Header
Vardag

Hej! Har inte skrivit på väldigt länge och har mina olika anledningar. För ungefär en vecka sedan hände det en grej som jag tyvärr vill inte skriva ut!
I alla fall, min vecka har annars bestått av träning och skola, som vanligt, men igår så träffade jag några tjejer från klassen och vi hade köpt massa chips, dricka, godis och kladdkaka. Så vi pratade, skrattade och bara var! Det behövdes verkligen och är glad över att ha vänner som dem när man faktiskt behöver dem som mest!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej! Idag så vaknade jag runt 8 och låg och kollade mobilen medan Oliver sov vidare. Sen gick jag upp och åt frukost själv och nu sitter Oliver med sin frukost.
Idag kommer jag och mamma vara barnvakt Loui, Bonnie och Eddie medan min kusin och pappa tränar, förhoppningsvis kommer vi också hinna träna efter det!
Igår åt vi påskmiddag med hela familjen, vilket var väldigt gott och behövligt😍 Sen har det inte hänt så mycket mer på lovet..

Likes

Comments

Vardag

Äntligen!!! Nu har jag varit och gjort min tatuering som jag längtat efter att göra. Trodde verkligen inte att det skulle göra så fruktansvärt ont, började till och med gråta någon gång! Han trodde det skulle ta 30 minuter att göra den, men den tog runt 2 timmar istället, så det blev 2 timmar av ren smärta!!
Men nu i efterhand är jag jättenöjd och den blev hur snygg som helst!

Likes

Comments

Träning, Vardag

Hej! I morse vakande jag upp hos Oliver runt 07.30 eftersom han skulle åka iväg och spela match, men jag är en morgonmänniska gjorde det inte speciellt mycket. De skjutsade hem mig runt 08.10 och vid ungefär 09.30 började jag gå ner mot gymmet för att köra ett benpass. Efter passet skulle jag till Ica och köpa lite till ikväll men självklart ville ju inte kortet hänga med, inte mina träningsskor heller för delen, så då blev det en promenad hem när jag var klar för att hämta kortet. Som tur var är det väldigt fint väder ute så det gjorde inte så mycket även fast inget blev riktigt som planerat. Men i alla fall, när jag kom hem så gick jag och Stina ner till Ica och köpte lite frukt och dricka så vi kunde sätta oss på altanen för att bara prata och ta det lugnt, fira att det äntligen är lov också!

Stina gick precis hem så nu sitter jag och skriver på mitt nationella tal i svenska, hoppas på att bli klar ganska snart så det verkligen sitter när det är min tur att presentera det. Eftersom att tala inför folk är min största fobi vill jag verkligen kunna det utantill!

Mamma skrev även nyss att de ville ha lite mat till kvällen så det kanske blir en promenad till Ica en gång till, men bara kanske, är ganska trött på att gå nu!!

Likes

Comments

Kläder

Hej! I måndags klickade jag hem en tröja från Bikbok och den har kommit nu! Den sitter jättebra men ville egentligen ha en svart, så om pengar finns på kortet när den svarta kommer ut i min storlek igen, så kommer jag nog klicka hem den med!!

Likes

Comments

Vardag

Idag kommer detta inlägg handla om hur man faktiskt mår när man är sjuk. Många tror och säger: Det är ju bara att äta, hur svårt kan det vara?

Det är inte så enkelt, men hur ska man kunna förklara det för någon som aldrig varit med om det... Jag förstår självklart att man tänker så men någon som har problem med det vill inte höra de orden, tro mig!

Kan börja med att jag var så fruktansvärt känslig, så fort någon noterade minsta lilla fel så kunde min dag vara helt förstörd, mina egna tankar trycket ner mig hela tiden ändå så en liten kommentar från någon annan kunde göra så mycket.

" Jag är misslyckad, misslyckade personer förtjänar inte att le" skrev jag upp i några anteckningar 21 Juli 2014. Vet ju självklart att det finns ingen som är misslyckad och ALLA förtjänar att le, men min hjärna intalade mig något helt annat. I mina ögon var jag inte värd någonting

Samma dag skrevs även " Har tappat mig själv och vet inte vart jag står längre, jag ORKAR inte mer" och när jag läser detta jag inte riktigt hur jag ska tänka. Att en fjortonårig tjej kan tycka och tänka så om sig själv är verkligen inte hur världen ska vara. I den åldern ska man må bra och bokstavligt talat skita i vad man trycker i sig. Prova nya chips, pizzor, men att man får äta vad man vill behöver inte betyda att man bara ska äta onyttigt för det men vem bryr sig?? För att vara ärlig skulle jag vilja åka tillbaka 3 år och sätta alla maträtter och onyttigheter jag älskar på ett bord, så lilla Lisa bara skulle få njuta av de hon aldrig kunnat njuta av förut, och Lisa som stod bredvid skulle vara väldigt stolt när hon ser den lilla tjejen trycka i sig allt hon aldrig vågat göra.

Vill absolut inte trigga någon när jag skriver ner det här, utan tvärtom, vill inspirera folk som kanske är sjuka eller är håller på att bli, sluta innan det blir försent, det är absolut inte värt det. Du tänker att om jag inte äter den här kommer jag inte må dåligt. Det är inte sant, du kommer bara må sämre. Kanske inte för stunden, men ju mindre du stoppar i munnen ju mer ångest kommer du få när du väl äter.

Du har en bild i huvudet om hur du vill se ut, men sen då? När du ser ut som du vill göra, kommer du att vara nöjd då? Är du stolt över hur du ser ut och kommer börja äta igen? Det kanske du tror nu men tyvärr så är det inte så! Du kommer inte se när din "drömkropp" väl kommit fram, utan samma vanlig kropp som du en gång började tycka var för stor, det finns liksom ingen gräns hur långt man går!

När man är sjuk och folk säger åt en att äta eller ber en att prata med en psykolog så blir man bara arg. Eller det är egentligen inte personen som blir arg utan den sjukdomen som ryter ifrån och berättar att personen vill bara att du ska bli tjock och förstöra för dig. Men hur ska man då hjälpa folk som har en ätstörning är en väldigt bra fråga, som jag inte ens kan svara på själv, även fast jag har haft det. Vad folk än säger så blir man sur eller ledsen, men vet nu i efterhand att de menar BARA väl, inget annat!!

Att lägga onödiga kommentarer eller säga elaka saker är bland de dummaste folk kan göra, för sen sitter orden där och försvinner aldrig. Säg snälla saker istället och var försiktig när du pratar med personen, för det är väldigt lätt att hon/han tar illa upp. Så visa respekt!

Likes

Comments