helt själva vilken färg av bokstäver ni ska ha & hur långt armband ska vara & självklart vad det ska stå😃

går du i nån sport så kanske du vill ha en sådan text🎳

eller känner du någon/några som har nån sjukdom .

eller har du nån flickvän/pojkvän/bästavän/familj som du vill ha på armen så finns de oxå

det finns hur mycket som helst man kan ha på armen. eller du kanske vill ha nått på engelska/norska eller på andra språk. så löser de sig😃

det hade varit så roligt om ja fick testa på dig så please hör av dig!😍

puss & kram .

Likes

Comments

detta är min storasyster en väldig skön sådan. Sen jag varit liten har hon ALLTID varit där för mig i alla lägen.

hon är min förebild,vi har spelat i samma bowlingklubb,men hade jag önskat så hade inte jag velat att hon skulle sluta,för hon var min trygghet på banorna. och hon följde med när jag spelade min första tävling, och jag vet att jag var så nervös,men hon sa alltid nått peppade och sen dess har jag bara forsätt att spela bowling.
vilket jag var så glad över! och hade jag dålig prestationsångest och började gråta,vet ni vem jag kramade om då?
min syster.

men vet ni vad hon gör nu?
just nu är hon mamma & inte vem som helst,utan
Världens bästa mamma.

till underbara Leo, och så har hon världens snällaste hund , ah kanske inte världens snällaste för hon har ju sina stunder som en annan. men mysigaste kanske stämmer mer.

så ni kan tänka er, ha barn + en hund , som man oxå ska kläder på nu när de är kallt , & denna hund har så dålig tålamod så då är det klart man blir stressad oxå. och bara själv på detta,de ä tufft men jag vet att min syster är stark & jag vet att hon är grym. så detta kommer hon att fixa.

jag finns ju där
💁🏻 för i love kidz and dogs!
men jag som alla andra som känner min syster , vet hur jävla
AWSOME hon är.

JAG ÄLSKAR MIN SYSTER!
❤️

men dessa 3 ihop är perfect match! ❤️

Likes

Comments

jag spelade inte hela säsongen med Bk Merci men när jag kom för och skriva på papper så fick jag ett så fint välkomnade och jag visste att detta ska bli bra, nya folk som jag klickade med & en helt underbar coach. & samt laget! woow vilken underbar feeling det är när man spelar med dom. Dom stöttar dom hjälper en dom gör som man blir på gott humör.

med detta lag vann vi 15 av 22 matcher + 1 oavgjord. det ska vi vara jäävligt stolta över & att komma på en 3:e plats i tabellen det är ännu mer täcken på att vi jobbar som lag, & att vi har roligt det ute.
Efter Eliteseriekvalen mot BK Skrufscha som redan har spelat i Eliteserien ,visade vad som krävdes för att vara där uppe. Och jag kan säga vi är verkligen inte där än.Mycket spärrar ,banläsning & ALLT har vi kvar.
så det var bara en bra träning för oss, & att bli kvar i allsvenskan skadar ju inte de heller.

så jag säger bara ett extra stort grattis till BK Skrufscha att ni blir kvar i Eliteserien & tack för en fantastiskt match!


sen så vill jag bara tack mina MERCIARE för en helt underbar säsong med er & tyvärr så får ni stå ut med mig nästa säsong oxå för ett sånt lag som ni har, så kan man inte lämna er för ni visat mig var lagkänsla är,har man inte lagkänsla så har man inte roligt & med er har ja det förbannat roligt med. SÅ BRUDAR,
tusen tack för denna säsongen & vi syns i sommar då det är paaarty
🎉


men min bowling säsong är inte slut än 7 maj ska jag spela SM
4-7 juni är det special Olympics 😃

OVER AND OUT🙏

Likes

Comments

Det var dags att ta sig än Serielederna Sumpan & ja dom visar verkligen varför dom leder serien.Dom har bara förlorat 1 enda match & här vann dom med 5-15 & så innan mötte dom Karlskoga vann även där med 3-17 så ja,vi kunde tyvärr inte göra så mycket mer. vi slet men ibland har man en dålig dag på jobbet.

