Header
Träning

Idag stod rygg på schemat så jag och mamma åkte ner tillsammans. Pappa är inte så pigg just nu så han vilar lite men inte konstigt när han tränat varje dag i flera veckor.
På videon har ni tre utav mina favoritövningar när det gäller rygg och det är extra skönt när man kör lättare i slutet flera gånger så man får riktigt mycket pump!
Imorgon är det fredag så då ska jag bara ta det lugnt hemma och sen på lördag ska jag träffa några vänner sedan vidare till Oliver!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

ÄNTLIGEN har vi bokat så jag kan få göra min första tatuering. Har bestämt mig för en av de texterna jag lade ut för ganska längesen men tror det kommer få bli en liten hemlighet tills den faktiskt sitter på kroppen! Är fruktansvärt taggad men samtidigt nervös!? Vissa säger att det gör svin ont och andra känner knappt något.. Men har en känsla av att det kommer kännas alldeles för mycket för min smak!!

Det är en födelsedagspresent av pappa men kommer inte heller säga vilket datum jag kommer göra den, utan det kommer bara dyka upp här när den är klar.. Det är så sjukt spännande!!

Förövrigt saknar jag kameran väldigt mycket så måste verkligen hämta den snart!

Blir som sagt bara gamla bilder just nu.

Likes

Comments

Vardag, Träning

Hej! Har nästan inte skrivit på en vecka men har inte haft mycket att skriva om. Har liksom inte gjort något speciellt.
Men idag så vaknade jag också kände att det skulle va bra att ta en promenad. Så fixade en smoothie, drack upp den och sen gick en halvtimme till olika Youtube-klipp.
Anledningen till att det knappt är några kamerabilder längre (i så fall är bilderna från tidigare inlägg eller bilder som jag aldrig lagt ut) är för att jag tog sönder den! Det var absolut inte med mening men den låg löst i väskan när jag tog upp mig tröja så låg den i tröjan och åkte ner i stengolvet.. Men som tur är har vi försäkring och den är lagad, bara att mamma och pappa aldrig orkar hämta den tyvärr!! Men då vet ni varför det är ganska dåliga bilder just nu!

Likes

Comments

Träning, Vardag

Innan jag åkte till träningen idag var jag tvungen att ta några bilder för just nu är jag verkligen nöjd över min kropp, jag växer och växer, vilket märks, då jag aldrig kan sluta äta. Äter mig mätt men efter 10 minuter vill jag ha något nytt.. Klagar dock inte, mat är det bästa som finns!😜

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag tänkte jag tipsa om mina absolut favorit träningsprodukter och försöka förklara varför jag just gillar dem så mycket. Vi kan börja med det svarta byxorna från Star Nutrition som får vara med på nästan varenda träning. De är super sköna och ganska höga, de har varit perfekt nu i vinter också eftersom de är lite tjockare tyg på dem.

Självklart är mina två linnen med på bilden också då jag fortfarande älskar dem lika mycket som när jag köpte dem! Att köra rygg och axlar i linnena rekommenderar jag eftersom man ser hela ryggen och får en väldigt tydlig bild på axlarna.

Sen ser ni även ett par Better Bodies byxor i Camouflage som jag köpte i Skövde för ganska längesen men de är så sköna att träna i och sitter jättesnyggt. Det gäller även de andra BB byxorna som är i en grupp i mitten, självklart har jag inte alla men de blåa är mina och sen har även mamma ett par i rosa och ett par i orange.

Den rosa tröjan är min allra första hoodie som jag köpt från Gymgrossisten. Den är alltid den tröjan som hänger med på alla pass och vill nästan aldrig ta av den.

Sist är mina skor från Nike som jag inte klarar ett pass utan, de är super sköna och hoppas på någon annan färg i framtiden.

(Min Bcaa har tagits upp så många gånger här men den är fortfarande min favorit, har använt lite mer än halva och har även en till som väntar på att jag ska öppna den!

Tre av favorit plaggen i samma bild. :)

Likes

Comments

Träning, Vardag

Hej! Jag, mamma och pappa har bestämt oss för att träna på Vadsbo Athletic Gym istället för Actic i ungefär 2 veckor så det ska bli spännande och se hur det går. Det är ett bra gym men jag har blivit så fäst vid Actic att jag knappt ger några andra gym en chans..
Idag körde vi ben och för mig gick det ganska bra och försökte även öva lite lite rumpövningar mellan varje gång mamma och pappa körde, så jag kör lite olika hela tiden istället för samma gamla vanliga! Pappa försökte även ta en bild men han är inte den bästa fotografen som ni ser på bilderna!😜

Likes

Comments

Vardag

Hej! Pappa har fixat så jag och han är medlemmar i ett tävlingsteam som är väldigt kunnigt och seriöst! Alla i teamet samlas och tränar tillsammans 4 gånger om året och man kan även beställa teamkläder.
Längtar bara tills jag kommer gå upp på scenen och tävla på riktigt, vill redan köpa bikini och skor så jag kan öva posering på riktigt!😍 Men, det är ju 1 år kvar så får allt träna upp mig lite till..

Likes

Comments