Header
Vardag

Hej! Har inte skrivit på väldigt länge och har mina olika anledningar. För ungefär en vecka sedan hände det en grej som jag tyvärr vill inte skriva ut!
I alla fall, min vecka har annars bestått av träning och skola, som vanligt, men igår så träffade jag några tjejer från klassen och vi hade köpt massa chips, dricka, godis och kladdkaka. Så vi pratade, skrattade och bara var! Det behövdes verkligen och är glad över att ha vänner som dem när man faktiskt behöver dem som mest!

Likes

Comments

Vardag

Hej! Idag så vaknade jag runt 8 och låg och kollade mobilen medan Oliver sov vidare. Sen gick jag upp och åt frukost själv och nu sitter Oliver med sin frukost.
Idag kommer jag och mamma vara barnvakt Loui, Bonnie och Eddie medan min kusin och pappa tränar, förhoppningsvis kommer vi också hinna träna efter det!
Igår åt vi påskmiddag med hela familjen, vilket var väldigt gott och behövligt😍 Sen har det inte hänt så mycket mer på lovet..

Likes

Comments

Vardag

Äntligen!!! Nu har jag varit och gjort min tatuering som jag längtat efter att göra. Trodde verkligen inte att det skulle göra så fruktansvärt ont, började till och med gråta någon gång! Han trodde det skulle ta 30 minuter att göra den, men den tog runt 2 timmar istället, så det blev 2 timmar av ren smärta!!
Men nu i efterhand är jag jättenöjd och den blev hur snygg som helst!

Likes

Comments

Träning, Vardag

Hej! I morse vakande jag upp hos Oliver runt 07.30 eftersom han skulle åka iväg och spela match, men jag är en morgonmänniska gjorde det inte speciellt mycket. De skjutsade hem mig runt 08.10 och vid ungefär 09.30 började jag gå ner mot gymmet för att köra ett benpass. Efter passet skulle jag till Ica och köpa lite till ikväll men självklart ville ju inte kortet hänga med, inte mina träningsskor heller för delen, så då blev det en promenad hem när jag var klar för att hämta kortet. Som tur var är det väldigt fint väder ute så det gjorde inte så mycket även fast inget blev riktigt som planerat. Men i alla fall, när jag kom hem så gick jag och Stina ner till Ica och köpte lite frukt och dricka så vi kunde sätta oss på altanen för att bara prata och ta det lugnt, fira att det äntligen är lov också!

Stina gick precis hem så nu sitter jag och skriver på mitt nationella tal i svenska, hoppas på att bli klar ganska snart så det verkligen sitter när det är min tur att presentera det. Eftersom att tala inför folk är min största fobi vill jag verkligen kunna det utantill!

Mamma skrev även nyss att de ville ha lite mat till kvällen så det kanske blir en promenad till Ica en gång till, men bara kanske, är ganska trött på att gå nu!!

Likes

Comments

Kläder

Hej! I måndags klickade jag hem en tröja från Bikbok och den har kommit nu! Den sitter jättebra men ville egentligen ha en svart, så om pengar finns på kortet när den svarta kommer ut i min storlek igen, så kommer jag nog klicka hem den med!!

Likes

Comments