Men vi har ju många stjärnor i laget, Janina matchbäst igen på 922 å Sumpan bästa spelare hade 980,Sen får ja faktiskt säga grattis till Anna som gör 279 serie o slår i rännan i andra rutan å spärrar så kunde ha blivit en konstig 300-serie men tyvärr så stod 9 på smäll i sista slaget.

och min bästa spelpartner gör ännu en kanon match 817 landar hon på. Underbar spelpartner.

tyvärr så var det inte min dag,innan matchen fick ja ett telefonsamtal av pappa att Farmors bror gick bort. Han fyllde 90 år igår, 30/1  Så det var verkligen tråkiga nyheter. jag försökte inte tänka på de,men sånt kan man inte bara glömma bort utan jag försökt spela för han & tänka på han mycket.

han var en fighter & en stor förebild att man verkligen inte ska ge upp så lätt. ❤️ så vila i frid Ivar,nu får du äntligen träffa Ingrid där uppe.

nu sitter jag på bussen & längtar tills man kommer hem får då blir de gosa ner sig i soffan å äta Thaimat med min underbara pojkvän❤️


Likes

Comments

jag har varit ganska off på min blogg men nu jävlar ska jag börja blogga dagligen.


Det har spelat matcher på hemma plan.

och vi tog mot Dimico, vi började som sagt som vanligt att göra det svårt för oss,vi vinner bara 2 bord. resten vinner Dimico ,så ställningen blir 2-3 till dom.

Serie 2 börjar och då började vi vakna till rätt hårt o vinner som sagt med 5-0,haha

sen så var vi tillbaka på serie 1 igen dom vinner med 2-3, så i sista serie står de 9-6

jag känner redan då att mina krafter tog slut i ruta 5 snurrade till rätt hårt och ja började skaka som en tog jag var tvungen å bryta,jag vill inte bryta för ville att vi skulle vinna,men min kropp sa i från,In fick Ullis spela från ruta 6,det blev 138,men skam den som ger sig, Vi vinner med mariginaler 10-9,dom vann allså sista serien med 1-3.

vi har det svårt på Räven men nästa match nu denna helg tog vi Emot dom som ligger under oss. och vi var taggade tjejer som vi skulle vinna! för Team Vasa ska inte få gå om oss i Gruppen.

så vi hälsade dom välkomna,och som sagt förra matchen var jag utslagen så under tiden jag spelade så tog jag druvsocker & DrickYoughurt så det inte händer nått. Och de höll.

matchen drog som sagt i gång, och vi visar att vi är starka tjejer vi vinner med 4-1 ,vi släppte aldrig in Vasa i spelet utan bara öste, Serie två blir det jämnare vi ville inte utklassa dom så det blev 3-2 , Serie 3 drar igång och har visar Merci varför vi hatar att komma 4:a varje år vi drog in faktiskt 1506 och vinner med 4-1, matchen är då stängd 11-4 står det inför sista serien & det är glada tjejer.Men vi slappnar inte av eftersom Diffen speler en stor roll så vi bara kör.

Vi dunkar nu in 1518 & vinner med 3-2 , & matchen sammalagt blir 14-6 vi är super nöjda och matchbäst är hon alltid en klass för sig,vi säger Grattis till Janina som gör hela 887 och ett Grattis till min spelpartner som dunkar in 791 & jag gör 752.

alla tjejer spelar superbra och vilken lagkänsla vi är. :D


Likes

Comments

jag sitter dagligen och ha frågor till mig själv som jag inte kan ha svar på.
som
varför lever jag med ångest?
varför just jag blir hatad?
Varför har jag svårt och släppa in nya folk?
Varför kan inte jag komma med i Landslaget fast jag har en funktionshinder?
Vad har folk emot mig?
Varför blir jag bara lessen?
Vart fick jag inlärningsvårigheter från?
Varför bytte jag skola redan 1:a året på gymnasiet?


