Header
View tracker
Vardag

Hej! Igår kväll kom vi äntligen till London men vi hann bara äta kvällsmat eftersom vi var framme kl 23.00 (på hotellet) i svensk tid, så idag fick vi shoppa på riktigt.
Kan inte säga att jag hittade speciellt mycket förutom på Primark och en tröja på Tommy Hilfiger till Oliver. Däremot har vi stannat på en hel del pubar eftersom de vuxna var lite törstiga.. Vi åt även på en mysig resturang, men vet tyvärr inte vad det hette!
Det roligaste på dagen ( tro det eller ej) var att besöka M&M world och få köpa en utav mina favorit godisar, fast på ett lite finare sett.😏
Imorgon ska vi åka till Victoria Secret's, forever 21 osv så förhoppningvis hittar jag mer där!!😎

Likes

Comments

Träning

Hej! Förut när jag kom hem från skolan hann jag nästan bara äta innan vi åkte ner till gymmet och idag var även min kusin Emmylie med och tränade. Hon har ju precis fått Eddie men är hur imponerad som helst över hur mkt muskler hon fortfarande har och hoppas att jag är lika vältränad som henne när det blir min tur sen!
Vi körde rygg och började med att köra chins eftersom jag har blivit ganska dålig på det så försöker klara lika många som jag har gjort förut! Men kanske kommer lägga upp en video på 3 tips man kan göra för att klara av chins, men måste bara klara av några mer själv först!
Imorgon ska Oliver komma till mig så då blir det ingen träning, på torsdag kommer jag träna men på fredag hinner jag inte det eftersom vi åker till London då! 😏

Likes

Comments

Vardag

Idag så fick jag träffa lilla Eddie som äntligen har kommit till världen. Man glömmer bort hur små de faktiskt är i början och hur snabbt de växer. Han var så himla söt och man ser verkligen likheten i hans andra syskon.

Likes

Comments

Vardag

Pappa skrev ett inlägg igår till en Facebooksida som heter "Träning och kost", om inte bara min resa utan även hans eller rättare sagt våran, absolut inget långt inlägg men vi har fått väldigt mycket fina kommentarer och likes. Blir väldigt glad av att se allt de positiva som har hänt mig sedan jag blev frisk!❤️

Likes

Comments

Kost

Idag provade jag ett recept ur "Mer muskelmat" och det jag gjorde var en Strawberry milkshake. Den blev väldigt god men också ganska mäktig så jag tipsar om att ta lite mindre grädde än vad jag tog..
Det jag utgick ifrån i boken blev ganska mycket, ungefär två hela glas, så skriver hälften av allt men om ni vill göra hela så är det bara att ta allt gånger två!
Recept:
75 g frysta jordgubbar
25 g jordgubbssylt (lågkalori)
100 g lättkvarg
1 dl lätt matlagningsgrädde 4%

Likes

Comments

Vardag, Träning

Hej! Har ju klagat ganska mycket på kvalitén på mina bilder och sagt att det kommer bli bättre inom kort och nu är tiden här då jag köpt en ny kamera tillsammans med pappa! Vi åkte klockan 19.00 till Skövde och kom fram ca 10 minuter innan affären stängde men vi hann ju i alla fall. Det blev en Sony a5000, den fungerar ju bättre än våra dåliga mobilkameror men vi måste bara fixa alla inställningarna för att det ska bli ännu bättre, men vi är ju nybörjare båda två så det kommer nog ta sin lilla tid.. Så dåliga bilder kommer det nog va framöver i alla fall.
Skrev ju ett inlägg om att jag skulle börja göra lite morgonträning och det har faktiskt gått väldigt bra, har gått 3 dagar i rad och även kört lite mage och rumpa. Idag blev det dock inget med det ska jag göra nu istället innan maten blir klar😜

Likes

Comments