Header
Träning

Äntligen fick jag köra första passet på 1 och en halv vecka och det fick bli ben. Det var väldigt jobbigt eftersom jag inte har hållit igång något de senaste men har känt mig så "äcklig" det senaste så att få svettas ut lite var jätteskönt!
Passet bestod av mestadels av squats och några rumpövningar så det blev inte världens pass utan bara lite lugnt för att komma igång.

Likes

Comments

Vardag

Hej!! Det var väldigt längesen jag skrev något nu men jag var ju som sagt väldigt sjukt och nu har det äntligen börjat bli bättre. Eller, jag har fortfarande hosta och min röst har försvunnit men orkar i alla fall gå till skolan nu. Ingen träning har blivit av det senaste och det stör mig väldigt mycket, så förhoppningvis kanske jag kan få in ett pass i helgen, vi får se.

Gammal bild! 😋

Likes

Comments

Vardag

Hej! I förrgår såg ni ju ett inlägg från bröst och bicepspasset som gick väldigt bra, tyvärr så hade jag lite ont i halsen då men tänkte inte mycket på det. Men igår blev min hals ännu värre och blev väldigt illamående, det blev alltså ingen träning för mig då. Men pappa var snäll och kon med ett litet "överlevnadskit" till mig med lite choklad, glass o godis. Fick dock bara äta lite själv innan pappa stoppade sin hand i godispåsen och sen var den slut..😉
Men då förstår ni kanske att jag fortfarande är sjuk idag och min hals bara blir värre och värre. Fick även hostattacker inatt men hoppas att det blir bättre snart!
Imorgon så ska jag, mamma och pappa åka till Göteborg och kolla på en ny båt eftersom våran har blivit såld, vi ska också in på Ikea och köpa lite grejer till garderoben så, det kommer bli mysigt!

Bilden har inte något med inlägget att göra förutom att vi sitter i våran gamla båt😜

Likes

Comments

Träning, Vardag

Hej! Har inte blivit någon träning på 3 dagar för att i måndags var jag i Skövde med min kusin, Heidi och min syster. Vi shoppade lite och fick äntligen använda mina kuponger på Add Ice Cream, den finns ju tyvärr inte närmare än Skövde.
När vi kom hem så väntade jag på Oliver i några minuter då vi skulle "fira" 15 månader tillsammans och alla hjärtansdag.
På tisdagen blev det brunch med Stina, Linn och Julia (vilket blev väldigt lyckat) och efter det åkte jag hem till Oliver och vi fick skjuts hem till honom.
Sen idag fick mina fransar lite behandling för första gången och kunde inte vara mer nöjd😍😍. Bytte även glas i mina glasögon eftersom min syn blivit sämre.
Så idag fick jag äntligen komma ner till gymmet och dessutom kom krafter från ingenstans så med det vill kan man säga att passet gick otroligt bra, men det kanske var Noccon jag drack innan.😏

Likes

Comments

Träning

Efter hård träning kommer sakta men säkert magrutorna fram, har försökt äta lite bättre i helgen istället för massa skit mat och min mage har nog aldrig varit såhär platt som idag. Den brukar alltid vara svullen så det är skönt att äntligen ha en lite bättre mage för en gång skull.

Idag var det ben vi körde och det gick väldigt bra, provade massa nya rumpövningar medans jag väntade på att mamma och pappa skulle köra klart i maskinerna. Jag hittade faktiskt ganska många bra övningar som jag kommer köra i framtiden!

Måste bara lära mig att hålla nere rumpan!!

Likes

Comments

Träning

Äntligen har jag slått mitt personliga rekord i pull-ups, fick inte med alla på videon men gjorde 8 stycken 💪🏼💪🏼

Likes

Comments

Vardag, Kost

Eftersom mamma och pappa är i Göteborg under dagen åt jag mat med morfar, vi tog även en sväng till Coop och köpte lite godsaker som jag kan fylla på min garderob med😍 Morfar var snäll och köpte ett skal till min mobil också så jag är lite säkrare i fall jag skulle tappa den, tack så mycket morfar!❤️

Likes

Comments