Jag är en Idiot,jag ber om förlåtelse till er alla . att jag inte är perfekt men ingen jävel är perfekt.

Det är ingen som ser vad ni gömmer er på Utsidsan, Ingen som ser att du har Diabetes Ingen som ser att du har ADHD Ingen som ser om du mår dåligt Ingen som vet att du är Mobbad, det är bara du själv på Insidan som vet bäst om dig själv .

jag kan inte ro för att jag lever med Ångest för jag gjorde ett misstag redan Första året på Gymnasiet ,då jag stor trivdes och hade de bra vägde 65 kg så som ja vill väga nu.
men sen kom pressen då ja va enligt mig själv blev pressead då jag bestämde mig för å lyssna vad dom andra har att säga o tycker vad jag ska göra
jag bytte skola, till Möckelngymnasiet & bara komma in och alla känner redan varandra & jag försöker lära känna dom & dom lär känna mig men egentligen ville dom ta redan på vad jag hette på Facebook/Instagram så dom kunde trycka ner mig. Då kom Depprastionen
jag gick ner i vikt Idag väger ja 50 Kg , Vilket jag inte är nöjd med. jag gråter för jag känner
Vad vafan hände? Varför ska man lyssna på såna svin? jo för jag tar åt mig det folk säger & tycker om mig. Jag kan läsa blicka , jag hör vad folk säger.

men jag lever än idag & jag kämpar än . även om jag kämpar extra för ja ska kunna komma upp i 65 kg igen. o Leva som jag gjorde då.

jag vill be om ursäkt för jag inte är lika social lika crazy men jag kämpar för jag ska må bättre.

jag är så sjukt glad att jag har 3 underbara vänner som stod kvar & verkligen verkligen fanns där ,som jag kan öppna mig med som jag kan prata allt med. & som är mina hjältar
❤️

vi alla har vi hjältar vi alla har gått igenom nått & tillsammans är vi starkare.
Ett extra plus till dom som har ett funktionshinder & kämpar dagligen med diagnosen.

Likes

Comments

I mina år har det alltid varit upp & ner med fotbollen, jag har hoppat av i några år men när jag väl spelar så tycker jag det är så sjukt roligt.

och jag vill ju inte spela fotboll bara för o få pris eller visa vilken fotbollsspelare jag är, utan jag spelar för jag tycker det är så sjukt roligt att oavsett vad man är för person med funktionsedsättning eller så ,Så går alla all in på en boll & sen se glädjen när man får göra mål, Asså jag blir så sjukt lycklig!
jag är inte den fotbollsspelare som ska dribbla o sen göra mål själv utan jag vill hellre låta en spelare som nästan aldrig gör mål får göra mål.

och när man se då den glädjen som den spelare gör,asså man blir så lycklig!

så jag är så sjukt gla att jag får ta del av å spela fotboll under sommarn med IKC Carlstad med såna som har funktionedsättning,för de visar att oavsett hur man ser ut vad man har för sjukdom så kan vi alla sparka på en boll & några göra mål!
därför är jag extra glad att få träna med dessa härliga grabbar & tjejer !
för vi har gått igenom så mycket & vi tränar hårt & sprider glädje på plan & därför är det extra kul o spela på sommarn.

Därför vill ja tacka denna klubben för jag fick under sommarn visa vad jag är för person i fotbollen. visa vad jag vill på plan oavsett om jag är liten så kan ja ta närkamper med killar/tjejer. och försöka sprida glädjeföd glädje behövs om man ska komma långt.
så tack för jag fick gå på min första fotbollsgala & ta emot denna Guldboll.
de betyder orehört mycket.


Likes

Comments

hej alla!

idag tänkte jag berätta om igår. jag åkte från Säffle 13:00 & var framme i Örebro 15:30, så jag gick på stan en snabbis, men blev snabbt hungrig så jag beställe min favvo mat, så satt i bowlinghallen.👅

så när jag hade typ käkat upp så, kom min saknade vän Matilda & vi satt och snacka.
sen var hom tvungen att gå. Men då kom även resten av laget, Med öppna kramar & dom gav mig ett varmt Välkommande.
så vi satt ner och pratade & skrev kontrakt😊
så där är jag spel klar om 3 Omgångar ungefär.

Sen när jag skulle åka hem, så saknade jag min pojkvän så orehört mycket, så jag frågade om jag fick sova hos han. Och de fick jag vilket var tur. Så vi kollade på Paradise Hotel & sånt.
sen idag i morse så var ja klar vaken men sen när jag skulle gå upp så somnade jag till, och då var ja rå trött resten av buss resan,
så somnade direkt när jag kom till Säffle.
men nu saknar jag han ännu mer. men jag ä glad att det är helg snart.

Om Bk Tegnér jag har spelat med denna klubb sen jag var liten, det är ett härligt gäng med mycket gubbar å få tjejer. Och tyvärr har vi då tappat alla tjejer förutom Jag & en till som heter Annelie, resten är killar. Och innan hade vi en otroligt rolig Damklubb men de lades ner. och de blev blandade killar/tjejer, jag har alltid varit osäker på och spela med både killar/tjejer.
men under denna säsongen så har de varit mycket sjuk, Och jar bara spelat 3 matcher Och de har jag bara slagit 600 å sånt & tyvärr blev ja så sjuk att jag inte kunna tränat och sånt, och de gör de så att de inte har blivit några matcher , inte nu när jag ä frisk heller. Men jag är också en sån spelare jag vill helst att alla ska få spela & sånt. Så jag är gla att andra får chansen att spela.

men jag väljer ändå att byta klubb, det är för mycket eget bästa.
😊

Likes

Comments

ja men hallå, i onsdags så ringde ja mamma 05:30 å berättade att ja spydde, då trodde hon att ja hade fått magsjukan,men senare på dagen så spydde ja upp maten ja tog i även spydde upp colan osv. så ja tog 2 alvedon & 1 ipren å då sa de bara pang i magen så ja grät från 20:30 tills vi kom in på akuten. så inne på akuten då så kunde ja knappt ställa mig upp så la mig ner på bänken å bara skrek av ondhet ,så fick ett rum å där klämde dom å tog blodprover, dom misstänkte att ja att magkätarr för de har ja åkt in på innan samt att dom misstänkte att ja hade njursten. och man skulle ha ett värde som va 5 o mitt låg på 60 så då hade ja en infektion. så de va därför ja blev då inlagd och vi dropp.
sen på Torsdagen så kom dom in 05:30 för å ta ett blodprov , och då hade de höjt sig till 90 . vilket inte var bra.
senare på dagen åkte ja ner till röngten å kollade om dom kunde hitta nått. men ingenting va fel. allt såg bra ut.
så jag hade fått en infektion.
så torsdagen fick ja även besök av mamma , pappa & killen samt skickade syrran in en present.

sen så sa dom innan ja gick att dom skulle skriva ut järntabletter för skulle käka de i 1 månad men de tog för långt tid o dom kom aldrig så ja sa att dom skulle dra ut nålen så stack ja därifrån. så nu blire äta ordentligt mat o sallad.

men fick ändå åka hem. och de va ja gla över. så nu är jag lite trött & snart hämtar killen mig hos syrran. då får killen pyssla om mig istället.😍

och var det gäller bowlingen, nä ja skippar den ett tag till. för säkerhetenskull, var nere i tisdag på träningen fick redan då magsmärtor & kunde bara spela i 10 min. så ja tar de som de kommer. en grej i taget.

men iaf, tack alla som har skrivit till mig undrar hur ja har mått å sånt, jag är verkligen tacksam att ja har så fina vänner runt omkring. kärlek till er❤️❤️

Likes

Comments